2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

nacizane fikrimi söylemek isterim bu yazına ne güzel destekçisi olman eşinin ama bir kısmında katılmadım her ne kdr kmse üstüne alınmasın yazmış olsanda şu cümlende demişsin ya Ayrıca ben alışmamışım evde oturmaya, komşuculuk oynayıp kahve içip günler yapıp kocamın paralarıyla oynamaya(kimse üzerine alınmasın lütfen) bak cnm ben liseden çıktım eşim hayatıma girdi 19 yaşında idim ailemin durumu da gayet iyiydi.Bn çalışmak istedim kendi paramı kazanmak istedim ama şuan ki eşim olan sevdiğim insan izin vermedi nie vermedi tipik erkek modeli çoğunda vardır belki bu modelden ben karımı çalıştırmam!!Doğru mu hayır yanlış ne olucak çalışsam namusumla çalıştıktan snra.Eşimde tek bi düşünce vardı sen eğer elinde mesleğin olsaydı izin verirdim ama gidip orda burda alışveriş merkezinde mağazada vs. izin vermem dedi.Neyse ben çalışmadım flört dönemimizde de nişanlanınca da.Evlendik yine aynı eşim allaha şkür çalışıyor.Yetiyor mu evet şuanda yetiyor ama sonrası bilinmez.Ben ailemin kendi evinden kiraya gelin oldum iyi bi muhitte dünya para veriyorz kiraya bide.Ama kmseyle komşuculuğumda yok,çayım kahvemde yok.Ben 4 sene flört nişanlılık dönemimde eşimin parasını yemedim ki evlendik hala yiyemiorum emin ol anca giderlerimiz oluyor bebek alışverişi ki bunların çoğunuda ailem karşıladı odası vs. çok şeyini ben kendim yapamazdım şahsen.Sen kendinle gurur duy güzel birşey bu ama bende eşimle gurur duyuyorum biliyor musun beni kmseye muhtaç etmediği için aç değilim,açık değilim dediğim gibi sana o üstteki cümlende sadece katılmadım yanlış olmuş o her ev kadını koca parası yemiyor eve ekmek parası getiriyor yemek yapıyoruz vs buysa eğer koca parası yemek afiyet olsun ben ve bnm gibilere ne güzel bi hayatmış dimi!

Son düzenleme:

aman canım yaa takma kötü zamanlarında bebeğini düşün aldıklarına bak onunla geçiriceğin güzel vakitleri düşün boşver milleti kimsenin ağzı torba değilki büzesin boşver.....

2. isim olarak düşünüorum. aslında sevdiğim bi isim değil ama oğlum bu isme çok tepki verior. agah düşünüoruz esas

agah çok güzelmiş cnm rabbim şansını iyi etsin isim konur bi şekilde bizde hala bişey yok,doğu,kayra,tuğra,umur,çağan gitgeller var isimler arasında anlıycağın :18:

canım valla açıkça raşit eski bir isim agah güzel allahım adıyla yaşatır inşallah başka seçenekler yokmu...

canım valla açıkça raşit eski bir isim agah güzel allahım adıyla yaşatır inşallah başka seçenekler yokmu...

raşitin hikayesi şu. annem muhammed raşit olsun dedi. ben sıcak bakmadım hiç. sonra bi ara raşite çok tepkki verdiğini gördüm oğlumun. sonrada denedim baya. raşit deyince kıpır kıpr. birde kerem var. onada ben ısınamadım

tabi canım bi hikayesi varsa bilemem bunu bende deniyim bakalım hangisine tepki vericek..

sağol tatlım ama net değil işte bekliyoruz bakalım kız olsa çok güzel isimler varda erkek çocuğa zor isim koymak

bende kıza isim bulmak zor erkeğe kolay diodum. ama zor geldi erkek ismide bulmak. insan hiçbi ismi yakıştıramıyor çocuğuna

ya şu kız isimlerini banada sölesen canım yaa bende takıldım iki isme kaldım öle..

ben kızım olsaydı azra koymayı düşünüodum azra isimli kızlar hep güzel oluo :) alternatif olarak ta ikra,sare,ezel,veda,sena böyle kısa isimler kız çocuklarına çok yakışıyor :)

bende kıza isim bulmak zor erkeğe kolay diodum. ama zor geldi erkek ismide bulmak. insan hiçbi ismi yakıştıramıyor çocuğuna

valla kesinlikle erkek bebeklere zor yakıştıramıyo insan dediğin gibi hiç bi isimle hitap etmedim bgne kdr paşam,yavruşum,annem,minnakım die seviyorum hep etrafımıza da danışıyoruz ama dizilerden fırlamış isimleri söylüyolar bnde istemiyorum siraç,çınar fln gibi diziden çıkma olmasın diyorum ama kısmet ne olacağı bilinmez tabi

Yalniz hergunde pekmez icme bu seferde hepsi cok agir gelir tansiyon seker cikarsa daha kotu olmayasin.Ben haftada 1 defa yapiyordum pekmezi artik kendin ayarlarsin durumuna gore.

ben kızım olsaydı azra koymayı düşünüodum azra isimli kızlar hep güzel oluo :) alternatif olarak ta ikra,sare,ezel,veda,sena böyle kısa isimler kız çocuklarına çok yakışıyor :)

azra eltimin kızının ismi zaten o olmaz....ama ikra ilginçmişşş ....

azra eltimin kızının ismi zaten o olmaz....ama ikra ilginçmişşş ....

ikra kuran dada geçiyor ikra suresi var bi araştır istersen eşim bekarken kızım olursa ikrar koyucam derdi bnde ikrar değilde ikra güzel derdim ama azra ismi bnm favorimdi

oyy bnm ki kalk rahatsız oldum dio tepikleriyle gidelim brz uzanalım yorulduk bgn bi çikoyuda hakettik kendinize iyi bakın canlarım öpüldünüz minişlere dikkat edin

ya aslında senin içine siniyosa kimse önemli değil takma ama içinde bi şüphe varsa iyi düşün... benim kocam tutturdu işte benim içime sinmiyo bizde kavga ediyoz sürekli yani...

emin değilim işte. sadece hikayesi var diye. anneminde gönlü olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…