gerçekten çocuklar inasanı çok yoruyor ya bende işten çok oğlumla yoruluyorum...bilmiyorumki sanirim cok yoruldum bu ara. simdi cocuklar evde okul tatil 2 hafta haliyle cok yaramazlik yapiyorlar bende dur yapma etme derken kendimi cok yormus oluyorum galiba((
yok cnm bence abartmis olmazsin zaten turkiyede hastane icin cok sey gecerliymis anladiigm kadariyla bu yuzden yetmeyede bilir :))
bende kucuk cekmeli valiz dusunuyorum ama o az gelirse bebegin cantasinida alcam bakalim artik o gunlere gelelimde :)))
Günaydın, yıllardır yaz kış kullandığım La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Fluide Extreme kullanmaya devam ediyorum doktorumada danışarak.. Çok memnunum tavsiye ederim..
Merhaba arkadaşlar, geçmişi şöyle biraz karıştırdım minikkuşşş umarım her şey yolundadır, hem bebeğin hemde sen zor günler yaşadınız ama her zaman güçlü olmayı başardın ailevi sorunlarını da aşıp her şeyi geride bırakacağınıza eminim.
Umarım arada kaçırdığım bir şeyler yoktur... Tüm arkadaşların ufak tefek sıkıntıları dışında keyifleri yerindedir... Biz oğlumla idare ediyoruz beni çok üzmüyor :)))
Bu arada bu pazar günü kız kardeşimin benim için hazırladığı bebek partisi var :))) 15-20 kişilik bir arkadaş grubu ( gençler) yiyip içip oyunlar oynayacağız :))) mamanın içinde ne var tahmin edin ? Anneyi en iyi kim tanıyor ? Bebeğiniz kucağınızdayken hem makyaj yapıp hemde çamaşır asabilirmisiniz ? A'dan Z'ye bebek eşyalarını listeleyin ? gibi çok güzel oyunlar hazırlamış ... Eğer uygun olursam pazar olmadı pazartesi parti resimlerini paylaşırım ... Bu tarz bir etkinlik düzenlemeyi düşünen olursa yardımcı olmaktan da zevk duyarız... Neyi nereden kaç liraya aldık bilgileri paylaşırız...
günaydıııınn kızlar
dün gece hiç ama hiç uyuyamadım yineee bugün doktorumu arayacağım bu ağrılar normal mi sağıma yatıyorum sağım ağırıyo soluma yatıyorum solum ağırıyo daha 2 ay var doğuma nasipse 2 ay böle dolmaz ki bunun bi çözümü olmalı sizdede varmı bu ağrılar çok ağrıyo gerçektentam popomdan aşağıya doğru tüm kalçam bacağım ağrısından ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum yatak sert ondan oluyor olabilir mii
ranana canım sabah sabah güldürdün beniii
kızlar dün akşam göğüslerimde çatlakları farkettim :18: göğüslerim çok büymedi bişi olmaz die oraya krem sürmüyordumçok bilmişliğimin cezasını aldım işte. ben yandım siz yanmayın krem ya da yağ ne kullanıyosanız göğüslerinize sürmeyi ihmal etmeyin.
zaten benım oğlum temmuzda anca gelir
Kızlar yarın eşim iş için Antalya'ya gidiyo ben de gitsem mi ki çok istiyorum biraz alışveriş yaparım2 saat zaten kendi arabamızla gitcez arkada yatarım bi sakıncası olur mu sizce dizimi kırıp otursam mı :44:
minikkuuuuuuşşşş minnakkuşuuummm gelmişsingeçmişi okuyorsun sanırım. nasılsın bugün bakalım
kızlar merhaba,sonunda bebişime bir karyola alabildik.inşallah sorunsuzda teslim alabiliriz.belisten aldık.sallanıyor,ve asansörlü.Eki Görüntüle 670539
karyola alan arkadaşlarım sizler nasıl bir yatak aldınız içine?nerden ve ne kadara?birde yorgan ve yastık aldınız mı?
belisin yatakları var,kararsız kaldım onu mu alsam içine diye.iyi olur mu bilemedim.çok önemli mi?dışarda satılanlarda azıcık pahalı geldi.
Merhaba Arkadaşlar
Ben bu nst bağlanma olayını pek bilmiyorum bu nst nedir birde belli bir dönemden sonra doktor mu söylüyo girmemizi bunun bi zamanı varmı ?
Teyzelerii bakın buda bizim kapı süsümüzz nasıl sizcee el emeği göz nuru Eki Görüntüle 670840
Kızlar bu arada arzumu nerelerde göremiyorum kaç zamandır gözümden mi kaçıyor acaba???:26:
Minikkusum çok şükür bir sıkıntı çıkmamış çok çok sevindim
Eşin unutmuş olabilir genede sen iyi tarafından bak
Bilerek aramadığını düşünüp kendini dahada kzıdırma ona karşı
Ailesi konusunu sallaaaa illa böyle bir durum için değil benide 2 haftada ararlar
Canım şunu çekiyor felan dmeiştim k.valideme bu aydada aşerme mi olurmuş
İcat çıkarma sende diyor banaDüşün yani sıkma canını
Kuruldanda iyi haber çıkacak dualrımız seninle
mecbur kalmışlardı canım, oturduğumuz yer küçüktü o zaman bakıcı bulmak neredeyse imkansız..benim de tam gün değildi zaten okula gidiyordum. Okul sonrası 4-5 saat işte. Gerçi ben de anneme sorarım "nasıl güvendin de bıraktın" diye ama işte şartlar. Bir de seçme şansım olsa yine bıraksın derim çünkü kardeşim ile ilişkimiz abla-kardeşten çok daha güçlüdür. Sanırım o zamanların etkisi büyük.
günaydın arkadaşlar bugün yine güne kötü başladım ben ya... gece yine sağ tarafımdan uyuyamadım oğlumda ateşlendi uyumadı sabah 5buçukta kalktık şimdi doktordan yeni geldik boğazlar iflas 39 derece ateşle yatıyo kuzum yedi iğneyi...ben zaten uykusuz ve harabım yanii...dilerim sizin gününüz iyi başlamıştır ben bi bakınıyım şimdi...
Dün akşam eşim gelip beni annemlerden aldı..
Konuştuk tartıştık annemlerde ama sorunlar çözülmüş değil..
Sadece bu süreci tamamen anneme yıkamadım ve her ne kadar geri adım atmayan biri de olsam bebeğime haksızlık etmek istemedim ve o cesareti henüz kendimde bulamadım.. eve döndüm..
Sadece kendimce tedbirler almayı düşünüyorum ama sinirlerim epey yıpranmış bunu anladım..
Hiçbirşey düşünmek istemiyorum
Bugün Central Hospital'de Gebe eğitim programı var saat 13:00-17:00 arası ona katılıyorum..
Not alıp başlıkları paylaşırım.. Umarım faydalı olur..
mayısta diyorlar ya ben ümidi kesmeye başladım yavaş yavaş, bir kısım insan seçime diyor yani bize yetişmeyecekmiş
cnm senin ultrasonda femuru mm olarak mı veriyorlar, genelde cm olarak veriliyor o?:44: yani cm olarak 5.052 mi fl?
süpeeer yaaa bayullldumm
Dün akşam eşim gelip beni annemlerden aldı..
Konuştuk tartıştık annemlerde ama sorunlar çözülmüş değil..
Sadece bu süreci tamamen anneme yıkamadım ve her ne kadar geri adım atmayan biri de olsam bebeğime haksızlık etmek istemedim ve o cesareti henüz kendimde bulamadım.. eve döndüm..
Sadece kendimce tedbirler almayı düşünüyorum ama sinirlerim epey yıpranmış bunu anladım..
Hiçbirşey düşünmek istemiyorum
Bugün Central Hospital'de Gebe eğitim programı var saat 13:00-17:00 arası ona katılıyorum..
Not alıp başlıkları paylaşırım.. Umarım faydalı olur..
hmmm evet La Roche de iyi diye duymuştum. ama açıkcası ben biraz kapatıcılık özelliğide olan bişey istiyorum. nasıldır bu, sürmesi emilimi falan kolay mı, yüzde abes durmuyor de mi? fondoten etkili olanlar varmış ondan almak istiyorum aslında ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?