nilommm
bızede gondersene fotoyu
benimki 4 yaşında 19 günlük abi olcak büyük ihtimal...valla ben biraz gönderdiğim için pişmanım biraz bukadar hasta olucağını bilseydim göndermezdim..:2:
inşallah canım seninde hafzandan sonra birde oğluşun olur
benimde bebeğim zaman zaman aşağıyı tepikliyor ama doktora gittiğimde kafası gayet aşağıda olduğunu gördüm.elleriyle itiyor büyük ihtimalle o yüzden ters diye düşünüp sıkmayın canınızı.
canım hasta olunca ben günlerce göndermiyorum evde dinleniyor. Başlarda çok hastalandı şimdi iyi. Çok mutlu oluyor okulda iyi vakit geçiriyor. Yoksa seneye bebekle birde onları okula alıştırmak zor olacaktı. Evde kardeş varken
ah bi gelse ogünler oğlumunda anneler gününde kreşin düzenlediği gösterisi var bizde acayip heyecanlıyız...
bu arada kızlar siz bezlerinizi bile almayamı başladınız ben baya geriden geliyorum ya... bol bol protein alıyımda yetişiyim size..
Dün akşam eşim gelip beni annemlerden aldı..
Konuştuk tartıştık annemlerde ama sorunlar çözülmüş değil..
Sadece bu süreci tamamen anneme yıkamadım ve her ne kadar geri adım atmayan biri de olsam bebeğime haksızlık etmek istemedim ve o cesareti henüz kendimde bulamadım.. eve döndüm..
Sadece kendimce tedbirler almayı düşünüyorum ama sinirlerim epey yıpranmış bunu anladım..
Hiçbirşey düşünmek istemiyorum
Bugün Central Hospital'de Gebe eğitim programı var saat 13:00-17:00 arası ona katılıyorum..
Not alıp başlıkları paylaşırım.. Umarım faydalı olur..
canım 4 yaşını doldurucakkçok büyük değil bide bu sene kreşe başladı kreşin ilk senesi biraz zor geçer ya hastalıktan başımızı kaldıramıyoruz malsf...
Aslında konu açıldığı ilk günlerden beri sizleri takip ediyorum. Tek bir sayfa bile kaçırmamışımdır ama sürekli bebeğimi kaybetme korkusuyla bir türlü yazamadım. Hamileliğimin 24.haftasına kadar amniyosenteze kadar uzanan zor bir süreç geçirdim. Çok şükür 6 haftadır hamileliğimin tadını çıkarıyorum. Özellikle Minikuss bu dönemde sürekli takip ettiğim bana yol gösteren en iyi arkadaşım oldu.Hepinizden ayrı ayrı bir sürü şey öğrendim. Ben yıllardır Central Hospital'a gidiyorum. Doktorum orada ve doğumumda orada olacak inşallah.Geçen ayki gebelik eğitimini işyerimden izin alamadığımdan kaçırdım diye çok üzülmüştüm.Minikuss bu ayki eğitime katılacağını yazınca hemen kaydımı yaptırdım. Bugün tanışacağız inşallah. Çok faydalı geçeceğine inanıyorum.Görüşmek üzere.
canım çok tatlıyaa allah eline almayı nasip etsin inşallah...
masallah annesı
ay kocaman oldular ya
tombiş tombişşşşş
çalışanlara hep kızar mısın? Süpermiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen şimdi evdesin ve çalışmıyorsun diye çocuğunu benden çok mu düşünüyorsun yani? öyle mi zannediyorsun?
zaten benim de en büyük derdim en büyük hırsım koskoca bir şirkete genel müdür falan olmak 100lerce insan bana bağlı çalışsın falan, bunun için çalışıyorum, çocuk da neymiş di mi?
bu kadar düşüncesizce bir cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlayamıyorum.
bütün burda okuduğunuz eşi çalışmayan ya da devamlı bir işi olmayan ve çalışmak zorunda olan arkadaşlar, doğduktan sonra bebeğiyle daha çok vakit geçirsin diye 37. haftaya kadar karnı burnunda otobüslerde işine gitmeyi falan planlayan arkadaşlar hiç çocuğunu düşünmüyor zaten di mi? biz sabah 3lere kadar internet başında takılmayı, öğlene doğru uyanıp bir kahvaltı edip evin işlerine bakıp evde kocamızı beklemeyi bilmiyoruz di mi?
sen bizim neler düşündüğümüzü, nasıl zorlandığımızı, hele o çocuk doğduktan sonra hem paramızı kazanıp ihtiyaçlarını karşılayalım hem de bebeğimizle daha fazla vakit geçirelim diye nasıl planlar yapıp 40 takla attığımızı ve bir günün bile hesabını yaptığımızı biliyor musun?
kusura bakma arkadaşım benim senin gibi 3 çocuk yapıp da çalışmadan evde oturabilecek bütçem yok. bu sebeple çalışmak zorundayım. kızıyormuşsun ya senden ve senin nezdinde senin gibi düşünen herkesten özür diliyorum ne biçim bi anne olacaksam ben artık!?!?!?
bundan sonra ne yazarsan yaz bu konuyla ilgili okumayacağım ve doğal olarak benden bir cevap alamayacaksın. zira düşünmeden bile olsa herkese açık ortak bir platformda böyle bir cümle sarfedebilen, genelleme yapabilen ve anneliğimle ilgili yorum yapma haddini kendinde gören birinin ne dediğini okumaya harcayacak daha fazla vaktim yok.
çok mu ağır oldu? belki evet... o zaman yazdıklarınıza, yazdıklarınızın nereye varacağına ve karnı burnunda 7 aylık hamile bir anne adayına neler hissettireceğine biraz dikkat edin. yok etmem diyen varsa da alacağı cevaba itiraz etmesin.
çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah şifa versin.
benı yanlıs anlamayacagını bıldıımden bu konu hakkında bıe kac sey yazmak ıstedım
1. si cok celallenmıssın
2.taliaa fıkrını solemıs sadece
3.kendısı kucukken annesı yanında degılmıs,bu duyguyu yasadıgı ıcın cocuklarla annelerın mumkunse bır arada olmasını ıstıo anladıgım kadarı ıle
tabı kı hayat sartları cok zor herkesın butcesı musaıt olmayabılır
acık soleyım benım anne haftada 3 gun dıyalızde olmasaydı eger bende kesın calısırdım
ama bakacak kımsem yok bu yuzden en azından 3 yasına gelene kadar kendım ılgılenmeyı dusunuorm oglumla
tabıkı calısan anneler eksık anne degıl
hatta daha bıle fedakar oluolar cogu zaman kımbılır onlara ne kadar zor gelıodur evlatlarından ayrılmak
benım kuzenım ılk basladıgında ıse gunlerce aglamıstı bebeısten ayrı kalıo dıe
ufak tefek seyler yuzunden uzmeyelım bırbırımızı
ben cok kararlıyım
32 dolduu an arkama bıle bakmadan ızne cıkıcam
canım hasta olunca ben günlerce göndermiyorum evde dinleniyor. Başlarda çok hastalandı şimdi iyi. Çok mutlu oluyor okulda iyi vakit geçiriyor. Yoksa seneye bebekle birde onları okula alıştırmak zor olacaktı. Evde kardeş varken
cok tsk ederim hullyycim benim düsüncelerim benden daha iyi anlatmisin cok saol arkadasa kizmadim ama yazdikari cok zoruma gitti ve suan kendime hakim olamiyorum glzyaslarim akip ggeliyor(((( neyse ben cikip biraz kendime gelim gecmisi bile okuyacam durumum kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?