2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tabiki canım foto eklerim inş.Dolabın içini yerleştirelim
AMa bu yumuşatıcı yine bebek yumuşatıcısı:26:
Bilemedimki şimdi bak aklım karıştı:44:

SelaM iyi geceleer kizlar nasılsınız biz bugun cok yorulduk ama değdi kızıma ciciler aldım cok güzeller ama eve geldim halamlar geldi halamın gelini biz aldirdiklarimizi giyindiremedik fazla birsey almasaydınız bunlari fitsiremezsiniz desi benim keyfim kaçtı tabi ister istemez

Hayırlı uğurlu olsun canım aldıkların neler aldın bakalım
Ayy boşver takma kafana sinir oluyorum böyle insanlara bilmişler

Hayırlı uğurlu olsun canım aldıkların neler aldın bakalım
Ayy boşver takma kafana sinir oluyorum böyle insanlara bilmişler

Ooo neler almadım ki cnm ya elbiseler zibinlar iki tane hastane çıkışı havlu taytlar badiler şortlar dur cekim atım buraya
Ya hic sorma insanın hevesi kursağında kalıyor ben giydiremedim dağıttım diyor yaz bebeği olacağı icin tişörtler aldım 3-6 ayy arası giyindiremem mı simdi ya

Kızlar sizler bebe yumuşatıcısı kullanıyormusunuz bebeğinize aldığınız kıyafetleri yıkarken:26::26:

Ohhh ohh hayırlı uğurlu olsun sizdede eksik kalmıyor yavaş yavaş tamamladın gibi sanki sende demi
Amaaaan giyinemezsede giyinemesin ne yapayım yani dünyanın sonu değil ya
İhtiyaç sahibi olanlara veririm bende ne olacak sanki

Mervecim makine yumuşatıcıyı son durulama sırasında alıyor ve dolayısıyla çamaşırın üstünde kalıyor bebek yumuşatıcısı da olsa sonuçta kimyasal ve bebeğin teniyle temas edecek bende dalin sıvı deterjan aldım ve sabun tozu onlarla yıkayacağım kısmetse yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum sende ilk aylarda kullanma bence sonra kullanırsın aldığın yumuşatıcıyı

Canım teşekkür ederim cevapladığın için bende granül sabun alacaktım makinayı tıkıyor dedi arkadaşlarım vazgeçtim
Tühh tüh bende tuttum 6 lt. olanından aldım neyse daah sonra kullanırım inşallah Rabbim kısmet ederse

canım boşver sen onları banada aynı şeyleri söylüyorlar takmıyorum hiç:109: gerekirse bir kez giydirip hevesimi alırım resim çekerim diyorum geçiyorum herkesin dediğine takılırsak işimiz zor sen aldıklarını güle güle kullan hevesini al ohhhh canına minnet resimlerini bekliyoruz

Canım aldıklarını güle güle sağlıkla kullanın inşallah..
Sen bakma bende aldım senin gibi..
Zaten milleti dinlesek hiç bir şey almamak lazım.. İlk bebeklerimiz imkan dahilinde keyfini çıkarırız..

41 kere masallahhhhhh gercekten tam bir tosuncuk olmus bebisin sanki yarin dogcak gibi bende okudum üfledim nazar degmesin diye ve tabi topikteki herkesin bebisi icinde dua ettim insallah kucagina almayida nasip eder rabbim

diger arkadaslarda bebisinin kilosunu az bulmus kilosuna takilmayin arkadaslar her bebegin kilosu cok farkli olabilir bu iyi beslenemeyede alakasi olmayada biliyor takilmayin buna.

Talıaa Geçmişi bitiremedin gene anacığım

öyle bakamadim bugun hic evle ugrastim bende butun gun sonra annem kardesim flnn geldler ancak bu saate firsat bulamadim.

sen nerelerdeydin kac gundur yoktun özlettin kendini, nasilsin naptin . bu arada bebisin dolabini kurmusun hayilr ugurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun insallah

Canım yorulmuşsundur o zaman sen bugün baya
Sağol canım Bizde işte anlattığım gibi son eksiklerini tamamlamaya çalıştık
Dolabını beşiğini kurduk 2-3 gündür erkenden yatıyordum
Bugün gene oturdum bilgisayarın başına
Siz ne yaptınız beşik ortada duruyor demiştin en son malzemeler geldimi?

Işte cicişlerimiz teyzoşlar

Eklentiler

• $IMG_0997[1].webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_0998[1].webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_0999[1].webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_1001[1].webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_1002[1].webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 43

ve aleykümselam canim hosgeldin biz iyiz sen nasilsin...masallah sende alisverisini bitirmis sayilirsin cok bir eksigin kalmamis gibi aldiklarini da paylas bizimle görelim. kizcenede güle güle giymek kullanmak nasip olur insallahh..
he bu arada ne gerek var bikadar seye diyenler cikmis senin karsinada bosver oyle diyenleri ne istiyorsan al sen giyrdigini giydirsin giydirmediginide bir ihtiyaci olana verirsin yada 2. olur bellimi olur bak ben 3 . ye kullanacam cok seyi

artik sanirim hepimiz bunu istiyoruz canim ben bile bir an önce dogsun istiyorum hem cok rahatsiz olmaya basladim hemde kizimi sevmek istiyorum öpüp koklamak istiyorum bugun oglumla kizim diyor anne bebisin totosu nasil olcak kuuckmu,yumusakmi
ben dogunca totsunu öpcem diyorlaronlar bile benden daha sabirsiz olmaya basladilar artik

yok canim dünki kadar yorulmadim dün bizde alisverise gitmistik yine, agridan szidan gezemedim dogru duzgun bu defa hic rahat degildim. bugun iyim cok sukur. dün erken yatip cok gec kalktim sabahta hic uykum yok benimde suan

neler aldin baska sen de ekle resmini bakalim güle güle kullan insallahh aldiklarini ve esyalarini...
yok canim bizde durum hala ayni nasil biraktiysa öyle kaldi. gelmedi meret gitti. cuma ve yarinda resmi tatil var saliyi bekliyecez gelmezse yine yol gözuktu bize ikeaya dogru

Devamı var daha durun kızlar

Eklentiler

• $IMG_1007[1].webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_1006[1].webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_1004[1].webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_1003[1].webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_1008[1].webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…