2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım ikea da düz beyaz var hemde çok uygun 20 tl civarında kullanışlıda bak istersen

ahh canm keske baksaydım ıkeaya gıttıgımde
o kadar uzakkı bana onun ıcın gıdemem sanırım
netten almak en ıyısı gıbı gorunuyo sımdılık

canım benim süpersinnnn bizimkiler de bundan istiyor işte ama hastane de diyor ki yasalar degiştiiiii artık o şekilde evrak verilmiyorrr

ssk yı aradılar onlarda aynı şeyi söyledi. galiba şimdi kntsz da rapor almış ya iş göremez raporu onda bitiş tarihi yazıyormuş, benimkinde yazmıyor

hastane dogru söylüyor galibaa, bizimkilerde nedir dildir diye ögrenmek için ssk ya gidecekler pazartesi günüü,,

tatlım o daha çok döner ya mrk etme bnm sıpada öyleydi oturuodu karnımda bir hafta snra dönmüştü 5 hafta fln diye düşünme ben doğuma 2 saat kala dönmüşüm tersmişim yani rabbim hangisini yazmışsa alnımıza o olur çoğumuzun normal doğum görünüyor ama sonradan ne olur bilinmez şmdiden stres etme kendine

Maşallah yaa ben de tam bu dönemimde istiyorum bu ultrasonu ama nereye sorsam 150-200 tl. 20. Haftada mı ne çekilmişti böyle fotoğrafları :) o zaman küçüktü tabi şimdi nettir :2:

şu rapor olayındaki karışıklıktan dolayı 2 gündür başım zonkluyor bugunde oturdum ağladım çocuk gibiiii

akşam eve gidince oğluşumun neyi var neyi yoksa yıkayıp stres atmayı düşünüyorumm içimdeki bu kötü enerjiyi bi şekilde atmalıyım

Canim ne bileyim sende bir aralar dönmesini bekliyordun biliyorum ama burdaki cogu arkadasin benimle ayni haftalar da veya daha geride olanlarin bebisleri hep dönmüs durum da dogum pozisyonun da ne güzel
Simdi hastane sezeryan derse öyle kalir diye korkuyorum bende.. Benim kuzu da seninki gibi cok hareketli.. Ultrasonda videoya kayit ederken bile gözlerini acip el-ayak parmaklarini inceliyor durmadan.. İnsallah son doktor randevumdan önce döner

Maşallah yaa ben de tam bu dönemimde istiyorum bu ultrasonu ama nereye sorsam 150-200 tl. 20. Haftada mı ne çekilmişti böyle fotoğrafları :) o zaman küçüktü tabi şimdi nettir :2:

Burda zaten 26 ile 30 hafta arasi öneriyorlar yaptirirsan tam zamani canim ama fiyat olarak orasi burdan daha hesapli

canım gerçkten çok gerildin rapor yüzünden ama rahat ol biraz halledilir bir şekilde sende üzüldüğünle kalırsın bak sonra.....

en iyi terapi bencede bende canım sıkılınca bebişimin eşyalarıyla uğraşıyorum iyi geliyor mobilyalarımız gelse de bizde yıkasak yerleştirsek ohh missssss

evet canım çok gerildim onun için oğluşumla ilgili şeylere vermek istiyorum dikkatimiii hepsinini yıkıcam işteeeeeee

bu arada resimdeki sensin galibaaa, bu ne güzellik dünür hanımmm

evet canım çok gerildim onun için oğluşumla ilgili şeylere vermek istiyorum dikkatimiii hepsinini yıkıcam işteeeeeee

bu arada resimdeki sensin galibaaa, bu ne güzellik dünür hanımmm

evet canımcım benim resimdeki tabi hamilelik öncesi halim teşekkür ederim efendim dünürüme layık olmaya çalışıyorum

Selam kizlar
bebisini gorenlere boylarina ve kilolarina kocaman bir masallah diyorum
Minikkus canim kuruldan iyi haberler cikmis cok sevindim gor bak saglikla dogacak tombis oglun
Kablomu bulursam kocamann gobusumu koycam kizlar en koca gobek benimki iddaliyim

evet canımcım benim resimdeki tabi hamilelik öncesi halim teşekkür ederim efendim dünürüme layık olmaya çalışıyorum

aman efendim layık olmak ne demek

seni görünce oğluşuma eğilerekk,

-hadi yine iyisin köfteeeeeeeeee
annen senin için yine en iyisini seçmiş dedimm böyle anneden çirkin kız çıkar mı hiçççç turnayı gözünden vurmuşuzzz

ilahi zeynom güldürdün beni :90: umarım kızım bana benzer özellikle gözlerinin benzemesini çok istiyorummmm

Cnm boşuna üzme kendini illaki çözülecek bu durum bak işyerin sgkya gidip soracakmış onlar hallederler, sıkma o güzel canını bebişinin cicileriyle ilgilen ben de yıkayım ütüleyeyim diyorum ama hiç gözüm yemiyo daha var diye düşünüyorum ama çantamız da hazır olsa fena olmaz tabi...

MİNİKUSS,OZGENM, yarın kesin buluşuyosunuz demi ben de bi aksilik olmazsa gelmeye çalışcam, Maltepe sahildeki migrosta saat 11.00de dimi

kızlar netten lohusa pijaması aldım çok rahat ve güzel 2. gün de geldi.. bakalım beğenecek misiniz mavi olanı aldım...

Eki Görüntüle 677239 Eki Görüntüle 677240

Çok şeker duruyor canım güle güle kullan

Tatlım ben cepten giriyorum devamlı acaba ondan mı göremiyorum sen birdaha yazarmısın bana akşam bilgisayardan bakim canım

Tamam tatlım gönderiyorum aynı mesajı tekrar..

Sana özel mesaj attım canım yarın gelmek istiyorsan sahilden gelebilirsin diye biliyorum..

Bizde oglusumuzu cok uzun zamandan sonra görebildik bugün cok sükür boyu 2 hafta kadar önde uzun kilosu normalmis haftasina göre,,,

Maşallah canım Eli ayağı yüzü çok tatlı oğluşun, gülmüş galiba sempatik çocuk :))

Sen hiç merak etme bu tip durumlarda bile artık işler eskisi gibi gitmiyor, seni zorlayacaklarını hiç sanmıyorum ama yine de en sağlıklısı normal doğum gibi..
Oğluna da maşallah Kocaman olmuş yavrucak:)

Bir tosuncuk daha maşallah haziran delikanlıları pek bir kocaman olmuş :))

Maşallah kızına canım Tontiş olmuş :)

Teşekkür ederiz canım, umarım hepimizin bebekleri sağlıkla gelir..

Canım yer ve saat doğru eğer gelmeye niyetliysen ben sana detayları özel mesaj olarak attım, niyetlendiysen gel kaçırma derim..:)

çooookk çoook kıskandım buluşcak olan hatunlar sizleri
ama ben uzagım sizeee:97:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa kızlar ve mart nisan doğum hikayelerini okudum şuan felaket duygu seli yaşıyorumm :) birde normal doğum yapan çok az bayan var. hep sezeryan olmuşlar.
ve çoğu doğumdan sonra haraket etmekte baya bir zorlanmış.
ya ben sezeryandan çok korkuyorum.( inşallah normal doğum yaparım ya rabbim.
hepimiz sağlıklı doğum yapar sağlıklı bebişler dünyaya getiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…