Canım ben sana cevap yazmışım hatta soruda sormuşum ama senden cevap gelmemiş :))
Karışıklık oldu galiba, istersen aynı mesajı tekrar göndereyim..
sımdı bende baktım cok begendım masallah
ne guzel dımı hele resmı kıyafetle cekılen foto super
kızlar netten lohusa pijaması aldım çok rahat ve güzel 2. gün de geldi.. bakalım beğenecek misiniz mavi olanı aldım...
Eki Görüntüle 677239 Eki Görüntüle 677240
kızlar netten lohusa pijaması aldım çok rahat ve güzel 2. gün de geldi.. bakalım beğenecek misiniz mavi olanı aldım...
Eki Görüntüle 677239 Eki Görüntüle 677240
İzmirden anneler doktorlarını ve hastanelerini paylaşabilir mi? belki paylaşıldı ama geçmiş çok uzun bulamam herhalde:)
ben ege sağlık hastanesine gidiyorum dr.evrim berberoğlu.
hepinize hayırlı cumalar.
ben birazdan doktora gideceğim. iznimi başlatması için. size sormak istediğim şu:
biz normalde eskişehire gidiyoruz özel bi hastaneye gecen hafta gittik daha başlatamam senin iznini dedi, haftaya gel..bize de zor geliyo bi buçuk saatlik yol eşim çalışcak yarın ayrıca. şimdi ilçemizdeki doktora gidicem. eskişehirdeki doktor küser mi acaba doğumu da orda düşünüyorum, onun tasasındayım akşamdan beri
Canım bende bu ara üşemgeçim yarın hiç gitmek istemiyorum hangi cd den yapıyorsun bende alayım
ne alakası var canım herşeyden önce senin çıkarların önemli sen hamilesin öncelik senin ama içine sinmiyosa doktorunu ara ve söle...:44:
doğru söylüyosun da canım.doktorum biraz inat sanki ben dedim başkası yazsa olmaz mı. o dedi ki başkası gelip alabilirama buraya gidicem aldım randevu valla.. :)
ben de böyle klasik dantelli değil de sizin gibi olsun istiyorum hangi siteden aldınız çok güzelmiş..
canım çok güzel güle güle kullan... sitenin ismini bi verde canım bizde bi bakalım...
git ya boşver bende benm doktorumu kaç defa terkettimve başka doktora gittim kafama hangisi yatarsa valla hiç affetmem sende takma açıklarsın durumu anlıcaktır mutlaka canım sen nerde oturuyosunda eskişehire gidiyon doktora doğumda nasıl olucak normal olursa..
41 KERE MAAŞALLAH SANA CNM Çok fitsin HULLY YE DE KATILIYORUMKızlar bu da benm göbişimmmEki Görüntüle 677067
Aramıza hoşgeldin cnm bende hep jhonssan babynin bebe yağını kullanıyodum geçen reklamlarda gördüğüm için BİOOİLi aldım gratisden bende yeni başladım ama çok ufak kutusu yaa o yetmezki hamileleik bitene kadar... benim göğüs altlarım çatladı ama hem karnıma hem oraya sürüyorum, Allahtan göğüs altı da gözükmüyo...mrhb kızlar
Bende bir haziran annesiyim.ne kadar heyecan verici bir şeymiş.bebeğimi kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz.bu arda oğlum olacak:)))
Hamilelik boyunca 10 kilo aldım ve bacaklarımda çatlatklar oluşmaya başladı(ne kadar mustela,bebek yağı kullansamda.şimdi bio oil aldım bakalım gecirecek im?)
Ama bebeğimiz sağlıklı olsunda aldığımız kilolar önemli değil.Doğumdan sonra kolay veriliyor diyorlar.Bu arada bebeğimize Arın ismini verceğiz.
Bende epidural normal doğum istiyorum ama doktorum diyo ki o doğumu uzatıyo ıkınma süresi uzuyo duruma göre karar veririz dedibu arada ben kadar annemde heyecanlı.annem gitmiş bebeğin bütün ihtiyaçlarını almış(kayınvalidem ne kadar son ay alırsın dese de bebeğin her şeyi tamam annem sayesinde:)))bizim ilk bebeğimiz.ve normal doğum düşünüyorum ama korkuyorum ya.epidural mı olsam diyorum?????siz ne düşünüyorsunuz kızlar doğum için?????
Hully sen nerene aldın acaba o 20 kiloyu kandırıkçıevvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084
Bence 11:00 gibi olsun işte, annem öğleden sonra 14:00-15:00 civarı gelir.. Yani vaktimiz olur kaynatmaya :)) Ne kadar erken buluşursak o kadar bol vaktimiz olur zaten eşim de 15:00 de işten çıkıyor o civarlarda ben dönmüş olurum.. Olar mı?
cnm bazı hamilelerde son zamanları başlayan kaşıntı durumu varmış sebepsiz hamileliğe dayalı olarak oluyomuşbu arada kızlar ben dün akşamdan beriii acayip kaşınıyorum özelliklede kollarım kabarık kabarık oluyooo bişimi dokunuyoki ya anlmadım kolum yine kabardı kaşımaktan..:26:
ben de ben de ben de gelmek istiyorum ama evim baya uzak kurtköyde, o yüzden oraya nasıl geleceğimi düşünüyorum önce pendik merkeze inerim ama daha sonra pendikte maltepe sahilden geçen otobüs var mı onu bilemıyorum?Kızlar tamam mıyız?
Yarın saat 11:00'de sahilde Migros önünde toplanıyoruz..
Evde birşeyler hazırlar getiririz, onları da özelden paylaşalım derim..
canm fotolarına bayıldım...hamilelik çok yakışmış....
sımdı bende baktım cok begendım masallah
ne guzel dımı hele resmı kıyafetle cekılen foto super
Ay çok teşekkürederim utandım şimdivalla bende bayıldım ona hatta yazdımda film karesi gibi olmuş diye...
dr.neslihan iskitin cdsi.yoga hocası tavsiye etmişti zaten aynı hareketleri yaptırıyordu.d&r dan aldım.
çok memnun kaldım böyle evde yapmak daha rahat geliyor .özellikle gece yatmadan önce şöyle bir yarım saat yapınca daha rahat uyuyorum ağrım sızım çok olmuyor .:).
41 KERE MAAŞALLAH SANA CNM Çok fitsin HULLY YE DE KATILIYORUMBEN DE TOMBİŞ TOSBAA GİBİYİM
Aramıza hoşgeldin cnm bende hep jhonssan babynin bebe yağını kullanıyodum geçen reklamlarda gördüğüm için BİOOİLi aldım gratisden bende yeni başladım ama çok ufak kutusu yaa o yetmezki hamileleik bitene kadar... benim göğüs altlarım çatladı ama hem karnıma hem oraya sürüyorum, Allahtan göğüs altı da gözükmüyo...
Bende epidural normal doğum istiyorum ama doktorum diyo ki o doğumu uzatıyo ıkınma süresi uzuyo duruma göre karar veririz dedi
Hully sen nerene aldın acaba o 20 kiloyu kandırıkçısenin de hiç fazlan yok sadece göbiş var orda da bebiş var sen ozaman hamilelik öncesi çok zayıftın bence...
Cnm ben anladığımdan değil ama senin izin başlamış o rapora göre , hastane resmen hata yapmış ben olsam cıngar çıkarırdım o hastanedenasıl öyle bi hata yapabilirler, ayrıca diğer arkadaşlar gibi işverenine de güvenme sen git bi şekilde düzelttir onu nasıl yapıyorlarsa yapsınlar o onların sorunu...
cnm bazı hamilelerde son zamanları başlayan kaşıntı durumu varmış sebepsiz hamileliğe dayalı olarak oluyomuş
ben de ben de ben de gelmek istiyorum ama evim baya uzak kurtköyde, o yüzden oraya nasıl geleceğimi düşünüyorum önce pendik merkeze inerim ama daha sonra pendikte maltepe sahilden geçen otobüs var mı onu bilemıyorum?
Ay çok teşekkürederim utandım şimdio sizin güzelliğinz kızlar, umarım hamilelikten sonra işe geri döndüğümde üniformanın içine geri girebilirim
gidicem inşallah bi saat sonra randevum. doğum konusu gercekten sıkıntı şu an bilecik'in ilçesindeyim bilecik' e de yarım saat. ilçemizde doğum yapılmıyoooosadece bi kadın doğumcu o da pazartesi cuma geliyo düşün ne kadar mahrumiyet bölgesindeyim
41 KERE MAAŞALLAH SANA CNM Çok fitsin HULLY YE DE KATILIYORUMBEN DE TOMBİŞ TOSBAA GİBİYİM
Aramıza hoşgeldin cnm bende hep jhonssan babynin bebe yağını kullanıyodum geçen reklamlarda gördüğüm için BİOOİLi aldım gratisden bende yeni başladım ama çok ufak kutusu yaa o yetmezki hamileleik bitene kadar... benim göğüs altlarım çatladı ama hem karnıma hem oraya sürüyorum, Allahtan göğüs altı da gözükmüyo...
Bende epidural normal doğum istiyorum ama doktorum diyo ki o doğumu uzatıyo ıkınma süresi uzuyo duruma göre karar veririz dedi
Hully sen nerene aldın acaba o 20 kiloyu kandırıkçısenin de hiç fazlan yok sadece göbiş var orda da bebiş var sen ozaman hamilelik öncesi çok zayıftın bence...
zeyno
Cnm ben anladığımdan değil ama senin izin başlamış o rapora göre , hastane resmen hata yapmış ben olsam cıngar çıkarırdım o hastanedenasıl öyle bi hata yapabilirler, ayrıca diğer arkadaşlar gibi işverenine de güvenme sen git bi şekilde düzelttir onu nasıl yapıyorlarsa yapsınlar o onların sorunu...
cnm bazı hamilelerde son zamanları başlayan kaşıntı durumu varmış sebepsiz hamileliğe dayalı olarak oluyomuş
ben de ben de ben de gelmek istiyorum ama evim baya uzak kurtköyde, o yüzden oraya nasıl geleceğimi düşünüyorum önce pendik merkeze inerim ama daha sonra pendikte maltepe sahilden geçen otobüs var mı onu bilemıyorum?
Ay çok teşekkürederim utandım şimdio sizin güzelliğinz kızlar, umarım hamilelikten sonra işe geri döndüğümde üniformanın içine geri girebilirim
kız keskem kandırıkcı olsammmm
nerdeeeeeeeeeeee
valla 58 le kaldım hamıs
78,5 cıkıorm tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?