2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm bende çalışıyorum ama çalışmayan bayanların sadece yukarıda yazdıgın gibi yaptıklarınıda düşünmüyorum, kimse üzerine alınmasın demişsin ama çalışmayan bayanlara da burada bu kez sen haksızlık ediyorsun.. bu uslubun hiç hoşuma gitmedi.

Bende geceleri sağa sola dönerken bazen kasıyorum kendimi, karnıma sanki kramp giriyor böyle durumlarda bir süre ağrıyor. Umarım bebişlerimize birşey olmuyordur..

Bu benim düşüncelerim katılmak zorunda değil kimse, ben kimsenin düşüncelerime katılmasını ya da katılmamasını yadırgamam,
böyle düşünüyorum,böyle gördüm böylede yazdım..

Fikir farklılıkları olacakki farklı insanlar olacağız,farklı düşünceler olacakki muhabbet olsun..

ne güzel eve dönmen.eşin gelip seni aldığına göre seni gözden çıkarmış değil.umarım bu sizin için kötü bir deneyim ve bundan sonrası için hayırlara vesile olur.
bılmıorm ama sankım bızımkıler bıraz gec gelıcekmıs gıbı hıısedıorm
hully ben sendende sonra doğurucam:)
canım sende hamileliği benim gibi derinden yaşayanlardansın:)hadi sen geçmişsin 30. haftanı.ben napıyım daha 27. haftada böyleysem doğuma yakın kendimi düşünmek bile istemiyorum.geceler artık haram oldu bana.nefes alamıyorum sanki.ağrılar kramplar halsizlikler kabus gibi oldu günler resmen.eşimde bıkacak artık benden:)ben mi çok narinim.yoksa herkes benim gibi zorlanıyorda ses mi etmiyorlar bilemiyorum...

bu arada bakırköyde oturan veya bilen arkadaşlara soruyorum.pijamacılar varmış sanırım bazı işhanlarında falan.yerlerini ve isimlerini biliyorsanız yazabilir misiniz.yarın gidicemde.

merhaba. ben geldim. çarşamba kötüydü, perşembe iyiydi, bugün gene kötü geçti benim için. işten biriyle tartıştım haklıyım ama haklıda olsam haksızda olsam tartışmayı sevmiorum. aklımdan atamıyorum çünkü, içimden sıkıntısı gitmior. hep aynı konuyu düşünüp duruyorum.

Karin kasmak iyi bir sey degildir canim. Egilirken bile once comelip sonra egilin diyorlar karin gerilmesin diye.

Karin kasmak iyi bir sey degildir canim. Egilirken bile once comelip sonra egilin diyorlar karin gerilmesin diye.

ben doğrudan eğiliorum ya off bu çocuk çok çekti benden. yatarken otururkende o kadar dikkat etmiorum.

mrblar koca göbüşlü annişler gelirim burda koca günün yorgunluğunu atarım ddm ama yazılanlar üzücü tamamen yanlış anlaşılma olmuş geçen aynı durum bnmde başıma geldi hormonlar bizi mahvetmiş durumda.Neyse bu günün fiyaskosunu anlatim kısaca yrn misafirim gelecekti 3 kişi 1i bebek olmak üzere kalktım 11 de kahvaltı ettim,evi topladım kociş 3 te işe gitti snra giriştik temizliğe kıyı bucak temizlik yaptım,tam mantı açtım bitti sayılırdı gelecek olan misafirim aramaz mı gelemiyoruz diye hay ddm ben siziiiiinn hıııııııııı sinirlendim yaff 2 canımla mahvolmuşum zaten btn gün zaten hamur işi başlı başına eziyet stres atim die buraya geldim burdada vukaat oluşmuş kçük bi tane neyse ki uzamamış çok aman uzatmayın canlarım şurda 2,5 ayımız kaldı birçoğumuzun daha az hatta hayırlısıyla yavruşları kucağımıza alalım gerisi boş

çalışıp çalışmamak belirlemiyo işte insanlığı
ister ev hanımı olsun, ister çalışşsın tek bir cümle ortaya çıkarıyo zihniyeti, bilinci, cehaleti
herkez kendi şartlarını yaşıyo öyle ya da böyle

saol canım inşşalh iyileşir çünkü gerçekten çok yoruluyorum...

Akıllı, doğru yola giden anlamındaymış eski gibi ama yanına modern bi isim birleştirirsen uyumlu olabilir cnm

2. isim olarak düşünüorum. aslında sevdiğim bi isim değil ama oğlum bu isme çok tepki verior. agah düşünüoruz esas

ben doğrudan eğiliorum ya off bu çocuk çok çekti benden. yatarken otururkende o kadar dikkat etmiorum.
Ben de pek dikkat etmiyordum ama artik usenip birden egilmeye kalkarsam cocugumun kemikleri batiyor resmen. Artik comelip egilmeyi, yataktak kalkarken once yan yan dogrulup sonra govdemi kaldirmayi ogrendim

canım neden rahat olmaya çalışmıyorsun anladığım kadarıyla sende biraz fazla stres var kafaya çok takma geçen haftam benimde sıkıntılı geçti kasılmalarım fazlaydı hatta mide bulantısı kusma bile olmuştu.. gece yatamama hala sorunum sağıma yatamıyorum soluma yatamıyorum rahat olmaya çalış bol yastıkla yat...az kaldı az doğurucaz bebişleri sağsalim...i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…