bana sağolsun minikuss önermişti, internetten aldım. ama ikeada da var. ikeadanınkinin yüksekliği ben internetten aldığımdan daha az. senin ihtiyacın nasıldır bilmiyorum. ben aldıktan sonra da aynı kampanyayı bikaç kez gördüm. tanesi 9 - 10 lira bişeydi. 2 tane aldım. istersen biraz daha bekle. ben de görürsem sana haber veririm.
valla cok ıyı olur haber verırsen sen hangı sıteden aldın
.
Canım ikea da düz beyaz var hemde çok uygun 20 tl civarında kullanışlıda bak istersen
beşik çevirmeyi bugün evim.nette gördüm bi bak istersen
zeyyynoooooooooooooo senin için personel dosyalarından isimleri kapatarak 2 tane rapor yürüttümbunlar gibi oluyormuş işte. merak eden diğer arkadaşlara da örnek olur... Eki Görüntüle 677455 Eki Görüntüle 677456
Hersey cok güzel bugün gördüm oglumu ama dönmemis sirtini sag tarafima cevirmis önü sol tarafima bakiyordaha dün gece neredeyse vajinada hickiriklarini hissediyordum..
Cok hareketli dönmüs olabilir sabaha kadar dedi doktor.. 5 hafta icinde dönmesi gerekiyor yoksa sezeryana karar verilir dedi(
Birde bu karin da sertlesme, kasilmalar magnesium eksikliginden dedi
Bizde oglusumuzu cok uzun zamandan sonra görebildik bugün cok sükür boyu 2 hafta kadar önde uzun kilosu normalmis haftasina göre,,,
Eki Görüntüle 677294 Eki Görüntüle 677295 Eki Görüntüle 677296 Eki Görüntüle 677297 Eki Görüntüle 677298 Eki Görüntüle 677299
tatlım o daha çok döner ya mrk etme bnm sıpada öyleydi oturuodu karnımda bir hafta snra dönmüştü 5 hafta fln diye düşünme ben doğuma 2 saat kala dönmüşüm tersmişim yani rabbim hangisini yazmışsa alnımıza o olur çoğumuzun normal doğum görünüyor ama sonradan ne olur bilinmez şmdiden stres etme kendine
Maşallah yaa ben de tam bu dönemimde istiyorum bu ultrasonu ama nereye sorsam 150-200 tl. 20. Haftada mı ne çekilmişti böyle fotoğrafları :) o zaman küçüktü tabi şimdi nettir :2:
şu rapor olayındaki karışıklıktan dolayı 2 gündür başım zonkluyorbugunde oturdum ağladım çocuk gibiiii
akşam eve gidince oğluşumun neyi var neyi yoksa yıkayıp stres atmayı düşünüyorummiçimdeki bu kötü enerjiyi bi şekilde atmalıyım
canım gerçkten çok gerildin rapor yüzünden ama rahat ol biraz halledilir bir şekilde sende üzüldüğünle kalırsın bak sonra.....
en iyi terapi bencede bende canım sıkılınca bebişimin eşyalarıyla uğraşıyorum iyi geliyor mobilyalarımız gelse de bizde yıkasak yerleştirsek ohh missssss
evet canım çok gerildim onun için oğluşumla ilgili şeylere vermek istiyorum dikkatimiiihepsinini yıkıcam işteeeeeee
bu arada resimdeki sensin galibaaa, bu ne güzellik dünür hanımmm
kızlar netten lohusa pijaması aldım çok rahat ve güzel 2. gün de geldi.. bakalım beğenecek misiniz mavi olanı aldım...
Eki Görüntüle 677239 Eki Görüntüle 677240
Bizde oglusumuzu cok uzun zamandan sonra görebildik bugün cok sükür boyu 2 hafta kadar önde uzun kilosu normalmis haftasina göre,,,
Eki Görüntüle 677294 Eki Görüntüle 677295 Eki Görüntüle 677296 Eki Görüntüle 677297 Eki Görüntüle 677298 Eki Görüntüle 677299
evet canımcım benim resimdeki tabi hamilelik öncesi halimteşekkür ederim efendim dünürüme layık olmaya çalışıyorum
aman efendim layık olmak ne demek
seni görünce oğluşuma eğilerekk,
-hadi yine iyisin köfteeeeeeeeee
annen senin için yine en iyisini seçmiş dedimmböyle anneden çirkin kız çıkar mı hiçççç turnayı gözünden vurmuşuzzz
Cnm boşuna üzme kendini illaki çözülecek bu durum bak işyerin sgkya gidip soracakmış onlar hallederler, sıkma o güzel canını bebişinin cicileriyle ilgilen ben de yıkayım ütüleyeyim diyorum ama hiç gözüm yemiyoşu rapor olayındaki karışıklıktan dolayı 2 gündür başım zonkluyorbugunde oturdum ağladım çocuk gibiiii
akşam eve gidince oğluşumun neyi var neyi yoksa yıkayıp stres atmayı düşünüyorummiçimdeki bu kötü enerjiyi bi şekilde atmalıyım
kızlar netten lohusa pijaması aldım çok rahat ve güzel 2. gün de geldi.. bakalım beğenecek misiniz mavi olanı aldım...
Eki Görüntüle 677239 Eki Görüntüle 677240
Tatlım ben cepten giriyorum devamlı acaba ondan mı göremiyorum sen birdaha yazarmısın bana akşam bilgisayardan bakim canım
ben de ben de ben de gelmek istiyorum ama evim baya uzak kurtköyde, o yüzden oraya nasıl geleceğimi düşünüyorum önce pendik merkeze inerim ama daha sonra pendikte maltepe sahilden geçen otobüs var mı onu bilemıyorum?
biz doktordan geldik 8 haftalık iş göremez raporumuzlaoğluşum 1950 gr olmuş 42 cm boyu var doğum pozisyonunu da almış kafası 2 hafta önde gidiyor doktor içini görebildiğim için sorun yok dedi eşimin de kafası büyükmüş annesi zor doğurmuş dedim çok farketmez dedi daha da büyürse dedim senin normal doğum yapasın yok yer arıyosun dedi eşimde gülüyo doğru söylediniz dr bey diyo alın siz doğurun o zaman doktorla beraber koca kafalı bebişimi ben napcam yaa kayınvalidenin anlattıklarını duysanız karnına hemşire oturmuş da öyle doğurmuş ölüyomuş az kalsın bu yazdıklarım delildir bana bişey olursa kocamla doktorumu bulun kızlar :18:
Biz geldikk annişler!!!oğluşum 1800 gr olmuş,tosunum benim doktor herşey yolunda dedi 10 gün önde çıktık yine, artık 3 haftada bir göreyim seni dedi..bacak ağrı ve kramplarım içinde bir ilaç verdi bizden bu kadar hadi hoşçakalın
merhaba tatlı annişler ve minik bebişleri
uzun bi aradan sonra girebildik cok şükür net yoktu ondan giremiyodum kulübe herkes umarım iyidir gecmişe biraz bakabildim hepsini henüz okuyamadım bebişler maşallah büyümüş hazırlıklar bitmiş sayılır bizimde eksiklerimiz var pazartesi alıcaz inşalllah hepsini
Bugün kontrolümüz vardı kızım 1.900 gr 40cm olmuşmaşallah artık daha cabuk büyüyo miniklerimiz tabi bende 10 kilo aldım ya doguma da az kaldı hem heyecan hem korku umarım hersey yolunda gider
eşimde gün gectikce korkuyo yüksek tansiyon hastası olmamdan dolayı şu ana kadar hersey iyi gitti ilaçta alıyorum inşallah sağ salim kavusuruz bebişlerimize dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
Selam kizlar
bebisini gorenlere boylarina ve kilolarina kocaman bir masallah diyorum
Minikkus canim kuruldan iyi haberler cikmis cok sevindim gor bak saglikla dogacak tombis oglun
Kablomu bulursam kocamann gobusumu koycam kizlar en koca gobek benimki iddaliyim
Cnm boşuna üzme kendini illaki çözülecek bu durum bak işyerin sgkya gidip soracakmış onlar hallederler, sıkma o güzel canını bebişinin cicileriyle ilgilen ben de yıkayım ütüleyeyim diyorum ama hiç gözüm yemiyodaha var diye düşünüyorum ama çantamız da hazır olsa fena olmaz tabi...
MİNİKUSS,OZGENM, yarın kesin buluşuyosunuz demi ben de bi aksilik olmazsa gelmeye çalışcam, Maltepe sahildeki migrosta saat 11.00de dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?