2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bünye meselesi canım.gerçekten yiyor musun ya bol bol
Yoksa kuş kadar mı yiyorsun.doğruyu söyle bak

vallahi yiyorum corbayı bi tabak degil 2 taba yerim mesela.ekmegi çok kullanırım.sabah kahvaltıda 1 ekmegi yerim nerdeyse.
iştahım iyi ama yedigim nereye gidio inanın anlamıorum
ha şu var et balık yumurta sevmem yemem gerçek bu

keremcik bebeğine maşallah. çok tatlı tombik tombik.

kızlar bişi sorcam. kuru fasülye yapmak istiyorum ama ıslatmadım. napim. haşlasam olur mu?

aynennn
bende çoookuuum yaaa
beni görenlerde göbeğin hiç yok ama yüzün falan almış diyolar
tabi 13 kiloyu yüzüm almadı heralde

Ahh o diyenlere bakmaa sen aldanmaaa
geçende arkadaşım gördü beni 70 kilomusun diyo ne 70'i dedim bende
Benim memeler büyüdü iyice maşallah artık sütyenlerim olmuyor ya
Emzirme sütyenlerimi bir beden büyük almıştım onları şimdiden kullansam ne olurki
Onları denedim bir kere çok rahattı valla:26:

kızlar bişi sorcam. kuru fasülye yapmak istiyorum ama ıslatmadım. napim. haşlasam olur mu?

sıcak suyun içne ıslat tuz at birazda hemen şişiyo.sonrada düdüklü tencereye at 1 saatte pişiyo ben öle yapıom

benim sadece karnımda futbol topu var gibi hiç bi degişlik yok.arkadan gören hamile oldugumu bile anlamaz.
keşke kalsa klio bende ama dogumdan sonra ucup gidio hiç bişey yapmıorum

ben oğlumda 18 kilo aldım ve ben yinede öyleydim çok zayıf hamile kaldığım için sadece göbeğim tostoparlak çıkıyo bundada etraftan herkes yine öle diyor ama ben biliyorum bunda kalçam falan büyüdü genişledi kocamda dalga geçiyo benle bazen gıcık oluyorum bazende takmıyorum...

sıcak suyun içne ıslat tuz at birazda hemen şişiyo.sonrada düdüklü tencereye at 1 saatte pişiyo ben öle yapıom

bugün için yapcam yetişir mi sence. birde etli yapcam. çok kalınca düdüklü de sorun olur mu. daha önceden kuru fasülye yaptım 2-3 kez ama etli ilk kez yapcam. pek bilmiyorum

Kizlar tasindim bu haftasonu ama ne yoruldum

hayırlı olsun canım ev cazın ammma hamile hamile hiiiiç çekilmez nasıl çıkacan işin içinden

ben hep haşlarım canım 30 dk falan haşlansın suyunuda dökmem yemeğin içine atarım 20 dk da düdüklüdeee oohhh miiisss

yaww onların dediğine bakmıyorum zaten tartıım ne derse o her cuma sabahı tartılıyorum almamışsam tartıyla kanki oluyorum
eğer aldıysam kaldırıyorum ortalıktan gözüm görmesin diye:
bende memişlerden yana aynıyım göneğimi geçtiler mubarekler bide süt dolacaklar ne yapcaksakk
memlikleride kullan gitsin bende geçenlerde butun sütyenleri denedim yok anacuum sığmıyolar
bi üstten taşıyo bi alttan fırlıyo sinir oldum allahtan kapalıyımda üst üste giyinince birascıkta olsa belli olmuyolar

sende güle güle kullan aldıklarını arkadaşım.dediğin gibi bende 2 sefer gittim havuzluhana herşeyi buulabilmen açısından süper ama indirim falan yok.ben dün birde bakırköyde gür pasajına gittim.en azından orda pazarlık yaptırıyorlardı.yolun düşerse orayada uğra.

neyseeem ben kaççarr cüüücüüler iğne vaktimiz gelmişş
muckssladııııkk URASIIM' laa sizleriii

yatıp sabaha kadar uyumak istiyorumm....
Bende valla yemekleri pişirip pişirip önüme getirseler ne hoş olur
ya hanımlar acayip merak ediyorum aramızdan ilk kim doğurack yaaa....
Bakalım Allah bilir
Aynen ya sağdan soldan yularıdan aşağıdan kenardan nereden bulurlarsa taşıyorlar
En iyisi kullanayım memişlerde rahata ersinler valla
Ben 3 güne bir tartılıyordum şimdi kilo alınca yatağın altına ittim ayağımla gözüm görmesin diye

Eşim işten geldi yemek yok daha duşa girdi şimdi o çıkana kadar ben kaçayım mutfağa

ben doguracam emin ol.haplarla kesiyorum sancımı düşün 8 tane hap içiyorum günde.yarım saat gec içtigimde sancıdan kıvranıyorum
hatta bu sabah eşim karnın aşagıya inmiş dedi

kaynanam yarın almanyadan geliyor bende tık yok valla.ne kadar gamsızım.iş yapamıyorum zatende bi hazırlık yapmakta içimden gelmiyo.şimdi banyoyu wc yi camaşır suyuna yatırdım yıkıycam ona bile eriniyorum:26:

doktorun doğduktan sonra toplar demiş ya.ayrıca 3 kilo çok ortalama bir rakam.üzülme.yemeye devam.
çok heyecanlı ya.doğumlar yaklaştıkça bana heyecan basıyor:)
o mide asitinin kaçmasına reflü deniyor.yüksek yastıkta yatıp geç saatlede bişey yemezsen daha rahat edersin.
hayırlı olsun yeni cicilerin şekerim.ohhh annende geliyor.kıskandım vallaha.benim annem falan gelemiycek bu aralar.32. haftada izne çıkıcam.izne çıkınca paşa paşa kızımın eşyalarını yıkayıp ütülüycem tek başına
hay maşallahhhh.gerçekten tosuncuk.allah nazarlardan korusun.
bende merak ediyorum ilk kim doğurcak diye.ama en son doğuracak ben olcam sanırım.bu arada topiğe normalde çok sık giripte son haftalarda hiç uğramayanlar var.erken doğum falan yapanda vardır herhalde.

yaa çok kötü oldum.. ağladım okurken .. bugün oğlumu gördüm rüyamda onu emziriyodum bana bakıyodu gülümsüyodu.. okadar gerçekti ki.. kucağıma almak isityorum artık.. çok istiyorum hemde.. [/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…