2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın arkadaşlar bugün yine güne kötü başladım ben ya... gece yine sağ tarafımdan uyuyamadım oğlumda ateşlendi uyumadı sabah 5buçukta kalktık şimdi doktordan yeni geldik boğazlar iflas 39 derece ateşle yatıyo kuzum yedi iğneyi...ben zaten uykusuz ve harabım yanii...dilerim sizin gününüz iyi başlamıştır ben bi bakınıyım şimdi...

gerçekten çocuklar inasanı çok yoruyor ya bende işten çok oğlumla yoruluyorum...

türkiyede hastanede hiçbirşey vermiyolar ben nevresim bile götürmeyi düşünüyorum..

Merhaba arkadaşlar, geçmişi şöyle biraz karıştırdım minikkuşşş umarım her şey yolundadır, hem bebeğin hemde sen zor günler yaşadınız ama her zaman güçlü olmayı başardın ailevi sorunlarını da aşıp her şeyi geride bırakacağınıza eminim.
Umarım arada kaçırdığım bir şeyler yoktur... Tüm arkadaşların ufak tefek sıkıntıları dışında keyifleri yerindedir... Biz oğlumla idare ediyoruz beni çok üzmüyor :)))

Bu arada bu pazar günü kız kardeşimin benim için hazırladığı bebek partisi var :))) 15-20 kişilik bir arkadaş grubu ( gençler) yiyip içip oyunlar oynayacağız :))) mamanın içinde ne var tahmin edin ? Anneyi en iyi kim tanıyor ? Bebeğiniz kucağınızdayken hem makyaj yapıp hemde çamaşır asabilirmisiniz ? A'dan Z'ye bebek eşyalarını listeleyin ? gibi çok güzel oyunlar hazırlamış ... Eğer uygun olursam pazar olmadı pazartesi parti resimlerini paylaşırım ... Bu tarz bir etkinlik düzenlemeyi düşünen olursa yardımcı olmaktan da zevk duyarız... Neyi nereden kaç liraya aldık bilgileri paylaşırız...

Günaydın, yıllardır yaz kış kullandığım La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Fluide Extreme kullanmaya devam ediyorum doktorumada danışarak.. Çok memnunum tavsiye ederim..

hmmm evet La Roche de iyi diye duymuştum. ama açıkcası ben biraz kapatıcılık özelliğide olan bişey istiyorum. nasıldır bu, sürmesi emilimi falan kolay mı, yüzde abes durmuyor de mi? fondoten etkili olanlar varmış ondan almak istiyorum aslında ama bilemedim

Kızlar yarın eşim iş için Antalya'ya gidiyo ben de gitsem mi ki çok istiyorum biraz alışveriş yaparım 2 saat zaten kendi arabamızla gitcez arkada yatarım bi sakıncası olur mu sizce dizimi kırıp otursam mı :44:

ohhh ne güzel vallaaaa ımrendım sımdı sızeeee .......... sizlere ii eğlenceler resımelrı beklıyorum sabırsızlıklaaaa

aynı ağrılardan bende muzderibim 2 gecedir uyku yok aile gebemizkalsiyum yada magnezyum eksikliğindendir dedi doktorunu ara dedi...bugün bende arıcamm..

aynı hatayı bende ilk gebeliğimde yaptım göbüşte çatlak yok ama göğüsler çatır çatırç...

aman git tabi yaa bir tehliken yoksa mesele yok ama doktorunu ara istersen ama ben olsam giderim benim aklımda bir sürü yer var gitmeyi düşündüğüm bu ara hatta kocam izin verse istanbula bile gidicem ....git git değişiklik olur...

minikkuuuuuuşşşş minnakkuşuuummm gelmişsin geçmişi okuyorsun sanırım. nasılsın bugün bakalım

Geliyorum gidiyorum seni burada yakalayamıyorum allahtan telefon var :)

Güle güle kullanın canım, eşim ikeadan yorgan yastık yatak almış tek başına tabiki becerememiş.. Yatağı şilte almış işimizi görmez, yastık zaten kullanılmıyor ilk bir sene ben zaten yan yatma yastığı almıştım iade edilecek onun aldığı.. Yorganı henüz incelemedim ama annemde yün yorgan yapacak ilerde kullanmak üzere.. Yatak işini de ben tekrar gözden geçireceğim..

Merhaba Arkadaşlar

Ben bu nst bağlanma olayını pek bilmiyorum bu nst nedir birde belli bir dönemden sonra doktor mu söylüyo girmemizi bunun bi zamanı varmı ?

Ben 29. hafta itibariyle NST'ye bağlanmaya başladım, bebeğin kalp atışlarını hareketlerini ve annenin sancısının olup olmadığını ölçen bir alete bağlanıyorsun.. Bir yere uzanıyorsun karnına prop benzeri bir alet bağlıyorlar sonuç makinadan grafik şeklince çıkıyor doktorunda yorumluyor.. NST'ye girmeden önce benden meyve suyu içmemi ve çikolata yememi istediler..

Benim kontrollerim haftada bire düştü ve her gittiğimde artık NST'ye bağlanıyorum.. Doktorun istediği zaman giriyorsun.. Eğer sancın ya da şikayetin olursa kontrol amaçlıda bağlayabiliyorlar yine doktorun istiyor tabii..

Teyzelerii bakın buda bizim kapı süsümüzz nasıl sizcee el emeği göz nuru Eki Görüntüle 670840

Çok güzel olmuş ellerine sağlık, ben de oğluma sepet süsledim ve lavanta kesesi yapmayı düşünüyorum ama fırsat bulup fotoğraf ekleyemedim..

Kızlar bu arada arzumu nerelerde göremiyorum kaç zamandır gözümden mi kaçıyor acaba???:26:

Ben de sordum ve yazdım arzu_mu ya ama cevap alamadım bu aralar giremiyor sanırım ben de merak ediyorum..

K.valide tarafını artık hiç düşünmüyorum canım çünkü iyice soğudum ve birşey hissetmiyorum..
Mervem heyecanla 3 Nisandaki kurulu bekliyorum Allah'tan iyi haberler alırız inşallah..

Abla kardeş ötesi olmayı ben de iyi bilirim şimdi 20 yaşına girecek olan erkek kardeşimle ben de öyleydik annem bana bırakır işe giderdi herşeyi birlikte yapardık ki bazen bana anne dediği olurdu şimdi annem söz geçiremezse bana havale eder..
Altını değiştir mamasını yedir biraz büyüdü gerdir oyna, biraz daha büyüdü ilk tiyatro sinema, gezmek tozmak, ilk sevgilisi hayatının her anını yaşadım.. O yüzden birbirimize çok bağlıyız derinden..

Çok geçmiş olsun canım, oğluna acil şifalar diliyorum..

Dün akşam eşim gelip beni annemlerden aldı..
Konuştuk tartıştık annemlerde ama sorunlar çözülmüş değil..
Sadece bu süreci tamamen anneme yıkamadım ve her ne kadar geri adım atmayan biri de olsam bebeğime haksızlık etmek istemedim ve o cesareti henüz kendimde bulamadım.. eve döndüm..
Sadece kendimce tedbirler almayı düşünüyorum ama sinirlerim epey yıpranmış bunu anladım..

Hiçbirşey düşünmek istemiyorum

Bugün Central Hospital'de Gebe eğitim programı var saat 13:00-17:00 arası ona katılıyorum..
Not alıp başlıkları paylaşırım.. Umarım faydalı olur..

mınıkkus
bu duruma ınan sevındım
bıraz zamana bırak herseyı
senın ve bebegın hatta esın ıcın bıle en hayırlısı bu bence

ewet canım mm yazıyor fl 50.52mm bu sayıyı 7 ile çarpınca boy çıkıyormuş...

süpeeer yaaa bayullldumm
kendimi gördüm bi an

herkeeşşşşşlere hayırlı cumalar olsun kızlar ben kaçııp evimi temizliyim birascık
güzel dualar etmeyi unutmayın tabii bizlerede

teşekkür ederim canım sanada bi nevi geçmiş olsun herşey yoluna giricektir allahın izniylee...
benim burdada olsada gitsem ama nerde doğru düzgün hastane yok zaten...

Bu benim kullandığım renksiz, ama bunun kapatıcı olanıda var.. Likit bir koruyucu, sürmesi çok rahat, tabaka halinde yüzünde kalıntı bırakmıyor.. Ben çok memnunum yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum, açık tenli olduğum için yaz kış kullanıyorum.. Şu malum doğum lekeleri olmasın diye de ayrıca özen göstermek gerek, heleki şu önümüzdeki güneşli günlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…