2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım yer ve saat doğru eğer gelmeye niyetliysen ben sana detayları özel mesaj olarak attım, niyetlendiysen gel kaçırma derim..:)

Tamam valla gelicem epeydir ot gibi yaşıyorum arkadaaşlarımla da görüşemiyorum malum onlar hep görevdeler çalışıyolar benim ev uzak derken hamilelik inziva hayatı gibi geçmeye başladı, yarın da hava çok güzel olacakmış ohh ohh keşke diğer kızlarda gelebilseler ne güzel olurdu , İstanbulda oturup gelebilecek olanlara duyurulur, gelemeyenler zaten gönlümüz sizinle

Saolun canlar videolari da ekleyecektim gözlerini acip saga sola nasil baktigini falan ama olmadi pc den eklenmiyor :S
Bir an önce gelsin kucagima artik ins.

teyzelerııı
doktor kontrolunden geldım
kızım 1230 gr boyuda 37 cm cıktı.
suyu falan ıyı dedı doktor. ama plasenta bıras aşagıda sezaryen olabılırsın ama kesın bıse sımdı bellı olmas dedı
3500-3700 kg arası dogar muhtemelen kzın dedı.
38 haftaya kadarda decavıt ıcmeye devam et dedı
2 hafta sora 19 nısanda kontrol var yıne .. ellerım ayaklarım sısıor dedım tuzu kes dedı. yuruyuse cık hergun yorulunca hemen otur dedı. kızımda balık gıbı agzını acıp kapatıyodu gözlerıde fıldır fıldır dönuyodu :)
bızden bu kdr haber varrr
öpuyorumm

çooookk çoook kıskandım buluşcak olan hatunlar sizleri
ama ben uzagım sizeee:97:

Bence de gelmek isteyen herkese açık, isteyen ama gelemeyenler için daha sonra avrupa yakasında falan da yaparız..

Maşallah kızına canım Haftasıyla uyumlu gidiyor anlaşılan..

iyi akşamlar kızlarrr ben geldim doktordan gelen arkadaşlarımız var bebekleri büyümüş kocaman olmuşşş allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepsine maşalllah...buluşucak arkadaşlar gönlünüz bizimle biliyoruz ama götürüceksiniz kızartmalrı dimi...neyse öle olsun bakalımm..benim kocam bu gece beni bırakıp arkadaşlarıyla yemeğe gitti bende öle oturuyorum canım sıkıldı biraz offf öle işte kimler var kimler yok kızlar...

evet canım bende rahatlamaya çalışıyorum iiyim şimdi çok tşkler

kızlar bu bebiş eşyalarını yıkama işi çok zormuş yahuuuuu :111::111: bi kere renklilerle beyazlar karışmasın diye 1 saatim sırf ayırmakla geçti zaten... yok nevresimleri yok osu yok busu, yıkamadan çok ayırmak yoruyorrr neyseki 1 posta attım makinaya, daha 4 posta sıradaaa 30 derece de elde yıkama programın da yıkıyorum
inşş sağ salim çıkarlarr :26:

zeynocum bugün doğum öncesi iznimi başlattım ben de. evrak işini merak ediyordun bi ara baktığımda,,3 adet evrak aldım ikisi tablo eklinde rapor tarihler yazıyo. bi tane de 32 haftalık gebedir diye bi kağıt okula götürdüm bıraktım okadar.paylaşmak istedim..
bebek eşyalarına gelince hemşire kuzenim iki doğum yaptı ikisinde de yıkamadı bebek hemşiresi kendisi benim de hiç yıkayasım yok. deterjan da aldım ama napsam ki :26:

kızlarrr doktordan geliyoruzz, herşey yolunda imiş, kilosu 1250 gr oy yirim onu ben yirim.
geçmişi okuyup geliyim bi bugün neler kaynattınız kimbilir

bana da herkes yıkama gerek yok dedi zaten çoğu paketli açık olanlardan beğenip şeffaf torbalarla paketlenmişleri aldım hediye gelenler ve açık aldıklarımı yıkadım bi de yenidoğan zıbınlarını yıkadım ilk ay giyeceklerini beyazlar ve renkliler olarak 2 makinede bitti çok kolay oldu hiç giydirmeden renkleri solsa çok üzülürdüm napiym

anladm canım iyi yapmışsın. ben de haftaya başlayabilirim inşallah aldıklarımızı koyduk ööle duruyo düzenlense, çantamız hazırlansa hiç fena olmaz

canım bana sadece 1 tane kagıt verildi, bugun konuştum hastaneyle şuan sen çalışabilir görünüyorsun. izin kapatmak istersen geliceksin sistemden kapatıcaz izni denildi.. demekki hastane dogru olanı yapıyor bilmiyorum artık pazartesi halletsinler onlar yüzünden kafam kazan gibi oldu zatenn

yıkamayla ilgili konuda da paketli ürünleri bile açtıgında tuhaf bir koku oluyor üstlerinde.. yani illaki temizler ama o koku beni rahatsız ediyor açıkçası.. ben kendime aldıgım kıyafet yada nevresimleri bile kullanmadan bir kere kısa programda yıkıyorum.. bebege özgü bişi degil yani benim kiii sadece toplu oldugu için yorucu...
şu anda herşeyi yıkıyorum valla nevresimlerine, agız silme bezlerine kadar açtım sıralarını bekliyorlar

Herkes cicileri yikama derdinde ben en kücük parcasina kadar yikadim babasina da bugün ütülettirdim oglunun kiyafetlerini tam 2 saatte özene özene ütü yapti bütün herseyim hazir cok sükür artik gönül rahatligiyla dogurabilirim

maşallah size, darısı başımıza. ben de pazar günü babasından yardım isticem bakalım inşallah hallederiz birazını

maşallah size, darısı başımıza. ben de pazar günü babasından yardım isticem bakalım inşallah hallederiz birazını

Simdiden kolay gelsin canim yikamadan icim rahat etmezdi benim simdi hem isim bitti hemde tertemiz oldu herseyi üzerimden bir yük kalkti sanki..
2 günde halledersiniz birgün yikayip kurumaya birakirsin ertesi günde ütüsünü yaptinmi tamam zaten sirf kiyafetlerine ütü gerekir

mrb arkadaşlar size bişey danışmak istiyorm. Ben 2 gündür idrar yolu enfeksuyonuna bağlı böbrek ağrısı çekiyorum doktorum fitil ve bi tane antibiyotik verdi ama geçmedi henüz ateşim hiç düşmüyo. parol kullanıyorum onu içersem ateşim düşüy ama 4-5 saat sonra yine ateşleniyorum ve dahha da almazsam 38 i buluyo sürekli su içiyorum ama daha hiç iyileşme belirtisi yok başka bi önerisi olan varmı ne yapabilirim enfeksiyonun geçmesi için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…