çok imrendim
fotoğraf ekleyecek misin
ben de yine bi kurtlandı içim. hiç bişey hazır değil gibi huzursuz oldum
yumuşatıcı kullanmaayın diyorlar bebek kıyafetlerinde
söyleye söyleye doğurtcan milleti
zamanlarında gelsin bebişler
SelaM iyi geceleer kizlar nasılsınız biz bugun cok yorulduk ama değdi kızıma ciciler aldım cok güzeller ama eve geldim halamlar geldi halamın gelini biz aldirdiklarimizi giyindiremedik fazla birsey almasaydınız bunlari fitsiremezsiniz desi benim keyfim kaçtı tabi ister istemez
Hayırlı uğurlu olsun canım aldıkların neler aldın bakalım
Ayy boşver takma kafana sinir oluyorum böyle insanlara bilmişler
Ooo neler almadım ki cnm ya elbiseler zibinlar iki tane hastane çıkışı havlu taytlar badiler şortlar dur cekim atım buraya
Ya hic sorma insanın hevesi kursağında kalıyor ben giydiremedim dağıttım diyor yaz bebeği olacağı icin tişörtler aldım 3-6 ayy arası giyindiremem mı simdi ya
Tabiki canım foto eklerim inş.Dolabın içini yerleştirelim
AMa bu yumuşatıcı yine bebek yumuşatıcısı:26:
Bilemedimki şimdi bak aklım karıştı:44:
Mervecim makine yumuşatıcıyı son durulama sırasında alıyor ve dolayısıyla çamaşırın üstünde kalıyor bebek yumuşatıcısı da olsa sonuçta kimyasal ve bebeğin teniyle temas edecek bende dalin sıvı deterjan aldım ve sabun tozu onlarla yıkayacağım kısmetse yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum sende ilk aylarda kullanma bence sonra kullanırsın aldığın yumuşatıcıyı
Tabiki canım foto eklerim inş.Dolabın içini yerleştirelim
AMa bu yumuşatıcı yine bebek yumuşatıcısı:26:
Bilemedimki şimdi bak aklım karıştı:44:
Ooo neler almadım ki cnm ya elbiseler zibinlar iki tane hastane çıkışı havlu taytlar badiler şortlar dur cekim atım buraya
Ya hic sorma insanın hevesi kursağında kalıyor ben giydiremedim dağıttım diyor yaz bebeği olacağı icin tişörtler aldım 3-6 ayy arası giyindiremem mı simdi ya
Talıaa Geçmişi bitiremedin gene anacığım
öyle bakamadim bugun hic evle ugrastim bende butun gun sonra annem kardesim flnn geldler ancak bu saate firsat bulamadim.
sen nerelerdeydin kac gundur yoktun özlettin kendini, nasilsin naptin . bu arada bebisin dolabini kurmusun hayilr ugurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun insallah
SelaM iyi geceleer kizlar nasılsınız biz bugun cok yorulduk ama değdi kızıma ciciler aldım cok güzeller ama eve geldim halamlar geldi halamın gelini biz aldirdiklarimizi giyindiremedik fazla birsey almasaydınız bunlari fitsiremezsiniz desi benim keyfim kaçtı tabi ister istemez
yaa çok kötü oldum.. ağladım okurken .. bugün oğlumu gördüm rüyamda onu emziriyodum bana bakıyodu gülümsüyodu.. okadar gerçekti ki.. kucağıma almak isityorum artık.. çok istiyorum hemde.. [/FONT]
Işte cicişlerimiz teyzoşlar
Canım yorulmuşsundur o zaman sen bugün baya
Sağol canım Bizde işte anlattığım gibi son eksiklerini tamamlamaya çalıştık
Dolabını beşiğini kurduk 2-3 gündür erkenden yatıyordum
Bugün gene oturdum bilgisayarın başına
Siz ne yaptınız beşik ortada duruyor demiştin en son malzemeler geldimi?
Işte cicişlerimiz teyzoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?