2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Cnm benim cok yorma kendini boşver ya hamilesin sen dörtdortluk birsey beklemez kimse senden bak ben kendimi biraz yorayım sancı kramp ne varsa hepsi oluyor sonra iki uç gün yatmak zorunda kalıyorum dikkat et kendine fazla yorma insallah atlatirsin hayırlısı ile gecen gün bende aynı seyi doyledim ama kimse yazmadı bu ara asiri hassas ve duygusalim durup durup aglayasim var sanki düğün ve Nişan'ında ne varsa aylığın kiyamam izleme cnm insallah bebişler iyi:))

Desty; rica ederim cnm gercekler yani hepimiz cok seksi hamisiz sorun yok tabi öyle kilo dert degil sağlıklı olsunlar da hayırlısı ile:)))

canım bana sadece eleviti hergün al dedi, ben iki günde bir alıyodum.
o da dengeler mi yeterli olur mu acaba?
canım devlete gidiyorum ben, malesef telefonla ulaşma gibi bi fırsatım yok

kızlar ben geldim, buluşma iyi geçti denilebilir belli bir seviyede tuttuk, ama eskisi gibi kendimi geri planda tutup yaranacağım diye istemediğim şeyler yapmadım. Görümce de gelmedi, oh mis daha ne olsun. Oğluşumun bir sürü eksiği tamamlandı. Şimdi sadece eczaneden alınacak olan gazlı bez, pamuk vs gibi şeyler kaldı. Bu arada eğer büyük parça almayacaksanız hiç boşuna e-bebek veya hello-baby kampanyasına gitmeyin çünkü ürünlerin neredeyse tamamı kampanya dışı o 250'yi tamamlamak imkansız gibi birşey. Diğer taraftan bazı ürünler güzelce (%20-25) indirime girmiş, faydalanılabilir.

bir bilgi de yatak için vereyim...Benim yatak 60-95 küçük bir yatak, satıcılar 100-150 nevresim takımlarını satmaya çalışıyorlar ama onlar çok büyük kalıyor. Kesinlikle olmuyor. Piyasada düzgün ve en uygun boyutlarda ikeada buldum (boyutları 60-120 anca denk geldi, daha büyüğü olmazmış). Yaz için güzel pike takımları var. Çarşafları ayrı satılıyor. Ben beğendim, bakılabilir.

kilo alımının dağılımı
bebek: 3 kg
plasenta: 650 gr
uterus: 1 kg
amniyotik sıvı: 1 kg
Kan hacmi: 2-2,5
Yağ: 2,5 kg
Doku sıvısı: 3 kg
toplam : yaklaşık 14-14,5​

hamilelikten önce beden kitle indeksi 18.5 den az olanların alacağı kiloların dağılımı
ilk üç ay:2-3
ikinci 3 ay: 7-10
üçüncü 3 ay: 5-9
toplam alım: 14-20

hamilelikten önce beden kitle indeksi 18.5-24.9 olanların alacağı kiloların dağılımı
ilk üç ay 2-3
ikinci 3 ay: 5-7
üçüncü 3 ay: 5-7.5
toplam alım: 12-17.5

hamilelikten önce beden kitle indeki 25-29.9 olanların alacağı kiloların dağılımı
ilk üç ay: 1-2
ikinci üç ay: 4-6.5
üçüncü 3 ay: 2.5-4
topllam alım: 7.5-12.5

ben kendimi hesapladım beden kitle indeksim 18.5-24.9 arası
ilk üç ay :3 kilo
ikinci üç ay: 6 kilo
üçüncü üç ay ???????
normal aralıkta devam ediyorum ama tuzluyu çok yer oldum. şişersem o ayrı

arkadaşlar benim cuma günü resmi iznim başladı bu hafta da gideceğim ama , biraz duygusallaştım okulda ki çocuklara da kıyamıyorum , biraz daha mı çalışsaydım diyorum.

doğurana kdr izlemiycem daha yeni attım üstümden valla depresifliği

tuz bnm kabusum çok kaçırdığım gün ayaklarım 2 numara büyüyor dün eşim kızdı görünce tuz almıycam eve daha dedi almazsa da kötü yemek yiyemem hiç herhalde bi doğuraydık şu sıpaları :18::18:

arkadaşlar benim cuma günü resmi iznim başladı bu hafta da gideceğim ama , biraz duygusallaştım okulda ki çocuklara da kıyamıyorum , biraz daha mı çalışsaydım diyorum.
olur mu öyle şey canım ya, dinlen bebişin daha az gürültülü ortamda daha sakin olacak işte mis gibi.

Kİzlar su buluşmaya giden arkadaslar hala donmediler mı ta cok merak ediyorum nedense:)))

Nevinmat; cnm duygusallık üst Safa'da bu aralar ama senin ve bebeğinin de dinlenmeye ihtiyacın var:)

Gvn1907; cnm izleme bencede pak beni etkileyen dizileri programları bile izlimeyorum stresten uzak dur bebişinide etkiliyo biliyosun:)

selam kızlarr ben geldim bugün bütün gün yoktum neleri kaçırdım bilmiyorum ama baya sayfa var gibi geçmişşşş valla başım dönüyoooo neyse bari bi göz gezdirim sizler nasılsınınz bakalım hanımlar bebişleriniz nasılllll

sağol canım moral verdin :))

ben de öğretmenim. 2 hafta sonra başlayacak iznim ama ben de vicdan yapıyorum ama okulum uzak 2 araba değiştiriyorum akşam kasık ağrısı çekiyorum. 8. sınıflar için çok üzülüyorum biraz dayan diyorum. ama ya bebeğe bir şey olursa die korkuyorum. seni çok iyi anlıyorum çelişkiler içinde kalıyor insan öğretmenim gitmeyin diyen öğrenciler iyice üzüyor insanı. ben de dayanamam ayrılırken ağlarım herhalde.

ben de 8 lere üzülüyorum ya, daha yeni Türkçe öğretmnleri de değişti, 3 hafta sonra da ben gidiyorum

Ve aleykum selam cnm hoş geldin yok ya bugun fazla kimse yoktu herkes kahvaltidaydi yoksa zor bakardın gecmise iyiyim sen nasılsın bakim bı yere tutun aman düşme :))

canım bebişini düşün, öğrencileri , mesleğini her ne kadar seviyor da olsan çok kalabalık, gürültülü, stresli bi iş bizimkisi.
artık dinlen evinde, bebişini, kendini dinle biraz bence
bu devletin de sana tanıdığı yasal izin sonuçta, vicdanın rahat olsun.

kızlar ben becel in formum tuzu var, ondan aldım bitane, dikkat etmeye çalışıyorum, çok bi düşkünlüğüm yok da yumurtayı filan tuzsuz yiyemem mesela, hemencik o tuzdan ekliyveriyorum, çok farkeder mi bilmiyorum ama...

Ve aleykum selam cnm hoş geldin yok ya bugun fazla kimse yoktu herkes kahvaltidaydi yoksa zor bakardın gecmise iyiyim sen nasılsın bakim bı yere tutun aman düşme :))

valla kalçama yine ağrı girmeye başladııı...bu arada kahvaltıda buluşanalr nerdeler yaaa merak ediyorum çok....:26:

arkadaşlar nts ye girenler var mı yada yakın zamanda girecek olanlar var mı?

benim perşembe kontrol canım..zannedersem bu kez nst ye girerim,çünkü 32+4 olacağım..

Kızlar nasılsınız temizliğe başladım.arada bakıp çıkıyorum fazla giremiyorum..bi yer silip yatıyorum..dinlene dinlene ne zamna biter bilmem bu arada 3,5 yaşında kızım varonun yaramazlıklarıda ayrı yoruyor..yaramazlıkta demeyelimde güya bana yardımcı olmaya çalışıyor işgüzar kızım..ama dökmediği şey kalmadı..en çok o yoruyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…