benimde sırt çantam var ara ara spor giydiğimde falan onuda kullanırım.ama ben öğretmenim.klasik giydiğim zamanda çok oluyor.o zamanda sırt çantası hiç olmayacaktı.evet bu çantalar çok büyük.ama diğer küçük süs çantası gibi olan çantalara battaniyesini bile koyamazsın bence.fiyatları biçok yere göre makul geldi bana.kaliteside fena değil.
ananeside benim kızıma tuper bebek ürünlerini almış.evimdede biçok tuper ürünü var.çok memnunum.canım yiyecek içecek kaplarını ben tuper aldım sağlıklı diye bilmiyorum artık toz mama kabı mama kaşığı ve küçük yiyecek taşıma kapları aldım indirimlerini takip ettim arkadaşımdan uyguna aldım...tavsiye ederim..
tabi rahatlık her zaman önde gelir.ben çok minübüs otobüse binen biri değilim zaten.genelde eşimde oluyor yanımda.o taşısın:)ben klasik giyindiğimde de takacağım çanta. :) rahatlık daha önemli. hem çocuklu anne olacağımız için kimse bakmasın kusuraarabası olanlar için çok farketmez belki ama ben otobüs minibüs durumlarını düşündüğüm zaman sırt çantası dışındakiler beni zorlar gibi geliyor.
tuper ürünleri satan çevremde kimse yok hiç karşılaşmadım. bu ürünler alman malı değil mi . yurtdışında akrabalardan istesem getirirler mi acaba
bu yazdıklarınız ne ben anlamadım
ya valla bu tamamen tercih meselesi ben hiç kullanmadım mesela devam sütlerinin küçüklerini kullandım dışarda sanada onu tavsiye ederim en iyisi...
ben de öğretmenim ama çocuğun ben okula gidip gelirken benimle pek işi olmaz gibime geliyor. bilmiyorum çocuklu hayat nasıl olacak.
tuper ürünleri satan çevremde kimse yok hiç karşılaşmadım. bu ürünler alman malı değil mi . yurtdışında akrabalardan istesem getirirler mi acaba
bebeğinin kilosu hakkında endişe duyan bugün 3. kişisin sanırım.bence şu altta olan taakvime artık bakmamak gerekiyor.kaan kocatepenin yazdığı hafta hafta gebelikte sanırım 27. haftadan sonra şu ağırlıkta demek yerine kilo aralığı veriyor.örneğin sen 29. haftadaymışsın orda 29. hafta için 900-1900 gr aralığını vermiş.bak hatta linkide atıyım.
http://............/dosyalar/haftalar/hafta29.html
şu anda bütün bunlar bana o kadar yabancı geliyor ki fikir yürütemiyorum :) neyse bakacaz artık. dışarı çok çıkar mıyım bilmiyorum. yaza denk gelecek ama sanki çıkmam gibime geliyor. illaki çıktığımız zaman olacak gerçi neyse artık ...
link açılmadı ama söylediğiniz beni çok rahatlattı teşekkür ederim. :119:
canım benim emzirirsen zaten uzun süre sorunun olmaz benim oğlum erken bıraktı oyüzden ben çok erken tanıştım o yüzden bu konuda uzmanlık aldım artık sende zamanla alışırsın... bebek kabı değil ay oo yemek kabııııı daha onlara var merak etmeee arkadaş sormuş oyüzden söledim...
bi sorman gerekli ama getiriler sanırım ...evet alman malı istanbuldaysan yada nerde oturduğunu bilmiyorum ama bizim burda sosyete pazarımızda satan kişiler varr belki senin etrafındada vardır iyi bi araştır derim..
bende okula götürmüycem bebeğimi tabiki.işim gereği klasik kıyafetim çok.ve bebeğimle her dışarı çıktığımda üstümde spor kıyafet olmayabilir.
cahillik işte naparsın. neyse kabı kubu kalsın artık ya. bıktım artık :) çok zorladı bu iş beni ya. ayrı bi uzmanlık alanı gibi
kızlar ben kaçıyorum yarın grşrz inşallah kendinize ve bebişlere ii bakın öptümmm iyigeceler
tatlişkoo bu suyun azalması su içmemekle alakası yokmuş vücutla alakalı bişeymiş ben günde 10 bardağı zorla içiyorum günü 2 bardakla kapattığım bile oluyodu
maşallah hiç bişi yok ama içsem çok daha güzel olur tabi suya,süte,ayrana dewaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
sonuçtan bizeede haber ver bakaluuum nasıl olmuş merak ettim
ne bileyim, sanki eşinin bi seferlik anlayış göstermesi daha güzel olur gibi geldi bana:44:ee napıosunuz kızlar. yoruldum. evi bitiremedimdura dura yapınca böyle oluyor. kalçam ağrıdı en son bıraktım bende işi gücü. hafta içi hiç birşey yapamıyorum. bu haftasonu bitirsem iyi olacaktı. haftaya alışverişe gideceğiz çünkü.
magnezyumu içebilsem iyi olacak birde.
ha bişi daha vardı size soracağım :) şu isim okuma mevzusunu konuştum eşimle ben okuyacam diyor. yıllardır oğlunun hayalini kuruyormuş vs. ben babam okusun istiyorum. çok uğraşıyorlar benim için. ismi onlar versin istiyordum ama onların önerdikleri ismi beğenmedim.
en azından isim okumayı babam yapsa. bi şekilde saygımı göstersem istiyorum. bu şekilde mutlu etsem onları. bu tarz şeylere önem veriyorlar mı fikrim yok aslında. ama ben elimden geleni yapmak istiyorum.
bende eşime şey dedim. ilk bebeği sana verirler. sen o ara okursun, ama okuduğunu söyleme. babama da teklif ederiz kulağına oku diye dedim. kabul etti bunu ama bu şekilde de olur mu ki
ediyor canım, bizde park yatak var, epeyce de büyük ama nevresimleri yine de diğer yataklara göre daha küçük oluyor. Ayrı satılıyor "park yatak nevresimi" diye. Ben de hala almadım ama listelerde 3 tane alın diye yazdığını hatırlıyorumşimdi herkes hazırlık yapıp çantasını felan hazırlıyor ya bana bi haller oluyor. ondan yani. geçen biri geldi kardeşi de haziranda doğum yapacakmış. biz herşeyini yıkayıp çantasını hazırladık dedi. bana bi haller oldu. bugün her gittiğim markette dalin sıvı sabuna baktım bi de granül hacışakir e hangisi olacağına karar veremedim. almadan geldim.
şimdi hastaneye bi küçük el valizi gibi bişeyim var onu kullanacağım. bakım çantasını da belki bakırköye gidersem oradan bakarım. haftaya cumartesi gözüme kestirdim bakalım inşallah giderim. gecelik ve çanta işini de orada tamamlarım belki.
bi de nevresim alan arkadaşlar olmuş üç takım almışlar çok değil mi acaba.
bi de ben park yatak ile normal yatak için nevresim fark eder mi ki. korkuyorum normal nevresim takımlarından almaya park yatağa olmayacak diye. park yatak olayını bi halletseydim. nevresim de bakmak istiyorum.
benim de o haftada düşük çıkmıştı, insanın canı sıkılıyor. Bir hafta her gün keçiboynuzu pekmezi, bol çerez, süt, et vs. yedim ve haftasına yetiştikızlar cumartesi günü kontrolümüz vardı. Allah'a şükür doktorumuz çok sağlıklı bebeğiniz dedi. Kızım şu an 1100 gr olmuş. Süt içmeyi ihmal ettiğim için de uyluk kemiği normal haftasından kısa göründü ama doktorumuz bunun bir problem olduğunu söylemedi. düzenli süt içmeliymişim. kontrolümüzden bir gün önce arkadaşımın doğum günü vardı. kapalı bir mekandaydık. belli bir süreye kadar kimse sigara içmedi ama zaman ilerledikten sonra tek tük sigara yakanlar oldu. ertesi gün doktorum kontrol esnasında "sen sigaraya maruz kalmışsın" demesin mi !! eşimle şok olduk. şu an için bebeğe geçen birşey yok ama sigaraya maruz kalmaya devam edersen etkisi kesinlikle olucak dedi. bir gecede bile pasif içiciliğe maruz kalmakla hemen belli oluyorsa, sigara içen anne adaylarının bebeklerini düşünemiyorum. lütfen arkadaşlar eğer içenleriniz varsa kesinlikle içmesin. benim bir arkadaşım hamileliği boyunca sürekli içti. hatta kendi eşi yakıp veriyordu sigarasını. şimdi kızı doğdu ama yavrum hep hasta. bir öksürüyor ki benim içim acıyo. ve kontrolleri sırasında doktoru obez teşhisi koymuş ve bunu annenin hamileliği sırasında içtiği sigara ile ilişkilendirmiş. arkadaşım şu an sigarayı bıraktı ama ne fayda. neyse ayrıca aşağıda bebeğimin yaklaşık ağırlığı 1300 gr diyor. bizimki 1100 gr. onu görünce biraz sinirim bozuldu gibi. sizin aşağıdaki ağırlıkla tam olarak tutuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?