2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
boyle güzel bi havayı evde gecirmek çok sıkıcıydııııı

bende evde geçirdim bugünü. evle uğraştım baya. bitmedi hala. ama biraz bişileri düzene koyduğum için mutlu oldum. gerçi kayınvalide gelince o düzen gene bi şekilde bozuluyor ama neyse

bu kadar güzel bi havayı degerlendiremedik malesef
kötü bi hafta sonuydu bir sürü planımız vardı hiçbirini yapamadıik
eksiklerimizi baya tamamladıgımızı düşünüyodum
bi liste yapim dedim ki daha bidünya eksiğimiz varmış
:18::18:

aynen canm bende... hem kucagıma almak, miss gibi kokusunu içime çekmek istiyorum
hemde içimizdeki bu mucizenin biraz daha tadını cıkarmak istiyorummm
hatta bazen diyorumki eşimee arada çıkarsam göbüşümden sevsem koklasam geri koysam yerine
benden başka kimseler dokunamasa
oyyyy yerim ben kuzumuuuuu

ee napıosunuz kızlar. yoruldum. evi bitiremedim dura dura yapınca böyle oluyor. kalçam ağrıdı en son bıraktım bende işi gücü. hafta içi hiç birşey yapamıyorum. bu haftasonu bitirsem iyi olacaktı. haftaya alışverişe gideceğiz çünkü.

magnezyumu içebilsem iyi olacak birde.

ha bişi daha vardı size soracağım :) şu isim okuma mevzusunu konuştum eşimle ben okuyacam diyor. yıllardır oğlunun hayalini kuruyormuş vs. ben babam okusun istiyorum. çok uğraşıyorlar benim için. ismi onlar versin istiyordum ama onların önerdikleri ismi beğenmedim.
en azından isim okumayı babam yapsa. bi şekilde saygımı göstersem istiyorum. bu şekilde mutlu etsem onları. bu tarz şeylere önem veriyorlar mı fikrim yok aslında. ama ben elimden geleni yapmak istiyorum.

bende eşime şey dedim. ilk bebeği sana verirler. sen o ara okursun, ama okuduğunu söyleme. babama da teklif ederiz kulağına oku diye dedim. kabul etti bunu ama bu şekilde de olur mu ki

saol canım ya, sanada çok çok kolay gelsin o zaman inş istedigin ve içine sinen şekilde olur. artık büyüdükleri için ister istemez rahatsız ediyorlar.. ben dün gece w.c ye gittim, yataga döndüm, 2 dakika sonra sinirden kıkırdamaya başladım yatakta. eşim noldu kız ne gülüyosun dedi.. bende çişim geldi yine deyince hadi be diye şoka girdi resmen yürüken bile sıkıştıgım zamanlar oluyor.. bu zamanlarda normal artık annesi idare edicez yavruşlarımızı
eşim beni de çok şaşırttı. sen bıraktın artık bende içmicem dedi. şimdilik iyi gidiyor..

canım su azalması olayını da çok ihmal etme.. önemsiz bir konu dil.bol bol su iç canın istese de istemese mecburen.. inş zamanlı ve hayırlı bir şekilde kucagımıza alırız bebeklerimizi

ay yerimmmmmm 41 kere maşallahhhh tosun paşaaa çok tatlıııı

çok imrendim
fotoğraf ekleyecek misin
ben de yine bi kurtlandı içim. hiç bişey hazır değil gibi huzursuz oldum
yumuşatıcı kullanmaayın diyorlar bebek kıyafetlerinde

ya hanımlar acayip merak ediyorum aramızdan ilk kim doğurack yaaa....

söyleye söyleye doğurtcan milleti
zamanlarında gelsin bebişler

çooooooook yoruldum bugün. şu an ayaklarım altında binlerce karınca kolonisi var gibi.
dışarıda kahvaltı yaptık
sahlde gezdik çok kalabalıktı. oradan bi avm ye ebebek e gittim.
avm işi benim zorumla oldu.gereksiz bi kaç bişey aldım.
eşim çanta al diyor. dedim nasıl alayım 140 lira. havuzluhanda ne güzel 70 liraya almadım o çantayı. sanki nerede bi daha bulacaksam.

rezene benimde bişi yok :) 5 tane kısa kollu çıtçıtlı badisi var oda hediye. birde beşiğimiz var. aniden doğsa korkuyorum bişi yok ya en azından hastane çıkışı olaydı. birde bana pijama takımı.. aslında bu ikisini mutlaka bulundurmak lazım. bişi olsa açıkta kalırız ya. 35. haftamda hepsini toptan aldım diyen arkadaşıma şaşıyorum şimdi :)

canım aslında çok su içerim ben kendimce, günde 3 lt içerim ama neden böyle oldu bilemedim artık daha fazla içmeye çalışacağım doktora da söyledim bununla çokta ilgisi olmayabilir dedi şu anda sınırdaymışız çok tehlikeli boyutta değil takip edelim dedi bakalım hayırlısı artık inşallah sorunsuz atlatırız...

ucon bakırköyden almış. pasaj da uygun demişti. sen ne tarafta oturuyordun.

keremcik bebeğine maşallah. çok tatlı tombik tombik.

kızlar bişi sorcam. kuru fasülye yapmak istiyorum ama ıslatmadım. napim. haşlasam olur mu?
Cnm ben hiç suda bekletmeden hep düdklüde yapıyorum, düdüğü ötmeye başladıktan sonra 20-25 dk daha tutup altını kapatıyorum yumuşacık oluyo o pişerken başka bi tencere de etini soğanıyla beraber kavurup pişirirsin,salçasını koyduktan sonra üstüne suyunu süzdüğün fasulyeleri ekle (suyunda gazı var süzmezsen iki katı gaz yapar ) ben böyle yapıyorum çok da güzel oluyo

boyle güzel bi havayı evde gecirmek çok sıkıcıydııııı
Bende senle aynı kaderi paylaşıyorum boynum bükük dışarıya baktım hep camdan , kasıklarımın ağrısından çıkıp gezmeyi gözüm yemedi

yaptım ama daha yemedik. onu bekliyorum çok açım :) düdüklüde haşladım önce. burdan bi arkadaş suyunu süzmediğini söyledi. bende süzmedim vitamini gitmesin diye. haşladıktan sonra et kısmını eşime yaptırdım. (etten anlamıyorum, pişiremiyorum, çiğ çiğ görünce tiksiniyorum) sonra haşladığım fasülyeleri falan koydum gene düdüklüye. nerdeyse 1,5 saattir pişiyor düdüklüde. eşim getircek şimdi inş. güzel olmuştur. çok acıktım

ucon bakırköyden almış. pasaj da uygun demişti. sen ne tarafta oturuyordun.

şimdi herkes hazırlık yapıp çantasını felan hazırlıyor ya bana bi haller oluyor. ondan yani. geçen biri geldi kardeşi de haziranda doğum yapacakmış. biz herşeyini yıkayıp çantasını hazırladık dedi. bana bi haller oldu. bugün her gittiğim markette dalin sıvı sabuna baktım bi de granül hacışakir e hangisi olacağına karar veremedim. almadan geldim.
şimdi hastaneye bi küçük el valizi gibi bişeyim var onu kullanacağım. bakım çantasını da belki bakırköye gidersem oradan bakarım. haftaya cumartesi gözüme kestirdim bakalım inşallah giderim. gecelik ve çanta işini de orada tamamlarım belki.

bi de nevresim alan arkadaşlar olmuş üç takım almışlar çok değil mi acaba.
bi de ben park yatak ile normal yatak için nevresim fark eder mi ki. korkuyorum normal nevresim takımlarından almaya park yatağa olmayacak diye. park yatak olayını bi halletseydim. nevresim de bakmak istiyorum.

ne güzel baka eşin yemek işlerinden anlıyormuş

benim de o ikisi var sadece ne olur ne olmaz diye
bana gecelik pijama, hastane çıkışı...

çok yoruldum ben de bugün
eşimle AOÇ ye gittiktigem e temiz hava güneş, biraz oturup alışverişe gideriz diyorduk
orda kaldık ya, kalkasımız gelmedi hiç
ama iyi geldi temiz hava
toprağa filan bastım negatif enerjimi boşalttım çok şükür, alıişveriş yine haftaya kaldı...

Son düzenleme:
sabah kalktığımdan beri popom daha yeni yer yüzü gördü.akşama kadar biraz mutfağı temizledim.çamaşırları hallettim.haftalardır biriktirdiğim ütüyü bitirdim.sonra yemek olayına giriştim ve pilim bitti resmen.daha doğuma 3 ay var nerdeyse ama ben artık bitmişim.şu anda müthiş derecede kasıklarım ağrıyor.internette baktım.6. aydan sonra temizlik yapmamaya çalışın yazıyor ama gelde yapma.
oysaki dün alışverişteyken hiçbir yerim ağrımıyorduşaka bir yana gece çıktı ağrısı.sabaha kadar uyumadım doğru düzgün.artık gecelerden nefret eder oldum.uyumak keyif değil gereklilik sadece ve işkence.
bu arada rezene bende çantalarda 150-200 liralık beğendiğim bir çok model vardı.düşündüm yazık günah dedim.dün bakırköyden 55 liraya aldım.gayette güzel.aşağıda link paylaşıcam.gür pasajının içindeki bir mağazanın internet adresi. burda yazanın 10-20 lira aşağısına alabilirsin pazarlıkla.
http://www.civcivbebe.com/k/216/Bebek-Bakim-Cantasi
benimki en alt sıranınh en başındaki.79 dedi.55 e aldım.

tatlişkoo bu suyun azalması su içmemekle alakası yokmuş vücutla alakalı bişeymiş ben günde 10 bardağı zorla içiyorum günü 2 bardakla kapattığım bile oluyodu
maşallah hiç bişi yok ama içsem çok daha güzel olur tabi suya,süte,ayrana dewaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm

sonuçtan bizeede haber ver bakaluuum nasıl olmuş merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…