Simdiden kolay gelsin canim yikamadan icim rahat etmezdi benim simdi hem isim bitti hemde tertemiz oldu herseyi üzerimden bir yük kalkti sanki..
2 günde halledersiniz birgün yikayip kurumaya birakirsin ertesi günde ütüsünü yaptinmi tamam zaten sirf kiyafetlerine ütü gerekir
mrb arkadaşlar size bişey danışmak istiyorm. Ben 2 gündür idrar yolu enfeksuyonuna bağlı böbrek ağrısı çekiyorum doktorum fitil ve bi tane antibiyotik verdi ama geçmedi henüz ateşim hiç düşmüyo. parol kullanıyorum onu içersem ateşim düşüy ama 4-5 saat sonra yine ateşleniyorum ve dahha da almazsam 38 i buluyo sürekli su içiyorum ama daha hiç iyileşme belirtisi yok başka bi önerisi olan varmı ne yapabilirim enfeksiyonun geçmesi için...
mrb arkadaşlar size bişey danışmak istiyorm. Ben 2 gündür idrar yolu enfeksuyonuna bağlı böbrek ağrısı çekiyorum doktorum fitil ve bi tane antibiyotik verdi ama geçmedi henüz ateşim hiç düşmüyo. parol kullanıyorum onu içersem ateşim düşüy ama 4-5 saat sonra yine ateşleniyorum ve dahha da almazsam 38 i buluyo sürekli su içiyorum ama daha hiç iyileşme belirtisi yok başka bi önerisi olan varmı ne yapabilirim enfeksiyonun geçmesi için...
valla ben eşimin eline versem ütüyü çatır çatır yakar kızımın cicilerini.allah muhafaza.
bu arada bebişim olsun bayıldım göbeğine.3 tane ya 3 tane seni gördükçe allah ne büyük diyorum ya...
enfeksiyonu atmanın ve böbrek ağrılarından kurtulmamın en iyi yoluu kesinlikle su içmek canım bunun en iyi tedavisi buuu sürekli su içiyorum diyosun en az 3litre içmen gerekiyoo canım bu çok önemli bide antibiyotiğe başladıktan 3 gün sonra ateş düzelir hayatım merak etme düzelirsin inşallah... geçmiş olsun kendine dikkat et...mrb arkadaşlar size bişey danışmak istiyorm. Ben 2 gündür idrar yolu enfeksuyonuna bağlı böbrek ağrısı çekiyorum doktorum fitil ve bi tane antibiyotik verdi ama geçmedi henüz ateşim hiç düşmüyo. parol kullanıyorum onu içersem ateşim düşüy ama 4-5 saat sonra yine ateşleniyorum ve dahha da almazsam 38 i buluyo sürekli su içiyorum ama daha hiç iyileşme belirtisi yok başka bi önerisi olan varmı ne yapabilirim enfeksiyonun geçmesi için...
günaydın kızlar hayırlı cumalar...
ben oğluma saraylı beşik dedikleri şeyden aldım içinden 3 parmak kalınlığında sert bir sünger çıktı ama benim tam içime sinmiyor benim gibi bundan alanlar nasıl yatıracaksınız başka birşey yaptırmayı düşünen var mı?
Eki Görüntüle 677083 Eki Görüntüle 677083
canim konu kizi olunca bence hic anlamayan adam senden daha iyi ütü yapar benimkisi öyle oldu sahsen..
Ben kenardan izliyorum bizimki elinde ütü yüzünde hayranlikla dolu bir gülümseme nasil özenle yapiyordu ütüyü
Fotolar eklenmiş, herkes muhteşem görünüyor, kesinlikle en fit, en çıtır 2013 haziran anneleri biziz
Kızlar bebişim kafası hala yukarda imiş, doğum pozisyonu almamış henüz,hala dönmemiş olan var dimi aranızda?
Zaman geçiyor ya, dönseler artık bi an önce
26 Nisan'da izne ayrılmak için gitcem
Sınavlarımı yetiştirebilirsem belki 1 hafta öncesinden de rapor alırım, ama ayrılmak aklıma geldikçe de kıyamıyorum ya öğrencilerime
İçim acıyor, bu nasıl bir yaman çelişkidir
ayyy çok hoş ya.benim eşimde bana çok yardımcıdır.biçok işi hep ortaklaşa yaparız kızı içinde herşeyi yaparda azcık beceriksiz bazı konularda:) adam yemek ve ütü işinden anlamıyor.ama çamaşırları asar toplar onu yapar bak:)
çok geçmiş olsun.şimdi burda ne desek boş.istersen tekrar git bir doktora.belki ikinci kez ilaç verebilir.bende hamileliğimde ilaç kullanmak zorunda kaldım.çok dert etme.sonuçta ateş daha tehlikeli.
Ozaman yikama, toplama isini ona birakirsin :)) yemek konusun da benimki de beceriksiz malesef
Fotolar eklenmiş, herkes muhteşem görünüyor, kesinlikle en fit, en çıtır 2013 haziran anneleri biziz
Kızlar bebişim kafası hala yukarda imiş, doğum pozisyonu almamış henüz,hala dönmemiş olan var dimi aranızda?
Sınavlarımı yetiştirebilirsem belki 1 hafta öncesinden de rapor alırım, ama ayrılmak aklıma geldikçe de kıyamıyorum ya öğrencilerime
enfeksiyonu atmanın ve böbrek ağrılarından kurtulmamın en iyi yoluu kesinlikle su içmek canım bunun en iyi tedavisi buuu sürekli su içiyorum diyosun en az 3litre içmen gerekiyoo canım bu çok önemli bide antibiyotiğe başladıktan 3 gün sonra ateş düzelir hayatım merak etme düzelirsin inşallah... geçmiş olsun kendine dikkat et...
valla bende öle düşünüp ilaç kullanıyorumyoksa ateşim çok artıyo..
cnm kolay gelsin , 30 derece iyi cnm zaten yeni ve çok kirli değiller mikrobu ölsün diye yıkıyoruz.evet canım bende rahatlamaya çalışıyorum iiyim şimdi çok tşkler
kızlar bu bebiş eşyalarını yıkama işi çok zormuş yahuuuuu :111::111: bi kere renklilerle beyazlar karışmasın diye 1 saatim sırf ayırmakla geçti zaten... yok nevresimleri yok osu yok busu, yıkamadan çok ayırmak yoruyorrrneyseki 1 posta attım makinaya, daha 4 posta sıradaaa 30 derece de elde yıkama programın da yıkıyorum
inşş sağ salim çıkarlarr :26:
Maaşallah cnm
cNM su içmeye devam et ama bence bi doktora git yine olmadı acile falan git serum verirler durumuna göre... Evde düşüremiyosan yüksek ateş de iyi değil cnm geçmiş olsun...mrb arkadaşlar size bişey danışmak istiyorm. Ben 2 gündür idrar yolu enfeksuyonuna bağlı böbrek ağrısı çekiyorum doktorum fitil ve bi tane antibiyotik verdi ama geçmedi henüz ateşim hiç düşmüyo. parol kullanıyorum onu içersem ateşim düşüy ama 4-5 saat sonra yine ateşleniyorum ve dahha da almazsam 38 i buluyo sürekli su içiyorum ama daha hiç iyileşme belirtisi yok başka bi önerisi olan varmı ne yapabilirim enfeksiyonun geçmesi için...
aynen öyle.hamile kaldığımdan bu yana temizliği falan eşim yapıyor.halıları falan kaldırtıyorum adama dip köşe.temizde yapar maşallah.sabah kahvaltıları ona ait akşam yemekleri bana.bulaşığıda birlikte hallederiz.dahada yüzüm tutmuyor gel ütüyü yemeğide yap demeye:)
Ayy canim sen daha sanslisin benimki bi ütü yapti birde cok agir olan islerde yardim eder... Ne güzel kahvalti hazirliyor silip süpürüyormus bak ben 2 aydir askimm lütfen ben dogurmadan bana birgün kahvalti hazirla uyandir kahvalti hazir de sok et beni diyorum oda bana canim sende birgün uzun uyu ögleye kadar yapayim benden önce uyanma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?