2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
valla kızlar bu geçmişi okumak varya öldürüyo beni yaaa aslında cevap vermek istediğim çok şey vardı ama çok yorgunum başım ağrıyooo yeni bişi alanlara hayırlı uğurlu olsun benim gibi hastası olanalra ve hasta olanlra geçmiş olsun....

benimki 4 yaşında 19 günlük abi olcak büyük ihtimal...valla ben biraz gönderdiğim için pişmanım biraz bukadar hasta olucağını bilseydim göndermezdim..:2:

canım hasta olunca ben günlerce göndermiyorum evde dinleniyor. Başlarda çok hastalandı şimdi iyi. Çok mutlu oluyor okulda iyi vakit geçiriyor. Yoksa seneye bebekle birde onları okula alıştırmak zor olacaktı. Evde kardeş varken

inşallah canım seninde hafzandan sonra birde oğluşun olur

Canım sağolasın nerden geldi aklına inşallah sağlıklı olsun da hiç farketmez Ozaman bende sana dua ediyim seninde oğluşunda sonra bir prensesin olur inşallah

gerçekten miii böle haber sözler duymak iyi oluyo sonuçta ultrasyona girmedim hiç bu benim düşüncem inşallah öledir altta hissetiğim kollarıdır da ben yanılıyorumdur.

Kızlar bu arada bugünkü nst sonucum temiz sancı yok fakat idrarımda aşırı derecede kum çıktı sancım ve ağrılarım bu yüzdenmiş Bol suya devam yapılabilicek bişey yok dedi

benimde göndermemin en büyük nedeni o ama benimki hala çok mutlu gitmiyo anne yarın okul varmı diye soruyor sürekli napıcaz bilmiyorum...

nilom her zamankı gıbı msj yazma sayfasına gır
hemen ustte atac seklınde eklentıler kısmı var
ordan ekleyebılırsın

canim benim esim geldi aldi beni diye yazini okuyunca cok mutlu oldum inan, bence herkes icin en dogrusu hayirlisi bu olmus esinle birlikte sorunlarinin üstesinden daha iyi gelceginizi düsünüyorum: insallahh oglun dogmadan hersey düzelmis olur :)))

canım 4 yaşını doldurucakkçok büyük değil bide bu sene kreşe başladı kreşin ilk senesi biraz zor geçer ya hastalıktan başımızı kaldıramıyoruz malsf...

cok gecmis olsun cnm cok kücükmüs oglun henuz, insallah en kisa sürede iyilesir :)))

gecmis olsun cnm sanada sende cok büyük bir sürecten gecmisin simdi daha iyi oldugun icin sevindim hayirlisiyla insallah bebiisini sag saglim kucagina almak nasip olur :)) hosgeldin buarada aramiza

neden bu kadar tepki verdigini anlamis degilim dogrusu ben yanlis birsey demedim sadece bu benim fikrim diger yazdiklarimi okumadan sadece bu yoruma takilirsan zaten beni anlamani bekleyemem. cevap yazsamda okumayacagini cevap vermyecegini yazmisin sorun degil vermeyede bilirsin sana suan cevap yazmamin sebebide diger calisan annelerin senin yazdiklarindan sonra beni yanlis anlamalarina sebeb olmandan korktugum icin dir.
benimde anne calisiyordu hemde kucuk bir sehirde yasayan kadinlarin calismaya henuz alismadigi bir zamanda üstelikte babamizda yoktu herkesin annesi ve babasi yanlarindayken senin yaninda olmamasiini yasaydin beni cok iyi anlardin belki sende :))
üstelik az öncede dedigim gibi calisan kadinlar cok nadir oldugu icin calisan bi bayana oyle bir yerde cokta iyi bakmiyorlardi. böyle bir piskolojiyle büyümps birisi olarak calismaya karsi olmamdan baska birsey beklenemezdi.
ayrica bende her iki cocugum bebeklen anneme birakip calismak durumunda kaldim yani bunu bende yasadim ve ne zorluklar cektigimide asla sen tahmin bile edemezsin. ben calisan anneler bebekelrine bakamaz kötü annedir söyledir böyledir demedim asla dememde ve ayrica onlara cokta saygim var bu halde calismak durumunda kaliyorlar ben bir kac saat ayakta kalamazken onlar butun gun calisip birde eve gelip ev isini yapiyolar böyle annelerin elleri ayaklari öpülmezde napilir hepsine saygim ve sevgim sonsuz
ayrica benimde maddi imkanim cok iyi oldugunu söylenemez ben cocuklarima belki cok seyi alamam ama sen sen her istedigini almak icin calsiyorsun bu bit tercih meselesi zaten.ben imkani olupta zevk icin calisanlara kiziyorum maddi acidan cok uor durumda olupta calismasi gerekenlere asla bunu diyemem . eger imkanlari varsa cocukarinin basinda durmalari daha mantikli en azindna bebeklik dönemlerinde. neyse cok uazttim zaten beni anlamak isteyen anlamistir. anlamak istemyenlerede daha fazla anlatmaya calisp kendimi yormaktan baska bir ise yaramaz.

cok tsk ederim hullyycim benim düsüncelerim benden daha iyi anlatmisin cok saol arkadasa kizmadim ama yazdikari cok zoruma gitti ve suan kendime hakim olamiyorum glzyaslarim akip ggeliyor(((( neyse ben cikip biraz kendime gelim gecmisi bile okuyacam durumum kalmadi

offf haftasonu sınav okucam öğretmenlik mesleğinin en kötü dezavantajı işte, evde de çalışmaya devam.
kızlar bu arada kızım bugün idrar torbamı tekmelyp duruyor sanırım, orda tık tık bişeler oluyor, bayadır sağ ve solumda hareketlerini hissediyodum sadece, şimdi yer mi değiştirdi acaba?
bide baş dönmesi var bi iki gündür, böle bişey yaşayan var mı? tansiyonum mu düşüyor acaba?
kontrolümüz bu hafta, bunları doktorumu da sorcam inşallah da size bi danışayım dedim, daha gitmmemize 4 gün var.

Birbirimizi kırmaya üzmeye hakkımız yok arkadaşlar..

Çalışıyorum, çalıştığım için ise hiçbir zaman ah ah vah vah ben çalışıyorum demedim ve bence çalışan kadınlar,kızlar, çalışan hamile bayanların acınacak ah ah vah vah denilecek bir durumları yok bu kesinlikle o kadının ne kadar güçlü olduğunu gösterir, kendimle gurur duyuyorum ben..

Genç kızken çalışıyordum hemde direk kamu ile başladım ben yani çalışırken zorluk görmedim. Evlenirken çalışıyordum evimdeki toplu iğneme kadar benimdir kendi paramla aldım, eşimin ailesinin taktığı tüm altınlar eşime aittir.. Canım isterse satarım canım isterse değiştiririm, o eşyamı atar yenisini alırım, elektrikli aletlerimi bozarım atarım tutarım, kimse sesini çıkartamaz.. Hamileyim ve hala çalışıyorum hatta 37. haftaya kadar çalışacağım diyorum, çalışmayı seviyorum.. Eşim bakamaz mı eve ben çalışmasam evet bakar fakat her şey şimdiki gibi olmaz.. Ayrıca ben alışmamışım evde oturmaya, komşuculuk oynayıp kahve içip günler yapıp kocamın paralarıyla oynamaya(kimse üzerine alınmasın lütfen)

Ben canım birşey isterse yaparım kocama sormam, kıyafet beğendiysem alırım süslenirim püslenirim kocacımın karşısına çıkarım..
Eşim sadece "çok güzel olmuş/olmuşsun.....vs...vs" der. Hesap soramaz,paranın konusunu bile açamaz..

Allah'ım yolundan ayırmasın manevi gücümüzde var çok şükr..

Şu yalan dünyada maddi güç diye birşey var.. Az veya çok.. Elimde maddi gücüm var benim.. Allah'ıma binlerce şükrki eşiminde maddi gücü var.. Birbirimize duyduğumuz saygı sonsuz.. Bana bir gün kötü kelime etmemiştir.. Bazen elimde maddi gücümün olmadığını o zamanda böyle olup olmayacağını düşünürüm, cevabı çok basit bana göre kesinlikle bu kadar anlayışlı olamazdı bir kere..

En basiti şöyle zamanım olmadı ehliyet almaya hayatta.. Gittim kursa yazıldım aldım ehliyetimi.. Ertesi gün sabah arabanın anahtarını alıp çıktım,eşim gece gelmişti uyuyordu ben çıkarken ama duydu çekmeceyi açtığımı farkındayım.. Sadece yarım saat sonra aradı ve nasıl olduğumu bir sorun olup olmadığını sordu..

En azından böyle olmazdı benim elimde maddi gücüm olmasa idi,vermezdi arabayı..

Uzun lafın kısası ben çalışan bir eş olduğum için kendimle gurur duyuyorum, çalışmayı seviyorum ve allahım güç kuvvet verdikçe çalışacağım.. Eşimin destekçisi her zaman olacağım, takıldığı yerde hep karısı yanında olacak..

Çocuğum için ise kimse benim kadar düşünceli olamaz.. O benim çocuğum olduğu için hep onurlu ve gururlu olacak..

Bu konularda herkes farklı düşünür, kimsenin düşüncesi kimseye uymaz. Kimi evde oturmayı sever kimiyse çalışmayı sever kimiyse çalışmak zorundadır.. Ama kimse kimseye sen şöylesin bu nedenle yanlışsın dememeli..

Herkese saygı duymak zorunluluğumuz var haziran 2013 ekibiyiz çünkü..

ben cok kararlıyım
32 dolduu an arkama bıle bakmadan ızne cıkıcam

benim 25 haziran görünüyor
benim şafak 7 mayıs

doğsun o zaman daha neler olacak hasta olacak yalancıktan. sebepli sebepsiz ağlayacak.
okuldaki şeyleri bahane edip duracak. öğretmenine sürekli bu çocuk niye okula gitmek istemiyor diye sormaya bile gidebilirsiniz.
çünkü o sizi o bebekle evde yalnız bırakmak istemeyecek

kızlar ortada sadece karşılıklı yanlış anlama var,

sakin olun lütfen ikinizde bu topigin aktif annelerisiniz. burada çalışan çalışmayan herkes bir arada...herkesin hayatı standartları beklentileri ve bakış açıları çok çok farklı...burada tek ortak noktamız hepimiz koca göbüşlü birer anne adayıyız..
birbirinizi de bizi de üzmeyin olur mu

Üzmeyin kendinizi arkadaşlar, yanlış anlaşılmalar olabilir, hamilelikte zaten duygusalda oluyoruz, burada hiç kimse kötü niyetli değil, sadece yanlış anlama var, bu yüzden kimse kimseyi kırmasın üzmesin. çalışan olsun, ev hanımı olsun, tüm anneler fedakar zaten, evlatları için canını hiç düşünmeden verir. O yüzden kimsenin anneliği sorgulanamaz...İster çalışan ister oturan...

kızlar ben geceleri uyurken yaşadığım sıkıntılardan bahsetmiştim
ben kişilik olarak hassas bir insanım. eğer günüm iyi geçmediyse gece çok gergin uyurum. ya dişimi sıkarım yada vücudumu.
bu gece uyanmama sebep olan şey artık sağa sola dönerken yaşadığım tüm vücut ağrılarımın yanında bir de karnımı sıkarak kendimi kasa kasa dönemem.
karnımı mekik çekerken nasıl kasarsınız aynen öyle kasıp dönmüşüm ve çok kötü ağrılarım oldu.
boynum kolum kaburgalarım her yerim ağrıyordu sabah kalktığımda. Allah sonumuzu hayır etsin.
belki alışırız bu kalan zamanda

siz nedersiniz. bu karnımı kasmalarım benim ileride sıkıntı yaşamama sebep olur mu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…