2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ya sen bu arabayımı aldın, hem güzel görünüyo hemde fiytı baya uygun markasını yazabilirmisin birde netten mi aldın onu sorayım

sahracım ben almadım arabayı
nette travel sıstem arabaları araştırırken gördum bu modelıde forumda kullanan bırı varmı dıye sormak ıstedım
duyulmamış bır marka cunku. markası EXORBABY PROSTLYLE TRAVEL SET

hepimizin hormonları zirvede ve çok alınganız
birazda anlayışsızız galiba

benim eşim de bir şirkette yönetici ve ben öğretmenim
oğlum doğduktan sonra çalışmadım ihtiyacım yoktu
ve çok çok iyi şartlarda yaşıyoruz ama eşimin pozisyonu kötü olsaydı
eminim ki oğlum için ve kaliteli bir yaşam için asla evde oturmayı düşünmezdim
ama hepimiz için hayat aynı şartaları sunmuyor
maalesef.........

bende yaşlanmadan kendini yaşlandıranlara sinir oluyorum. insan yaş alabilir ama beden müsaade ediorsa yaşlı gibi davranmak neden ?

benim kayınvalide de öle sinir oluyorum :) evlenmeden önce her hafta camını silerdi. dinç yani. pır pır dönerdi. nişanlandık birden yaşlandı :)

dr. muayeneye gitmiştim birgün. dr un odasından bi aile çıktı. 2-4 yaşlarında bir oğulları vardı. elinde ultrason kağıdı, kapıdan çıkar çıkmaz ordaki kızlara gösterdi. " baaakk kardeşşimm " diye. çok mutlu görünüyordu :) çok özendim

bu gerginliğe ne gerek var anlamıyorum. bende çalışıyorum ve o anda karşılıklı sohbet ediorduk. hiç üstüme alınmadım sen bana nasıl bunu dersin diye. kimseye keyfi çalışıosunuz denmedi. çocukların çalışan anneden nasıl etkilendiği konuşuldu orda. lütfen şu topikte gerginlik yapmayalım artık. sıkılıyorum. tadım kaçıo

kızlar bebişleriniz döndü mü?
yani doğum pozisyonu aldı mı geçen ay dönmemişti kızım sanırım hala aynı ayaklar aşağıda tepikliyo benii
pazartesi kontrolümüz var bakcaz artık ama 7. aya girdik dönmesi lazım artıkım
gerçi benim sezeryan olduğu için sorun diiil de ee zor oluyo artık mideme baskı yapıyo

bende bılmıorm daha oglumun donup donmedıını
bakalım
carsamba gununu beklıorm bende,

Günaydınnn herkesee

Bugün 30. haftaya girdikk

Hayırlı uğurlu olsun yeni haftanız.
Benim doktoruma göre ben bugün 29+1 oldum yani 29. haftandasın diyor,aşağıdaki takvime göre 30.haftadayım,anlayamıyorum ben işte bunu..

Son düzenleme:

canım doktorumu aramadım direkt gittim sıra filan da almadım anlattım durumu idrar tahlili ve nst istedi sanırım iltihabım var henüz sonuçları gösteremedim nst de kalp atışı ritmi 120-160 arasında olmasımı lazım benimki 140-160 arasında daha çok yani normal sınırlar içersinde bi durum yok sanırım

bilmiyorum ki canım yaa doktor yapılabilicek bişey yok dayanamazsan parol içebilirsin dedi işten çıkmama 1 hafta kaldı nasıl geçicek o hafta yaa gece uykusu denen birşey yok artık

aynı ağrılardan bende muzderibim 2 gecedir uyku yok aile gebemizkalsiyum yada magnezyum eksikliğindendir dedi doktorunu ara dedi...bugün bende arıcamm..
evet canım genelde onların eksikliğinden oluyor kalsiyumu düzenli kullanmıyordum ona dikkat edicem biraz

canım evine dönmene çok ama çok sevindim artık zamanla herşey daha güzel olacak biranda olmaz elbette ama bebeğiniz sizi eskisindende kuvvetli birşekilde birbirinize bağlayacak çünkü biriniz anne biriniz baba olucaksınız artık hayata bakış açınız bile değişicek ben inanıyorum canım herşey güzel olacak inşallah

bende aynı fikirdeyim erken anne olup çocuklarıma yeteri kadar enerji sarf etmek istiyorum onlarla çocuk olabilmek istiyorum nasipseee tabiii

sağol canım sonradan gördüm markayı yazmışsın, araştırdım birz güzel gibi, biraz daha araştırayım bu da aklımda...

Benim doktoruma göre ben bugün 29+1 oldum yani 29. haftandasın diyor,aşağıdaki takvime göre 30.haftadayım,anlayamıyorum ben işte bunu..

zaten 30 haftalık oluosn canım
29. haftayı bırmıs 30 danda 1 gun almıssın
neyını anlamadın kı

benim benişim döndü ama düzden terse döndü ayaklar aşağıda dediğin gibi aşağıdan tepikliyo 1 haftadır böle inşallah döner inşallah ilk bebeğim ve sezeryanla başlamak istemiyorum olmadı dönmesi için birtakım hareketler var onları yapıcam bakalım işe yarayacaklar mı? :44:

bende perşembe günü gideceğim doktora ama hala dönmediğini hissediyorum çünkü ayakları hala aşağılarda idrar torbamı tekmelerken hissediyorum

Benimde bebeğim zaman zaman aşağıyı tepikliyor ama doktora gittiğimde kafası gayet aşağıda olduğunu gördüm.Elleriyle itiyor büyük ihtimalle o yüzden ters diye düşünüp sıkmayın canınızı.

hanımlar ben şeker yükleme testi yaptırmadım çok önemlimi acaba.24-28 hafta arası yaptırılıyr sanırım ben 28 haftalık şuan ama yaptırmadım bi kaç haftaya kadarda gidemiycm doktora..geç yapılsada olurmu acaba bilginiz varmı tşkrlr..

29 haftalıksın zaten canım. Doktoruna göre de buraya göre de. Doldurduğun hafta senin haftan. 30. haftanın içine girdin sadece. 29 hafta 1 günlük oldun yani.

Bende 30 haftalığım. 31 den gün alıyorum.

zaten 30 haftalık oluosn canım
29. haftayı bırmıs 30 danda 1 gun almıssın
neyını anlamadın kı

Şöyleki, 12 Nisanda 31+1 oluyorum doktoruma göre ve 31 haftalık hamilesin diyor.
Bu takvime göre eğer şu anda 30.haftamda isem, 12 Nisanda 32+1 olurum..
O nedenle bu takvim benim doktoruma göre 1 hafta önden gidior.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…