2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım işte Hazirana kadar dayanamam kesnlikle, 2. yazılıyı yapar yapmaz ayrılmalıyım ki gelen de konu anlatıp kendi tarzıyla 3. yazılıyı yapsın , onu da düşünmeliyim
en ideali yine 26 nisan olcak sanırım.

canım bende salı günü doktora gittim benim kızımında başı hala yukarda doktor henüz dönmemiş dedi bol yürüyüş yapmalısın dedi dönmesine yardımcı oluyormuş

yaa bana öle bişey demedi hiç, uyucam canım buna, 45 dk yürüycem günde inaşşalh, hep diyorum da okuldan gelnce yürüüycek enerjiyi bulamıyorum ki kendimde

anladm canım iyi yapmışsın. ben de haftaya başlayabilirim inşallah aldıklarımızı koyduk ööle duruyo düzenlense, çantamız hazırlansa hiç fena olmaz

çantamı da hazırladım bebeğe ve bana ayrı ayrı hazırladım çok tuhaf geldi ayrılmamız ama napalım beraber gidip ayrı ayrı döncez artık bir çanta daha hazırlıycam arabanın arkasında dursun 1 günden fazla kalmak zorunda kalırsak diye birer parça kıyafet daha koycam inşallah bi aksilik olmaz da hemen döneriz evimize

amin canım cümlemiz inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza bebeklerimizi...
çantayı taşımak gerek çünkü doğum yapan arkadaşları aradığımda diyorlar ki biz kontrol için gitmiştik doğum başlamış :111:

kızlar siz ne öğretmenisiniz? ben birinci sınıf öğğretmeniyim bıraktım valla çocukları bugün gördüm bi kaçını özlemişim bile ama çok yoruluyorum artık napıım yerime öğretmen geldi.
ama notlarını ben vericem performans projeleri topladım değerlendirdim öyle yani. darısı başınıza

Maşallah canım, allah hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin... Yenidoğan sünnetini araştırmaya devam edeceğim, çünkü burda başka bir arkadaş bebeği 6 aylıkken yaptırmış ama çok zorlanmış, bebek hareketli olduğu için iyileşene kadar epey uğraşmış, birde nette 40 günden sonra yaptırmak ile 6 yaşında yada 6 aylıkken yaptırmak arasında bir fark olmadığını, iyileşme süresinin uzadığını söylüyordu, oysaki 40 günlükten önce yapıldığı takdirde bebek hızla gelişimine devam ettiği için 5 gün gibi kısa bir sürede hızla iyileştiğini söylüyordu, bebeğin sağlık durumu iyiyse yapılıyor zaten. Hatta uzman tv.de çocuk cerrahıydı bunları söyleyen... İsterseniz uzman tv'den bir izleyin...

Merh. bayanlar, bugün 20 günlük daha rapor aldım, 20 gün sonra ise yani 31+5'de doğum iznine ayrılıyorum, zaten ben 3 aydır raporluydum, çalışmayı unuttum valla...Yine işyerimizde hamile bir bayan daha vardı, benden yaklaşık 2 ay önceydi, 1 mayısta doğumu olacaktı ama bugün yani 36 haftalıkken erken doğum yapmış, önce sancı çekmiş, normal yapacakmış doğumu, herşeyi iyiymiş, açılmada olmuş ancak bebek bir türlü gelmemiş, sonra bebekte sorun olunca acil sezaryana almışlar, bebeğin ciğerleri gelişmediği için şimdi küvözdeymiş, benimde erken doğum riskim var, onun için böyle erken doğum yapanları duyunca korkuyorum...

Selam iyi geceler kizlar nasıldınız bakalım biz gezmelerden gelfik yine kizimla ne yapalım havalar guzel bütün kışı evde geçirdik acısını çıkartıyoruz gecmise bakamadık telden zor oluyor valla ama bazı gobisler gördüm bebegimolsun cok tatli bı hobisine var masallAh bebislerine ve sana minikkus seninde masallahin var o kadar bebeği tasiyon ama gobisin gayet iyi durumda sende fazla kilo almamissin

Aaa Bu arada bizde 30. Haftamıza girmişiz oleyyyy

-Maşallah canım, allah bebişlerini kucağına almayı da nasip etsin inş. ayrıca allah yardımcın olsun valla, biz bir taneyi taşıyamıyoruz, sen üçünü iyi taşıyorsun, ama yüce mevlam kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş...

-Bebek eşyaları konusunda bayanlar ben bebeğe bir seferde almadım eşyalarını, onun için birşeyler aldıkça hemen makinada 30 derecede bebek sabunu ile yıkadım ve ütüledim dolabına yerleştirdim, ben yıkamadan duramam, yıkadıktan sonra mis gibi kokuyorlar, muhteşem oluyor, ara sıra dolabını açıyorum, eşyalarına bakıyorum, giydirdiğimi hayal ediyorum mutlu oluyorum....

-Buluşacak olan arkadaşlar, sizin adınıza çok sevindim, konuşacağınız çok ortak noktanız var, eminim çok güzel vakit geçireceksiniz, bizler malesef uzağız...

beşik ve dolabımızı aldık kızlar :)
15 gün sonra teslim ediliyormuş.

Eklentiler

• $1432_1_DR-1001.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…