Dün akşam eşim gelip beni annemlerden aldı..
Konuştuk tartıştık annemlerde ama sorunlar çözülmüş değil..
Sadece bu süreci tamamen anneme yıkamadım ve her ne kadar geri adım atmayan biri de olsam bebeğime haksızlık etmek istemedim ve o cesareti henüz kendimde bulamadım.. eve döndüm..
Sadece kendimce tedbirler almayı düşünüyorum ama sinirlerim epey yıpranmış bunu anladım..
Hiçbirşey düşünmek istemiyorum
Bugün Central Hospital'de Gebe eğitim programı var saat 13:00-17:00 arası ona katılıyorum..
Not alıp başlıkları paylaşırım.. Umarım faydalı olur..
Geçmiş olsun cnaımgünaydın arkadaşlar bugün yine güne kötü başladım ben ya... gece yine sağ tarafımdan uyuyamadım oğlumda ateşlendi uyumadı sabah 5buçukta kalktık şimdi doktordan yeni geldik boğazlar iflas 39 derece ateşle yatıyo kuzum yedi iğneyi...ben zaten uykusuz ve harabım yanii...dilerim sizin gününüz iyi başlamıştır ben bi bakınıyım şimdi...
Çok ilginç oyunlar varmış. Ben de iş yerim için küçük bir veda partisi yapsam mı diyorum. Resimleri merakla bekliyorumBu arada bu pazar günü kız kardeşimin benim için hazırladığı bebek partisi var :))) 15-20 kişilik bir arkadaş grubu ( gençler) yiyip içip oyunlar oynayacağız :))) mamanın içinde ne var tahmin edin ? Anneyi en iyi kim tanıyor ? Bebeğiniz kucağınızdayken hem makyaj yapıp hemde çamaşır asabilirmisiniz ? A'dan Z'ye bebek eşyalarını listeleyin ? gibi çok güzel oyunlar hazırlamış ... Eğer uygun olursam pazar olmadı pazartesi parti resimlerini paylaşırım ... Bu tarz bir etkinlik düzenlemeyi düşünen olursa yardımcı olmaktan da zevk duyarız... Neyi nereden kaç liraya aldık bilgileri paylaşırız...
2 saat kısa bir süre. Ben olsam gider bir hava alırdımKızlar yarın eşim iş için Antalya'ya gidiyo ben de gitsem mi ki çok istiyorum biraz alışveriş yaparım2 saat zaten kendi arabamızla gitcez arkada yatarım bi sakıncası olur mu sizce dizimi kırıp otursam mı :44:
Senin adına sevindim. Demek ki eşin o kadar da umursamaz değil. Ailecek durumları tartıp biçiyorlarmışDün akşam eşim gelip beni annemlerden aldı..
Sadece bu süreci tamamen anneme yıkamadım ve her ne kadar geri adım atmayan biri de olsam bebeğime haksızlık etmek istemedim ve o cesareti henüz kendimde bulamadım.. eve döndüm..
Sadece kendimce tedbirler almayı düşünüyorum ama sinirlerim epey yıpranmış bunu anladım..
Bugün Central Hospital'de Gebe eğitim programı var saat 13:00-17:00 arası ona katılıyorum..
günaydın arkadaşlar bugün yine güne kötü başladım ben ya... gece yine sağ tarafımdan uyuyamadım oğlumda ateşlendi uyumadı sabah 5buçukta kalktık şimdi doktordan yeni geldik boğazlar iflas 39 derece ateşle yatıyo kuzum yedi iğneyi...ben zaten uykusuz ve harabım yanii...dilerim sizin gününüz iyi başlamıştır ben bi bakınıyım şimdi...
bılmıorm ama sankım bızımkıler bıraz gec gelıcekmıs gıbı hıısedıorm
Kızlar yarın eşim iş için Antalya'ya gidiyo ben de gitsem mi ki çok istiyorum biraz alışveriş yaparım2 saat zaten kendi arabamızla gitcez arkada yatarım bi sakıncası olur mu sizce dizimi kırıp otursam mı :44:
canım çok geçmiş olsun senin oğlun kaç yaşında şu anda,eğer küçükse senin işin baya zor
Vallahi anlamadım seni ben sabırsız olan sendin bi de temmuz çıkardın kııız. Ben sezeryan olursam 10 haziranda aldırayım diyorum :))
canım 4 yaşını doldurucakkçok büyük değil bide bu sene kreşe başladı kreşin ilk senesi biraz zor geçer ya hastalıktan başımızı kaldıramıyoruz malsf...
canım ya sen bu arabayımı aldın, hem güzel görünüyo hemde fiytı baya uygun markasını yazabilirmisin birde netten mi aldın onu sorayımEXORBABY Prostlye TRAVEL SET
Kdv Dahil : 660,14 TL
özellıkler
* Set içindekiler :
Prostlye VIP bebek arabası
Taşıma oto koltuğu
Anne Bakım çantası
Yağmurluk
Diz örtüsü
* Sıra Dışı lüks tasarım
* Kaplamalı alüminyum metal aksam
* Çift Yönlü kullanabilme özelliği
* Üç kademe koltuk pozisyonu
* Anakucağı oto koltuğu ile kullanım
* Eğilmeye ve paslanmaya karşı korumalı
* Katlama esnasında otomatik kilitleme sistemi
* Kendi ekseni etrafında 360 derece dönebilen ön tekerlekler
* Fren sistemli arka tekerlekler
* Ön ve arka tekerleklerde süspansiyon sistemi
* Beş nokta bağlantılı emniyet kemeri
* Kolay bir şekilde açılıp kapanabilen ön bar
* Tente ve sepet
* Pedli ve konforlu oturak
* Tek buton ile çıkabilen arka teker
* Kurulu ölçü 90x60x105 cm
* Bebek arabasının boş ağırlığı 11kg
Allah yardımcın olsun küçükmüş yinede oğlun o ayrı ilgi ister senin halin olmaz bende 3 sene sonra 2. çocuğu düşünüyorum zorluklarınıda düşünüyorum ama yinede istiyorum yaşımız gençken yapalım gitsin
sen 3 yasindayken seni evde tek basinami birakiyorlardi3 yasinda daha bir bebek sayilir
benim annemde calisan bir kadindi o yuzden ben de cocuklar olduktan sonra calismaya hic sicak bakmadim calisanlarada hep kizmisimdir, cocugun herseyden önce anneye ihtiyaclari var
günaydın arkadaşlar bugün yine güne kötü başladım ben ya... gece yine sağ tarafımdan uyuyamadım oğlumda ateşlendi uyumadı sabah 5buçukta kalktık şimdi doktordan yeni geldik boğazlar iflas 39 derece ateşle yatıyo kuzum yedi iğneyi...ben zaten uykusuz ve harabım yanii...dilerim sizin gününüz iyi başlamıştır ben bi bakınıyım şimdi...
Canım benim inan çok çok sevindim, kalbinin onarılması tabiki zaman alacaktır fakat bu süreci düşünerek ve bebeğin için en doğru şekilde sonlandırdığın için ilerleyen zamanlarda çok daha mutlu olacaksın inşallah..
Hakkında hayırlısı inşallah canım..
tabi aşırı ilgi istiyo hemde hergün göbeğime bakıp anne göbeğin ne kadar çok büyümüş diyor..olum kardeşin varya orda diyorum ama ısrarla kabul etmek istemiyo ve oğlum bana aşırı düşkün beraber vakit geçirmeyi seviyoruz ama tabi hamilelğimin başından beri ilgim azaldı biraz hırçınlaştı o yüzden bebek gelince ne yapıcaz bilmiyorum...ama senin düşündüğün yaş ideal büyüynce daha az ilgi istiyolar diye bişi yok aslında...
canım 4 yaşını doldurucakkçok büyük değil bide bu sene kreşe başladı kreşin ilk senesi biraz zor geçer ya hastalıktan başımızı kaldıramıyoruz malsf...
doğru diyosun canım, zaten kreşe gidiyormuş o okuldayken rahat edersin gelincede artık gözün hem oğlunda hem kızında olur, Allah sağlık versin çok güzel uğraş bunlar, senin gibi benimde oğlumdan sonra bir kızım olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?