beşik ve dolabımızı aldık kızlar :)
15 gün sonra teslim ediliyormuş.
adam doğru söylüyor.benim gibi uykucu olsan çaresiz kalkıp hazırlayacak sofrayı.benim eşimin uykuyla arası yok hiç.o yüzden çok şanslıyım.allah dağına göre kar verdi.inşallah kızımda uykuyu severde anasını üzmez:)bu arada şimdi internette okuyordum.anne karnında hareketli olan bebeklerin doğduğundada çok hareketli olacağı anne karnındaki uyku saatinin doğduktan sonrada devam edeceği falan yazıyor.benim kız kıpır kıpır hiç durmuyor özellikle akşam yemeğinden sonra bir başlıyor ara ara uyuyor sanırım ama gece 12-1 benim kız ayakta.galiba yandım ben.uyku en taviz veremediğim şeydir.deliririm.
tan ben ciktiktan sonra yazmisin sende:) sesiz kalma canim sende katil eskiden yaziyordun uzun zamandr boylesin. bebisinde cok iyi masallahh umarim bugunki kontrollerinde iyi gecmistir haberlerini bekliyoruz artik :))heo burdayım ama sesim çıkmıyor doğru diyorsunuz bakıyorum size sizi dinliyorum :) yse madem öyle bende paylaşim birşeyler :) en son26+2 de doktoa ghittim kızım 1057 gr 35 cm yarın gene gidicem bakalım ne kadar oldu miniğim yüzünü görmeyi çok istiyorum yazarım burada :) birde yarın bebek alışverişimizi yapabildiğimiz kadarıını yapıcaz park yatağını felan alıcaz :) cicilerini alıcaz kızımızın :)
Kızlar bu da benm göbişimmmEki Görüntüle 677067
ayy hakkaten sinirlerim bozuldu
bide birileri demiş eşim bana 3 ay verio 1 yıl verıo zayıflamam ıcın
benımkı bir ömür verse bana zayıflamam için artık hayatta veremem ben bu kiloları
evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084
bencede cnm cok heveslenme kasilmalari hissetmeyede bilirsin bence ben de ilkiinde anlamiyordum bilmiyordum bile. ama son ikisinde bu kasilmalar beni cok mahvettio zaman ben çokta heveslenmeyim bu kasılmalara.benim gibi panik biri için pekte hoş olmaz:)
bence sen kesin citir kalirsin 3 degil 5 tane olsa bilesağol canım... bakalım biz 3 çocuktan sonra nasıl olcaz umarım aynı çıtırlıkta kalırız
maşallah sana.gözleride açık sanki
adam doğru söylüyor.benim gibi uykucu olsan çaresiz kalkıp hazırlayacak sofrayı.benim eşimin uykuyla arası yok hiç.o yüzden çok şanslıyım.allah dağına göre kar verdi.inşallah kızımda uykuyu severde anasını üzmez:)bu arada şimdi internette okuyordum.anne karnında hareketli olan bebeklerin doğduğundada çok hareketli olacağı anne karnındaki uyku saatinin doğduktan sonrada devam edeceği falan yazıyor.benim kız kıpır kıpır hiç durmuyor özellikle akşam yemeğinden sonra bir başlıyor ara ara uyuyor sanırım ama gece 12-1 benim kız ayakta.galiba yandım ben.uyku en taviz veremediğim şeydir.deliririm.
Aslinda bende cok uykucu biriyimdir ama sabah erkekden uyanip kahvalti yapiyorum iki saat sonra baygin düsüp tekrar uyuyorum.. Ama benimki de cok uyuyor canim ya adama kalk demesem ikindiye kadar yatar. Benim yaramaz da cok hareketli gece 23:00 den sonra tam gaz basliyor sabaha kadar eger dedigin gibiyse yandik..
canım işte Hazirana kadar dayanamam kesnlikle, 2. yazılıyı yapar yapmaz ayrılmalıyım ki gelen de konu anlatıp kendi tarzıyla 3. yazılıyı yapsın , onu da düşünmeliyim
en ideali yine 26 nisan olcak sanırım.
kızlar siz ne öğretmenisiniz? ben birinci sınıf öğğretmeniyim bıraktım valla çocukları bugün gördüm bi kaçını özlemişim bile ama çok yoruluyorum artık napıımyerime öğretmen geldi.
ama notlarını ben vericem performans projeleri topladım değerlendirdim öyle yani. darısı başınıza
Benim kociste cok uykucudur bende kizken hic uykuyu sevmezdim ama simdi bende esime uyutuyorum o yatıyor ben yatıyorum yinede ben ondan erken kalkıyorum kızım desen cok hareketli hele geceleri bazen uykumdan uyanıyorum hareketlerinden rahatsız oluyorum sanırım dün bir saat uyku tutmadı kızımın hareketlerinden eğer dediklerin dogru oluyorsa yandık bizim kiz gündüz uyuyup gece ayakta olacak:))
Talıaa; cnm nasılsın, ben albüm yapmayı başardım bakabilirsin, yarın kaldırcam resimlerimi
Kızlar hepinize iyigeceler benim de çok uykum geldi malum yarın kahvaltı var erken kalkcam .... gelebilirseniz bekleriz maltepe sahil migros önü saat 11.00de buluşucaz inşallah bi aksilik çıkmazsa.
Talıaa; cnm nasılsın, ben albüm yapmayı başardım bakabilirsin, yarın kaldırcam resimlerimi
Kızlar hepinize iyigeceler benim de çok uykum geldi malum yarın kahvaltı var erken kalkcam .... gelebilirseniz bekleriz maltepe sahil migros önü saat 11.00de buluşucaz inşallah bi aksilik çıkmazsa.
Canim calisiyorlar haftada iki gün falan evde olunca uzun uyumak istiyorlar anliyorum ama ögleye kadar da uyunmazki.. Vslla ben sabahin 8 de kalvaltiyi hazirliyorum basina dikiliyorum askim canim hayatim askiiiim alooo kahvalti haziiiiir... yok kalkmiyor.. oglun acikti sen kalkmadan yemeyecegim deyince ayaklaniyor hemen
Bugün doktor da söyledi bana simdi hareketli olursa dogdugu ilk aylarda ayni sekilde gider ve suan neyi yediginizde seviyor ve tepki veriyorsa doktuktan sonra da onu ister diye.. Artik dogurmadan vucudu 3-4 saatlik uykuya alistirsakmi ne
yaa okadar cok alinti yapmistim hepsi ucmus simdi silinmisyeniden de alinti yapamam suna zaten cok yorgunum butun gün kosturduk durduk cok uykusuzum suanda ne guzel herkes icin birsey yazcaktim
neyse herkese iyi aksamlar diliyerek aklimda kalanlari yazmaya calisayim . biz bugun pasaport degisikligi icin konsolosluga gittik
masallah herzamanki gibi yine tiklim tiklimdi uzun sure ayakta kaldim bir allahin kuluda kalkim otur demedi koca göbisimide actik gözlerine gözlerine sokmak icin yinede tik diyen yoktusonunda birisinin sirasi geldi kalktida öyle oturabildim bende. 2 saat bekledik yanimdaki bayanin akli basian sonradan geldi galiba bana siz niye bekliyorsun dedi hamilelere öncelik taniyor iceri girin soyleyin dedi oylede yaptik bizde gercekten öncelik taniniyormus, ben de 2 saat önce esime demistim halbuki iceri girip bir konus belki bir öncelik tanirlar diye cekindigi icin girip soyleyemedi 2 saat bostan bosa bekledik yani. ciktiktan sonrada alisverise gittik ama ben de karin agrisi hic eksik olmadi sag tarafimda apantist agrisi gibi bir agri olusut uzun sure biraz dinlendikten sonra hafifledi ama gercekten bugun cok fena agrilarla gezdim eve geldigimde bitmis bir vaziyeteydim.
Valla bizim kocişin çalışmakla alakalı degil gece geç yatıyor o yüzden sabah da kalkmıyor en erkeni 1-2 düşün e o uyuyunca şa ben tek kahvaltı yapamıyorum onu bekliyorum hep birden yiyip kalkıyorum bu ayy kilo almadan gitmem lazım oysa iştahım nasılda açıldı bugünlerde ya sagol cnm benim bizimki bogazli olacak babası gibi o zaman ne zaman yemeğe otursam başlıyor tepik atmaya gündüz ara ara hissediyorum ama gece hic durmuyor gece yoruluyor galiba gündüzde uyuyup kalıyor kızım benim ya:))
masallahh bebisin cok iyi poz vermis kiz di sanirim dimi zaten öyle bir poz vermiski sanki up uzun saclari var suan gözler acik tablo gibi duruyor masallahhhh
Cok gecmis olsun canim.. Biz hamile veya yasli birini görünce hemen kalkip yer veririz ama insanlar cok merhametsiz olmus malesef.. Hani yer vermedikleri gibi birde cekinmeden süzüyorlar insani sinir olmamak elde degil.. 2 saat yine iyi dayanmissin burdaki konsoloslukta ayni derece cok vahim bilirim.. Umarim bitmistir isiniz tekrar gitmek zorunda kalmazsin... Yat uyu madem canim allah rahatlik versin iyi geceler
yaa okadar cok alinti yapmistim hepsi ucmus simdi silinmisyeniden de alinti yapamam suna zaten cok yorgunum butun gün kosturduk durduk cok uykusuzum suanda ne guzel herkes icin birsey yazcaktim
neyse herkese iyi aksamlar diliyerek aklimda kalanlari yazmaya calisayim . biz bugun pasaport degisikligi icin konsolosluga gittik
masallah herzamanki gibi yine tiklim tiklimdi uzun sure ayakta kaldim bir allahin kuluda kalkim otur demedi koca göbisimide actik gözlerine gözlerine sokmak icin yinede tik diyen yoktusonunda birisinin sirasi geldi kalktida öyle oturabildim bende. 2 saat bekledik yanimdaki bayanin akli basian sonradan geldi galiba bana siz niye bekliyorsun dedi hamilelere öncelik taniyor iceri girin soyleyin dedi oylede yaptik bizde gercekten öncelik taniniyormus, ben de 2 saat önce esime demistim halbuki iceri girip bir konus belki bir öncelik tanirlar diye cekindigi icin girip soyleyemedi 2 saat bostan bosa bekledik yani. ciktiktan sonrada alisverise gittik ama ben de karin agrisi hic eksik olmadi sag tarafimda apantist agrisi gibi bir agri olusut uzun sure biraz dinlendikten sonra hafifledi ama gercekten bugun cok fena agrilarla gezdim eve geldigimde bitmis bir vaziyeteydim.
ozaman kiz guzeli olcak masalahhhhhhhKızlarr erkek benim bebeğimmm :))) Kız demişinniz ama :))
Hamilelere yaklaşım bakımından ingilterede garip ama güzel bir sistem var canım
Başlarda çok zrlandım metroda falan bizim Türkiyedeki gibi yer verme durumları çok nadir; hamilelere özel resimli koltuk olmasına rağmen gözümün içine baka baka yer vermiyorlardı ve çok sıkıntı çekiyordum gerçekten ki düşün baby on board larımız var bizim ama kimin umrunda:)
sonra hocam bi gün metroda halimi görünce git ve direkt söyle dedi yoksa ciddiye almazlaarmış başlangıçta zordu ama ayakta kalmak çok daha zor ve metroda her gün 2kere yaptığım için alışkanlık oldu sanırım nerede olursa cafede kuyruklarda bankada falan gidip doğrudan söylemesem de bir kere uff ayy diyorum hemen yollar açılıyor eşim de hayretler içinde kalıyor özellikle metroda kocaman adamı kaldırıp oturup telefonunla oyun oynuyorsun diyor ama napim ayakta kalınca sonra acısını ben çekiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?