kızlar sizden çok kıskandım bu da benim göbişim. bazıları çok büyümüş diyor bazıları da yok normal diyor. benim de kıyaslama şansım pek yok ama kızımla muyluyuz çok şükür :))Eki Görüntüle 677844
maşallaaahüç tane yavru mu var şimdi bu göbişte :44:Allahımmm ne büyüksün..Allah kolaylık versin canım bol bol oku üfle kendini de bebişlerini de
Maşallah sizeeebence de normal canım bizde şimdi bu kadarız ve bide suyumuz iki kat fazla kocaman oldu göbişim yakında önümü göremicem diye korkuyorum inş daha da artmaz suyumuz hemde kişiden kişiye değişiyo canım bazıları bizim gibiyken doğuma giriyo bünye meselesi işte hiç kilo almış gibi durmuyosun bu arada
Merh. bayanlar, bugün 20 günlük daha rapor aldım, 20 gün sonra ise yani 31+5'de doğum iznine ayrılıyorum, zaten ben 3 aydır raporluydum, çalışmayı unuttum valla...Yine işyerimizde hamile bir bayan daha vardı, benden yaklaşık 2 ay önceydi, 1 mayısta doğumu olacaktı ama bugün yani 36 haftalıkken erken doğum yapmış, önce sancı çekmiş, normal yapacakmış doğumu, herşeyi iyiymiş, açılmada olmuş ancak bebek bir türlü gelmemiş, sonra bebekte sorun olunca acil sezaryana almışlar, bebeğin ciğerleri gelişmediği için şimdi küvözdeymiş, benimde erken doğum riskim var, onun için böyle erken doğum yapanları duyunca korkuyorum...
Canim bende aynisini aldim ve dusunuyordum ne yapsam diye, sallaniyor demi sunger besigin icinde? Ben odasini alirken soracagim onun ebatlarinda bir yatak varmi diye yoksa yaptirmak lazim galiba, annm altina kucuk battaniye koyar destekleriz dedi ama denemedim nasil olur bilmiyorum
güle güle kullan.ben aynı pijamayı mağazadan 105 liraya alarak kazık yedim:)ama güzel duruyor üzerimde.senin kargoyla ne kadara geldi acaba?
CANIM 11,8 çıkmış benim, henüz doktorla görüşmedim, kan ilacı filan kulllanmıyorum gerek var mı acaba bu değere?canım şimdi son tahlillerime baktım da HGB 9,5 yazıyor doktor bana çok düşük demişti.Normal değerler elimdeki sonuçlarda 11,5-18 arasısenin ki kaç çıkmış
kızlar sizden çok kıskandım bu da benim göbişim. bazıları çok büyümüş diyor bazıları da yok normal diyor. benim de kıyaslama şansım pek yok ama kızımla muyluyuz çok şükür :))Eki Görüntüle 677844
CANIM 11,8 çıkmış benim, henüz doktorla görüşmedim, kan ilacı filan kulllanmıyorum gerek var mı acaba bu değere?
canım fıstık gibisin maşallah sadece bebiş var
ayyy nasıl mutlu oluyorum böyle şeyleri duyunca. aslında çok önemsemiyorum kiloyu ama yine de güzel göründüğünü duymak harika... eminim sen de öylesindir
ayyy nasıl mutlu oluyorum böyle şeyleri duyunca. aslında çok önemsemiyorum kiloyu ama yine de güzel göründüğünü duymak harika... eminim sen de öylesindir
Gerçekten hiç kilo almış gibi değilsin süper gözüküyorsun maşallahbi de kontrolden geldik kilo 1800 boyu da 41. Herşeyimiz normalmiş beyefendi kafayı da döndürmüş aşağı, artık işe de gitmiyorum, daha ne isterim çok şükür
canım sanada maşallah, süpersinnben haziran annişlerinden evet bu çok kilo almış diyebilecegim birini henüz görmedimmm
Eklemiştim ben canım bir kaç gün önce, istersen haziran annelerinin görbişlerinde de var, oraya fazla yazılmadığı son 2-3. sayfadadır en fazla
ben de 10 kiloyu geçiyor artık, 11 sayılır aldığım kilo
ama hiiiiçç sorun etmiyorumi kızım sağlıkla dünyaya gelsin , veririm Allah'ın izniyle, normalde çok iştahlı biri değilim hiç çünkü.
Gerçekten hiç kilo almış gibi değilsin süper gözüküyorsun maşallahbi de kontrolden geldik kilo 1800 boyu da 41. Herşeyimiz normalmiş beyefendi kafayı da döndürmüş aşağı, artık işe de gitmiyorum, daha ne isterim çok şükür
çooooooooooooook teşekkürler.aramızda birgün var senle, ben de perşembe günü gittim doktora kızım 1885 gram boyumuz da 42,5 cm. bak ölçüler de aynı benimkinin de başı aşağıya dönmüş doğum pozisyonunu almış dedi doktor. herşey süper yani ikimiz için de... Allah herkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip etsin. herkesin güzel haberlerini okudukça çok şükür diyorum içimden...
kızlar trendyolda converse cantalar var fiyatını uygun bulup begenmiştiniz acele edip bakınnn
Converse | trendyol.com
http://www.trendyol.com/Unisex-Black-Sirt-cantasi-Cnt3058/UrunDetay/14513/2625291
benimkinin rengi tükenmiş bu rengi varr buda çok güzellll
Eklemiştim ben canım bir kaç gün önce, istersen haziran annelerinin görbişlerinde de var, oraya fazla yazılmadığı son 2-3. sayfadadır en fazla
ben de 10 kiloyu geçiyor artık, 11 sayılır aldığım kilo
ama hiiiiçç sorun etmiyorumi kızım sağlıkla dünyaya gelsin , veririm Allah'ın izniyle, normalde çok iştahlı biri değilim hiç çünkü.
maaşallah canım fit sin valla bence süper..
senin neden erken doğum riskin var hayatım? benim plasenta ayrılmasından dolayı riskli yatıyorum şükür iyiyim ama korkuyorum tabi.. bende raporluyum artık 32.haftamda da iznim başlayacak nasipse... 34.haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor diye biliyordum şaşırdım şimdi... allahım korusun bebişlerimizi gününde sağlıkla gelsinler inşallah...
Bende de rısk var korkuyorum boyle seylerı okuyunca7.ayda dogup ta yasayanlar cok fazla bebısın gelısımıne gore mı degısıyor acaba yıne dustu ıcıme su haın kurt (
yatak bulursan bana da haber ver nolur...
maaşallah canımm.... çok güzel yaa....
95-tl ye geldi canım...
CANIM 11,8 çıkmış benim, henüz doktorla görüşmedim, kan ilacı filan kulllanmıyorum gerek var mı acaba bu değere?
canım sanada maşallah, süpersinnben haziran annişlerinden evet bu çok kilo almış diyebilecegim birini henüz görmedimmm
baktım baktımsen de gayet iyisin. bi kere parmaklardan belli hiç şişme yok gayet ince duruyorlar ben herkesin önce parmaklarına bakıyorum ödem sanki ordan belli oluyor en çok. senin parmaklar incecik gözüküyor. maşallah ben de senin gibi kiloyu sorun etmiyorum valla herkes bünyesine göre kilo alıyor sonuçta ama hepimizin önceliği bebişler onlar iyi olsun da... ben normalde de çok iştahlıydım ama sanırım abur cubur ve sağlıksız şeyleri yemeyi kesince kilom çok da sapıtmadı. gerçi doktoruma sorsam çok kilo aldın diyor
çok teşekkür ederimmmmmmmmmboyum uzun ondan herhalde öyle duruyor. yoksa o fotoda gördüğün ben tartıda 83 kilo basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?