2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben file aldım ama iiçinde strafor var. kalın duruyor. havada kalmıyor gibi

İzmirden anneler doktorlarını ve hastanelerini paylaşabilir mi? belki paylaşıldı ama geçmiş çok uzun bulamam herhalde:)
ben ege sağlık hastanesine gidiyorum dr.evrim berberoğlu.

Ben not aldım canım sağol, ama yogaya şimdi başlayamayız sanırım önceden yapıyor olmak gerek yanlış mı biliyorum?

Yok canım hamilelik yogası olduğu için sorun yok ve hocada doktor yarın doğum varda bugün bile yapabilirsin diyor bende geç başladım

ben file aldım ama iiçinde strafor var. kalın duruyor. havada kalmıyor gibi

Denesene küvetini aldıysan tak fileyi dene istersen...

Yok canım hamilelik yogası olduğu için sorun yok ve hocada doktor yarın doğum varda bugün bile yapabilirsin diyor bende geç başladım

İyiymiş ama sanırım yoğunlar ben gebelik eğitimi varsa ona katılmayı düşünüyorum

Canım ben sana cevap yazmışım hatta soruda sormuşum ama senden cevap gelmemiş :))
Karışıklık oldu galiba, istersen aynı mesajı tekrar göndereyim..

ama mınıkkus erkek bebekler daha ırı oluomus
benım kuzenımın bebsısı de 4 kılo 050 gr dogdu
tosuncuktu
ama annesı duzenlı beslenmeyle ayarladı sımdı ınce ve uzun bır bebek
saglık herseyın bası
once saglıklı olsun
kılonun onemı yokkk
ya bıde ne guzel bulusuosunuzzzzzz bende ıstıorm

Öyle tabi canım haklısın da bebek iri diye sezeryan yaparlar diye korkuyorum gerçi başa gelen çekilir napalım :))
Atla gel o zaman :))

Denesene küvetini aldıysan tak fileyi dene istersen...

İyiymiş ama sanırım yoğunlar ben gebelik eğitimi varsa ona katılmayı düşünüyorum

hemen denemiştim zaten :) ben beğendim. yıkarken nasıl olur bilememde. çok rahat görünüyor. benimde onda banyo yapasım geldi. sünger almadan onu da bi incele derim. :) hem 2 yaşına kadar kullanılıyormuş

ben 4.aydan beri yapıyorum.önceden de yapmamıştım zaten çok ağır değil hareketler egzersiz gibi düşün ama mutlaka yeni başlanıyorsa hoca kontrolünde yapılmalı,ben 2-3 ay hoca kontrolünde yaptım sonra cdden devam ediyorum.ama bu aralar üşengeçlikten sadece yürüyebiliyorum günde 15-20 dk o kadar..

Bende hergün işe yürüryerek gidip geliyorum toplamda 40 dk. Haftada birde yoga ama evet çok ağır değil hareketler ve hep bir arada yapılınca çokta zevkli

Canım bende bu ara üşemgeçim yarın hiç gitmek istemiyorum hangi cd den yapıyorsun bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…