Bizde oglusumuzu cok uzun zamandan sonra görebildik bugün cok sükür boyu 2 hafta kadar önde uzun kilosu normalmis haftasina göre,,,
Eki Görüntüle 677294 Eki Görüntüle 677295 Eki Görüntüle 677296 Eki Görüntüle 677297 Eki Görüntüle 677298 Eki Görüntüle 677299
Bizde oglusumuzu cok uzun zamandan sonra görebildik bugün cok sükür boyu 2 hafta kadar önde uzun kilosu normalmis haftasina göre,,,
Eki Görüntüle 677294 Eki Görüntüle 677295 Eki Görüntüle 677296 Eki Görüntüle 677297 Eki Görüntüle 677298 Eki Görüntüle 677299
Maşallah oğluşunaa çok tatlı ilk resimde gülümsüyor sankiii kaç kilo bu arada?
allah doğumunu görmmeyide nasip etsin inşallahh canım çok tatlı maşallahhh...
kzlar göbşlerinnzdeki kılları nasıl alıyorsunuz epilatör bebeğimi rahatsz edıyomudur acba ? bn tüğ takıntılı biriym ufacıklara ble tahaml edemıyorum
canm ben göbeğimdeki tüylere dokunmuyorum çünkü doğumdan sonra zaten dökülüyo ve benmkiler öle alınacak kadr değil seninkiler okadar belli ve rahatsız ediciyse epilatörün zararı olucağını düşünmüyorum...:26:
canım bugünlerde şekerli şeyleri fazlaca yediysen şekerin yükselmiş olabilir şeker yüksekliği kollarda ve bacaklarda kaşıntıya neden olabiliyor...allahım nasıl bir geçmiş oku oku bitmiyooo bu arada zeynocum bu izin konuları hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden yardımcı olamıyorum kusuruma bakma...
bu arada kızlar ben dün akşamdan beriii acayip kaşınıyorum özelliklede kollarım kabarık kabarık oluyooo bişimi dokunuyoki ya anlmadım kolum yine kabardı kaşımaktan..:26:
bizim yerimize de eğlenin deniz havası alın olurmuBiz de İzmir'de oturmuyoruz ki :) İstanbul da Maltepe ve civarındayız ayrıca özelden konuşmuyoruz ki yakında olan gelmek isteyen herkes gelsin diye biz de ilk kez görüşücez..
Katılmak isteyen herkes gelebilir, bekleriz çok da seviniriz..:))
maşallah tontoşuna allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin....Bizde oglusumuzu cok uzun zamandan sonra görebildik bugün cok sükür boyu 2 hafta kadar önde uzun kilosu normalmis haftasina göre,,,
iyi işte çok kilolu değilmişsin tam da düşündüğüm gibi ama dengeli almışın kiloyu gayet fit çıtır çıtır bi annesin cnm...kız keskem kandırıkcı olsammmm
nerdeeeeeeeeeeee
valla 58 le kaldım hamıs
78,5 cıkıorm tartıda
hım tamam ozaman ama birbirimizi nasıl tanıycaz gerçi hamile koca göbüşlü bi grup görürsem yanaşırım yanlarınaCnmm çok teşekkür ederim sende gel cnmm pendik sahilden sarı dolmuşlarla gideceğimiz yere çok rahat gelirsinnn olmaz mı???
MAAŞALLAH OĞLUŞUNA CNM ağzı burnu hokka gibiBizde oglusumuzu cok uzun zamandan sonra görebildik bugün cok sükür boyu 2 hafta kadar önde uzun kilosu normalmis haftasina göre,,,
mrhaba hanımlar
bızde bırazcık dolastık oglumla
e bebekte ındırım var ıkıncı urune %50 indirim neredeyse tum urunlerde deterjanlar, sampuanlar, alt acmalar, kremler cook uyguna gelıyo
bebek arabalarıda yıne aynı sekılde epey ındırımlı
nısan sonuna kadar devam edıcekmıs kampanya eksik bitmıyo dıyen annelere duyrulur
bırde sızlere sormakıstedıgım bısey var ben nevresım takımı aldım dolayısıyla besik cevırmesı yok
tek besik cevirmede satılmıyo bıyerde vardı 100 tl dedı cesıt fln yok tek model
bi ara limangoda satılmıstı epey ındırımde bırsuru cesıt vardı ona guvenip almadım nasıl olsa bulurum dıye
ama bulamadım bana bi akıl verın napim
nerden bulabilirim düz beyaz ıstıyorum dıger bütün nevresim takımlarımla kullanabileyim diye ama yoook
iyi işte çok kilolu değilmişsin tam da düşündüğüm gibi ama dengeli almışın kiloyu gayet fit çıtır çıtır bi annesin cnm...
hım tamam ozaman ama birbirimizi nasıl tanıycaz gerçi hamile koca göbüşlü bi grup görürsem yanaşırım yanlarınabide benim ev uzak ya ben hazır bişeyler getirsem olurmu 9.30da çıkcam evden daha da erken kalkıp hazırlanmam lazım bide yiyecek bişeyler yapmayı yetiştiremem, mesela ben de peynir, zeytin, poğaça, simit türü şeyler getirsem ayıp olurmu? size
MAAŞALLAH OĞLUŞUNA CNM ağzı burnu hokka gibinazar değmesin inşallah çok tatlı gözüküyo uyuyan yeni doğmuş bir bebek gibi 2. fotoda
bu da benim tosunum teyzeleriiii1kilo 200 gr olmuş boyuda 35 cm. doktor böyle giderse 3,5 kilonun üstünde doğar dedi herşey normal dedi, ben bir haftadır döndüğünü düşünüyordum ama dönmemiş yan yan yatıyor oğlum
sağol canımmdoktor bugün oğlun aynı babası dedi sana hiç bnezemiyor dedi, hayır dedim tıpkı ben olsun kocama benzesin napiimm bende sonra birde kız doğururum onu kendime benzetirim
Sorma hem de ne tosun :) büyümesin canım ya bebeğin sağlıklı olsun da taşımak gerçekten zor kocaman göbekle paytak paytak yürüyorum..
Kızlar bu da benm göbişimmmEki Görüntüle 677067
günaydın kızlarr
insanlardan nefret ediorm
bu kadar erdemsiz merhametsiz olmalarınada inanamıorm
sabah otobusteydım yıne cok sukur kı yer bulup oturdum 1 2 durak sonra 80 yaslarında amca bındı
bende otobusun en arkasındayım hemen hemen
1 allahın kuluda kalkıp yer vermedı ya
amca gel dedım ben kalkıp yer verdım ve bır tanesı bıle utanıp kızarmadı
neyse ıse kadar geldım amca ınerken bana saol dedı ya
ıste bu benım ıcın dunyanın en guzel mutlulugu
ya ben anlamıorm nıe boleler ben hep yer verdım buyuklerıme hos 80 yasındakı adama yer vermeyen
benım gıbı hamıleye yer vercek degıl ya
bnm kide öyle anacım tepişmediği an yok karnımı öyle bir sallıyor ki diyorum ki acaba içerde plasentayı mı dövüo bnm kigünaydın kızlar,
ya benim bebişim sabah akşam içeride tepişiyorresmen göbeğim bir sağa bir sola gidiyor sizde de durum aynı mı?
hiç 20 kilo almış gibi durmuosun cnm ya maşallah valla şaştım bgn kaldım annişlere nazar değmesin bebişlereevvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084
valla bnde pek yoktu kendim kaşındım aldım oturup 3 aylıkken şmdi mecbur alıyorum ağdayla doğumdan snra kısmetse lazer epilasyonuna gidicem uğraşamam böylekzlar göbşlerinnzdeki kılları nasıl alıyorsunuz epilatör bebeğimi rahatsz edıyomudur acba ? bn tüğ takıntılı biriym ufacıklara ble tahaml edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?