Eki Görüntüle 671364
Talıa nasıl canım güzel demi?
Canım Camii çok güzel ama eski işte Osmanlı Döneminden kalma taa
Hep gül inşallah
canim senin gercekten istedigin model mi bu daha cök önemli söyle guzele benziyor kalitesiz gibi gözukmüyor.sende hafif olmasini tercih edenlelrdensin galiba dimi. benim fikrime gelince ben bu maxicosini öne koyulandan sevmiyorum bir adaptörle fln arabaya tek basian takilanii seviyorum zaten bende öyle aldim kendime bu modellerde kisinin fikrine göre degisiyor tabiki sen sevdiysen begendiysen icine sindiyse gerisi hic önemli degil
BU yaz gelebilecekmisiniz izne?ben istanbulda zaten kötu cami görmedimki hele birde osmanlidan kalma bir camiysebayildim hepsine de kesin o camiyide görmusudumdur ama burda tariflerden anlamiyorum
insallah canim sende hep gul herzamann
Canım markasını çıkarabildin mi?
Ben travel sistem istiyorum ve hafif olsun istiyorum birazda yüksek olsun istiyorum
Beğendim içime sindi şimdi yok desem hakkımı kaybedeceğim biliyorum
En iyisi tamam dedim bunu alın dedim bakalım alacaklar mı?
K.valide yarın ararsa sorarım özelliklerini bakalım
BU yaz gelebilecekmisiniz izne?
yok cnm cikartamadim markasini sadece bir markaya benzetim hauck diye bir marka oluyor böyle, tmm sen begendiysne icine sindiyse sorun yok o halde, bende tahmin etmistim begenmedim dersen sansini kaybedecegini simdi alim dedikde gelin hanim begenmedi olursen sor özeliklerini bakalim ama ana kucagini kullanmayinca tek yönlu oluyor sanidim degismiyor yinede sen sor bir bakalim :)))
evet canim temmuzun 26 si ucuyoruz ama istanbula gitmek hayal oldu yine memlekete gitcez, ama baska zaman gitmek icin söz aldim bakalimm artik nolcak
Canım resme zoom yaptım Brevi yazıyor markanın üstünde internettende araştrdım fena değil
Mamas papasla felan aynı fiyat ya ben mamas papas istiyordumda işte olsun faarketmez gerçi
Alsınlarda artıkbirazda onlar sorumluluğunu alsın zorla olmaz biliyorum bu işler ama bu defa zorla valla
Hadi oğullarına yapmıyorlar bana hiç yapmıyorlar zaten bari torunlarına yapsınlar demi
Aaa biletleriniz hazır mı canım şimdiden aldınız mı çok güzel
Memleket nereydi canım ya ben unuttum kusura bakma:26:
Keşke İStanbula uğrasanız hatta Misafirim olsanız ne güzel olurdu
Hiiiii Annneeemmm bu neee çok tatlııııı aldım deme sakınnnnnn
Kıskanıyoruz vallaaaaa
brevi cok guzel bir marka benimde begendigim bir modeli vardi brevinin ama cok pahaliya geldi diye alamamistimbu modeli ne kadar acaba :44: dogru diyorsun tabiki yapcaklar ilk torunlarimi bilmiyorum ama sizin ilk cocugunuz ve cok zor sartlarda sahip oldugunuz bir bebek eeee ona yapmayip kime yapcaklar.baska birileir olsa dunyayi yigardi simdiye kadar
benim annem bile dün burdaydi bebise bir kac hirkayla yelek örmüstü resimlerinide cektimde eklemyi unutum onlarin
diyorki bu yil hep size calistim ne yapcaksaniz artik karsiliginda diyornasil kizdim ya ne demek ne yapcaz banami yapiyorsun torununa yapiyorsun 3. olsa bile senin o torunun tabiki yapcaksin dedim.hem birde her isini herseyini ben yaparim annemin demeki kadina az geliyormus bunlar
evet cnm aldik gecen ay gec bile kaldik aslinda cok daha erken almamiz gerkiyordu ama maddi acidan gecikme yasadik biraz pahaliya geldi o yüzden neyse napalim kac yildir gitmiyoruz zatenmemleket nevsehir cnm istanbulda hic tanidigimiz yok 2 yil önce ben saglik problemim icin gitmistim ilk defa amam bayildim cocuklarinda görmesini cok istiyorum o yuzden.
keske cnm cok israr etmem esime ama o benim kadar cesur degil nerde kalcaz napcaz diyip durdutsk ederim cnmm kim bilir belki bir gün kismet olur
dimi bende cok bayildim cnm yok almadim ben bunu malesefff bir sitede gördum satisini yapiyor turkiyede istanbulda o kiside ama nerden getirtiyor bilmiyorum artikistersen sitenin adresini verebilirimm
Eki Görüntüle 671387
mervecimmmmm bunu görunce kesin fikrin degisecekkkkk digerinden vazgecebilirsin bileee
buda brevi travel sistem hemde cok hafifcokmu kötuyum ya:26::26::26::26:
Canım kayınvalidem bendeki bu genetik sorunu bilmiyor ve ayrıca tüp bebek olduğunuda bilmiyor
Sadece düşüklerim olduğunu ve sebepsiz yere olduğunu biliyor
Söylemedik söyleseydim evliliğim biterdi buna adım gibi eminimSorun bende ve bu sorun çok çok ciddi bir sorun maleseffff
Anlamadım ben bunu diyen senin annen mi canım?
K.validen mi.hangi modeli beğendin bi söylesene merak ettim
Bebeğin kırkıda çıkmış olur zaten uçakta bebekle gitmek nasıl olur ki rahat edebilirmisin
Bende annemle gitmeyi düşünüyorum tekrarda eşim izin verirse
Canım hayırdır ne gibi bir sağlık problemi düzelmiştir inşallah demi
Söyle söyle hangi site merak ettim
İnanmıyorum sanaaaaaa bu ne çok tatlı bayıldımmm bayıldımmmm
keşke böyle bir şey alsalar ama almazlar kiiiii
himmm anladim cnm ozaman iyi yapmisin söylememekle, gerci cok sacma cocugun olmuyor diye ayirmalariama iste böyle anlayisisz insalalh var ne yazikki. sonucta bak bebegin oldu insallah sag saglimde dunyaya gelir
evet cnm malesef annem bunu diyen, annemde cok duyarsiz bana karsi hic umrunda degilim onun ben malesef. :))kayinvalideminde ondan daka beter durumda ondan daha bugune kadar hic birsey görmedim ilk cocugumda biletek tasimi kendim aldim kendim taktim diye bir sarki varya bende onu soylerim hep gelinlgimi bile kendim aldim dugunumude kendim yaptim diye dur bulumda eklyim hangisi oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?