masallahh bebisin cok iyi poz vermis kiz di sanirim dimi zaten öyle bir poz vermiski sanki up uzun saclari var suan gözler acik tablo gibi duruyor masallahhhh
maşallah bebişinegünaydın kızlar. benimde bugün kontrolüm vardı. kızçem 1100 kg olmuş. doktor normal dedi. herşey yolunda çok şükür. kan ilacı magnezyum ve b vitamini verdi. bi yandanda balık hapına devam edicem. ayrıca 29 30 nisan gibi gel raporunu yazalım dedi. 32 haftada çıkıcam inşallah iznime. :))
kızlar hemoglobinleriniz kaç?
ne zaman riskli olur?
sonuçlarıma internetten baktım daaaa
selam kızlar az önce doktordan geldik.oğluşumuzu gördük. 27+2 deyiz normalde burdaki takvime göre daha ilerdeyiz ama
1333 gr olmuş maşallah tosunum 39 cmmiş boyu daöyle tatlıydı ki uyuyordu ultrason çekilirken,yüzüne de ayaklarını koymuş tost şeklindeydi hehehe kıyamam.doktor amcası karnıma vurdu biraz uyansın diye ama yok uyanmadı,bir ayağını çekti ama ötekini çekmedi sadece yüzünün yarısını gösterdi bize oğluşum
Kızlaaar az once mınıkım son gaz tepıklerken gobek delıgımın hızasında ıkı tarafta cok fecı bı acı oldu 10 15 sn kadar sankı gobegım kopcak gıbıydı cok korktum yasadınız mı boyle bısey
senin neden erken doğum riskin var hayatım? benim plasenta ayrılmasından dolayı riskli yatıyorum şükür iyiyim ama korkuyorum tabi.. bende raporluyum artık 32.haftamda da iznim başlayacak nasipse... 34.haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor diye biliyordum şaşırdım şimdi... allahım korusun bebişlerimizi gününde sağlıkla gelsinler inşallah...
yatak bulursan bana da haber ver nolur...
maaşallah canımm.... çok güzel yaa....
95-tl ye geldi canım...
canım korkma. benimde senin tarif ettiğin yer değil ama daha aşağıya tepiklemişti içerden bi damara mı nereye değdiyse artık çığlık atmıştım resmen acıdanhala hareket ediyosa ve acımıyosa artık korkmanada gerek yoktur bence
Selam kizlar iyi hafta sonları hepinize topikte 5 kisiyiz millet kahvaltılarda cok kıskandım valla ne yapıyorlar ne konuşuyorlar acep ya merak ediyorum
Bu arada desty hic de kilo almış gozukmuyorsun hem gobiste normal abartı yok sen kisilere bakma bana da kimileri öyle diyor ama takmıyorum icimizde bir can var hamileyiz şişmemiz normal yani kimi az kimi cok yapiyla alakalı birazda valla zeyynonun dediği gibi Haziran annelerinde hiçde asiri kilo almış birini görmedim biz kendimiz rahatsız oluyoruz sadece
Hafsak cnm gözün Aydın darısı diger calisan annelerin basına olsun keyfini çikar gez bol bol kendine ve kuzuna iyi bak
Deryaf iyi yapmissin bencede biraz degisiklik iyi olmuş sade mobilya alan arkadaslarımız cok bence cok uygun güle güle kullanın
Benim de kanım düşüşe geçmişti gecen ayy kan ilacımı kullanmıyorsun ama bir aydır kullanıyorum artık sadece ilaca bağlı kalmayın kizlar kan yapıcı seylerde yiyin mesela (kuru üzüm ve hurma)
ben de abur cuburu çok seven biri olarak kesmeye çalıştım canım, ama bu kez sürekli ev yapımı kek, kurabiye, ıvır zıvır yaptırıyorum
şekerim de çıkmadı ya, yiyorum valla çok çok canım ne isterse hiç kısmıyorum,
ama tabiki kalsiyum, çerez, kuru meyve bunları da tüketmeye çalışıyorum.
özellikle hurmaya taktım bu ara, doğumu da kolaylaştırıyomuş canım aklınızda bulunsun, ben başladım günde 2-4 yiyorum valla cevizle süper oluyooo
Kızlaaar az once mınıkım son gaz tepıklerken gobek delıgımın hızasında ıkı tarafta cok fecı bı acı oldu 10 15 sn kadar sankı gobegım kopcak gıbıydı cok korktum yasadınız mı boyle bısey
Talıaa; cnm nasılsın, ben albüm yapmayı başardım bakabilirsin, yarın kaldırcam resimlerimi
Kızlar hepinize iyigeceler benim de çok uykum geldi malum yarın kahvaltı var erken kalkcam .... gelebilirseniz bekleriz maltepe sahil migros önü saat 11.00de buluşucaz inşallah bi aksilik çıkmazsa.
çok teşekkür ederizönce sağlıklı olsunlar da az kilo çok kilo bi şekilde hallederiz di mi? bence de kimse de abartı bişey yok
şu bildiğimiz küçük kuru hurma di mi o dediğin?
bence korkma harekete bağlı karnın gerilmiştir ters bi yere denk gelmiştir tekmesi vs... benim de çok canımın yandığı zamanlar oluyor.
Alıntı yapmayı becerememişim saçma bişey olmuş aşağıdaki cevabım sanaydı :)))
çooooooooooooook teşekkürler.aramızda birgün var senle, ben de perşembe günü gittim doktora kızım 1885 gram boyumuz da 42,5 cm. bak ölçüler de aynı benimkinin de başı aşağıya dönmüş doğum pozisyonunu almış dedi doktor. herşey süper yani ikimiz için de... Allah herkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip etsin. herkesin güzel haberlerini okudukça çok şükür diyorum içimden...
Kızlar merhabaiş güç derken giremedim bi baktım 35 sayfa olmuş, okuyamadım geçmişi arada kaçırdıklarım affola. Umarım herkesler iyidir. Biz birazdan alışverişe çıkacağız ve k.valideyi de alacağız dönüşte mutlu mutlu size anlatacaklarım olabilir veyahut k.valide çekiştirebilirim Hakkımızda hayırlısı. Bugün magnezyumum bitti, aradık aradık eczanelerde kullandığım markadan bulamadık halbuki ben çok memnun kalmıştım. Kutuyu da atmıştık aksi gibi. Siz ne kullanıyorsunuz?
bazen oluyor canım sağlam vuruyolar ters bi yere geliyo herhalde... benim bugün karnımın içi acıyo yaa ona taktım bende büyüdüğünden oluyodur diyo annemler ama insan korkunca işte herşeye takılıyo... boşver hayatım allaha emanet yavrularımız...
Kızlar merhabaiş güç derken giremedim bi baktım 35 sayfa olmuş, okuyamadım geçmişi arada kaçırdıklarım affola. Umarım herkesler iyidir. Biz birazdan alışverişe çıkacağız ve k.valideyi de alacağız dönüşte mutlu mutlu size anlatacaklarım olabilir veyahut k.valide çekiştirebilirim Hakkımızda hayırlısı. Bugün magnezyumum bitti, aradık aradık eczanelerde kullandığım markadan bulamadık halbuki ben çok memnun kalmıştım. Kutuyu da atmıştık aksi gibi. Siz ne kullanıyorsunuz?
senin neden erken doğum riskin var hayatım? benim plasenta ayrılmasından dolayı riskli yatıyorum şükür iyiyim ama korkuyorum tabi.. bende raporluyum artık 32.haftamda da iznim başlayacak nasipse... 34.haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor diye biliyordum şaşırdım şimdi... allahım korusun bebişlerimizi gününde sağlıkla gelsinler inşallah...
Canım benimde aynı şekilde plesanta previa. Ama ne derecede bilmiyorum, doktor bebeğin eşi önden geliyor dedi sadece başka açıklama yapmadı, bende netten araştırdım biraz bilgi sahibi oldum. Arkadaşın bebeğinin akciğerleri neden gelişmemiş bilmiyorum, umarım bebeklerimiz zamanında dünyaya gelir.. Çünkü erken doğan bebeklerin bağırsak gelişimide tamamlanmadığı için bebekler çok gazlı oluyor, doğduktan sonra gelişimini tamamlıyor bu durumda aileleri çok zorluyor.. Allahım herkesin bebekleri ve benim bebeğim zamanında sağ salim doğsun inş.
görmüş olabilirsiniz bu resmi ama paylaşmak istedim.şu an bu şekildeyiz ve bu Allah'ın bir mucizesi
ya kızlar ben doktora krampları sölemeyi unuttum
çok yorulduğumda geceleri oluyor genelde, dün gece yine oldu
gidip kendi kafama göre magnorm alsam eczaneden olur mu acaaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?