2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende artık çok yoruluyorum ya dayanamıyorum gerçektende daha erken değil mi ağırlaşmak için
Gerçi bişeyde yaptığım yok bişey yapmadığım halde bu denli yoruluyorum bide iş yapsam ne olur acaba
Canım bizim aldıklarımız sabunu deterjanı alezi felan öyle foto çekmelik bir şey değil
Kıyafet felan almayacağım çünkü daha annemde getirecek bir sürü şey ufak tefekte k.valide almıştır

Işte bu da son ciciler

Eklentiler

• $IMG_1009[1].webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_1010[1].webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_1011[1].webp
    32 KB · Görüntüleme: 23

ya ben agirlasmaktan cok agri cekyorum artik alt kisma cok baski yapiyor cikacak gibi resmen yururken fln kafasini iyice dayadi artik galiba bukadar aci verdigine göre ( ilk bebisimde hic boyle degildim ben ikincide cok agrili acili sancili gecmisti bu da galiba yavas yavas öyle olcak artik alisverise addalara gidemiyecek annesi
anladim canim bende kiyafetlere icim gdiyor bakarken ama cok ta almak istemiyorum tr ye gitcez diye biliyorum orda durmuyacak elim her gördugumu almak istiyecem dün yinede dayanamayip bir tane aldim yazlik..:26:

Ranana hepsi çok çok güzel canım güle güle giydir yavruşuna

Işte cicişlerimiz teyzoşlar

Hepsi çok güzel çok tatlı sağlıkla giysin inşallah..
Kız annesi olmak bambaşka bir şey bayılıyorum aldığınız kıyafetlere..
Ben de oğluma aldım kot pantolon tişört, şortlu tulum vs vs ama henüz foto çekip ekleyemedim..

Talıaa cnaım ya bişey sormak istiyorum ilk 3 ay hep penye tarzı işte pamuklu ürünler giydirin bebeklerinize diyorlar
Bende Ranananın aldıkları elbiseleri çok beğendim onlardan alsam bu yaz giydirrilir mi sence?:26::26:
Allah Allah benimkide yukarıda öldürüyor beni kaburgalarımı karaciğer böbrek dalak ne varsa sıkıştırıyor canımı çok yakıyor

Sağlıcakla giyinsin oğlişin inşallah foto bekliyoruz o zaman sendende müsait olduğun bir vakit

Melinnaz, minikkuss, tallia ve mervecim camlarım benim cok tesekkur ediyorum her birinize ayrı ayrı icime rahatlatdınız yoksa icin icimi yiyecekti bugun hesapladim 1 milyar harcamisiz kızıma ister istemez bosa mı gitti diyor insan beğendiğiniz icin ayriyetten tesekkur ederim mervecim düz çektim ama pc den öyle oldu valla hello baby diye bir mağazadan aldım izmirden
Talliacim cnm benim daha iyileri güzelleri senin olur insallah cok sagolun

Ranana canım cevap bekliyorum hadi
Uykum geldi çıkacağım

Hımm anladım canım teşekkür ederim amannn boşver allahını seversen
Feda olsun yavrularımıza bizde geçen havuzluhana gittiğimizde 1000 tl harcamışız
Sadece o gün diğerlerini saymıyorum bile boşverrr paranın ne değeri var
Yavrularımız sağlıklı hayırlı olsunda demi

hangi elbiseleri canim tabiki ilk 3 ay kumasin yumusakligi kalitesi cok önemli. benim bebislerin ikiiside kisin dogdu bu yuzden elbise turu seyleri giydiginde baya buyumustu :)) bu yazda cok sicak olcakmis galiba kalin olmamasina yakmamasina dikkat etmek gerek bende o yuzden hep yumusak kumaslara bakiyorum. burda kaliyor olsaydik yine okadar sicagi görmemis olcakti ama turkiyede daha cok sicak olcak.

ooo o yukariyi mahvetmesi ayri birsey sol üst kaburgam etimle birlesti saniyorum artik bu agri bambasa bir agri canimm

Sağlıcakla giyinsin oğlişin inşallah foto bekliyoruz o zaman sendende müsait olduğun bir vakit

Bazanın altında hepsi kaldırıp alamıyorum.. Annem geldiğinde çıkartırım fotolarım..
Bizde 32. haftaya girmişiz.. Azıcık kaldı.. eksikler var stress var..
Oğlum kocaman oldu ama ben kara kara düşünüyorum nasıl doğurucam diye..

Anladım cnaım tam tamin ettiğim gibi o elbiselerden alsam bu yaz giyinemez zaten seneye artık inş 1 yaşını doldurmuş olur o zaman
Allah allah nasıl bir ağrıki canım kasıklarına baskı mı yapıyor senin bebek inmiş mi biraz o zaman aşağı:26:

saol canim senin ve digerlerininde olsun... oooo 1 milyar daha baslangic bu benim biriktirdigim 3 .5 kurus vardi bebis hepsini yedi bitirdihelal olsun kizim icin napalim cani sag olsun. üstelik senin aldiklarinida cok abarti birsey görmedim canim normal alinmasi gerekenleri almissin icini ferah tut

Aman canım baza felan kaldırma tamam
sezeryan olur canım seninki muhtemelen yani öyle hissediyorum ben nedense
Stres hepimizde var valla:18:

bencede en guzelo bir yas civarinda giydirmek daha dogrusu 6 aylik fln olunca giydirilebilir ama kisa denk geliyor o aylarida dedigin gibi bir yas ancak müsait olmus olur ahhh yok canim ne kasigi bur kasik agrisindanda asagilarda tmm.
söyle diyim cikmasi gereken yerlere kazi yapiyor sanki:26::26:

sakin haaaa kaldirmayi düsünme allah korusun bebise birsey olmasin resim ugruna...
tebrik ederim bu arada bende 32. olmusumm düsünme canim dogalarlar nasilsa bir sekilde.. hayirli dogumlar nasip etsin rabbim insallah herkese

Anladım seninki vajenle ilgili bişey bıçak sapması gibi birşey tahmin ettiğim yada başka türlü bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…