2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Doğmamış bebekten güldüren mektup

Müstakbel anne ve baba,

Bir anlık zevk uğ...runa beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari..

ÇOK GÜLDÜM SİZ DE GÜLÜN İSTEDİM TATLIŞLAR..
BEN KAÇAR HERKESE HAYİRLİ CUMALAR :)

günaydıııınn kızlar
dün gece hiç ama hiç uyuyamadım yineee bugün doktorumu arayacağım bu ağrılar normal mi sağıma yatıyorum sağım ağırıyo soluma yatıyorum solum ağırıyo daha 2 ay var doğuma nasipse 2 ay böle dolmaz ki bunun bi çözümü olmalı sizdede varmı bu ağrılar çok ağrıyo gerçekten tam popomdan aşağıya doğru tüm kalçam bacağım ağrısından ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum yatak sert ondan oluyor olabilir mii

ranana canım sabah sabah güldürdün beniii

Hah haaa valla okuyunca bende cok güldüm bu veletler cok fena ha bide bı reklam vardı ya annem rahat etsin diye bütün gece uyuyamam diye Gül Gül tatlim gülmeniz icin paylaştım zatı:)))

Bu arada cok gecmis olsun tabi ya ara doktoruna bildir cnm bende temizlik yaptım dün sabah sancilarla kramplarla uyandım bütün gün yattım ayağa kalmamadım kalktığımda sancım oluyordu bügünde sol tarafımda böyle kaburga batmadı gibi birsey var çözemedim valla Pazartesi'ye rendevum beklicek artık

Günaydın kızçeler ve minnakları.

Canım bahsettiğin ağrı siyatik ağrısına benziyor. Ben hamileliğimin başında çok çektim ondan. Duşa girip bacağına sıcak su tut demişti doktorum. Anlık iyi geliyor sadece ama.:44:

Bebişler siyatik sinire baskı yapıyor zaman zaman pozisyonlarından ötürü. Bebiş pozisyonunu değiştirdiği zaman rahat edersin muhtemelen. Ben 6-7 gün çekmiştim. Bilirim acısını.

kızlar dün akşam göğüslerimde çatlakları farkettim :18: göğüslerim çok büymedi bişi olmaz die oraya krem sürmüyordum çok bilmişliğimin cezasını aldım işte. ben yandım siz yanmayın krem ya da yağ ne kullanıyosanız göğüslerinize sürmeyi ihmal etmeyin.

canım ben inceledim bu modeli. çok hafif. güzel bi model. fiyatı da hepsi burada da 480 tl felandı geçen hafta. yalnız kapanınca biraz büyük oluyor. Birde oturma kısmı portbebe olmuyor.
bizde kraft ın twist modeliyle pierre cardinin travel sistem bi modeli var ikisi arsında seçim yapıcaz ama ben bi türlü karar veremedim. :122:

canım ben casualın cadillah modelini aldım travel sistem ana kucağı dahil 600 tl ye aldım bende senin gibi çok fazla para vermek istemeyenlerdenim araba için çünkü en fazla 3 yaşına kadar kullanabiliyormusun daha sonra baston arabalar daha kullanışlı oluyormuş ve birde üç tekerlikli tavsiye etmem çünkü belirli kilo alımından sonra denge şaşıyormuş kullananlar öle dedi aklında bulunsun

geçmiş olsun canım magnezyum kullanıyomusun
bende senin gibi ne sağıma ne soluma doğru düzgün yatabiliyordum magnezyum içeli daha ağrılar azaldı ...

Tatlım bende bakıyorum. İkinci gönderindeki exorbaby arabanın özellikleride güzelmiş. Bizim çevrede sadce kraft mağazası var eşimde görmeden dokunmadan almam diyenlerden onun modelleride 800 civarında görünüm ve özelliklerinide beğeniyorum.

Buarada 76 günümüz kalmış. Bugün kızımla Iğdırdayız demekki. Buradaki tüm Iğdırlı hamişlere sevgiler

hanımlar herkese günaydın,
izninizle direkt konuya giriyorum malum havalara güzelleşiyor maşallah, içinizde güneş kremi kullanan yada araştıran var mı? ben urıage ile avene arasında kaldım. bunları hakkınızda bilginiz var mı eczacının lafıyla kozmetik almak istemiyorum artık. fikirleriniz önemli

günaydın kızlarrrrrrr
ben ıznınızle hemen konuya gırmek ıstıorm
bugun cumaaaaa
yarın evdeyıs

ben daha ogluma cıtcıtlı badıler tek altlar dısnda hıcbırsey almadım
1 mayısda ızne cıkınca
alıcam
o yuzden hıcbırseyle ılgılı fıkrım yok henuz

Hava çok güzel bugün ve haftanın son iş günü. Oysa ben uykusuz ve yorgunum. Paşam resmen eziyet etti bana. Kanepede iki büklüm sızmışım. Sabaha karşı 4'te uyandırdı sonra ve bir daha düzgün uyuyamadım. Sağa dönsem sağ tarafım uyuşuyor, sola dönsem sol tarafım. Sırtüstü yatınca tansiyon düşüp nefes almak zorlaşıyormuş tecrübeyle öğrendim Dönerken kaburgamın oralara dokununca inlemekten kocamı uyandırdım Sabah kalktığımda hala derilerim ağrıyordu.

Minik paşa kendi halinde tekmeler savurmaya devam ediyor. Aksi gibi işler de çok. Bugünü bir atlatsaydım hayırlısıyla

Herkese hayırlı cumalar

Günaydın, yıllardır yaz kış kullandığım La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Fluide Extreme kullanmaya devam ediyorum doktorumada danışarak.. Çok memnunum tavsiye ederim..

Ben Vichy ve Hamilton kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Bebek için de yazın güneş kremi alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…