2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
masallahh bebisin cok iyi poz vermis kiz di sanirim dimi zaten öyle bir poz vermiski sanki up uzun saclari var suan gözler acik tablo gibi duruyor masallahhhh

yok canım keremcik adlı arkadaşın bebeği o.ama evet teyzesi benimde bir prensesim olacak allahın izniyle

Kızlaaar az once mınıkım son gaz tepıklerken gobek delıgımın hızasında ıkı tarafta cok fecı bı acı oldu 10 15 sn kadar sankı gobegım kopcak gıbıydı cok korktum yasadınız mı boyle bısey

maşallah bebişine peki bu izin olayında bebeğin haftası son adet tarihine göre mi yoksa bebeğin gelişim gösterdiği haftaya (mesela 2 hafta önden gidiorsa) göre mi hesaplanıyor?
kızlar hemoglobinleriniz kaç?
ne zaman riskli olur?
sonuçlarıma internetten baktım daaaa

benim kanım oldum olası düşük bizde ailede ırsi anemiyiz cümleten ben hep yılda 2 kutu demir hapı kullanan bir insanım malesef değerlerim genelde 7 - 8 arasıdır çünkü. haplada 12 ye çıkabilio. geçen sene ben anemiyim kansızım diyip duruyodum doktoruma ölçüm yapıldı 10.5 gayet yeterli dedi şimdide aynı dr gidiorum bi kere yaptı hemoglobin için tahlil bi daha da istemedi bende kendimden anlıyorum zaten kansızlık olduğunu halsizlik uyku hali ve göz beyazlarımda sararma varsa değerlerim düşük çıkar hep. kırmızı et kuru üzüm ceviz ve pekmez en güzel yükselten gıdalar bu değerleri. ama sakın yanında süt ve süt ürünleri tüketmeyin. ben de şeker çıktığı için pekmez ve üzüm yiyemiyorum malesef.

maşallah canım benim bebişim 27+2 de 1047 gr dı bizi sollamışsınız

canım korkma. benimde senin tarif ettiğin yer değil ama daha aşağıya tepiklemişti içerden bi damara mı nereye değdiyse artık çığlık atmıştım resmen acıdan hala hareket ediyosa ve acımıyosa artık korkmanada gerek yoktur bence

neyse 10 lira farketti ama en azından diğer gecelikte kara geçmiştim.dengelemiş oldum:)

Harekete devam acıda gectı ama fena korkutuyo benı boyle seyler demek olabılen bısy sagol canım

çok teşekkür ederiz önce sağlıklı olsunlar da az kilo çok kilo bi şekilde hallederiz di mi? bence de kimse de abartı bişey yok

şu bildiğimiz küçük kuru hurma di mi o dediğin?

bence korkma harekete bağlı karnın gerilmiştir ters bi yere denk gelmiştir tekmesi vs... benim de çok canımın yandığı zamanlar oluyor.

Maşallah sanada denizkızı, sende çok güzelsin, haziran anneleri gerçekten çok çok güzel...

Kızlar merhaba iş güç derken giremedim bi baktım 35 sayfa olmuş, okuyamadım geçmişi arada kaçırdıklarım affola. Umarım herkesler iyidir. Biz birazdan alışverişe çıkacağız ve k.valideyi de alacağız dönüşte mutlu mutlu size anlatacaklarım olabilir veyahut k.valide çekiştirebilirim Hakkımızda hayırlısı. Bugün magnezyumum bitti, aradık aradık eczanelerde kullandığım markadan bulamadık halbuki ben çok memnun kalmıştım. Kutuyu da atmıştık aksi gibi. Siz ne kullanıyorsunuz?

evet evet canım ramazanda tükettiklerimizden

bazen oluyor canım sağlam vuruyolar ters bi yere geliyo herhalde... benim bugün karnımın içi acıyo yaa ona taktım bende büyüdüğünden oluyodur diyo annemler ama insan korkunca işte herşeye takılıyo... boşver hayatım allaha emanet yavrularımız...

görmüş olabilirsiniz bu resmi ama paylaşmak istedim.şu an bu şekildeyiz ve bu Allah'ın bir mucizesi

Son düzenleme:

Anladım ben alındım üstüme zaten :)) inşallah hepimîzin böyle güzel haberleri devam eder de miadlarında gelir bebişlerimiz

İnşallah mutlu döner güzel şeyler anlatırsın :)) ben osteocare kullanıyorum

orası öyle canım hergün okuyorum özel olarak bebeğim için sağlıklı olsun vaktinde gelsin diye dualarımızda hep onlarla artık gerisi Allahın takdiri ama şu korku yok mu bütün enerjimi alıyo sanki çok çok iyiyken bi sancıyla yaşadığım anı zehir edebiliyorum böyle de yeteneklerim var ne yazık ki

inş mutlu olursun da çekiştirmeler kenarda kalır bende magnorm kullanıyorum canım

Kizlar guzel yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim telden yazdigim icin tek tek alinti yapamadim.
15kilocuk almama ragmen beni fit bulmanizda cok hosuma gitti sagolun

ya kızlar ben doktora krampları sölemeyi unuttum
çok yorulduğumda geceleri oluyor genelde, dün gece yine oldu
gidip kendi kafama göre magnorm alsam eczaneden olur mu acaaba?

Bugün geçmişi okuycak halim yok çok yorgunum temizlik yaptım misafir gelicek bi atlatsam şu misafirleri rahat edicem hamileyken çok zor oluyormuş ya bu işler.Bgn bide depresifim epeyce sabah nişan cd mi izledim oturdum ağladım düğünümü izledim oturdum ağladım işe başladım bi yandan yaptım bi yandan ağladım ne bu ya :s hormonlarım tavan yapmış bgn inş bebişler iyidir ve tabi ki anneleride :)

görmüş olabilirsiniz bu resmi ama paylaşmak istedim.şu an bu şekildeyiz ve bu Allah'ın bir mucizesi

gerçekten mucize kurban olurum ya o muciceye :) yavrumu rüyamda gördüm bu gece karnımda nasılsa doğmuş yine aynı çok hareketli elde tutamıyoruz ve sarı bi bebekti :) bakalım babası ufakken sarıymış ben değilmişim ama ona benziyo zaten sarışın olabilir

ya kızlar ben doktora krampları sölemeyi unuttum
çok yorulduğumda geceleri oluyor genelde, dün gece yine oldu
gidip kendi kafama göre magnorm alsam eczaneden olur mu acaaba?

tatlım doktora telefon açma ya da mail atma şansın var mı? magnorm kullanmadım ben hiç.bir fikrim yok elevit ve osteocare kullanıyorum. büyük ihtimal zararı yoktur ama ne bileyim kullandığın başka bişeyle içilmiyordur falan, için rahat eder sanki yine de bi alo diyip sorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…