2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canlarım ben çıkıyorum geç olmuş ya
Yarın sabah annem gelecek inşallah eşim onu almaya gidecek
Bende yatayım uyuyayım annem bana güzel bir kahvaltı hazırlar şimdi gelince
İŞe bak annem evime geliyor uzun yollardan ben ona hazırlayacağıma o bana hazırlıyor
Amaan ben Hamileyim dokunulmazlığım var

Kızlar sizede öyle oluyor mu sanki benim dokunulmazluğım var gibi hissediyorum hamileyim diye
Çok saçma ama evet öyle hissediyorum kendimi çok özel ve değerli hissediyorum

allah iyiligini versin insalah güldürdün beni kendi cevabinida kendisi vermis annen uzaktan geliyor kiz kalkta hazirla yazik kadina diger gunler yatabilirsin o hazirlar nasilsa ALLAH kavustursun insallah annenle güzel güzel hasret gidersiniz artik yarin.
kendine ve kizcene iyi bak allaha emanet ol iyi geceler öptüm canim

Aman canım baza felan kaldırma tamam
sezeryan olur canım seninki muhtemelen yani öyle hissediyorum ben nedense
Stres hepimizde var valla:18:

Sezeryandan da öyle bir korkuyorum ki sorma :)

sakin haaaa kaldirmayi düsünme allah korusun bebise birsey olmasin resim ugruna...
tebrik ederim bu arada bende 32. olmusumm düsünme canim dogalarlar nasilsa bir sekilde.. hayirli dogumlar nasip etsin rabbim insallah herkese

Merak etmeyin kaldırmıyorum baza falan, bu aralar eşime söylüyor böyle şeyleri..

Ben de seni tebrik ederim canım bir gün var aramızda sen öndesin :) bir de iki çocukla fark atmışsın ohh miss tecrübe var ya doğurursun demek kolay :))

32. Haftasına girenler tebrik ediyorum sizleri:13:

Sağol mervem sana da nasip olacak yakında inşallah.. Sıramız hiç belli olmaz takvim gününe göre doğurmayacağız ne de olsa :)

Kızlar sizede öyle oluyor mu sanki benim dokunulmazluğım var gibi hissediyorum hamileyim diye

aslinda haklisin hamilelik dönemi cok guzel ve cok kutsal bir dönem kadin icin. bu dönemede hamile olan kadina el bebek gül bebek davranilmali cok iyi bakilmali prensesler gibi olmali kadin.. ama bunu yapacak koca ve aile lazim herseyden önce

bunu yasayabilenler cok sansli valla ben hic öyle hissetmedim kendimi ne yazikki bazen naz yapim diyorum bir iki sey istedikten sonra suratlar asilmaya basliyorhevesim kursagimda kaliyor yine ne yazikki . senin nazina oynayan varsa bence degerlendir bir daha kim bilir yasanabilcekmi yasansa bile ilk gibi olmuyor malesef

Ne güzel keşke ben de öyle hissedebilsem canım.. benim ki tam tersi..

Bu arada iyi geceler canım, annenle su gibi geçecek zaman.. iyi vakitler olsun..

tsk ederim canim bende saol öyle olmus 1 gun fark var aramizda ama kimin önce doguracagi belli olmazki. hele sezeryan olcaklarin gunu coktan belli mesala merve gibi canim ne kadar tecrube olsada aradan 10 yil gecmis oldugu icin bende yavs yavas bir endise korku yasamaya basladim artik:26::26::26: ee nede olsa cokta kolay birsey degil dogum yapmak

Benim daha nasıl yapabileceğim bile belli değil Merve gibi benim de aklımda olan sezeryan olacağım galiba ama hiç istemiyorum çünkü sezeryandan korkuyorum.. Çok daha zor bir süreç olduğunu düşünüyorum..

eger mecbur kalmazsan bi sorun cikmazsa ki insallah cikmaz. normal dogum yapmayi tercih et bence :)) belli olmadigi daha iyi canim doktor kesin sezeryan deseydi bir secenegin kalmiyacakti suan :)) sezeryan olanlarinda cogu hemen ayaklaniyor zorluk cekmiyor normak dogum yapanlarinda. bu ksiye göre degiyor anliyacagin. ama doktorlar hem bebek hemde anne icin en sagliklisinin normal dogum oldugunu soyluyorlar ki bencede oyle

Ben de çok istiyorum normal doğumu aslında çokca da cesaretim vardı ama yaşadığım tüm olaylar neticesin de daha korkak oldum özellikle normal doğumdan..
Hatta bugün gaz sancısı çektim hem de çok fenaydı tansiyonum falan da düştü dedim nasıl dayanırım normal doğuma..
Valla tam aradayım sezeryandan korkuyorum.. Normal doğumdan da tırsıyorum bakalım neler olacak..

hakkaten ya sen ikisindende korkuyorsan simdi ne olcak aman canim yaa ben sezeryan nasil bilmyorum ama normal dogum okadar da korkulacak kadar degil bir iki sanci cektikten sonra doguyor ve hersey orda bitiyor daha sonra hic bir agrisi olmuyor. zaman birak bakalim bir karar verme eger yapabilirsen normal dogum yap. ama hemen birazcik agridan sonra ben doruramam diye sezeryana kacma hayirlisi olsun artik hangisi daha hayirli olcaksa.

ben gene erkenciyim canlar 4 buçuktan beri nette dolanıyorum
dün gece yorgundum erken yattım, siz yine kaynatmışsınız ne güzel

ranana aldıklarına bayıldım çok tatlılar

merve valla tatlım benim nazımı kocacımdan başka kimse çekmez
ona da fazla abartmadan nazlanıyorum bazen o da çekiyor napsın canım benim
aileme ya da çevremdeki başkalarına oldum olası naz yapamam, kendi işimi kendim görmeye çalışırım genelde ay uf filan yok onlara, bir tek kocacııma var

Allah iyiliğini versin güldürdün beni

ben de kendi kendimi özel,değerli hissediyordum ilk gebeliğimde öyle el bebek,gül bebek gibi nazımı çekmeseler de yine idare ettiler

ikincide de dedim saltanat bitti artık ikinci oluyo daha naz niyaz sökmez

bu sefer de gebeliğim riskli olunca ilkinden daha itinalı davrandılar

tüüüm güzel annişlere merhabaaaa

annişler joker mağazasının kampanyasından haberiniz var mı ???
ben hafta sonu gittim. primanın şu beş yıldızlı bezlerinden aldım 20.90 tl ydi. burdaki marketlerde hep 26 tl. hem istediğiniz miktarda ve istediğiniz numaraları alabiliyorsunuz. birdeee joker kartınızla nisan ayı boyunca 300 tl ve üzeri alışverişe 100 tl hediye veriyorlar tüüüüm ürünlerden alabilirsiniz 100tl lik. üstelik kampanyalı indirimli olanların indirimleri de yine geçerli oluyoo çok karışık anlattım galiba
yani joker mağzasına bi uğrayın derim... öpüldünüüz

günaydın kızlar.cuma gününden beri kk ya girmiyorum. malum evimde internet yok ama çok şey kaynatmışsınız geçmiş çok uzun ve ben çok üşendim okumaya

günaydın kızlar sabah eşimi uğurladım, ben geç gideceğim bugün işe.

Ranana aldıkların çok güzel ve bence fazla değil canım. Ben listelerdeki sayılara göre aldım ve daha fazla oldu. Milletin lafına baksan bi kundağa sarılacak çocuk, o kadar

Bebişleri ikizler olacak kızlar, şu insanlara bebeğin muhtemel doğum tarihini söyleyince "hmm ikizler olacak" diye memnuniyetsiz bir ifade takınmaları yok mu dün eşimi de beni de sinir etti (ki bizimki ikizler olacak hiç kaçarı yok). Bir de "ikizler yaramaz olur hele bi de erkek çocuk" diye başlayıp ikizler olup bir baltaya sap olamamış tanıdıklarını anlatmaları yok mu, olmayacak ya, belki olmayacak yani. Belki bizim çocuğumuz gayet çalışkan olacak,olamaz mı... Eşim dayanamadı ikizler ünlülerine baktı akşam, bakın kimler var

J.P.Sartre
Andy Warhol
Che Guevera
J.F.Kennedy
Miles Davis
Tim Berners Lee(www'yi bulan adam)
Pascal
Charles Drew (ilk kan bankasını yapan kişi)
Adam Smith
John Bardeen (iki kere nobel kazanmış elektrik mühendisi)
Brian Kobilka (nobel kazanmış kimyager)
Erik Erikson (ünlü psikoloji kuramcısı)
James Clerk Maxvell (modern fiziğin babası)
Dennis Gabor (holografiyi bulan adam)
William Wang (kanserin bazı türlerine çare bulan adam)
Orhan Pamuk
Atilla İlhan
Erdal İnönü (Fizikçidir kendisi aynı zamanda)
Can Dündar
Zülfü Livaneli
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…