2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

maşallaaah üç tane yavru mu var şimdi bu göbişte :44:Allahımmm ne büyüksün..Allah kolaylık versin canım bol bol oku üfle kendini de bebişlerini de

Maşallah sizeee bence de normal canım bizde şimdi bu kadarız ve bide suyumuz iki kat fazla kocaman oldu göbişim yakında önümü göremicem diye korkuyorum inş daha da artmaz suyumuz hemde kişiden kişiye değişiyo canım bazıları bizim gibiyken doğuma giriyo bünye meselesi işte hiç kilo almış gibi durmuyosun bu arada

çok teşekkür ederiz. aslında 11 kilo aldım ama bunu duymak bile süper

senin neden erken doğum riskin var hayatım? benim plasenta ayrılmasından dolayı riskli yatıyorum şükür iyiyim ama korkuyorum tabi.. bende raporluyum artık 32.haftamda da iznim başlayacak nasipse... 34.haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor diye biliyordum şaşırdım şimdi... allahım korusun bebişlerimizi gününde sağlıkla gelsinler inşallah...

yatak bulursan bana da haber ver nolur...

maaşallah canımm.... çok güzel yaa....

güle güle kullan.ben aynı pijamayı mağazadan 105 liraya alarak kazık yedim:)ama güzel duruyor üzerimde.senin kargoyla ne kadara geldi acaba?

95-tl ye geldi canım...

canım şimdi son tahlillerime baktım da HGB 9,5 yazıyor doktor bana çok düşük demişti.Normal değerler elimdeki sonuçlarda 11,5-18 arası senin ki kaç çıkmış
CANIM 11,8 çıkmış benim, henüz doktorla görüşmedim, kan ilacı filan kulllanmıyorum gerek var mı acaba bu değere?

CANIM 11,8 çıkmış benim, henüz doktorla görüşmedim, kan ilacı filan kulllanmıyorum gerek var mı acaba bu değere?

canım hamileliğimin ilk aylarında benim 9.7 idi çok düşük diye dr kan ilacı verdi sürekli kullandım değerim 13 olmasına rağmen doktorum ilaca devam etmem gerektiğini söylediği doğumda çok kan kaybediliyormuş takviye kana ihtiyacımız olmasın diye ilaca devam ediyorum belki senin dr da kontrole gittiğinde verebilir.

canım sanada maşallah, süpersinn ben haziran annişlerinden evet bu çok kilo almış diyebilecegim birini henüz görmedimmm

ayyy nasıl mutlu oluyorum böyle şeyleri duyunca. aslında çok önemsemiyorum kiloyu ama yine de güzel göründüğünü duymak harika... eminim sen de öylesindir

Eklemiştim ben canım bir kaç gün önce, istersen haziran annelerinin görbişlerinde de var, oraya fazla yazılmadığı son 2-3. sayfadadır en fazla
ben de 10 kiloyu geçiyor artık, 11 sayılır aldığım kilo
ama hiiiiçç sorun etmiyorumi kızım sağlıkla dünyaya gelsin , veririm Allah'ın izniyle, normalde çok iştahlı biri değilim hiç çünkü.

canım sanada maşallah, süpersinn ben haziran annişlerinden evet bu çok kilo almış diyebilecegim birini henüz görmedimmm

hepinize sarılıp öpesim var herhalde herkes kendini tombiş görüyor ondan... ben de henüz şişman birini görmedim. inşallah çok ödem yapmayız son aylarda da böyle güzel bitiririz

hemeeeeeennnnnnnnnnnnnnn bakıyorum

Alıntı yapmayı becerememişim saçma bişey olmuş aşağıdaki cevabım sanaydı :)))

çooooooooooooook teşekkürler. aramızda birgün var senle, ben de perşembe günü gittim doktora kızım 1885 gram boyumuz da 42,5 cm. bak ölçüler de aynı benimkinin de başı aşağıya dönmüş doğum pozisyonunu almış dedi doktor. herşey süper yani ikimiz için de... Allah herkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip etsin. herkesin güzel haberlerini okudukça çok şükür diyorum içimden...

baktım baktım sen de gayet iyisin. bi kere parmaklardan belli hiç şişme yok gayet ince duruyorlar ben herkesin önce parmaklarına bakıyorum ödem sanki ordan belli oluyor en çok. senin parmaklar incecik gözüküyor. maşallah ben de senin gibi kiloyu sorun etmiyorum valla herkes bünyesine göre kilo alıyor sonuçta ama hepimizin önceliği bebişler onlar iyi olsun da... ben normalde de çok iştahlıydım ama sanırım abur cubur ve sağlıksız şeyleri yemeyi kesince kilom çok da sapıtmadı. gerçi doktoruma sorsam çok kilo aldın diyor

maaşallah canım fit sin valla bence süper..

çok teşekkür ederimmmmmmmmm boyum uzun ondan herhalde öyle duruyor. yoksa o fotoda gördüğün ben tartıda 83 kilo basıyor

Selam kizlar iyi hafta sonları hepinize topikte 5 kisiyiz millet kahvaltılarda cok kıskandım valla ne yapıyorlar ne konuşuyorlar acep ya merak ediyorum

Bu arada desty hic de kilo almış gozukmuyorsun hem gobiste normal abartı yok sen kisilere bakma bana da kimileri öyle diyor ama takmıyorum icimizde bir can var hamileyiz şişmemiz normal yani kimi az kimi cok yapiyla alakalı birazda valla zeyynonun dediği gibi Haziran annelerinde hiçde asiri kilo almış birini görmedim biz kendimiz rahatsız oluyoruz sadece

Hafsak cnm gözün Aydın darısı diger calisan annelerin basına olsun keyfini çikar gez bol bol kendine ve kuzuna iyi bak

Deryaf iyi yapmissin bencede biraz degisiklik iyi olmuş sade mobilya alan arkadaslarımız cok bence cok uygun güle güle kullanın

Benim de kanım düşüşe geçmişti gecen ayy kan ilacımı kullanmıyorsun ama bir aydır kullanıyorum artık sadece ilaca bağlı kalmayın kizlar kan yapıcı seylerde yiyin mesela (kuru üzüm ve hurma)

Son düzenleme:

Suan gorunen kadarıyla dusuk degıl ama sınırdasın canım doktorun ıhtıyaten verebılır dusme olasılıgı yuksek cunkı gebelıkte

Hazıran annelerı tılsımlı kımse kılosunu gostermıyor superızz

ben de abur cuburu çok seven biri olarak kesmeye çalıştım canım, ama bu kez sürekli ev yapımı kek, kurabiye, ıvır zıvır yaptırıyorum
şekerim de çıkmadı ya, yiyorum valla çok çok canım ne isterse hiç kısmıyorum,
ama tabiki kalsiyum, çerez, kuru meyve bunları da tüketmeye çalışıyorum.
özellikle hurmaya taktım bu ara, doğumu da kolaylaştırıyomuş canım aklınızda bulunsun, ben başladım günde 2-4 yiyorum valla cevizle süper oluyooo

selam kızlar az önce doktordan geldik.oğluşumuzu gördük. 27+2 deyiz normalde burdaki takvime göre daha ilerdeyiz ama
1333 gr olmuş maşallah tosunum 39 cmmiş boyu da öyle tatlıydı ki uyuyordu ultrason çekilirken,yüzüne de ayaklarını koymuş tost şeklindeydi hehehe kıyamam.doktor amcası karnıma vurdu biraz uyansın diye ama yok uyanmadı,bir ayağını çekti ama ötekini çekmedi sadece yüzünün yarısını gösterdi bize oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…