boyle güzel bi havayı evde gecirmek çok sıkıcıydııııı
yaa çok kötü oldum.. ağladım okurken .. bugün oğlumu gördüm rüyamda onu emziriyodum bana bakıyodu gülümsüyodu.. okadar gerçekti ki.. kucağıma almak isityorum artık.. çok istiyorum hemde.. [/FONT]
canım kolay gelsin sana aynı telaş bizdede var salı günü boyanacak naz ın odası boyamızı aldık bakalım nasıl olacak merak ediyorum...
aman aman maşallah pohpohla biraz kocişini de bahane bulup başlamasın sonra, bak ne güzel fedakarık yapmış...
damadıma da kocaman maşallah söyle acele etmesin biraz daha zamanı var iyice büyüsün öyle gelsin ..
gelinininde keyfi yerinde geniş geniş tepiniyor mesanemin üstünde midemi de yastık yaptı bu aralar ohhh keyfi keyif hanımın...
cuma günü doktora gittik 1450 gr 40 cm olmuş biraz narin bir kız olacak sanırım:))
bu ara da benim suyum biraz az çıktı korktum doktor fazla hareket yok bol bol dinlen dedi bakalım inşallah sorunsuz tamamlarız günümüzü(
Bizde dün beşiğiyle dolabımızı kurduk Çok tatlı oldular ohh rahatladım valla onlar kurulunca
Alışverişe çıktık son eksiklerini tamamladık dalin sıvı deterjanıyla dalin yumuşatıcısını aldım
Bizim burada sosyete pazarı varoraya gittik yatağına alezini aldım
Sebamedden sabunu aldım prima yeni doğan bezini aldık ıslak mendilini aldık bir kirli sepetimiz kaldı
Onuda sipariş ettim burdaki bi dükkana gelecek inş hafta içi
Yarın sabah annem geliyor Rabbim kısmet ederse
Bahar temizliğimi yapacak bide bebeğin kıyafetlerini eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirecek
Ben yapamazdım tek başıma hiç halim olmuyor ya tansiyonum 4-5'e düşüyor sürekli
Çok mutluyum Rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizinkini
Dünden beri gidip gidip seviyorum okşuyorum dolabını beşiğini Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun
Gözlerim doldu dün öyle görünce eşyaların. Kızım seni çok seviyorum
ya hanımlar acayip merak ediyorum aramızdan ilk kim doğurack yaaa....
çok imrendim
fotoğraf ekleyecek misin
ben de yine bi kurtlandı içim. hiç bişey hazır değil gibi huzursuz oldum
yumuşatıcı kullanmaayın diyorlar bebek kıyafetlerinde
söyleye söyleye doğurtcan milleti
zamanlarında gelsin bebişler
saol canım ya, sanada çok çok kolay gelsin o zamaninş istedigin ve içine sinen şekilde olur. artık büyüdükleri için ister istemez rahatsız ediyorlar.. ben dün gece w.c ye gittim, yataga döndüm, 2 dakika sonra sinirden kıkırdamaya başladım yatakta. eşim noldu kız ne gülüyosun dedi.. bende çişim geldi yine deyince hadi be diye şoka girdi resmen yürüken bile sıkıştıgım zamanlar oluyor.. bu zamanlarda normal artık annesi idare edicez yavruşlarımızı
eşim beni de çok şaşırttı. sen bıraktın artık bende içmicem dedi. şimdilik iyi gidiyor..
canım su azalması olayını da çok ihmal etme.. önemsiz bir konu dil.bol bol su iç canın istese de istemese mecburen.. inş zamanlı ve hayırlı bir şekilde kucagımıza alırız bebeklerimizi
ay yerimmmmmm41 kere maşallahhhh tosun paşaaa çok tatlıııı
çooooooook yoruldum bugün. şu an ayaklarım altında binlerce karınca kolonisi var gibi.
dışarıda kahvaltı yaptık
sahlde gezdik çok kalabalıktı. oradan bi avm ye ebebek e gittim.
avm işi benim zorumla oldu.gereksiz bi kaç bişey aldım.
eşim çanta al diyor. dedim nasıl alayım 140 lira. havuzluhanda ne güzel 70 liraya almadım o çantayı. sanki nerede bi daha bulacaksam.
Cnm ben hiç suda bekletmeden hep düdklüde yapıyorum, düdüğü ötmeye başladıktan sonra 20-25 dk daha tutup altını kapatıyorum yumuşacık oluyo o pişerken başka bi tencere de etini soğanıyla beraber kavurup pişirirsin,salçasını koyduktan sonra üstüne suyunu süzdüğün fasulyeleri ekle (suyunda gazı var süzmezsen iki katı gaz yaparkeremcik bebeğine maşallah. çok tatlı tombik tombik.
kızlar bişi sorcam. kuru fasülye yapmak istiyorum ama ıslatmadım. napim. haşlasam olur mu?
Bende senle aynı kaderi paylaşıyorum boynum bükük dışarıya baktım hep camdan , kasıklarımın ağrısından çıkıp gezmeyi gözüm yemediboyle güzel bi havayı evde gecirmek çok sıkıcıydııııı
Cnm ben hiç suda bekletmeden hep düdklüde yapıyorum, düdüğü ötmeye başladıktan sonra 20-25 dk daha tutup altını kapatıyorum yumuşacık oluyo o pişerken başka bi tencere de etini soğanıyla beraber kavurup pişirirsin,salçasını koyduktan sonra üstüne suyunu süzdüğün fasulyeleri ekle (suyunda gazı var süzmezsen iki katı gaz yapar) ben böyle yapıyorum çok da güzel oluyo
Bende senle aynı kaderi paylaşıyorum boynum bükük dışarıya baktım hep camdan , kasıklarımın ağrısından çıkıp gezmeyi gözüm yemedi
rezene benimde bişi yok :) 5 tane kısa kollu çıtçıtlı badisi var oda hediye. birde beşiğimiz var. aniden doğsa korkuyorum bişi yok yaen azından hastane çıkışı olaydı. birde bana pijama takımı.. aslında bu ikisini mutlaka bulundurmak lazım. bişi olsa açıkta kalırız ya. 35. haftamda hepsini toptan aldım diyen arkadaşıma şaşıyorum şimdi :)
ucon bakırköyden almış. pasaj da uygun demişti. sen ne tarafta oturuyordun.
yaptım ama daha yemedik. onu bekliyorum çok açım :) düdüklüde haşladım önce. burdan bi arkadaş suyunu süzmediğini söyledi. bende süzmedim vitamini gitmesin diye. haşladıktan sonra et kısmını eşime yaptırdım. (etten anlamıyorum, pişiremiyorum, çiğ çiğ görünce tiksiniyorum) sonra haşladığım fasülyeleri falan koydum gene düdüklüye. nerdeyse 1,5 saattir pişiyor düdüklüde. eşim getircek şimdi inş. güzel olmuştur. çok acıktım
rezene benimde bişi yok :) 5 tane kısa kollu çıtçıtlı badisi var oda hediye. birde beşiğimiz var. aniden doğsa korkuyorum bişi yok yaen azından hastane çıkışı olaydı. birde bana pijama takımı.. aslında bu ikisini mutlaka bulundurmak lazım. bişi olsa açıkta kalırız ya. 35. haftamda hepsini toptan aldım diyen arkadaşıma şaşıyorum şimdi :)
canım aslında çok su içerim ben kendimce, günde 3 lt içerim ama neden böyle oldu bilemedim artık daha fazla içmeye çalışacağım doktora da söyledim bununla çokta ilgisi olmayabilir dedi şu anda sınırdaymışız çok tehlikeli boyutta değil takip edelim dedi bakalım hayırlısı artık inşallah sorunsuz atlatırız...
yaptım ama daha yemedik. onu bekliyorum çok açım :) düdüklüde haşladım önce. burdan bi arkadaş suyunu süzmediğini söyledi. bende süzmedim vitamini gitmesin diye. haşladıktan sonra et kısmını eşime yaptırdım. (etten anlamıyorum, pişiremiyorum, çiğ çiğ görünce tiksiniyorum) sonra haşladığım fasülyeleri falan koydum gene düdüklüye. nerdeyse 1,5 saattir pişiyor düdüklüde. eşim getircek şimdi inş. güzel olmuştur. çok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?