Banyo küveti kullanacak arkadaşlar ki sanırım hepimiz kullanacak içine file aldıysanız bir de küvetin en dibine konulan süngerlerden alın derim..
Geçen gün gittiğimiz eğitim de filenin yenidoğanın vücud ısısını kontrol edememesinden kaynaklı kullanılmaması gerektiğini söylediler..
Yani bebek suyun içinde değil yukarıda duruyor bu filelerle sıcak suyun içinde olmadığı için daha kolay hasta olabilir ısısını ayarlayamaz falan dediler..
Ben de file almıştım ama şimdi içine sünger de alıcam... Aklınızda olsun değerlendirmek isteyenler için aklıma gelmişken yazayım dedim
İzmirden anneler doktorlarını ve hastanelerini paylaşabilir mi? belki paylaşıldı ama geçmiş çok uzun bulamam herhalde:)
ben ege sağlık hastanesine gidiyorum dr.evrim berberoğlu.
Teşekkür ederim canım, size de maşallah
Bizde pazar gecesi 33. haftaya giriyoruz.. Gözüm korkuyor valla canavar gibi çocuk olacak :) Normal gitmesini tercih ederdim ama şükür diyorum..
İnşallah canım, bir doğurup kucağıma alsam ohh derim herhalde :))
ama mınıkkus erkek bebekler daha ırı oluomus
benım kuzenımın bebsısı de 4 kılo 050 gr dogdu
tosuncuktu
ama annesı duzenlı beslenmeyle ayarladı sımdı ınce ve uzun bır bebek
saglık herseyın bası
once saglıklı olsun
kılonun onemı yokkk
ya bıde ne guzel bulusuosunuzzzzzz bende ıstıorm
İzmirden anneler doktorlarını ve hastanelerini paylaşabilir mi? belki paylaşıldı ama geçmiş çok uzun bulamam herhalde:)
ama mınıkkus erkek bebekler daha ırı oluomus
benım kuzenımın bebsısı de 4 kılo 050 gr dogdu
tosuncuktu
ama annesı duzenlı beslenmeyle ayarladı sımdı ınce ve uzun bır bebek
saglık herseyın bası
once saglıklı olsun
kılonun onemı yokkk
ya bıde ne guzel bulusuosunuzzzzzz bende ıstıorm
hemen denemiştim zaten :) ben beğendim. yıkarken nasıl olur bilememde. çok rahat görünüyor. benimde onda banyo yapasım geldi. sünger almadan onu da bi incele derim. :) hem 2 yaşına kadar kullanılıyormuş
ben 4.aydan beri yapıyorum.önceden de yapmamıştım zaten çok ağır değil hareketler egzersiz gibi düşün ama mutlaka yeni başlanıyorsa hoca kontrolünde yapılmalı,ben 2-3 ay hoca kontrolünde yaptım sonra cdden devam ediyorum.ama bu aralar üşengeçlikten sadece yürüyebiliyorum günde 15-20 dk o kadar..
ben 4.aydan beri yapıyorum.önceden de yapmamıştım zaten çok ağır değil hareketler egzersiz gibi düşün ama mutlaka yeni başlanıyorsa hoca kontrolünde yapılmalı,ben 2-3 ay hoca kontrolünde yaptım sonra cdden devam ediyorum.ama bu aralar üşengeçlikten sadece yürüyebiliyorum günde 15-20 dk o kadar..
Bende hergün işe yürüryerek gidip geliyorum toplamda 40 dk. Haftada birde yoga ama evet çok ağır değil hareketler ve hep bir arada yapılınca çokta zevkli