Hayırlı uğurlu olsun yeni haftanız.
Benim doktoruma göre ben bugün 29+1 oldum yani 29. haftandasın diyor,aşağıdaki takvime göre 30.haftadayım,anlayamıyorum ben işte bunu..
29 haftalıksın zaten canım. Doktoruna göre de buraya göre de. Doldurduğun hafta senin haftan. 30. haftanın içine girdin sadece. 29 hafta 1 günlük oldun yani.
Bende 30 haftalığım. 31 den gün alıyorum.
canım bi çay yada kahve iç, iyi geliyor bayaa dinçleştiriyo
Kızlar ben bugün perişanım. Kaç gündür düzgün bir uyku uyuyamıyorum zaten. Karnımdaki gerilmeler ve kaburgamdaki ağrı öldürecek beni. Çocuğum neresini dayıyorsa artık o kadar acıyor ki gözümden yaşlar boşanıyor. Kendim terliyorum açıkta kalan yerlerim üşüyor.
Bugün bebek hareketleri sanki içe doğru karnımı kasıyor gibi. Anlamadım onlar tekme mi kasılma mı. Doktora danıştım, geri dönecek bana
Şöyleki, 12 Nisanda 31+1 oluyorum doktoruma göre ve 31 haftalık hamilesin diyor.
Bu takvime göre eğer şu anda 30.haftamda isem, 12 Nisanda 32+1 olurum..
O nedenle bu takvim benim doktoruma göre 1 hafta önden gidior.
kızlar üç gündür temizlik yapmaktan canım çıktı resmen annemin evini temizledik bugün sonunda gelebildim kendi evime :106:
kendi evimi de temizlemem gerek ama hiiç halim yok :106: hatta akşama yemek bile yapabileceğimi sanmam, kocacım dışarıda yedirecek mecbur :131:
Allah nasip ederse inşallah haftaya bugün son iş günüm olacak 8 nisan da raporla ayrılıyorum yaşasaınnnnnnnn:)))
ne güzel bende temizlik yapmak istiyoruma ama ... canım hiç istemiyooo eve gidince zaten pert bihalde oluyorum insallh allahım beni elegüne karşı utandırmaz , son haftalrda yapıcam artık temizlik işini , en önemlisi suan ne olur ne olmaz hastane cantasını hazır edeyim de haftasonu aklımdayken onu yapayım ne olacağı hiç belli olmaz valaa
buarda kızlar ; bir arkadaşın kardeşi 25 haftalık hamileydi kızın suyu yetersiz diye serum falan vermişler en sonunda bebeği almaya karar vermişler 3 gündür küvezde bebek , 700 gr 30 cm bikız oalrak doğmuş , küvezde yasatacaklarmış , dediklerine göre bol su içmek gerekiyomuş aman haa ihmal etmeyin derim aile perişan bihaldeee
Benim gebeliğimin ilk dönemi neredeyse sıkıntısız geçmişti. Daha iki ayım var. Bu kadar erken böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorum. Bilmeyince korkuyor insan. Doğru dürüst iş de yapmıyorum.cnm bende de aynı durum var , sağa dönsem ağrı giriyoo , sola dönsem ağrı giriyooo , sırt üstü yatmam gerekiyor , gece ter su içinde uyanıyorum , sabahın köründe de kalmam gerekiyooo artık bitsin bu süreç deyip duruyorum , hamilelik beni iyice yormaya başladı , kasıklarıma doğru ağrılar var , anlamadım gitti , hayır telaslanmıyım diyorum ama acıkcası elimde de değil :26:
Benim gebeliğimin ilk dönemi neredeyse sıkıntısız geçmişti. Daha iki ayım var. Bu kadar erken böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorum. Bilmeyince korkuyor insan. Doğru dürüst iş de yapmıyorum.
Biraz yürüyüş yapayım diyorum. Yarım saat falan dolaşıyorum. Bir geliyorum 4-5 damla da olsa idrar kaçırmışımBi gün çocucğum mesaneme kafa atarken yolda altıma etmekten korkuyorum inanır mısın
kızlar geceleri nasıl uyuyorsunuz ? yani yatış pozisyonlarınız nasıl :)) biraz tuhaf sordum sanki ama nasıl sorucağımı bilemedim :) doktorum ara sıra sağına yatabilirsin ama genelde sol tarafına yat, sırt üstü yatma dedi ama sol tarafıma yatmaktan geceleri sol tarafımın özellikle bacağımın yan tarafının ağrısıyla sancısıyla uyanıyorum. sağ tarafıma döndüğümde de tedirgin oluyorum doktor ara sıra sağ tarafında yat dediği için. siz nasıl uyuyorsunuz? doktorunuz size böyle birşey söyledi mi?
kızlar sancılarım epey azaldı bol bol dinleniyorum kayınvalidemdeydım yarında anneme gidicem insallah biraz dha bekliycek oğlusum birde su ciğer geliştirici iğne hakkında bilgisi olan veya yaptıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?