2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
birde bebeğimin dha hızlı kilo alması için nelr yemeliyim ekstra yaptığınz biseyler varmı

proteın agırlıklı beslenmen bebegın hızlı kılo almasını saglar
hergun yumurta ye
et balık tuket ve bol salata
ıspanak ceviz fındık badem

canım senın erken dogum rıskın mı varmıs bıde
ama emınım senın oglun 32 ye kadar dayanır
zaten artık bbuduler
kendını cok uzme
bol su ıc ve dınlenn

hergun yumurta ye

yoğurt sut
mutlaka ye hergun

çok sağol canm sıpam azcık dha dayansın baska bsey ıstemıyorum keçiboynuzu pekmezin duydum ama nekdr doğru bılemıyorum canm oyuzden fıkrınızı almak istedim allah hepimzn bebeğine sağlık versin

Doktorum dedi ki hamilelikte bu tür şeyler normalmiş. Kendimi fazlaca yormamdan da kaynaklanıyor olabilirmiş.Bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş. Sancı ve ağrı olursa gel dedi. Bol bol dinlen dedi.

Paşam kocaman oldu demek ki sevineyim bari

birde bebeğimin dha hızlı kilo alması için nelr yemeliyim ekstra yaptığınz biseyler varmı

kuru incir, kuru hurma, kuru incir bol bol kuruyemiş eşliğinde ( fındık, ceviz, kaju, fıstık..)
hergün tüketmelisin bunlardan canım en az bir öğün ye.
yumurtanı hiç ihmal etme.
pekmez-tahin yada tahin helvası ye.
balık, tavuk, kırmızı et, bunlardan birini hergün bir öğününde ye canım kesin.
ee daha ne olsun, bebişin hemencik büyür kilo alır merak etme.
32 yi doldurcaksın bence de
bugün cuma birbirimize bol bol dua edelim kızlar.

evet canlarım dualarım sizinle ve bebişlerinizle insllah hepimiz onları sağlıklı bir sekilde kucağmıza alırız birazcıkta kilo aldırsam oğlusuma dha ne isterim smdı çok kucuk insallah dediğinz gibi olur hamişlerin kalbi temz olurmş 32 yi doldururz 2 kılocuk olsak bıle yeter dıyorum artık

Şöyleki, 12 Nisanda 31+1 oluyorum doktoruma göre ve 31 haftalık hamilesin diyor.
Bu takvime göre eğer şu anda 30.haftamda isem, 12 Nisanda 32+1 olurum..
O nedenle bu takvim benim doktoruma göre 1 hafta önden gidior.

31+1 de
32 haftalık oluosn

Hayır canım. 31+1 de 31 haftalık oluyor. 32. haftadan sadece 1 gün almış oluyor. Alttada 32. haftanın içindesiniz yazıyor zaten. Yaş mantığı gibi. Doldurduğun yıldır yaşında.

negüzel temizlik yapabilionuz az da olsa. ben biraz toz alıyorum sonra oturup bi saat bebeğim hareket etsin die bekliorum. çok tırsıyorum bişi olcak die. ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim. onda pek dikkat etmemiştim temizlikte yapmıştım seyahat de etmiştim . bunda da cılkını çıkardım hareketsizliğin. evim şu an leş durumda yarın kocam temizler ama onun ki de hiiiç içime sinmiyor. kayınvaldem gelip temizleyeyim dio ama ben asla yaptırmam ona sonra herkese evini bile ben temizledim die anlatır yardımcı çağırcam artık ama kadından utandığıma çağıramıyorumm kaç haftadır camlar fln çok kötü durumda

35 - 36 haftaya kadar çalışırım diodum ben ama bende dayanamıcam galiba çoook soğudum işten. çalışmaktan bıkacağım hayatta aklıma gelmezdi. herkes bana sen işten çıksan sıkıntıdan patlarsın diyo. yıllardır çalışınca. bakalım bizi nasıl günler beklio

canım doktorlar sağa yat sola yat diyolar ama gerçekten bu da can yani ben dün gece hiiç uyuyamadım, sola yat dedikleri için sola yatıyorum ama dün sola yatmaktan kollarım bacaklarım çürüdü resmen, sağa döndüm oğlum kıpır kıpır durmadı, sıkıştımı ne:26: sırt üstü yattım hiiç nefes alamadım, o an nasıl rahat edeceksem o şekilde yatıyorum canım ben artık, bu güne kadar dikkat ettim hep soluma yatmaya ama artık gerçekten zorlaştı

Hergün 1 tane kuru incir biraz ceviz kuru üzüm ve badem
Yemeklerde et kullan
hergün en az 1 bardak süt
haftta 1 gün büyük bir bardakta soğuk suyun içine pekmez bir kaç kaşık koyup karıştırıp meyve suyu gibi iç
Yine hergün bol meyve portakal,ayva,elma,muz
benimkinin ölçüleri 2 hafta önde gidiyordu şimdi büyük bir kısmını yapmıyorum incir, pekmez,muz ve portakalı kestim

slm kızlar

bir kaç gün giremedim iş yogunlugundan.. burda lak lak yapmaktan işleri epey boşlamışımm

umarım iyisinizdir.. biraz geçmişe bakim neler olmuş,

hergun yumurta ye

yoğurt sut
mutlaka ye hergun

Protein ağırlıklı beslenmek dediğin gibi bebeğe en güzel kilo aldıran şeymiş.
Ben hamilelikten önce ne beyaz peynir ne süt ne yoğurt ne yumurta ne de kırmızı et yerdim.
Şimdi her sabah sütüm ve yumurtam var. Bir öğün et bir öğün sebze yiyorum. Yediklerimizle çok alakalı gerçekten.

Son kontrolümde yememe içmeme dikkat etmemiştim, bebeğim zayıf çıktı.
Bu hafta özellikle itinalı besleniyorum bakalım. :44:

Şekerim çıkmadan önce her gün 1 kaşık pekmez yiyordum ama ne yazık ki artık mümkün değil. 10 gün pekmez yiyip gitmiştim kontrole ve bebeğim 5 gün gerideyken 7 gün öne geçmişti. Çok besliyor pekmez bebeği.

Kuru incir kuru hurma falan yasak hep bize.

canım benimde bebişim geriden geliodu son iki hafta hep protein ağırlıklı beslendim sebze yemeklerinin içine bile kıyma koyuyordum. yumurta çok yedim cevizi normalde yediğimin 2 katına çıkardım. ve sonuçta gününü yakaladık.

deneyimleriniz beni için çok önemli kızlar boyle zamanda ınsan en cok desteğe yasanmıslğa ıhtyac duyuyo bnde bunlarn coğunu yapmıydm mlsf et hıc yemezdm pekmez sevmezdm smdı bebeğim ıcın hepsini yapıcam ınsallah bzde 1 2 hafta one geceriz gelişm acısından bi mucize olurda

Ben çalışmaya artık dayanamıyorum kızlar. Ağırlaştım ki nasıl sormayın. Uzun süreli oturursam ya da uzanırsam bacak aramda müthiş ağrı oluyor. İzne bir ayrılayım sabah aklam yarımşar saat yürüyüş yapacağım inşallah:)))

selam kızlar
aranıza yeni katıldım.Daha doğrusu hep takip edyordum ama ilk kez yazıyorum.

kısaca anlatalım minnosumla kendimizi.
30+1 iz gün itibari ile
minnosumun cinsiyeti kız(gerci 5.aya kadar sakladı kendini şimdide hep kacıo ve ben nedense erkek hissediyorum.Neyse sağlıklı olsunda:)
Bu arada bazı arkadaşlar kasık ağrıları ve kramplardan bahsetmiş.Kullanıyormusunuz bilmiyorum ama magnezyum cok işe yarıyor.ben gün asırı içiyorum.Ve cok sükür ağrım sancım yok.Sadece sekerimz sınırda ve hep tatlı yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…