Canım onlar ortak renk alır zaten ikinci kez istemeyelim diye bebek arabasıbende bayildim valla bunu hic görmemistim daha önce :26: görsemde alamazdim sanirim biraz tuzlu gelirdi bize
ama sen cok begendiysen bence aldir derim , yinede 2 bebegi dusunursen onunda erkek olma ihtimalini ozaman bir daha dusun derim
evet kirki coktan cikmis olcak bakalim artik hayirlisi. bende ilk defa bir bebekler ucaga bincem cok acemiyim yani bu konuda gerci uzun yola bile gitmedim hci bebeklerbebek aglarmi uyumazmi fln dusunmuyorumda nasil emzirecem acaba onu dusunuyorum bebekleri emzirmek ve altini degismek icin bir bolum varmi ucakta hic bilmiyorm gidip gorcez artik
annem gelmezmiki senin yanina daha rahat ederdin sanki ama tabi sen bilirsin. gecti cnm dis problemlerim vardi protez yaptirmak zorunda kaldim en sonunda ucuz diye turkiyede yaptirim dedim bir guzel afedersin kazigi yedim geldim
Canım çok zor günler geçirdim anlatamam sana acının en dibini yaşadım resmen neler yaşadım neler
Çok sıkıntılı dönemlerden geçtim.bu sorunun bende olması yüzünden kabullenemedim başta kendimden nefret ettim sabahları uyanırdım şıp diye aklıma düşerdi başlardım ağlamaya eşim işte ben tek başıma sonra yavaş yavaş kabullendim
çok şükür geride kaldı o günler ben hala hamile olduğuma inanamıyorum bu sabah yine karnımı yokladım
Bebek yerinde duruyor mu diye o dereceyim yani ben.evet onlarında zihniyeti bu malesef değiştiremem
En azondan kendimce önlemler alıyorum işte böyle:)
Annen niye öyleymiş ya üzüldüm bak şimdi ama herkesin imtihanı farklı işte seninkide böyle demekki
Ama eşin iyi değil mi mutlusun çok şükür evinle çocuklarınla gerisini boşverr maşallah
Eki Görüntüle 671389
bu modeldi cnm ama buyudukten sonra kullanilmasi gereken bolum cok hosuma gitmedigi icin vazgecmistim birde cok pahali bu hello kitty olandna biel daha pahali:
Canım onlar ortak renk alır zaten ikinci kez istemeyelim diye bebek arabası
Buda hayallerimde kalsın artık ne yapalım
İkinci çocuk zor biraz bizde işte tek çocuk fikrini alıştım ben
Bu bile olmaz zannediyordum.Tabi Rabbim nasip ederse bilemem ikinci çocuğu
Canım annem gelecek ya doğuma inşallah ben seni alır geri giderim diyor birazda bende balarım diyor
ben senden önce yolculuk yaparım galiba sana yazarım nasıl bişey olduğunu
Ee olsun sağlığa harcanan paraya acınmaz canım boşver sağlık olsun de geç
Yok anacım uslu duro kadarda para verilmez altı üstü bi araba nihaytinde
inarim cnm cok zor gunler oldugundan eminim. ben bile 3. cocugu istedikten sonra bir yil kadar olmadi sonra oldu dustu nasil uzuldum sanki hic cocugum yokmus gibi aci cektim hatta tup bebek bile dusundum desem inanirmisim:26:neyse sonunda oldu cok sukur. seninde oldu bak ne guzel RABBIM kucaginada almayi nasip etsin gecti gitti o gunler beebgin karninda annesi simdi hayal degil gercekler artik
dogru dedin cnm annemde benim imtihanim gercekten,herkes kv den cekiyor ben annemden neler yasiyoruz bir bilsen anne kiz demeye bin sahit ister bizeaman napim sonucta annem diyorum ne halde buyuttu bizi aslinda cok cekti o da ama yaslandikca anlayisizligida bir okadar artmaya devam ediyor. birde kardesim evlendi istemedigimiz bir evlilik yapti ona cok kafayi takiyor gelip sonra acisini benden cikariyor resmen neyse ya dedimya ne olursa olsun o annem benim yinede, kv de olsaydi kizardin kuserdin bbir yerde disarda kalirdi ama anne oyle olmuyor malesef
himmm her ihtimali dusunuyorlar yani , sende inadina pembe isteyekcesinsonra ikicinyye rengi uymuyor diye bir dhaa isteyeceksin ama yapmazlar diyorsun ne yazikki hic kendini alistirma canim tek cocuk fikrine bellimi olur bakarsin hemen ardindan bir daha olur kaderde ne var ancak allah bilir biz bilemeyiz :))) insallah rabbimm birde erkek evlat nasip etsin sana:))
iyi edersin degisiklik olur kafa dinlersin biraz annende baktiktan sonra daha ne :)) yardim eder sana bebegin bakimi konusunda :)
tmmm haberini beklerim ben senin ama sen otobusle gidersin sanirim ben ucaklagerci daha sonra bir otobus yolculuguda yapmis oluruz öyle cnm saglik olsunda gerisi muhim degil. ben tatil yaptim gedlim diyorum istanbulda
Canım ciddimisin gerçekten tüp bebek mi düşündün allah seni:) orada belkide bedavadır tüp bebek
Ama anlarım olmadıkça insan dahada üstüne gidiyor değişik bir hırs galiba
Hep öyle diyorlar ya benim annemde der anneannem için
Yaşlandıkça bu kadının huyları değişiyor diye sanırım bu doğru canım
Ay kardeşin içinde üzüldüm peki şimdi yuvasında mutlumu
Ay ağzından bal damlıyor Tabi bilemeyiz bu bile olmaz gözüyle bakıyorduk Rabbim nasip etti çok şükür
Canım yok ben Otobüs pek kullanmıyorum sadece bir kere kullandım ve resmen öldüm öldüm dirildim
Çünkü buradan memleket otobüsle 18 saatHer yerim şişti kalbim sıkışıyordu artık
Ondan sonra tövbe ettim.Zaten Sabiha Gökçen havaalanı var çok yakın bize gidip hemen binip pırr uçuyoruz memlekete
evet cnm ama öyle kesin bir karar degil tabiki ne yapabilirim olmazsa uzun sure diye cok sitemistim cunkuu bu bebegi
dedigin gibi olmadikca bir hirs olustu bende de.
öyle yaslandikca huyu degisiyor gerci cokta yasli degil ama annem kendisini erken yaslandiranlardan daha 52 yasinda yasli bile denmez. yok cnm nerde keske mutlu olsaydi bari hic degilse kafaya takmazdik mutlular der gecerdik daha ilk gunden basladilar kavgaya ayrilmaya kac kez ayrilip baristilar en son evi bosaltilar aylarca ayri kaldilar, simdi geri baristilar ama artik ben diyologumu kestim konusmuyorum onlarla kizdim iyice cocuk oyununa cevirdiler evliligi :)) Gecen anneme gelmis kardesim, gelin gelmiyor artik hic saniriim yine kavga etmisler diyor. biz hic karismiyoruz evine daha bir kere gittim gelin hamim davet etmeden gidemiyoruz cuunkubir kari koca gecinemiyor tek baslarina.
tabiki bunu nasip eden rabbim neden bir daha etmesin ki. ayy bizim kus var evde 15 gun önce yumurtladi 5 tane 2 öncede civcivler cikmis 2 si ya bir görsen minicik birsey cok tatlilardiyecegim ona baktikca diyorum allahim sen nelere kadirsin ne buyuk mucizelerin var tas gibi olan yumurtaya can veriyorsun. o dilerse hersey olur, insallah isteyen herkese nasip etsin rabbimm..
hee ozaman iyimis benim icin ucak bilgisi alirsin gerci sen bir saate gidersin galiba ama olsun yinede hosteslere fln bir sor benim ciin yurt disinda gelirken napiliyormus bebekle
Annen çokta yaşlı değilmiş benim annemde 50 yaşında canım
Tüh ya neyi paylaşamıyorlarki üzüldüm şimdi kardeşine
Hep böyle oluyor Ana baba rızası olmadan yapılan evliliklerde mutsuzluk oluyor
Ayy yerim ben onları çocukların ne seviyordur şimdi Tabiki Rabbim ol derse olur ancak bİzler Aciz kullarıyız sadece
Sizinkide çok uzun sürmez canım genede
evet 1 saat sürüyor bizmki.
Tamam ben senin için bilgi alırım
Talıaa canım ya ben çıkıyorum artık çok uykum geldiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?