2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kzlar göbşlerinnzdeki kılları nasıl alıyorsunuz epilatör bebeğimi rahatsz edıyomudur acba ? bn tüğ takıntılı biriym ufacıklara ble tahaml edemıyorum

kzlar göbşlerinnzdeki kılları nasıl alıyorsunuz epilatör bebeğimi rahatsz edıyomudur acba ? bn tüğ takıntılı biriym ufacıklara ble tahaml edemıyorum

canm ben göbeğimdeki tüylere dokunmuyorum çünkü doğumdan sonra zaten dökülüyo ve benmkiler öle alınacak kadr değil seninkiler okadar belli ve rahatsız ediciyse epilatörün zararı olucağını düşünmüyorum...:26:

malsf cnm ben rahatsız oluyorm braz takıntılıym bu konuda :) bebsmede zarar verir die korkuyorm fıkrını paylastığın ıcın tskkr ederm canm

Bebeğin çok tatlı maşallah. Güzel de poz vermiş.

Ben bebeğimi özledim. Bu hafta çok fazla kişi bebeğini görüp haber aldı ben 3 haftadır görmüyorum, 3 hafta önce de göstermemişti zaten kendini

canım bugünlerde şekerli şeyleri fazlaca yediysen şekerin yükselmiş olabilir şeker yüksekliği kollarda ve bacaklarda kaşıntıya neden olabiliyor...

bizim yerimize de eğlenin deniz havası alın olurmu keşke bende gelebilsem...

maşallah tontoşuna allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin....

kız keskem kandırıkcı olsammmm
nerdeeeeeeeeeeee
valla 58 le kaldım hamıs
78,5 cıkıorm tartıda
iyi işte çok kilolu değilmişsin tam da düşündüğüm gibi ama dengeli almışın kiloyu gayet fit çıtır çıtır bi annesin cnm...

Cnmm çok teşekkür ederim sende gel cnmm pendik sahilden sarı dolmuşlarla gideceğimiz yere çok rahat gelirsinnn olmaz mı???
hım tamam ozaman ama birbirimizi nasıl tanıycaz gerçi hamile koca göbüşlü bi grup görürsem yanaşırım yanlarına bide benim ev uzak ya ben hazır bişeyler getirsem olurmu 9.30da çıkcam evden daha da erken kalkıp hazırlanmam lazım bide yiyecek bişeyler yapmayı yetiştiremem, mesela ben de peynir, zeytin, poğaça, simit türü şeyler getirsem ayıp olurmu? size

MAAŞALLAH OĞLUŞUNA CNM ağzı burnu hokka gibi nazar değmesin inşallah çok tatlı gözüküyo uyuyan yeni doğmuş bir bebek gibi 2. fotoda

mrhaba hanımlar
bızde bırazcık dolastık oglumla
e bebekte ındırım var ıkıncı urune %50 indirim neredeyse tum urunlerde deterjanlar, sampuanlar, alt acmalar, kremler cook uyguna gelıyo
bebek arabalarıda yıne aynı sekılde epey ındırımlı
nısan sonuna kadar devam edıcekmıs kampanya eksik bitmıyo dıyen annelere duyrulur

bırde sızlere sormakıstedıgım bısey var ben nevresım takımı aldım dolayısıyla besik cevırmesı yok
tek besik cevirmede satılmıyo bıyerde vardı 100 tl dedı cesıt fln yok tek model
bi ara limangoda satılmıstı epey ındırımde bırsuru cesıt vardı ona guvenip almadım nasıl olsa bulurum dıye
ama bulamadım bana bi akıl verın napim
nerden bulabilirim düz beyaz ıstıyorum dıger bütün nevresim takımlarımla kullanabileyim diye ama yoook

Canım IKEA da satılıyor düz beyaz. Buradan bir kaç kişi aldı hatta. Online sitesinde de var. Fiyatı da çok uygundu diye hatırlıyorum.

Kızlar bu e bebek mağazalarındaki indirim ne zamana kadarmış maaşı alınca gideyim diyorum da

Cnm olur tabi kızlar bişeyler planlamış bvende akşam çok geç evde olcağım için hazır bişiler getiriim diorumm saat 11 de sahildeki migrosun önünde cnmm

oyhhh yiyerimmmm maşallah cnm ya nasılda tatlış bişi valla bebişler 4D ultrasonda bu kdr güzelse doğunca düşünemiyorum ilk işimiz karşılaştırmak olsun fotoları :) parmak mı emio senin kide yoksa yüzüne mi kapamış gibi bnm ki hep elini ağzına sokuodu maşallah tkrar nazar değmesin miniklere
sağol canımm doktor bugün oğlun aynı babası dedi sana hiç bnezemiyor dedi, hayır dedim tıpkı ben olsun kocama benzesin napiimm bende sonra birde kız doğururum onu kendime benzetirim

bizim doktorda babaya benzetti ve bende aynı senin dediğini söyledim doktora tek umudum birde kızçem olsun

Sorma hem de ne tosun :) büyümesin canım ya bebeğin sağlıklı olsun da taşımak gerçekten zor kocaman göbekle paytak paytak yürüyorum..

bnde öyleyim ya ters dönmüş kaplumbağa gibi yataktan fln kalkarken ayaklarım havada kalıo kalkamıorum eşim hep dalga geçio sinir oluyorum bi doğursam o görcek de gününü

maşallah göbüşüne cnm :) önden pırtlamış senin kide ne fit haziran annişleriyiz biz böyle :)

insanlık yerlerde malesef napıcan canım eğitemezsin kocaman insanları.Bende annemden dönerken 3 gün önce sağolsun çok kişi yer verdi ama oturamadım malesef kıskanç kocam yüzünden hep erkek yanıydı.Her neyse bana veriyolardı ama yaşlılara pek önem yok bu ülkede ya diyemiyosunda amca yada teyze yaşlı o otursun allah akıl versin ne diyelim
günaydın kızlar,
ya benim bebişim sabah akşam içeride tepişiyor resmen göbeğim bir sağa bir sola gidiyor sizde de durum aynı mı?
bnm kide öyle anacım tepişmediği an yok karnımı öyle bir sallıyor ki diyorum ki acaba içerde plasentayı mı dövüo bnm ki öğlen sabah sakin olur bebekler derler ama yok bnmkinin sakin olduğu an.Doğunca da yaramaz olucaklar mı acaba böyle

evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084
hiç 20 kilo almış gibi durmuosun cnm ya maşallah valla şaştım bgn kaldım annişlere nazar değmesin bebişlere

oyh maşallah tatlım ya ne şirin bişi bu tontiş :) nazar değmesin yavruşuna

valla bnde pek yoktu kendim kaşındım aldım oturup 3 aylıkken şmdi mecbur alıyorum ağdayla doğumdan snra kısmetse lazer epilasyonuna gidicem uğraşamam böyle

Şööyle bi geçmişe döndüm de hepsini okumaya takatim yetmedi
İstanbullu hanımlar buluşmalar düzenlemiş keşke olsaydık ta bizde gelebilseydik nasip işte bikaç ayla şansımızı kaybettik yerimize de konuşun görüşün göbişleri tokuşturun
bazı annelerin göbişlerini gördük artık kilo aldım diyene inanmak yok haziran annelerinde bi tılsım var 10 15 20 kilo ne olursa olsun görünmüyo süperizzz
bugün babası bizim minike bez almış getirmiş çantayı hazırlayalım demiştim bezleri bi gördüm bi duygu seli ki sormayın gitsin bide fena heycan yaptım altı üstü bez yani ama sarıldım göbişime sevmeye başladım oğlumu bi yerlerini sevdim ama toto muydu kafa mıydı bilmiyorum herşeyimiz hazır bitek kıyafetlerimizi yıkayıp koyması kaldı bugün yarın aradan çıkarmayı düşünüyorum bizim ufaklığın işi belli olmaz erken merken gelmeye niyetlenir kalmayalım ortada
aklıma gelmişken söylim yeni doğum yapan bi arkadaşım söyledi bebek doğduğunda ağzına ilk nar suyu damlatılırsa gaz problemi yaşanmıyomuş aklınızda bulunsun çantalara birer tane de nar atın bebişin ağzına damlatır kalanını afiyetle yersiniz hemide süt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…