Nerde anlaşamıyoruz canım anlamadım ki.
Sen 1. yaş gününde 1 yaşında mı oluyorsun 2 yaşında mı.
1 yaşında oluyorsun değil mi. Bitirdiğini söylüyorsun yani.
1 yaşını bitirip 2 yaşından gün almaya başlıyorsun. Doğum gününün ertesi gün 2 yaşında olmuyorsun.
Burda da aynı mantık. 31. haftamın içindeyim. Dolu dolu 30 haftalığım. 31. haftamı 4 gün sonra bitireceğim için 4 gün sonra tam 31. haftalık oluyorum.
senin dediğin doğru zaten altta atıyorum 31 haftalık demiyor içindein diyor 31+0 tam 31 haftalık bence 31+1 olunca 32 ye giriyorsun ama 32 haftalık değilsin
benim bugun itibariyle 31+0. bu salı için yani 02 nisanda doktorum çağırdı rapor yazmak için yani 31+4 de gitmiş olucam.. galiba tam 32+0 da rapor başlıyor..
rahatsızlık yaşayanlara çok geçmiş olsun. yeni ciciler alanlara da hayırlı olsun
geridönüşümkutusu canım bide şu gögüs pompasına bir bak fiyatı uygun gibi, araştır belki iyidir.. görünce haber vermek istedim.
Kızlar merabalar geçmişi okuyamadım bugün bi fırsatını bulamadım. Nasılsınız herkes iyidir inşallah ben bi geçmişe bakıp dönim...ozmana kadar hoşçakalın
canım benim oğlumla aynı yaştalarmış bizde ağustosda 4 doldurucaz
anasınıfına gidiyoruz hastalıklar hep aynı canım ama iyi ki bu yıl gitmiş okula
kısmetse bu yıl doğum gününde nerdeyse 2,5 aylık abi olcak oğlum
benimki 4 yaşında 19 günlük abi olcak büyük ihtimal...valla ben biraz gönderdiğim için pişmanım biraz bukadar hasta olucağını bilseydim göndermezdim..:2:
dr. muayeneye gitmiştim birgün. dr un odasından bi aile çıktı. 2-4 yaşlarında bir oğulları vardı. elinde ultrason kağıdı, kapıdan çıkar çıkmaz ordaki kızlara gösterdi. " baaakk kardeşşimm " diye. çok mutlu görünüyordu :) çok özendim
Yarın kızımın okuma bayramı var...Sanki daha dün doğdu gibi...ne çabuk zaman geçiyor 7 yaşına geldi....İnanın bayanlar bu karnımızdakilerde göz açıp kapayıncaya buyuyecekler...Düşünün okuma bayramında onları seğretmeye gittiğinizi :)