2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
beşik ve dolabımızı aldık kızlar :)
15 gün sonra teslim ediliyormuş.

Cok tatlilar cnm gule gule kullanin insallah bebek odasida boyle cici civil civil olmali renkli alman iyi olmus

Hkn2013, nilom iyi geceler kizlar Allah rahatlıklar versin :)

Aslinda bende cok uykucu biriyimdir ama sabah erkekden uyanip kahvalti yapiyorum iki saat sonra baygin düsüp tekrar uyuyorum.. Ama benimki de cok uyuyor canim ya adama kalk demesem ikindiye kadar yatar. Benim yaramaz da cok hareketli gece 23:00 den sonra tam gaz basliyor sabaha kadar eger dedigin gibiyse yandik..

tan ben ciktiktan sonra yazmisin sende:) sesiz kalma canim sende katil eskiden yaziyordun uzun zamandr boylesin. bebisinde cok iyi masallahh umarim bugunki kontrollerinde iyi gecmistir haberlerini bekliyoruz artik :))

masallahh hic kilon yok gercekten de hullyye katiliyorum bende

ayy hakkaten sinirlerim bozuldu
bide birileri demiş eşim bana 3 ay verio 1 yıl verıo zayıflamam ıcın

benımkı bir ömür verse bana zayıflamam için artık hayatta veremem ben bu kiloları

evvetttt
kızlarrr 20 kılo almıs bulunmakla ve bu durumdan utanmakla bırlıkte Eki Görüntüle 677084 Eki Görüntüle 677084

kiz sen nerene aldin o kiloyu gercekten cok sasiridm ya bende tombik birsey oldun sandim seni cok guzel duruyor gobisin seninde masallahh. sen yalanci degilsin cnm senin kilolarin yalanci dogumla birlikte onlar hic kalmiyacak inan bana

o zaman ben çokta heveslenmeyim bu kasılmalara.benim gibi panik biri için pekte hoş olmaz:)
bencede cnm cok heveslenme kasilmalari hissetmeyede bilirsin bence ben de ilkiinde anlamiyordum bilmiyordum bile. ama son ikisinde bu kasilmalar beni cok mahvetti(

sağol canım... bakalım biz 3 çocuktan sonra nasıl olcaz umarım aynı çıtırlıkta kalırız
bence sen kesin citir kalirsin 3 degil 5 tane olsa bile

Son düzenleme:

Benim kociste cok uykucudur bende kizken hic uykuyu sevmezdim ama simdi bende esime uyutuyorum o yatıyor ben yatıyorum yinede ben ondan erken kalkıyorum kızım desen cok hareketli hele geceleri bazen uykumdan uyanıyorum hareketlerinden rahatsız oluyorum sanırım dün bir saat uyku tutmadı kızımın hareketlerinden eğer dediklerin dogru oluyorsa yandık bizim kiz gündüz uyuyup gece ayakta olacak:))

Talıaa; cnm nasılsın, ben albüm yapmayı başardım bakabilirsin, yarın kaldırcam resimlerimi

Kızlar hepinize iyigeceler benim de çok uykum geldi malum yarın kahvaltı var erken kalkcam .... gelebilirseniz bekleriz maltepe sahil migros önü saat 11.00de buluşucaz inşallah bi aksilik çıkmazsa.

ben 32. haftamı 7 mayısta bitiriyorum. ama o gün ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızım. eğer 37. haftaya kadar kalırsam ekime kadar izinli olmuş oluyorum.
tabii ben memlekete gideceğim için son haftalarda yolda olmak istemiyorum o nedenle daha erken izne ayrılmam gerek. 34 ya da 35. hafta gibi planladım ama. o şekilde nasıl olacak onu bilmiyorum.

yaa okadar cok alinti yapmistim hepsi ucmus simdi silinmis yeniden de alinti yapamam suna zaten cok yorgunum butun gün kosturduk durduk cok uykusuzum suanda ne guzel herkes icin birsey yazcaktim
neyse herkese iyi aksamlar diliyerek aklimda kalanlari yazmaya calisayim . biz bugun pasaport degisikligi icin konsolosluga gittik
masallah herzamanki gibi yine tiklim tiklimdi uzun sure ayakta kaldim bir allahin kuluda kalkim otur demedi koca göbisimide actik gözlerine gözlerine sokmak icin yinede tik diyen yoktu sonunda birisinin sirasi geldi kalktida öyle oturabildim bende. 2 saat bekledik yanimdaki bayanin akli basian sonradan geldi galiba bana siz niye bekliyorsun dedi hamilelere öncelik taniyor iceri girin soyleyin dedi oylede yaptik bizde gercekten öncelik taniniyormus, ben de 2 saat önce esime demistim halbuki iceri girip bir konus belki bir öncelik tanirlar diye cekindigi icin girip soyleyemedi2 saat bostan bosa bekledik yani. ciktiktan sonrada alisverise gittik ama ben de karin agrisi hic eksik olmadi sag tarafimda apantist agrisi gibi bir agri olusut uzun sure biraz dinlendikten sonra hafifledi ama gercekten bugun cok fena agrilarla gezdimeve geldigimde bitmis bir vaziyeteydim.

Canim calisiyorlar haftada iki gün falan evde olunca uzun uyumak istiyorlar anliyorum ama ögleye kadar da uyunmazki.. Vslla ben sabahin 8 de kalvaltiyi hazirliyorum basina dikiliyorum askim canim hayatim askiiiim alooo kahvalti haziiiiir... yok kalkmiyor.. oglun acikti sen kalkmadan yemeyecegim deyince ayaklaniyor hemen
Bugün doktor da söyledi bana simdi hareketli olursa dogdugu ilk aylarda ayni sekilde gider ve suan neyi yediginizde seviyor ve tepki veriyorsa doktuktan sonra da onu ister diye.. Artik dogurmadan vucudu 3-4 saatlik uykuya alistirsakmi ne

Cnm ben gördüm cok seker cok güzelsin hamislikte yakışmış masallAh size
Ohh ne guzel ya bende istiyorum ya uff ama biz uzagiz ayıp olmuyo mü kizlar ya geleni var gelemeyeni var yani tmm cnm Allah rahatlıklar versin iyi geceler yarin buluştuğunuz zaman resim cekin bekliyoruz topikce:)

tsk ederim cnm iyi sayiliriz bugun sen nasilsin. okudum canim gecmisi cevap yazcaktim ama alintilar kayboldu yanlislikla( hemen bakcam arkadaslara yorum yaptiktan sonra :))
malesef ben almanyadayim canim okuyunca cok kiskandim siziiohhh ne guzel kizartmalar flnn yencekmis hemde sahilde valla misss keske bizde orda olsak ben istanbula geldigimde bir gunde bir ucundan bir ucuna gitmistim kac kez hic uzak gelmezdi bana hemen gelirdim kesin nese size afiyet seker olsun iyi eglenceler diliyorum bizide unutmayin fotolarinizi eklyinki bizde gelmis kadar olalim dimi iyi gceler cnm allah rahatlik versin kendine ve bebisine iyi bak öpüyoruz sizi

Valla bizim kocişin çalışmakla alakalı degil gece geç yatıyor o yüzden sabah da kalkmıyor en erkeni 1-2 düşün e o uyuyunca şa ben tek kahvaltı yapamıyorum onu bekliyorum hep birden yiyip kalkıyorum bu ayy kilo almadan gitmem lazım oysa iştahım nasılda açıldı bugünlerde ya sagol cnm benim bizimki bogazli olacak babası gibi o zaman ne zaman yemeğe otursam başlıyor tepik atmaya gündüz ara ara hissediyorum ama gece hic durmuyor gece yoruluyor galiba gündüzde uyuyup kalıyor kızım benim ya:))

Cok gecmis olsun canim.. Biz hamile veya yasli birini görünce hemen kalkip yer veririz ama insanlar cok merhametsiz olmus malesef.. Hani yer vermedikleri gibi birde cekinmeden süzüyorlar insani sinir olmamak elde degil.. 2 saat yine iyi dayanmissin burdaki konsoloslukta ayni derece cok vahim bilirim.. Umarim bitmistir isiniz tekrar gitmek zorunda kalmazsin... Yat uyu madem canim allah rahatlik versin iyi geceler

Ozaman dedigin gibi en kolayi canim beraber kahvalti ayri ayri ugrasmaktansa.. Ben bir saat ayakta duramiyorum bacaklarim sizliyor resmen fazladan ise ne gerek var..
Senin kizda bizimki gibi ama bizde geceleri pek erken uyuyor sayilmayiz bizim uyku düzenimizden de etkileniyorlardir belki

Buarada sen benden 1 gün geride gidiyordun simdi 30. haftaya girmissin :26:

MIKAILESRA ay o en tatli bir bebiss yaa bayildim bayildim o pozlara hele ilk resimdeki gulumsuyor gbii duyor. ayaklari elleri herseyi ne kadar bellii olmus. cokta kiskandik hani bizim doktor boyle bir poz yakalayamadiya cokmu becereksiz acaba bu doktor insallah bizde artik boyle pozlari gorebiliriz canim bebisin kilosuda gayet iyimis ne guzel bak sende ögrendin sonunda cok sukur haa bu arada esinede masallahh kiz ütüleri yapmis ay ben bizimkine herseyi yaptiriyorumda bir su ütüyü yaptiramiyorumbi bu konuda cok becereksiz yada yaparsam oda bana kalir diye korkuyor

BEBISIMOLSUNN:: ne kadarrrrr güzel gözukuyor göbisin masalalhhhhhhh gercekten masallahin var canim 3 bebekler hic kilo almayanlardansin sendee seni ayrica tebrik etmek istiyorum bu yuzden cok guzel gözukuyor fizigin ve göbisin hele o icindeki miniklerr onlar bir baska tatli

kizlar daha cok alinti yapmistim ama suan aklima gelmiyor geldikce yazmaya calisirim göbisini ekleyenlerin hepsine cevap yazamadiysam kusra bakmasinlar . birde aramiza yeni arkadaslar katilmis hosgedliniz diyorum onlarada hayirlis dogumlar nasip etsin raabim onlarada ve tabi hepimizede ..yarin bulusacak arkadaslara iyi eglenceelr diliyorum bizim yerimizede eglenin ve unutmayin asla foto ekleyinnbbugun doktora gidip bebisin kilosunu ögerenler olmus masallahh diyiorum hepsine ) birde su kilo konusu cok konusulmus kizlar hic biriniz kilolu degilsinizz yaa hepinizde hamilelik kilosu var sadece bebisler dogunca onlar kaybolurr benim gibi önceden kilolu olanlar dusunsun birakin siz degill

cokk saol cnmm gercektende öyle cok merhametsiz olmuslar bugu hullyyde ayni seyden sikayetci olmus.artik otobus ve trenlerde aliskinim yer vermemelerine biliyorsun sende almanlarin öyle bir huyu yok asla cok aciz bir durumda biri gelmedikce kalkmazlar :)
ama turk bunlarin hepside ve ustelik hemen yani basimda oturan kisilerde cok genc ve cocuk doluydu, yasli olsalar neyse anliyacam onlardan zaten oyle seyide beklemem asla ama adamlar kocaman gobsimi görmemezlik geldi ya
ay hic sorma guya randevuyla aliyorlar artik internetne e postayla randevu aliliyorsun önceden ama bu lafta kaliyor oraa gidince hic birseyin degismediigni göruyorsun. eger hamileligimde yararlanmamis olsaydim daha en az 3 saat daha beklerdik cok sukur bitti sayilr sadece gidip alinacak onada esim gidebilirmis benle alakasi yok artik. cnm biraz dah durum sonra cikarim size yazarken uykum kacti birden

Hamilelere yaklaşım bakımından ingilterede garip ama güzel bir sistem var canım
Başlarda çok zrlandım metroda falan bizim Türkiyedeki gibi yer verme durumları çok nadir; hamilelere özel resimli koltuk olmasına rağmen gözümün içine baka baka yer vermiyorlardı ve çok sıkıntı çekiyordum gerçekten ki düşün baby on board larımız var bizim ama kimin umrunda:)
sonra hocam bi gün metroda halimi görünce git ve direkt söyle dedi yoksa ciddiye almazlaarmış başlangıçta zordu ama ayakta kalmak çok daha zor ve metroda her gün 2kere yaptığım için alışkanlık oldu sanırım nerede olursa cafede kuyruklarda bankada falan gidip doğrudan söylemesem de bir kere uff ayy diyorum hemen yollar açılıyor eşim de hayretler içinde kalıyor özellikle metroda kocaman adamı kaldırıp oturup telefonunla oyun oynuyorsun diyor ama napim ayakta kalınca sonra acısını ben çekiyorum:)

burda o board lardan sadece yasli bebek ve özurluler icin var cnm hamiler icin olup olmadiigni hic görmedim olsa mutlaka görurdum bende. ayrica olsa bile ben kalkarmisin ben hamileyim diyemem kikarsimdaki dusunsun diye beklerim ben ama malesef burda da oyle bir anlayis yok :))) gerci cok fazla ayakta gitmedim mutlaka yer bulmusumdur bir sekilde bir kac kez gittigimde gercekten bende cok zorlandim hedme hamileligm basindaydi simdi oyle bir durumda cok cok zorlanirim. benimde gezmeye fln gitigimde esim yanimda oluyor zaten o yer takibi ediyor hemen bana soyluyor saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…