2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

beşik çevirmeyi bugün evim.nette gördüm bi bak istersen

bana sağolsun minikuss önermişti, internetten aldım. ama ikeada da var. ikeadanınkinin yüksekliği ben internetten aldığımdan daha az. senin ihtiyacın nasıldır bilmiyorum. ben aldıktan sonra da aynı kampanyayı bikaç kez gördüm. tanesi 9 - 10 lira bişeydi. 2 tane aldım. istersen biraz daha bekle. ben de görürsem sana haber veririm.

Bu zamana kadar hiç çatlak olmadı ben de acaba bundan sonra çok olur mu arkadaşlar ya

bünyeye göre değişiyor diyorlar, bazılarının ki de doğumdan sonra belli oluyormuş. bende de şimdilik bişey gözükmüyor ve umarım hiçbirimizde olmaz. ben şuanda lierac sürüyorum doğumdan sonra da bio -oil alıcam öyle planlıyorum
bir de anadolu yakasında oturanlar için hani marks &spencer'ın önünde bir alt geçit var ya bağdat caddesinde, o geçitte bir aktar varmış. hamilelik dönemi için bir yağ satıyormuş, bizim arkadaş çevresinde bu aralar efsane :) onu kullanıp da çatlağı olan olmamış. ama takıntılı ben almadım ( içinde ne olduğunu bilmiyorum diye...

mikailesra cnm maasalllhhhhhhhhhh 41 kreee çok tatlı görünüyoooo yerim ben onu

kızlarrrrr benim çok canım sıkılıyooo bugun yaaaa gün bitse de eve gitsemmm

Ay mart ve nisan annelerinin doğum hikayelerini okudum da fena oldum ya korku filmi gibi bazıları ve çoğu sezeryan

Canım ikea da düz beyaz var hemde çok uygun 20 tl civarında kullanışlıda bak istersen

nisan annelerine bende bir bakim dedim ama çok yabancılık çektim çıktım hemen

Bugünü de bitirmenin mutluluğu ile hepinize güzel bir haftasonu diliyorum annişler. Bol bol dinlenin gezin tozun. Dondurma yiyin

Cok tesekkür ederim kizlar hepimizin kuzulari ayri bir güzellikte uzun zamandir 20. Haftadan buyana bende göremiyordum bebegimi bugün cok sükür 3d olarak görebildim.. Allahim hepimizinkine saglikli uzun uzuun ömürler versin

biz doktordan geldik 8 haftalık iş göremez raporumuzla oğluşum 1950 gr olmuş 42 cm boyu var doğum pozisyonunu da almış kafası 2 hafta önde gidiyor doktor içini görebildiğim için sorun yok dedi eşimin de kafası büyükmüş annesi zor doğurmuş dedim çok farketmez dedi daha da büyürse dedim senin normal doğum yapasın yok yer arıyosun dedi eşimde gülüyo doğru söylediniz dr bey diyo alın siz doğurun o zaman doktorla beraber koca kafalı bebişimi ben napcam yaa kayınvalidenin anlattıklarını duysanız karnına hemşire oturmuş da öyle doğurmuş ölüyomuş az kalsın bu yazdıklarım delildir bana bişey olursa kocamla doktorumu bulun kızlar :18:

canım maşallah bebişine şu rapor olayını nasıl hallettin bi anlatırmısın kagıt verdiler mi sana verdilerse üzerinde ne yazıyor

kızlar ton balıklı salata yemiştim çok geçmeden de dondurma yedim bir sorun olmaz değil mi dondurmayı yedikten sonra geldi aklıma

canım maşallah bebişine şu rapor olayını nasıl hallettin bi anlatırmısın kagıt verdiler mi sana verdilerse üzerinde ne yazıyor

direkt doktorumdan aldım 5 haftayı sonra kullanmak ister misin dedi hayır dedim bugünden itibaren başlattı kağıt verdiler 3 sayfa iş göremezlik raporu yazıyo 8 hafta ( 56 gün ) 30 mayısa kadar yazıyo

Hersey cok güzel bugün gördüm oglumu ama dönmemis sirtini sag tarafima cevirmis önü sol tarafima bakiyor daha dün gece neredeyse vajinada hickiriklarini hissediyordum..
Cok hareketli dönmüs olabilir sabaha kadar dedi doktor.. 5 hafta icinde dönmesi gerekiyor yoksa sezeryana karar verilir dedi (

Birde bu karin da sertlesme, kasilmalar magnesium eksikliginden dedi

kızlar ton balıklı salata yemiştim çok geçmeden de dondurma yedim bir sorun olmaz değil mi dondurmayı yedikten sonra geldi aklıma

Sanmam birşey olmaz merak etme çünkü o zehirlenme öyle kolay olmuyormuş, balığın çok bayat olması gerekirmiş anca o zaman zehirlermiş

Biz geldikk annişler!!! oğluşum 1800 gr olmuş,tosunum benim doktor herşey yolunda dedi 10 gün önde çıktık yine, artık 3 haftada bir göreyim seni dedi..bacak ağrı ve kramplarım içinde bir ilaç verdi bizden bu kadar hadi hoşçakalın

direkt doktorumdan aldım 5 haftayı sonra kullanmak ister misin dedi hayır dedim bugünden itibaren başlattı kağıt verdiler 3 sayfa iş göremezlik raporu yazıyo 8 hafta ( 56 gün ) 30 mayısa kadar yazıyo

canım benimkinde bitiş tarihi falan yazmıyor.. bugun tekrar görüştüm hastaneyle, herkes bu konuda çelişkiye düşüyor ama sizin izin başlamadı iş göremezlik raporunu raporu başlatmak zorunda oldugumuz için veriyoruz dediler.:44: senin rapora göre dogru söylüyorlar galibaa :26:

gerçi bizim idari işler pazartesi günü direk ssk gidecek bakalım nolcak

merhaba tatlı annişler ve minik bebişleri
uzun bi aradan sonra girebildik cok şükür net yoktu ondan giremiyodum kulübe herkes umarım iyidir gecmişe biraz bakabildim hepsini henüz okuyamadım bebişler maşallah büyümüş hazırlıklar bitmiş sayılır bizimde eksiklerimiz var pazartesi alıcaz inşalllah hepsini
Bugün kontrolümüz vardı kızım 1.900 gr 40cm olmuş maşallah artık daha cabuk büyüyo miniklerimiz tabi bende 10 kilo aldım ya doguma da az kaldı hem heyecan hem korku umarım hersey yolunda gider
eşimde gün gectikce korkuyo yüksek tansiyon hastası olmamdan dolayı şu ana kadar hersey iyi gitti ilaçta alıyorum inşallah sağ salim kavusuruz bebişlerimize dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

zeyyynoooooooooooooo senin için personel dosyalarından isimleri kapatarak 2 tane rapor yürüttüm bunlar gibi oluyormuş işte. merak eden diğer arkadaşlara da örnek olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…