canım ya sen bu arabayımı aldın, hem güzel görünüyo hemde fiytı baya uygun markasını yazabilirmisin birde netten mi aldın onu sorayım
evet cok yasli degil hic yasli degil dahakendi kendin i yasli göruyor almanlar bile kiziyor ben yasliyim yapmam diyor. karsindaki kadin diyorki ben 60 kusur yasindayim senin neren yasli diyor. kadin tabiki kkendisi daha yasli odlugu icin komplese griyor hemen cok sinrileniyor anneme biz bi bilsek neyi paylasamiyorlar analmiyoruzki bizde. gelin sanirim sadece evde benim deidigm olsun diyor ben ne istersem onu yapalim diyor annesine fln gitmesin aramasin istyior zaten benide sildirdi sonunda
kardesimde bir yere kadar tahammul ediyor bunlara galiba bize hic bir sey söylemez neden kavga etiklerini fln bilmiyoruz hic sadece benim gördugum kadariyla bu dusunceye vardim:))
tabi aşırı ilgi istiyo hemde hergün göbeğime bakıp anne göbeğin ne kadar çok büyümüş diyor..olum kardeşin varya orda diyorum ama ısrarla kabul etmek istemiyo ve oğlum bana aşırı düşkün beraber vakit geçirmeyi seviyoruz ama tabi hamilelğimin başından beri ilgim azaldı biraz hırçınlaştı o yüzden bebek gelince ne yapıcaz bilmiyorum...ama senin düşündüğün yaş ideal büyüynce daha az ilgi istiyolar diye bişi yok aslında...
çalışanlara hep kızar mısın? Süpermiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen şimdi evdesin ve çalışmıyorsun diye çocuğunu benden çok mu düşünüyorsun yani? öyle mi zannediyorsun?
zaten benim de en büyük derdim en büyük hırsım koskoca bir şirkete genel müdür falan olmak 100lerce insan bana bağlı çalışsın falan, bunun için çalışıyorum, çocuk da neymiş di mi?
bu kadar düşüncesizce bir cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlayamıyorum.
bütün burda okuduğunuz eşi çalışmayan ya da devamlı bir işi olmayan ve çalışmak zorunda olan arkadaşlar, doğduktan sonra bebeğiyle daha çok vakit geçirsin diye 37. haftaya kadar karnı burnunda otobüslerde işine gitmeyi falan planlayan arkadaşlar hiç çocuğunu düşünmüyor zaten di mi? biz sabah 3lere kadar internet başında takılmayı, öğlene doğru uyanıp bir kahvaltı edip evin işlerine bakıp evde kocamızı beklemeyi bilmiyoruz di mi?
sen bizim neler düşündüğümüzü, nasıl zorlandığımızı, hele o çocuk doğduktan sonra hem paramızı kazanıp ihtiyaçlarını karşılayalım hem de bebeğimizle daha fazla vakit geçirelim diye nasıl planlar yapıp 40 takla attığımızı ve bir günün bile hesabını yaptığımızı biliyor musun?
kusura bakma arkadaşım benim senin gibi 3 çocuk yapıp da çalışmadan evde oturabilecek bütçem yok. bu sebeple çalışmak zorundayım. kızıyormuşsun ya senden ve senin nezdinde senin gibi düşünen herkesten özür diliyorum ne biçim bi anne olacaksam ben artık!?!?!?
bundan sonra ne yazarsan yaz bu konuyla ilgili okumayacağım ve doğal olarak benden bir cevap alamayacaksın. zira düşünmeden bile olsa herkese açık ortak bir platformda böyle bir cümle sarfedebilen, genelleme yapabilen ve anneliğimle ilgili yorum yapma haddini kendinde gören birinin ne dediğini okumaya harcayacak daha fazla vaktim yok.
çok mu ağır oldu? belki evet... o zaman yazdıklarınıza, yazdıklarınızın nereye varacağına ve karnı burnunda 7 aylık hamile bir anne adayına neler hissettireceğine biraz dikkat edin. yok etmem diyen varsa da alacağı cevaba itiraz etmesin.
çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah şifa versin.
kızlar bebişleriniz döndü mü?
yani doğum pozisyonu aldı mı geçen ay dönmemişti kızım sanırım hala aynı ayaklar aşağıda tepikliyo benii
pazartesi kontrolümüz var bakcaz artık ama 7. aya girdik dönmesi lazım artıkım
gerçi benim sezeryan olduğu için sorun diiil de ee zor oluyo artık mideme baskı yapıyo
Günaydınnn herkesee
Bugün 30. haftaya girdikk
hah haaa valla okuyunca bende cok güldüm bu veletler cok fena ha bide bı reklam vardı ya annem rahat etsin diye bütün gece uyuyamam diye gül gül tatlim gülmeniz icin paylaştım zatı:)))
bu arada cok gecmis olsun tabi ya ara doktoruna bildir cnm bende temizlik yaptım dün sabah sancilarla kramplarla uyandım bütün gün yattım ayağa kalmamadım kalktığımda sancım oluyordu bügünde sol tarafımda böyle kaburga batmadı gibi birsey var çözemedim valla pazartesi'ye rendevum beklicek artık
bilmiyorum ki canım yaa doktor yapılabilicek bişey yok dayanamazsan parol içebilirsin dedi işten çıkmama 1 hafta kaldı nasıl geçicek o hafta yaa gece uykusu denen birşey yok artıkgünaydın kızçeler ve minnakları.
Canım bahsettiğin ağrı siyatik ağrısına benziyor. Ben hamileliğimin başında çok çektim ondan. Duşa girip bacağına sıcak su tut demişti doktorum. Anlık iyi geliyor sadece ama.:44:
Bebişler siyatik sinire baskı yapıyor zaman zaman pozisyonlarından ötürü. Bebiş pozisyonunu değiştirdiği zaman rahat edersin muhtemelen. Ben 6-7 gün çekmiştim. Bilirim acısını.
evet canım genelde onların eksikliğinden oluyor kalsiyumu düzenli kullanmıyordum ona dikkat edicem birazaynı ağrılardan bende muzderibim 2 gecedir uyku yok aile gebemizkalsiyum yada magnezyum eksikliğindendir dedi doktorunu ara dedi...bugün bende arıcamm..
canım evine dönmene çok ama çok sevindim artık zamanla herşey daha güzel olacak biranda olmaz elbette ama bebeğiniz sizi eskisindende kuvvetli birşekilde birbirinize bağlayacak çünkü biriniz anne biriniz baba olucaksınız artık hayata bakış açınız bile değişicek ben inanıyorum canım herşey güzel olacak inşallahdün akşam eşim gelip beni annemlerden aldı..
Konuştuk tartıştık annemlerde ama sorunlar çözülmüş değil..
Sadece bu süreci tamamen anneme yıkamadım ve her ne kadar geri adım atmayan biri de olsam bebeğime haksızlık etmek istemedim ve o cesareti henüz kendimde bulamadım.. Eve döndüm..
Sadece kendimce tedbirler almayı düşünüyorum ama sinirlerim epey yıpranmış bunu anladım..
Hiçbirşey düşünmek istemiyorum
bugün central hospital'de gebe eğitim programı var saat 13:00-17:00 arası ona katılıyorum..
Not alıp başlıkları paylaşırım.. Umarım faydalı olur..
bende aynı fikirdeyim erken anne olup çocuklarıma yeteri kadar enerji sarf etmek istiyorum onlarla çocuk olabilmek istiyorum nasipseee tabiiiallah yardımcın olsun küçükmüş yinede oğlun o ayrı ilgi ister senin halin olmaz bende 3 sene sonra 2. çocuğu düşünüyorum zorluklarınıda düşünüyorum ama yinede istiyorum yaşımız gençken yapalım gitsin
sahracım ben almadım arabayı
nette travel sıstem arabaları araştırırken gördum bu modelıde forumda kullanan bırı varmı dıye sormak ıstedım
duyulmamış bır marka cunku. markası EXORBABY PROSTLYLE TRAVEL SET
Hayırlı uğurlu olsun yeni haftanız.
Benim doktoruma göre ben bugün 29+1 oldum yani 29. haftandasın diyor,aşağıdaki takvime göre 30.haftadayım,anlayamıyorum ben işte bunu..
Yani doğum pozisyonu aldı mı geçen ay dönmemişti kızım sanırım hala aynı ayaklar aşağıda tepikliyo benii
pazartesi kontrolümüz var bakcaz artık ama 7. Aya girdik dönmesi lazım artıkım
gerçi benim sezeryan olduğu için sorun diiil de ee zor oluyo artık mideme baskı yapıyo
yani doğum pozisyonu aldı mı geçen ay dönmemişti kızım sanırım hala aynı ayaklar aşağıda tepikliyo benii
pazartesi kontrolümüz var bakcaz artık ama 7. aya girdik dönmesi lazım artıkım
offffffffffffffffffffff
offffffffffffffffffffffff
yıne bastrdı uyku benı yar yar yar yar
Hayırlı uğurlu olsun yeni haftanız.
Benim doktoruma göre ben bugün 29+1 oldum yani 29. haftandasın diyor,aşağıdaki takvime göre 30.haftadayım,anlayamıyorum ben işte bunu..
zaten 30 haftalık oluosn canım
29. haftayı bırmıs 30 danda 1 gun almıssın
neyını anlamadın kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?