2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Herkese hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız benim bugün işte son günüm pazartesi raporumu alıcam nasipse çok mutluyum sıkılmıştım artık çalışmaktan yaaaaa :119::119::119::119:
Darısı hully ile beraber tüm gün dolduran annelerimize inşallah
Partonum işe dönün gibi bir iki laf etti bana hayırlısı dedim ama dönmeyi düşünmüyorum tabiki memurluk olursa olur olmazsa evde kızımla ilgilenmeyi dşünüyorum babamız baksın bize ama dimiiii çok şükür ev araba kredi borcumuz filan yok
evde netim yok eşimin dükkanından takip etmeye çalışıcam sizi kendinize iyi bakın herkesleri kocaman

sağol canımmm evet parmak emiyor oğlum minicik yizünü kapatmış kocaman elleriyle inşallah birkaç sene sonra kızımızda olur ikimiz için dua edeyim ben

Günaydın kızlar

Haftasonu oldugu nasılda belliii , yine topikte kimsecikler yok

Biz oğluşumla yine kalkıp işe geldik Herkese iyi haftasonları diliyoruzz

ayyy ne hoş kocişleriniz varrr benimki dağıtmaktan başka bişii yapmıyor, yalandan bazen yemeği ben hazırlayayım çayı ben koyayım falan diyor ama yok diyorum ben yaparım, şanslısınız valllaa

off bende bıktım yaa kan ilacı iğrenç, hele o kocaman decaviti içmek zulüm oluyor bana şimdi birde magnezyum eklendi bıktım valla

Günaydınn herkese. Sana da hayırlı olsun iznin, ben de şimdi doktora geldim kontrolümüz var ve 1 haftalık rapor alıp haftaya da 32. Hafta raporumla resmen izinli olacağım. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Bu arada ben de kazaskerde oturuyorum anadolu yakasındaki buluşmaya çok sevinmişken bu sabah olması yıktı beni :)) hastane saatime denk geldi. Size güzel muhabbetler diliyorum, bir sonrakine görüşmek üzere :)

Cok tatlilar cnm gule gule kullanin insallah bebek odasida boyle cici civil civil olmali renkli alman iyi olmus

çok sağol canım :) aslında benim gözüm hep beyaz takımlardaydı ama ortak karar olunca böyle oldu :) gerçi burada da beyaz tk.ları genelde kıza yakıştırdıklarını okudum, oğluşuma renkli alayım bari dedim :)

bu sebepten eşim seni 16 saat uyutmak lazım son zamanlarda diyor :)) benimki şalgam içince tuzlu yiyince tepki verdiğine göre annesi gibi tuzlu sevecek diyorum :)

günaydın kızlar

benim gibi hafta sonunda çalışmak zorunda olanlara allah kolaylık versin. evinde kahvaltı keyfi yapanlara da afiyet olsun. darısı başıma

bebişlerini görenler olmuş hepsine maşallah hep güzel haberler negüzel
göbişlerse mükemmel hepsi çok yakışmış annişlere. kilolaraysa takılmak yok kızlar doğumdan sonra hep beraber diyete girip burda diyet listelerini paylaşıp vercez inş. kiloları

günaydın kızlar. benimde bugün kontrolüm vardı. kızçem 1100 kg olmuş. doktor normal dedi. herşey yolunda çok şükür. kan ilacı magnezyum ve b vitamini verdi. bi yandanda balık hapına devam edicem. ayrıca 29 30 nisan gibi gel raporunu yazalım dedi. 32 haftada çıkıcam inşallah iznime. :))

kızlar sizden çok kıskandım bu da benim göbişim. bazıları çok büyümüş diyor bazıları da yok normal diyor. benim de kıyaslama şansım pek yok ama kızımla muyluyuz çok şükür :))

kızlar hemoglobinleriniz kaç?
ne zaman riskli olur?
sonuçlarıma internetten baktım daaaa

canım şimdi son tahlillerime baktım da HGB 9,5 yazıyor doktor bana çok düşük demişti.Normal değerler elimdeki sonuçlarda 11,5-18 arası senin ki kaç çıkmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…