Ozaman dedigin gibi en kolayi canim beraber kahvalti ayri ayri ugrasmaktansa.. Ben bir saat ayakta duramiyorum bacaklarim sizliyor resmen fazladan ise ne gerek var..
Senin kizda bizimki gibi ama bizde geceleri pek erken uyuyor sayilmayizbizim uyku düzenimizden de etkileniyorlardir belki
Buarada sen benden 1 gün geride gidiyordun simdi 30. haftaya girmissin:26:
Aynen benimde fazla ayakta durduğum zaman ayaklarım ve belim ağrıyor birde kalçama kramplar giriyor sizde de oluyor mü ki hic sorma bizde uyku düzeni yok ki cevizlerde de olsun ya ama yatağa yattığımda bizim kiz hareketlenmeye başlıyordu öncedende
Evet cnm Pazartesi doktor kontrolum vardı normalde 24 hazırandi gerideydi Doktoruma sordum en geç 19 dedi simdi 19 Haziran'a ilerledik o yüzden one gecmis olduk
Ayyy cok tesekkür ederiz teyzesi gözleri acip acip minik parmaklarini inceliyordu bu ne ya der gibi kuzum iki eliyle ayagini tutup agzina götürüp ayak parmaklarini emiyor falan cok güzeldi tam 40 dk baktik degdi verdigimiz paraya.. Senin de kizini dogmadan bir an önce görmek istiyoruz 32. haftadan sonra cok fazla birsey yakalayamaz doktor sanirim zaten birdahakine umarim kipir kipir olur annesinin karninda
Evet canim hic ütü bilmeyen adam bugün benden daha güzel ütü yaptiartik yapmayi bilmiyorum diyemez
Bizim türkler cok daha duyarsiz bu konuda canim ama esim yanimda olunca kim olursa olsun gidip söylüyor burda esim hamile yer verin diyr tabi yalnizken ben söyleyemiyorum hic onlar cekinmiyor ama ben yer istemeye cekiniyorum.. Allahtan esin halleder birdahaki sefere ama sen neredeyse hergün disardasin masallah canim ne zaman okusam biryerlerdeydim diyorsun ama gözünü seveyim artik dikkat et bir alisveris merkezin de falan dogurma
Ay ben simdi kiskanir gibi oldumbenim oglan 2-3 hafta önde gidiyor diyorduk ama senin kizda son aylarda tempoyu yükseltmis masallah :) cok merak ediyorum hangimiz erken doguracagiz
Agrilardan ben bitmis durumdayim tam 2 saat önce esimin yaninda oturup agladim cocuk gibi göbek bi taratan agirlik veriyor kalcamdan vajinaya dogru kötü bir agri var hep en zoruda dizlerimden üstü bacaklarim cok kötü sizliyor birde üzerine şiş tabi yürürken penguen gibi yürüyorum artik
Ya kizlar beni görenler senin ki erkek diyor ben simdi hic bı yerimden kilo almadım ayniyim sadece gobisim şişti hemde cok sivri yanlarda birsey yok önümde top gibi kalçalarda aynı hep erkek fıyorlar birde kiz deyip oğlan çıkanları oğlan deyipde kiz çıkanları da duydukca acaba öyle mı bende deniyor birsey olur mü ama ben cok alıştım kızıma değişmesini istemiyorum birde herseyi kiz pembiş pembiş ya kızım bize supriz yaparsa:)))
hahahahaha ayy cok güldüm yaaa yorumunaa yok canim hergun cikmiyorum aslinda hatta annem diyorki ne evde oturp duruyorsun cik disari biraz diyorbende anne ciktiklarimi hicmi görmuyorsun diyorum, sanim onlari gezmekten saymyior annem alisveris olunca. sadece cumartesi gunleri gidiyoruz canim hafta ici cok nadir disari cikiyorum doktor isim yoksa gerci bu ay okadar cok ranvedum varki okullarda hastanelerde doktorlarda nasil gececek bu ay bilmiyorum insallah dedigi gibi bir yerlerde dogurup kalmam
zaten anladim resimlerinde canim ayagiyla oynuyordu bir yerde cok tatli gözukuyordu gercekten ayaklarini emmekte hakli benim bile isirasim geldi taaa burdanmasalahhhh . bir artik umudumuzu kesitik 3D olayindan bakalim artik bu haftadan sonra ne alabilirki zaten, bugun 33 haftalik olduk baya buyudu bebis harektelerini yaklamasi cok zor ne yazikki ((( kismet artik napalim bizde dogunca göruruz
ya niye kafana boyle seyleri takip kendine sorun ediyorsun kim ne derse dedin takilma buna ayrica bu hicte belli olmuyor cok sivri oluo karni kiz doguran oluyor yada tam tersi basenleri genislemis erkek doguruyor. hem gobislerini ekleyen arkadaslarin icindede vardi kiz bebegi olcak ama karni baya sivri duruyordu kimdi hatirlayamadim simdi. kendisjnede demsitm eminmisin kizin olcagindna diyetakma kafana bunlar cnm. bu arada 30 haftaya girmisin sende tebrik ederim
Demekki ben hep disardayim yazdiklarina denk gelmisim canim..
İs hic bitermi bitmiyor malesef.. Tam hepsi tamam diyorsun biyerden birsey cikiyor..
Sen ödemeyi öndenmi yapmistin 3d icin buarada? Eh buzamana kadar olmadi parani geri iade ederler sanirim
Hem olsun canimtakma kafana 3d olmadiysa yarin dogunca al eline kamerayi realD yap sende :))
Kizkanma dünürüm ya o senin gelinin degil mı hem erkekten büyük olursa zengin olurlar fena mı:)) cnm farketmez sağlıklı bir sekilde doğduklarda problem degil gunü gelince doğsunlar insallah
Yok masallAh ben kendimi bazen agir bazense bir kuş gibi hafif hissediyorum mesela bugun sanki ben hamile değildim valla gezdim tozdum evime geldim ana ara ara kalçama yani popoma dogru sancı kramp gibi seyler oluyor birde kuyruk sokumu denen yerden belim ikiye ayrılıyor sanki ağrıdan cok gecmis oldun hayırlısı ile su 2 ayıda atlattık mı bebislerimiz gelir o zamandabaska seylerden şikayet ederiz
Sorun etmiyorum bitanem ama insan duyuncada düşünmeden edemiyor iste herseyin hayırlısı Rabbim ne verirse o ama iste herkes ayrı birsey diyor ben inanmıyorum zaten o tür seylere herkese göre değişiyor haklisin cnm evet hep imreneydi bakıyordum 30. Haftalarda olanlara artık bende 30. Haftadayim ya ve artık sin iki aya giriyorum hadi hayırlısı tatlim cok tesekkur ediyorum:)))
öyle olmus galibaa yada aklinda oyle kalmistir. gerci yarinda ikeaya gitmek zorundayiz simdiden soyleyin ben onuda
hala bebisim yataginin eksigi gelmediyarin ikeayi ayaga kaldirmayi dusunuyorum tvde haber olursam bilki beimdir o deli kari
yok cnm ödenek istiyormusun demislerdi bende sonra bitince dedim oyle kaldi ödemedim yani ama dedigin gibi ödemis olsam dahi cd olmayinca alabiliyordum geri parami ama suna para önemli degil keske cd olsaydi diyorumneyse kismet artik dedigin gibi bende real cd yaparim kizima
Ama biz konusmustuk bu konuyu seninle birgün bile erken dogmasin oglusumdan yaş farki olmasin diye.. Sanirim senin kiz bizi begenmedi bütün hiziyla bizimkinden erken gelmeye calisiyor.. Aynen canim saglikli olsunlar herseyleri yerinde olsunda biz agrisiyla sizisiyla biraz daha bekleriz..
Cok saol canim önceden yürüyüse falan cikiyordum simdi yarin saatte ömrümden ömür gidiyor
Buarada göbek konusunda bak benim oglusum olucak göbegim hic sivri degil tamamen yuvarlak basenlerim falanda cikti okadar getirme aklina bunlari.. Hersey allahtan
Kac hafta oldu halami göndermediler masallah zorla günaha sokar bunlar adami ama cok rica ediyorum sen sakinligini koru gidince.. İkeada olay cikardi yerine besik parcalari yüzünden dogurdu diye haber olma sonra
Hem bu neki h&m den emzirme sütyeni siparis vermistim gecen gün mail gelmis 05-20.07 de göndereceklermisdüsün taa 7. Ayda ben dogurduktan sonra iptal ettim tekrar bende mecbur..
Yorgun olan sendin ama benim cok uykum geldi suan tek gözüm kapali yaziyorum inan iyi geceler kizlar hepinize allah rahatlik versin
Amin insallah cnm aslında ikisinede hazirlikliyim basta bizimkine erkek dediler sonra değişti ya o yüzden be olursa raziyim aldıklarımı da dediğin gibi giydirdiklerimi giydirir hic olmazsa hediye götürürüm artık ben o kadar ilac hic kullanmadım cnm benim cikarmalarim vardı vitamin falan hic almadım doktor kan ilacı verdi yine almadım gecen ay kanım düşüşe geçince doktor kullan dedi günde bir defa onu akıyorum baska da ilacım yok ben ilac içme ozurluyum zatenamin canim hayirlisi olsun insallah 2 ayda cabucak gecer artik iyice zorlaniyorum bende .:) bosver sen endiselenme yinede hic belli olmaz bu is oyle göbisin sekliyle semasiyla :) hem olsa bile senin ilk nasilsa ikside yok hayirlisi buymus dersin gecersin artik birtek aldiklarin sorun olur iste onlarida ikinciye saklarsininsallah oyle birsey olmaz yinede hic birimizde olmasin
Beğendiğine sevindim cnm internetten alırken ya güzel gelmezse diye çok endişe etmiştim, ama güzel minik şirin bir kırmızı beşik geldi
Cnm çoook saol tarifine göre kolayca ekledim resimleri, arkadaşlar kısa süreliğine ben de resimlerimi ekledim sonra silicem, ben hala geçmişi okumaya devam buarada
Bizde oglusumuzu cok uzun zamandan sonra görebildik bugün cok sükür boyu 2 hafta kadar önde uzun kilosu normalmis haftasina göre,,,
Eki Görüntüle 677294 Eki Görüntüle 677295 Eki Görüntüle 677296 Eki Görüntüle 677297 Eki Görüntüle 677298 Eki Görüntüle 677299
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?