2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yannıs hesaplıosn
31+0 da 32. haftaya gırmıs oluosn arkadasım
dusunsene 39+6 da 40.haftaya gırcen
o zman 40+6 de m dogum yapcan

olur mu ya
ben mesela 32+0 olduu gun 32. hftayı bitirmiş ve izne cıkmıs oluorm

Tamam canım. Doğrusun işte. 32+0 da tam 32. yi bitirmiş oluyorsun. Yani tam 32 haftalık oluyorsun. 33 den gün almaya başlıyorsun. 1 gün sonra 32+1 olunca altta 33. haftanın içindesiniz yazacak.

Tamam canım. Doğrusun işte. 32+0 da tam 32. yi bitirmiş oluyorsun. Yani tam 32 haftalık oluyorsun. 33 den gün almaya başlıyorsun. 1 gün sonra 32+1 olunca altta 33. haftanın içindesiniz yazacak.

ya sımdı ben 1 mayısda ızne cıkmıcam mı

bı hesaplarmısın
rıca etsem benım hesabıma gore 1 mayısda cıkmam lazım

Bitirmediğiniz haftayı nasıl sayıyıorsunuz. :44:
Misal ben bugün 30 hafta 2 günlüğüm. 31. haftadan daha 2 gün aldım. 4 gün var bitmesine. 31 haftalığım nasıl diyebilirim.

sen su an 31 haftalıksın ıste
hatta 2 gun almıssın
4 gun sonrada
tamamen bıtcek 31. haftan

ya sımdı ben 1 mayısda ızne cıkmıcam mı

bı hesaplarmısın
rıca etsem benım hesabıma gore 1 mayısda cıkmam lazım

Son adet tarihin ne?
1 mayısta 32+0 oluyorsan tamam doğru 32. haftayı bitirmiş oluyorsun ve izne çıkıyorsun. 2 mayısta da 33. haftandan 1 gün almış oluyorsun. Yani 32+1 oluyorsun. 32+6 olunca 33. bitiyor. 33+0 oluyorsun ertesi gün. Alttaki takvim içinde olduğun haftayı söylüyor. Doldurduğunu değil. Doktoruna sorabilirsin.

sen su an 31 haftalıksın ıste
hatta 2 gun almıssın
4 gun sonrada
tamamen bıtcek 31. haftan

Nerde anlaşamıyoruz canım anlamadım ki.
Sen 1. yaş gününde 1 yaşında mı oluyorsun 2 yaşında mı.
1 yaşında oluyorsun değil mi. Bitirdiğini söylüyorsun yani.

1 yaşını bitirip 2 yaşından gün almaya başlıyorsun. Doğum gününün ertesi gün 2 yaşında olmuyorsun.
Burda da aynı mantık. 31. haftamın içindeyim. Dolu dolu 30 haftalığım. 31. haftamı 4 gün sonra bitireceğim için 4 gün sonra tam 31. haftalık oluyorum.

Kızlar 32+0 'da 32. hafta bitmiş 33.haftadan gün almış oluyoruz. İzne çıkma hakkımız başlıyor. Takvimlerde de 33.hafta içinde olduğumuz yazacak

o zman aldıın 2 gun noluo pardon 31 den aldın 2 gun noluo
o zman sen 30.5 haftalıksın
4 gun sonrada
31.haftada olcan

224. Gün
32. Hafta 0. Gün
01 Mayıs 2013
Son birkaç hafta içinde bebeğinizin beynindeki büyüme sebebiyle bebeğinizin başının çevresi yaklaşık 9-10 mm artmıştır. Gelişmekte ve büyümekte olan beyin kafatasını dışarı doğru iter ve aynı zamanda beyin kıvrımlarını oluşturmak için kendi üzerine katlanır. Çeşitli bölgelerinizdeki şişilik ve ödem toplanması normaldir. Erken doğum ihtimaliniz varsa yatak istirahati öner

tamamdırr bı sorun yok
ben 1 mayısda ızne cıkıorm

zaten benım ıcın onemlı olanda ızın kısmı

kızlar bende birsey sormak istiyorum.son adet tarihime gore doğum tarihi 6 haziran görünüyor.Ancak son kontrolümde doktorum muhtemel doğum tarihinin 16 haziran olduğunu soyledi.ve değişebilir dedi Bu minnoşumun 10 gün geriden geldiğinimi gosteriyor.anlamadım ben

Bitirmediğiniz haftayı nasıl sayıyıorsunuz. :44:
Misal ben bugün 30 hafta 2 günlüğüm. 31. haftadan daha 2 gün aldım. 4 gün var bitmesine. 31 haftalığım nasıl diyebilirim.

bwnim dr. da doldurunca şu kadarlık haftallıksın dio. 27+4 de 27 haftalık hamilesin dedi

benim bildiğim kadarıyla 1 mayısta çıkamazsın. 8 inde falan oluyor senn

kızlar izne ayrılma işini napıyorsunuz... ne zamana kadar çalışacaksınız.... ben çok kararsızımmmm

Ben sanırım mayıs 23'e kadar çalışacağım. Doktorum 32.haftadan sonra çalışmaya pek karşıymış.(daha önce benim doktorumda doğum yapan arkadaşlarımdan öğrendim)
En son doğum yapan arkadaşım resmen ikna etmeye çalışırken kendimi yalvarır derecesinde buldum dedi :)

Bende söylicem işim çok rahat evde daha çok yoruluorum, iş yerimde allahı var ayaklarımı uzatıp neredeyse yatar pozisyonda çalışıorum,rahatım yani.. Bir tek yolda gidip gelirken yoruluyordum çok fazla uzun sürüyordu ve yer vermiorlardı ayakta tıklım tıklım sıkış tepiş sallana sallana idi. Ehliyetimi geçen hafta perşembe aldım cuma günü arabama atladım :)

O nedenle 23 Mayısta Cuma gününe kadar devam bence çalışmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…