2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Cnm benm çok sevindim uzak kalmanızdansa bir arada yavaş yavaş çözümlenir bütün sıkıntılarınız

Geçmiş olsun cnaım
Çok ilginç oyunlar varmış. Ben de iş yerim için küçük bir veda partisi yapsam mı diyorum. Resimleri merakla bekliyorum
2 saat kısa bir süre. Ben olsam gider bir hava alırdım
Senin adına sevindim. Demek ki eşin o kadar da umursamaz değil. Ailecek durumları tartıp biçiyorlarmış

canım çok geçmiş olsun senin oğlun kaç yaşında şu anda,eğer küçükse senin işin baya zor

ben olsam kesinnn giderdim

canım çok geçmiş olsun senin oğlun kaç yaşında şu anda,eğer küçükse senin işin baya zor

canım 4 yaşını doldurucakkçok büyük değil bide bu sene kreşe başladı kreşin ilk senesi biraz zor geçer ya hastalıktan başımızı kaldıramıyoruz malsf...

benimki yüksek ihtimal 06-06-2013 olucak 2013 rakamları toplamıda altı 6-6-6 sayılır nasıl ama tabi kızımız erken gelmesse

canım 4 yaşını doldurucakkçok büyük değil bide bu sene kreşe başladı kreşin ilk senesi biraz zor geçer ya hastalıktan başımızı kaldıramıyoruz malsf...

Allah yardımcın olsun küçükmüş yinede oğlun o ayrı ilgi ister senin halin olmaz bende 3 sene sonra 2. çocuğu düşünüyorum zorluklarınıda düşünüyorum ama yinede istiyorum yaşımız gençken yapalım gitsin

Aslında konu açıldığı ilk günlerden beri sizleri takip ediyorum. Tek bir sayfa bile kaçırmamışımdır ama sürekli bebeğimi kaybetme korkusuyla bir türlü yazamadım. Hamileliğimin 24.haftasına kadar amniyosenteze kadar uzanan zor bir süreç geçirdim. Çok şükür 6 haftadır hamileliğimin tadını çıkarıyorum. Özellikle Minikuss bu dönemde sürekli takip ettiğim bana yol gösteren en iyi arkadaşım oldu.Hepinizden ayrı ayrı bir sürü şey öğrendim. Ben yıllardır Central Hospital'a gidiyorum. Doktorum orada ve doğumumda orada olacak inşallah.Geçen ayki gebelik eğitimini işyerimden izin alamadığımdan kaçırdım diye çok üzülmüştüm.Minikuss bu ayki eğitime katılacağını yazınca hemen kaydımı yaptırdım. Bugün tanışacağız inşallah. Çok faydalı geçeceğine inanıyorum.Görüşmek üzere.

canım ya sen bu arabayımı aldın, hem güzel görünüyo hemde fiytı baya uygun markasını yazabilirmisin birde netten mi aldın onu sorayım

tabi aşırı ilgi istiyo hemde hergün göbeğime bakıp anne göbeğin ne kadar çok büyümüş diyor..olum kardeşin varya orda diyorum ama ısrarla kabul etmek istemiyo ve oğlum bana aşırı düşkün beraber vakit geçirmeyi seviyoruz ama tabi hamilelğimin başından beri ilgim azaldı biraz hırçınlaştı o yüzden bebek gelince ne yapıcaz bilmiyorum...ama senin düşündüğün yaş ideal büyüynce daha az ilgi istiyolar diye bişi yok aslında...

çalışanlara hep kızar mısın? Süpermiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen şimdi evdesin ve çalışmıyorsun diye çocuğunu benden çok mu düşünüyorsun yani? öyle mi zannediyorsun?
zaten benim de en büyük derdim en büyük hırsım koskoca bir şirkete genel müdür falan olmak 100lerce insan bana bağlı çalışsın falan, bunun için çalışıyorum, çocuk da neymiş di mi?
bu kadar düşüncesizce bir cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlayamıyorum.
bütün burda okuduğunuz eşi çalışmayan ya da devamlı bir işi olmayan ve çalışmak zorunda olan arkadaşlar, doğduktan sonra bebeğiyle daha çok vakit geçirsin diye 37. haftaya kadar karnı burnunda otobüslerde işine gitmeyi falan planlayan arkadaşlar hiç çocuğunu düşünmüyor zaten di mi? biz sabah 3lere kadar internet başında takılmayı, öğlene doğru uyanıp bir kahvaltı edip evin işlerine bakıp evde kocamızı beklemeyi bilmiyoruz di mi?

sen bizim neler düşündüğümüzü, nasıl zorlandığımızı, hele o çocuk doğduktan sonra hem paramızı kazanıp ihtiyaçlarını karşılayalım hem de bebeğimizle daha fazla vakit geçirelim diye nasıl planlar yapıp 40 takla attığımızı ve bir günün bile hesabını yaptığımızı biliyor musun?

kusura bakma arkadaşım benim senin gibi 3 çocuk yapıp da çalışmadan evde oturabilecek bütçem yok. bu sebeple çalışmak zorundayım. kızıyormuşsun ya senden ve senin nezdinde senin gibi düşünen herkesten özür diliyorum ne biçim bi anne olacaksam ben artık!?!?!?

bundan sonra ne yazarsan yaz bu konuyla ilgili okumayacağım ve doğal olarak benden bir cevap alamayacaksın. zira düşünmeden bile olsa herkese açık ortak bir platformda böyle bir cümle sarfedebilen, genelleme yapabilen ve anneliğimle ilgili yorum yapma haddini kendinde gören birinin ne dediğini okumaya harcayacak daha fazla vaktim yok.

çok mu ağır oldu? belki evet... o zaman yazdıklarınıza, yazdıklarınızın nereye varacağına ve karnı burnunda 7 aylık hamile bir anne adayına neler hissettireceğine biraz dikkat edin. yok etmem diyen varsa da alacağı cevaba itiraz etmesin.

çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah şifa versin.

doğru diyosun canım, zaten kreşe gidiyormuş o okuldayken rahat edersin gelincede artık gözün hem oğlunda hem kızında olur, Allah sağlık versin çok güzel uğraş bunlar, senin gibi benimde oğlumdan sonra bir kızım olur inşallah

canım benim oğlumla aynı yaştalarmış bizde ağustosda 4 doldurucaz
anasınıfına gidiyoruz hastalıklar hep aynı canım ama iyi ki bu yıl gitmiş okula
kısmetse bu yıl doğum gününde nerdeyse 2,5 aylık abi olcak oğlum

amin canım allah gönlüne göre versin....

benı yanlıs anlamayacagını bıldıımden bu konu hakkında bıe kac sey yazmak ıstedım
1. si cok celallenmıssın
2.taliaa fıkrını solemıs sadece
3.kendısı kucukken annesı yanında degılmıs,bu duyguyu yasadıgı ıcın cocuklarla annelerın mumkunse bır arada olmasını ıstıo anladıgım kadarı ıle

tabı kı hayat sartları cok zor herkesın butcesı musaıt olmayabılır
acık soleyım benım anne haftada 3 gun dıyalızde olmasaydı eger bende kesın calısırdım
ama bakacak kımsem yok bu yuzden en azından 3 yasına gelene kadar kendım ılgılenmeyı dusunuorm oglumla
tabıkı calısan anneler eksık anne degıl
hatta daha bıle fedakar oluolar cogu zaman kımbılır onlara ne kadar zor gelıodur evlatlarından ayrılmak
benım kuzenım ılk basladıgında ıse gunlerce aglamıstı bebeısten ayrı kalıo dıe

ufak tefek seyler yuzunden uzmeyelım bırbırımızı

evinizde olmana sevindim canım..zaman tanı biraz,sorunlarda çözülecektir hayırlısıyla..
hassas ve farklı bi süreçten geçiyoruz hepimiz.. ki sen gebeliğinle daha zorlu şeyler yaşadın..
önceliğin evladın.. başka şeyler düşünüp kendini yorma..
herşey yoluna girecektir Allah'ın izniyle..
kurulunada çok az kalmış, güzel haberlerini bekliyoruz..

çok geçmiş olsun canıM oğluşuna..
zorlu bi gece geçirmişsiniz.. sen dünden de epey yorgundun.. oğlunla dinlenin , uykusuz gecenin ardından biraz kendinizi iyi hissedersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…