2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
siyah renk olanı mı aldın?
ben bunları gördüm havuzluhanda ama çok büyük diye başka modele yönelmiştim. bilmiyorum ya yakın zamanda çevremde doğum yapıp kimsenin elinde çanta ile görmediğim için gerekli mi diye kuşkulara düşüyorum. bugün bi kadının sırtında normal sırt çantası vardı. çocuğunun eşyaları onun içindeydi sanırım. ben de normal bir sırt çantası alsam sonra da kullanılır diyorum.
ama şimdi bunlar termoslu felan oluyor. off bilmiyorum o günde bu yüzden almamıştım ve bak yine aynı noktaya döndüm.
ayrıca verdiğin sitede fiyatlar uygunmuş ama acaba ürünler nasıl

yedik şimdi :) fasülyelerin bi kısmı diri kalmış. daha fazla haşlamam lazımdı sanırım. sonuç olarak iyidi. doyduk :) yarınada yemeğim olmuş oldu. yanına pilav yapamadım. çorbada yapamadım. yarın inş onları yaparım :)

ben normal sırt çantası alcam. bi sürü ıvır zıvır olcak. yan çanta takmaktan sırtım ağrıyor zaten. çalışmaya başlayınca sırt çantası kullanamadım tabi. ama önceden hep sırt çantası kullanırdım . ben sevdiğim için sırt çantası alcam. kendi çantam hem eskidi hemde kumaşı sertçe biraz. yumuşak kumaşlılardan kullanışlı birşey almak istiyorum. termos olayına gelince eğer gerekli birşeyse termos çantalar var. ben bimden çok uyguna almıştım yıllar önce. şimdi nerden bulurum bilmiyorum ama öyle birşey alırım diye düşünüyorum. poşet gibi ama termos görevi yapıyor. güzel birşeydi.

bende sırt çantası kullanmıştım gerçekten enrahatı o oluyor taşıması daha kolay ve fonksiyonlu bende tavsiye ederim arkadaşlar

kızlar cumartesi günü kontrolümüz vardı. Allah'a şükür doktorumuz çok sağlıklı bebeğiniz dedi. Kızım şu an 1100 gr olmuş. Süt içmeyi ihmal ettiğim için de uyluk kemiği normal haftasından kısa göründü ama doktorumuz bunun bir problem olduğunu söylemedi. düzenli süt içmeliymişim. kontrolümüzden bir gün önce arkadaşımın doğum günü vardı. kapalı bir mekandaydık. belli bir süreye kadar kimse sigara içmedi ama zaman ilerledikten sonra tek tük sigara yakanlar oldu. ertesi gün doktorum kontrol esnasında "sen sigaraya maruz kalmışsın" demesin mi !! eşimle şok olduk. şu an için bebeğe geçen birşey yok ama sigaraya maruz kalmaya devam edersen etkisi kesinlikle olucak dedi. bir gecede bile pasif içiciliğe maruz kalmakla hemen belli oluyorsa, sigara içen anne adaylarının bebeklerini düşünemiyorum. lütfen arkadaşlar eğer içenleriniz varsa kesinlikle içmesin. benim bir arkadaşım hamileliği boyunca sürekli içti. hatta kendi eşi yakıp veriyordu sigarasını. şimdi kızı doğdu ama yavrum hep hasta. bir öksürüyor ki benim içim acıyo. ve kontrolleri sırasında doktoru obez teşhisi koymuş ve bunu annenin hamileliği sırasında içtiği sigara ile ilişkilendirmiş. arkadaşım şu an sigarayı bıraktı ama ne fayda. neyse ayrıca aşağıda bebeğimin yaklaşık ağırlığı 1300 gr diyor. bizimki 1100 gr. onu görünce biraz sinirim bozuldu gibi. sizin aşağıdaki ağırlıkla tam olarak tutuyor mu?

raf olayını da halletmişsin. benim koca hiç uğraşmaz o işlerle ben yaparım.
termos çanta nasıl oluyor büyük mü
bi de çocuğun yiyecek ve suyunu taşımak için sağlıklı kaplar varya o konuda napcaz
ya hayatımız çocuk oldu artık. herşeyi onlar için düşünüyoruz. kendim için hiç bişeye bakmıyorum. şikayetçi değilim aslında.

canım ilk dönem pek gerekli değil tabi mama kullanmıyosan sonraki dönemde sütü sıcak veya soğuk tutmak için gerekli

benimkide yapmaz ben yapardım tamir işlerini. ama hamileyken zor. kötü yapar diye güvenmiyordum ona ama artık o yapsın iyi kötü. eskiden hobi niyetine yapıyordum, hatta evlenmeden öncede ben yapardım evde bu tarz işleri. tamir aletleri falan görünce market broşürlerinde içim giderdi ama geçti benden bunlar artık. ne hevesim var ne yapmaya dermanım. iyi kötü eşim üstlensin artık.

sigara konusuna şaşırdım ve endişelendim kendim için. bizde içen yok ama açık havada da olsa bi şekilde maruz kalıyorum. en basiti otobüs beklerken durakta içiolar mesela. içöe diyemiyorsun açık alan. uzaklaşmaya çalışıyorum ama bazen mümkün olmuyor. çok sinir oluyorum bende. işte de birden gelip burnumun dibinde yakıveriolar. açık alan diye önemsemiyorlar sanırım. hatta birtanesi dışarda çakmak yanmıyor diye ofis içinde yakıp dışarı o şekilde çıkıyor. bir iki saniyelik bir şey ama bana nasıl kokuyor. ben her zaman orda olmuyorum ama denk geldiği çok oldu. artık daha fazla dikkat edeyim

benimde sırt çantam var ara ara spor giydiğimde falan onuda kullanırım.ama ben öğretmenim.klasik giydiğim zamanda çok oluyor.o zamanda sırt çantası hiç olmayacaktı.evet bu çantalar çok büyük.ama diğer küçük süs çantası gibi olan çantalara battaniyesini bile koyamazsın bence.fiyatları biçok yere göre makul geldi bana.kaliteside fena değil.

canım yiyecek içecek kaplarını ben tuper aldım sağlıklı diye bilmiyorum artık toz mama kabı mama kaşığı ve küçük yiyecek taşıma kapları aldım indirimlerini takip ettim arkadaşımdan uyguna aldım...tavsiye ederim..

ben klasik giyindiğimde de takacağım çanta. :) rahatlık daha önemli. hem çocuklu anne olacağımız için kimse bakmasın kusura arabası olanlar için çok farketmez belki ama ben otobüs minibüs durumlarını düşündüğüm zaman sırt çantası dışındakiler beni zorlar gibi geliyor.

bu yazdıklarınız ne ben anlamadım

tuper ürünleri satan çevremde kimse yok hiç karşılaşmadım. bu ürünler alman malı değil mi . yurtdışında akrabalardan istesem getirirler mi acaba

bebeğinin kilosu hakkında endişe duyan bugün 3. kişisin sanırım.bence şu altta olan taakvime artık bakmamak gerekiyor.kaan kocatepenin yazdığı hafta hafta gebelikte sanırım 27. haftadan sonra şu ağırlıkta demek yerine kilo aralığı veriyor.örneğin sen 29. haftadaymışsın orda 29. hafta için 900-1900 gr aralığını vermiş.bak hatta linkide atıyım.
http://............/dosyalar/haftalar/hafta29.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…