siyah renk olanı mı aldın?sabah kalktığımdan beri popom daha yeni yer yüzü gördü.akşama kadar biraz mutfağı temizledim.çamaşırları hallettim.haftalardır biriktirdiğim ütüyü bitirdim.sonra yemek olayına giriştim ve pilim bitti resmen.daha doğuma 3 ay var nerdeyse ama ben artık bitmişim.şu anda müthiş derecede kasıklarım ağrıyor.internette baktım.6. aydan sonra temizlik yapmamaya çalışın yazıyor ama gelde yapma.
oysaki dün alışverişteyken hiçbir yerim ağrımıyorduşaka bir yana gece çıktı ağrısı.sabaha kadar uyumadım doğru düzgün.artık gecelerden nefret eder oldum.uyumak keyif değil gereklilik sadece ve işkence.
bu arada rezene bende çantalarda 150-200 liralık beğendiğim bir çok model vardı.düşündüm yazık günah dedim.dün bakırköyden 55 liraya aldım.gayette güzel.aşağıda link paylaşıcam.gür pasajının içindeki bir mağazanın internet adresi. burda yazanın 10-20 lira aşağısına alabilirsin pazarlıkla.
Bebek Bakım Çantası,bebek çantaları,bebek çantası,bebek malzeme çantası.
benimki en alt sıranınh en başındaki.79 dedi.55 e aldım.
ne güzel baka eşin yemek işlerinden anlıyormuş
tatlişkoo bu suyun azalması su içmemekle alakası yokmuş vücutla alakalı bişeymiş ben günde 10 bardağı zorla içiyorum günü 2 bardakla kapattığım bile oluyodu
maşallah hiç bişi yok ama içsem çok daha güzel olur tabi suya,süte,ayrana dewaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
sonuçtan bizeede haber ver bakaluuum nasıl olmuş merak ettim
siyah renk olanı mı aldın?
ben bunları gördüm havuzluhanda ama çok büyük diye başka modele yönelmiştim. bilmiyorum ya yakın zamanda çevremde doğum yapıp kimsenin elinde çanta ile görmediğim için gerekli mi diye kuşkulara düşüyorum. bugün bi kadının sırtında normal sırt çantası vardı. çocuğunun eşyaları onun içindeydi sanırım. ben de normal bir sırt çantası alsam sonra da kullanılır diyorum.
ama şimdi bunlar termoslu felan oluyor. off bilmiyorum o günde bu yüzden almamıştım ve bak yine aynı noktaya döndüm.
ayrıca verdiğin sitede fiyatlar uygunmuş ama acaba ürünler nasıl
ben normal sırt çantası alcam. bi sürü ıvır zıvır olcak. yan çanta takmaktan sırtım ağrıyor zaten. çalışmaya başlayınca sırt çantası kullanamadım tabi. ama önceden hep sırt çantası kullanırdım . ben sevdiğim için sırt çantası alcam. kendi çantam hem eskidi hemde kumaşı sertçe biraz. yumuşak kumaşlılardan kullanışlı birşey almak istiyorum. termos olayına gelince eğer gerekli birşeyse termos çantalar var. ben bimden çok uyguna almıştım yıllar önce. şimdi nerden bulurum bilmiyorum ama öyle birşey alırım diye düşünüyorum. poşet gibi ama termos görevi yapıyor. güzel birşeydi.
ben normal sırt çantası alcam. bi sürü ıvır zıvır olcak. yan çanta takmaktan sırtım ağrıyor zaten. çalışmaya başlayınca sırt çantası kullanamadım tabi. ama önceden hep sırt çantası kullanırdım . ben sevdiğim için sırt çantası alcam. kendi çantam hem eskidi hemde kumaşı sertçe biraz. yumuşak kumaşlılardan kullanışlı birşey almak istiyorum. termos olayına gelince eğer gerekli birşeyse termos çantalar var. ben bimden çok uyguna almıştım yıllar önce. şimdi nerden bulurum bilmiyorum ama öyle birşey alırım diye düşünüyorum. poşet gibi ama termos görevi yapıyor. güzel birşeydi.
raf olayını da halletmişsin. benim koca hiç uğraşmaz o işlerle ben yaparım.
termos çanta nasıl oluyor büyük mü
bi de çocuğun yiyecek ve suyunu taşımak için sağlıklı kaplar varya o konuda napcaz
ya hayatımız çocuk oldu artık. herşeyi onlar için düşünüyoruz. kendim için hiç bişeye bakmıyorum. şikayetçi değilim aslında.
canım ilk dönem pek gerekli değil tabi mama kullanmıyosan sonraki dönemde sütü sıcak veya soğuk tutmak için gerekli
siyah renk olanı mı aldın?
ben bunları gördüm havuzluhanda ama çok büyük diye başka modele yönelmiştim. bilmiyorum ya yakın zamanda çevremde doğum yapıp kimsenin elinde çanta ile görmediğim için gerekli mi diye kuşkulara düşüyorum. bugün bi kadının sırtında normal sırt çantası vardı. çocuğunun eşyaları onun içindeydi sanırım. ben de normal bir sırt çantası alsam sonra da kullanılır diyorum.
ama şimdi bunlar termoslu felan oluyor. off bilmiyorum o günde bu yüzden almamıştım ve bak yine aynı noktaya döndüm.
ayrıca verdiğin sitede fiyatlar uygunmuş ama acaba ürünler nasıl
raf olayını da halletmişsin. benim koca hiç uğraşmaz o işlerle ben yaparım.
termos çanta nasıl oluyor büyük mü
bi de çocuğun yiyecek ve suyunu taşımak için sağlıklı kaplar varya o konuda napcaz
ya hayatımız çocuk oldu artık. herşeyi onlar için düşünüyoruz. kendim için hiç bişeye bakmıyorum. şikayetçi değilim aslında.
benimde sırt çantam var ara ara spor giydiğimde falan onuda kullanırım.ama ben öğretmenim.klasik giydiğim zamanda çok oluyor.o zamanda sırt çantası hiç olmayacaktı.evet bu çantalar çok büyük.ama diğer küçük süs çantası gibi olan çantalara battaniyesini bile koyamazsın bence.fiyatları biçok yere göre makul geldi bana.kaliteside fena değil.
canım yiyecek içecek kaplarını ben tuper aldım sağlıklı diye bilmiyorum artık toz mama kabı mama kaşığı ve küçük yiyecek taşıma kapları aldım indirimlerini takip ettim arkadaşımdan uyguna aldım...tavsiye ederim..
canım yiyecek içecek kaplarını ben tuper aldım sağlıklı diye bilmiyorum artık toz mama kabı mama kaşığı ve küçük yiyecek taşıma kapları aldım indirimlerini takip ettim arkadaşımdan uyguna aldım...tavsiye ederim..
kızlar cumartesi günü kontrolümüz vardı. Allah'a şükür doktorumuz çok sağlıklı bebeğiniz dedi. Kızım şu an 1100 gr olmuş. Süt içmeyi ihmal ettiğim için de uyluk kemiği normal haftasından kısa göründü ama doktorumuz bunun bir problem olduğunu söylemedi. düzenli süt içmeliymişim. kontrolümüzden bir gün önce arkadaşımın doğum günü vardı. kapalı bir mekandaydık. belli bir süreye kadar kimse sigara içmedi ama zaman ilerledikten sonra tek tük sigara yakanlar oldu. ertesi gün doktorum kontrol esnasında "sen sigaraya maruz kalmışsın" demesin mi !! eşimle şok olduk. şu an için bebeğe geçen birşey yok ama sigaraya maruz kalmaya devam edersen etkisi kesinlikle olucak dedi. bir gecede bile pasif içiciliğe maruz kalmakla hemen belli oluyorsa, sigara içen anne adaylarının bebeklerini düşünemiyorum. lütfen arkadaşlar eğer içenleriniz varsa kesinlikle içmesin. benim bir arkadaşım hamileliği boyunca sürekli içti. hatta kendi eşi yakıp veriyordu sigarasını. şimdi kızı doğdu ama yavrum hep hasta. bir öksürüyor ki benim içim acıyo. ve kontrolleri sırasında doktoru obez teşhisi koymuş ve bunu annenin hamileliği sırasında içtiği sigara ile ilişkilendirmiş. arkadaşım şu an sigarayı bıraktı ama ne fayda. neyse ayrıca aşağıda bebeğimin yaklaşık ağırlığı 1300 gr diyor. bizimki 1100 gr. onu görünce biraz sinirim bozuldu gibi. sizin aşağıdaki ağırlıkla tam olarak tutuyor mu?
bu bir iki bardaklık temoslar var onlar olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?