Eşim bakamaz mı eve ben çalışmasam evet bakar fakat her şey şimdiki gibi olmaz.. Ayrıca ben alışmamışım evde oturmaya, komşuculuk oynayıp kahve içip günler yapıp kocamın paralarıyla oynamaya(kimse üzerine alınmasın lütfen)
.
kızlar ben geceleri uyurken yaşadığım sıkıntılardan bahsetmiştim
ben kişilik olarak hassas bir insanım. eğer günüm iyi geçmediyse gece çok gergin uyurum. ya dişimi sıkarım yada vücudumu.
bu gece uyanmama sebep olan şey artık sağa sola dönerken yaşadığım tüm vücut ağrılarımın yanında bir de karnımı sıkarak kendimi kasa kasa dönemem.
karnımı mekik çekerken nasıl kasarsınız aynen öyle kasıp dönmüşüm ve çok kötü ağrılarım oldu.
boynum kolum kaburgalarım her yerim ağrıyordu sabah kalktığımda. Allah sonumuzu hayır etsin.
belki alışırız bu kalan zamanda
siz nedersiniz. bu karnımı kasmalarım benim ileride sıkıntı yaşamama sebep olur mu:44:
Bende geceleri sağa sola dönerken bazen kasıyorum kendimi, karnıma sanki kramp giriyor böyle durumlarda bir süre ağrıyor. Umarım bebişlerimize birşey olmuyordur..
cnm bende çalışıyorum ama çalışmayan bayanların sadece yukarıda yazdıgın gibi yaptıklarınıda düşünmüyorum, kimse üzerine alınmasın demişsin ama çalışmayan bayanlara da burada bu kez sen haksızlık ediyorsun.. bu uslubun hiç hoşuma gitmedi.
Şu 5 yıldızlı olandanmı...
Markette en fazla 23.90 a gördüm
ne güzel eve dönmen.eşin gelip seni aldığına göre seni gözden çıkarmış değil.umarım bu sizin için kötü bir deneyim ve bundan sonrası için hayırlara vesile olur.Dün akşam eşim gelip beni annemlerden aldı..
Konuştuk tartıştık annemlerde ama sorunlar çözülmüş değil..
Sadece bu süreci tamamen anneme yıkamadım ve her ne kadar geri adım atmayan biri de olsam bebeğime haksızlık etmek istemedim ve o cesareti henüz kendimde bulamadım.. eve döndüm..
Sadece kendimce tedbirler almayı düşünüyorum ama sinirlerim epey yıpranmış bunu anladım..
Hiçbirşey düşünmek istemiyorum
Bugün Central Hospital'de Gebe eğitim programı var saat 13:00-17:00 arası ona katılıyorum..
Not alıp başlıkları paylaşırım.. Umarım faydalı olur..
hully ben sendende sonra doğurucam:)bılmıorm ama sankım bızımkıler bıraz gec gelıcekmıs gıbı hıısedıorm
canım sende hamileliği benim gibi derinden yaşayanlardansın:)hadi sen geçmişsin 30. haftanı.ben napıyım daha 27. haftada böyleysem doğuma yakın kendimi düşünmek bile istemiyorum.geceler artık haram oldu bana.nefes alamıyorum sanki.ağrılar kramplar halsizlikler kabus gibi oldu günler resmen.eşimde bıkacak artık benden:)ben mi çok narinim.yoksa herkes benim gibi zorlanıyorda ses mi etmiyorlar bilemiyorum...Benim gebeliğimin ilk dönemi neredeyse sıkıntısız geçmişti. Daha iki ayım var. Bu kadar erken böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorum. Bilmeyince korkuyor insan. Doğru dürüst iş de yapmıyorum.
Biraz yürüyüş yapayım diyorum. Yarım saat falan dolaşıyorum. Bir geliyorum 4-5 damla da olsa idrar kaçırmışımBi gün çocucğum mesaneme kafa atarken yolda altıma etmekten korkuyorum inanır mısın
ben kişilik olarak hassas bir insanım. eğer günüm iyi geçmediyse gece çok gergin uyurum. ya dişimi sıkarım yada vücudumu.
bu gece uyanmama sebep olan şey artık sağa sola dönerken yaşadığım tüm vücut ağrılarımın yanında bir de karnımı sıkarak kendimi kasa kasa dönemem.
karnımı mekik çekerken nasıl kasarsınız aynen öyle kasıp dönmüşüm ve çok kötü ağrılarım oldu.
boynum kolum kaburgalarım her yerim ağrıyordu sabah kalktığımda. Allah sonumuzu hayır etsin.
siz nedersiniz. bu karnımı kasmalarım benim ileride sıkıntı yaşamama sebep olur mu:44:
Karin kasmak iyi bir sey degildir canim. Egilirken bile once comelip sonra egilin diyorlar karin gerilmesin diye.
cnm bende çalışıyorum ama çalışmayan bayanların sadece yukarıda yazdıgın gibi yaptıklarınıda düşünmüyorum, kimse üzerine alınmasın demişsin ama çalışmayan bayanlara da burada bu kez sen haksızlık ediyorsun.. bu uslubun hiç hoşuma gitmedi.
kızlar raşit ismi nasıl
canim benim esim geldi aldi beni diye yazini okuyunca cok mutlu oldum inan, bence herkes icin en dogrusu hayirlisi bu olmus esinle birlikte sorunlarinin üstesinden daha iyi gelceginizi düsünüyorum: insallahh oglun dogmadan hersey düzelmis olur :)))
cok gecmis olsun cnm cok kücükmüs oglun henuz, insallah en kisa sürede iyilesir :)))
gecmis olsun cnm sanada sende cok büyük bir sürecten gecmisin simdi daha iyi oldugun icin sevindim hayirlisiyla insallah bebiisini sag saglim kucagina almak nasip olur :)) hosgeldin buarada aramiza
Akıllı, doğru yola giden anlamındaymış eski gibi ama yanına modern bi isim birleştirirsen uyumlu olabilir cnm
Ben de pek dikkat etmiyordum ama artik usenip birden egilmeye kalkarsam cocugumun kemikleri batiyor resmen. Artik comelip egilmeyi, yataktak kalkarken once yan yan dogrulup sonra govdemi kaldirmayi ogrendimben doğrudan eğiliorum yaoff bu çocuk çok çekti benden. yatarken otururkende o kadar dikkat etmiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?