2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sağol canım. dediğin gibi aklımı meşgul etmesinden yoruldum. halledip rahatlamak istiyorum

valla ben eşimin eline versem ütüyü çatır çatır yakar kızımın cicilerini.allah muhafaza.
bu arada bebişim olsun bayıldım göbeğine.3 tane ya 3 tane seni gördükçe allah ne büyük diyorum ya...

geçmiş olsun tatlım. benim de hamileliğimin başında çok ağırd enfeksiyon da vardı sanırım ama kum da vardı ben de parol içmiştim 2 gün içinde geçti. umarım seninki de geçer çabucak...

çok geçmiş olsun.şimdi burda ne desek boş.istersen tekrar git bir doktora.belki ikinci kez ilaç verebilir.bende hamileliğimde ilaç kullanmak zorunda kaldım.çok dert etme.sonuçta ateş daha tehlikeli.

canim konu kizi olunca bence hic anlamayan adam senden daha iyi ütü yapar benimkisi öyle oldu sahsen..
Ben kenardan izliyorum bizimki elinde ütü yüzünde hayranlikla dolu bir gülümseme nasil özenle yapiyordu ütüyü

enfeksiyonu atmanın ve böbrek ağrılarından kurtulmamın en iyi yoluu kesinlikle su içmek canım bunun en iyi tedavisi buuu sürekli su içiyorum diyosun en az 3litre içmen gerekiyoo canım bu çok önemli bide antibiyotiğe başladıktan 3 gün sonra ateş düzelir hayatım merak etme düzelirsin inşallah... geçmiş olsun kendine dikkat et...

Canim bende aynisini aldim ve dusunuyordum ne yapsam diye, sallaniyor demi sunger besigin icinde? Ben odasini alirken soracagim onun ebatlarinda bir yatak varmi diye yoksa yaptirmak lazim galiba, annm altina kucuk battaniye koyar destekleriz dedi ama denemedim nasil olur bilmiyorum

Fotolar eklenmiş, herkes muhteşem görünüyor, kesinlikle en fit, en çıtır 2013 haziran anneleri biziz
Kızlar bebişim kafası hala yukarda imiş, doğum pozisyonu almamış henüz,hala dönmemiş olan var dimi aranızda?
Zaman geçiyor ya, dönseler artık bi an önce
26 Nisan'da izne ayrılmak için gitcem
Sınavlarımı yetiştirebilirsem belki 1 hafta öncesinden de rapor alırım, ama ayrılmak aklıma geldikçe de kıyamıyorum ya öğrencilerime
İçim acıyor, bu nasıl bir yaman çelişkidir

Son düzenleme:

ayyy çok hoş ya.benim eşimde bana çok yardımcıdır.biçok işi hep ortaklaşa yaparız kızı içinde herşeyi yaparda azcık beceriksiz bazı konularda:) adam yemek ve ütü işinden anlamıyor.ama çamaşırları asar toplar onu yapar bak:)

Canim benimki de dönmedi yan bir sekilde yatiyor insallah artik dönüp doguma hazir pozisyona gecerler

Ozaman yikama, toplama isini ona birakirsin :)) yemek konusun da benimki de beceriksiz malesef

Ozaman yikama, toplama isini ona birakirsin :)) yemek konusun da benimki de beceriksiz malesef

aynen öyle.hamile kaldığımdan bu yana temizliği falan eşim yapıyor.halıları falan kaldırtıyorum adama dip köşe.temizde yapar maşallah.sabah kahvaltıları ona ait akşam yemekleri bana.bulaşığıda birlikte hallederiz.dahada yüzüm tutmuyor gel ütüyü yemeğide yap demeye:)

aynen ben de bırakasım yok. şimdi haziranda bıraksam nereden bulacaklar öğretmeni o saatten sonra. o nedenle erken bırakayım da öğretmen gelsin diyorum. bir yandan da şu yasa varya onu bekleyim diyorum. çıkmazsa anneler gününe kadar ayrılacağım izne.

sağol canım teşekkürler:)

cnm kolay gelsin , 30 derece iyi cnm zaten yeni ve çok kirli değiller mikrobu ölsün diye yıkıyoruz.

Maaşallah cnm çok tatlı bir karnın var ay onun içinde 3 tane minik bebiş mi var Allahın mucizesi

cNM su içmeye devam et ama bence bi doktora git yine olmadı acile falan git serum verirler durumuna göre... Evde düşüremiyosan yüksek ateş de iyi değil cnm geçmiş olsun...

Ayy canim sen daha sanslisin benimki bi ütü yapti birde cok agir olan islerde yardim eder... Ne güzel kahvalti hazirliyor silip süpürüyormus bak ben 2 aydir askimm lütfen ben dogurmadan bana birgün kahvalti hazirla uyandir kahvalti hazir de sok et beni diyorum oda bana canim sende birgün uzun uyu ögleye kadar yapayim benden önce uyanma diyor

canım bende salı günü doktora gittim benim kızımında başı hala yukarda doktor henüz dönmemiş dedi bol yürüyüş yapmalısın dedi dönmesine yardımcı oluyormuş

adam doğru söylüyor.benim gibi uykucu olsan çaresiz kalkıp hazırlayacak sofrayı.benim eşimin uykuyla arası yok hiç.o yüzden çok şanslıyım.allah dağına göre kar verdi.inşallah kızımda uykuyu severde anasını üzmez:)bu arada şimdi internette okuyordum.anne karnında hareketli olan bebeklerin doğduğundada çok hareketli olacağı anne karnındaki uyku saatinin doğduktan sonrada devam edeceği falan yazıyor.benim kız kıpır kıpır hiç durmuyor özellikle akşam yemeğinden sonra bir başlıyor ara ara uyuyor sanırım ama gece 12-1 benim kız ayakta.galiba yandım ben.uyku en taviz veremediğim şeydir.deliririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…