2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben de öğretmenim ama çocuğun ben okula gidip gelirken benimle pek işi olmaz gibime geliyor. bilmiyorum çocuklu hayat nasıl olacak.

ananeside benim kızıma tuper bebek ürünlerini almış.evimdede biçok tuper ürünü var.çok memnunum.
tabi rahatlık her zaman önde gelir.ben çok minübüs otobüse binen biri değilim zaten.genelde eşimde oluyor yanımda.o taşısın:)
tuper ürünleri satan çevremde kimse yok hiç karşılaşmadım. bu ürünler alman malı değil mi . yurtdışında akrabalardan istesem getirirler mi acaba

internettende sipariş verebiliyorsun diye biliyorum ben.

ya valla bu tamamen tercih meselesi ben hiç kullanmadım mesela devam sütlerinin küçüklerini kullandım dışarda sanada onu tavsiye ederim en iyisi...

şu anda bütün bunlar bana o kadar yabancı geliyor ki fikir yürütemiyorum :) neyse bakacaz artık. dışarı çok çıkar mıyım bilmiyorum. yaza denk gelecek ama sanki çıkmam gibime geliyor. illaki çıktığımız zaman olacak gerçi neyse artık ...

ben de öğretmenim ama çocuğun ben okula gidip gelirken benimle pek işi olmaz gibime geliyor. bilmiyorum çocuklu hayat nasıl olacak.

bende okula götürmüycem bebeğimi tabiki.işim gereği klasik kıyafetim çok.ve bebeğimle her dışarı çıktığımda üstümde spor kıyafet olmayabilir.

tuper ürünleri satan çevremde kimse yok hiç karşılaşmadım. bu ürünler alman malı değil mi . yurtdışında akrabalardan istesem getirirler mi acaba

bi sorman gerekli ama getiriler sanırım ...evet alman malı istanbuldaysan yada nerde oturduğunu bilmiyorum ama bizim burda sosyete pazarımızda satan kişiler varr belki senin etrafındada vardır iyi bi araştır derim..

ben ikeadan mama kaşığı aldım sadece. ama bebk kapını anlamadım. onun için ayrı kap mı var.

link açılmadı ama söylediğiniz beni çok rahatlattı teşekkür ederim. :119:

canım benim emzirirsen zaten uzun süre sorunun olmaz benim oğlum erken bıraktı oyüzden ben çok erken tanıştım o yüzden bu konuda uzmanlık aldım artık sende zamanla alışırsın... bebek kabı değil ay oo yemek kabııııı daha onlara var merak etmeee arkadaş sormuş oyüzden söledim...

valla ben hiç bir zaman tek çantayla gezmedimki bebek çantam ayrı normal çantam ayrıdır hep...

cahillik işte naparsın. neyse kabı kubu kalsın artık ya. bıktım artık :) çok zorladı bu iş beni ya. ayrı bi uzmanlık alanı gibi

bi sorman gerekli ama getiriler sanırım ...evet alman malı istanbuldaysan yada nerde oturduğunu bilmiyorum ama bizim burda sosyete pazarımızda satan kişiler varr belki senin etrafındada vardır iyi bi araştır derim..

bende okula götürmüycem bebeğimi tabiki.işim gereği klasik kıyafetim çok.ve bebeğimle her dışarı çıktığımda üstümde spor kıyafet olmayabilir.

işte ben de yaşamadan bilemeyeceğim. ne hallerde olacağımı bilmiyorum
8. ayına kadar ücretsiz izinli olacağım tek tesellim bu. sonra kim bakacak nasıl olacak belli değil. yanımda yakınımda yakın akrabam yok.
var aslında burada da ama aradığım şeyler bulunur mu önce bakmam lazım. pazar günü de oraya giderim ozaman

kızlar ben kaçıyorum yarın grşrz inşallah kendinize ve bebişlere ii bakın öptümmm iyigeceler

evet canım benim doktorum da aynen öyle söyledi senin bünyenle ilgli su içmekle alakası yok dedi

ne bileyim, sanki eşinin bi seferlik anlayış göstermesi daha güzel olur gibi geldi bana:44:

ediyor canım, bizde park yatak var, epeyce de büyük ama nevresimleri yine de diğer yataklara göre daha küçük oluyor. Ayrı satılıyor "park yatak nevresimi" diye. Ben de hala almadım ama listelerde 3 tane alın diye yazdığını hatırlıyorum

benim de o haftada düşük çıkmıştı, insanın canı sıkılıyor. Bir hafta her gün keçiboynuzu pekmezi, bol çerez, süt, et vs. yedim ve haftasına yetişti gerçi dertlenecek birşey yok, seninki de arkadaşın dediği gibi normal ama keçiboynuzu pekmezini öneririm

herkese iyi geceler canlar anneannemize geldik biz cevap yazamadım kmseye tonla bildirim vardı ama bi iyi geceler diyim dedim yrn oğlumu görücem heyecanlıyım :) kendinizede bebişlerede çok iyi bakın öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…