Bugün geçmişi okuycak halim yokçok yorgunum temizlik yaptım misafir gelicek bi atlatsam şu misafirleri rahat edicem hamileyken çok zor oluyormuş ya bu işler.Bgn bide depresifim epeyce sabah nişan cd mi izledim oturdum ağladım düğünümü izledim oturdum ağladım işe başladım bi yandan yaptım bi yandan ağladım ne bu ya :s hormonlarım tavan yapmış bgn inş bebişler iyidir ve tabi ki anneleride :)
gerçekten mucize kurban olurum ya o muciceye :) yavrumu rüyamda gördüm bu gece karnımda nasılsa doğmuş yine aynı çok hareketli elde tutamıyoruz ve sarı bi bebekti :) bakalım babası ufakken sarıymış ben değilmişim ama ona benziyo zaten sarışın olabilir
tatlım doktora telefon açma ya da mail atma şansın var mı? magnorm kullanmadım ben hiç.bir fikrim yok elevit ve osteocare kullanıyorum. büyük ihtimal zararı yoktur ama ne bileyim kullandığın başka bişeyle içilmiyordur falan, için rahat eder sanki yine de bi alo diyip sorsan
Cnm benim cok yorma kendini boşver ya hamilesin sen dörtdortluk birsey beklemez kimse senden bak ben kendimi biraz yorayım sancı kramp ne varsa hepsi oluyor sonra iki uç gün yatmak zorunda kalıyorum dikkat et kendine fazla yorma insallah atlatirsin hayırlısı ile gecen gün bende aynı seyi doyledim ama kimse yazmadı bu ara asiri hassas ve duygusalim durup durup aglayasim var sanki düğün ve Nişan'ında ne varsa aylığın kiyamam izleme cnm insallah bebişler iyi:))
kilo alımının dağılımı
bebek: 3 kg
plasenta: 650 gr
uterus: 1 kg
amniyotik sıvı: 1 kg
Kan hacmi: 2-2,5
Yağ: 2,5 kg
Doku sıvısı: 3 kg
toplam : yaklaşık 14-14,5
hamilelikten önce beden kitle indeksi 18.5 den az olanların alacağı kiloların dağılımı
ilk üç ay:2-3
ikinci 3 ay: 7-10
üçüncü 3 ay: 5-9
toplam alım: 14-20
hamilelikten önce beden kitle indeksi 18.5-24.9 olanların alacağı kiloların dağılımı
ilk üç ay 2-3
ikinci 3 ay: 5-7
üçüncü 3 ay: 5-7.5
toplam alım: 12-17.5
hamilelikten önce beden kitle indeki 25-29.9 olanların alacağı kiloların dağılımı
ilk üç ay: 1-2
ikinci üç ay: 4-6.5
üçüncü 3 ay: 2.5-4
topllam alım: 7.5-12.5
ben kendimi hesapladım beden kitle indeksim 18.5-24.9 arası
ilk üç ay :3 kilo
ikinci üç ay: 6 kilo
üçüncü üç ay ???????
normal aralıkta devam ediyorumama tuzluyu çok yer oldum. şişersem o ayrı
olur mu öyle şey canım ya, dinlen bebişin daha az gürültülü ortamda daha sakin olacak işte mis gibi.arkadaşlar benim cuma günü resmi iznim başladı bu hafta da gideceğim ama , biraz duygusallaştım okulda ki çocuklara da kıyamıyorum , biraz daha mı çalışsaydım diyorum.
olur mu öyle şey canım ya, dinlen bebişin daha az gürültülü ortamda daha sakin olacak işte mis gibi.
sağol canım moral verdin :))
ben de öğretmenim. 2 hafta sonra başlayacak iznim ama ben de vicdan yapıyorum ama okulum uzak 2 araba değiştiriyorum akşam kasık ağrısı çekiyorum. 8. sınıflar için çok üzülüyorum biraz dayan diyorum. ama ya bebeğe bir şey olursa die korkuyorum. seni çok iyi anlıyorum çelişkiler içinde kalıyor insan öğretmenim gitmeyin diyen öğrenciler iyice üzüyor insanı. ben de dayanamam ayrılırken ağlarım herhalde.
selam kızlarr ben geldim bugün bütün gün yoktum neleri kaçırdım bilmiyorum ama baya sayfa var gibi geçmişşşş valla başım dönüyoooo neyse bari bi göz gezdirim sizler nasılsınınz bakalım hanımlar bebişleriniz nasılllll
arkadaşlar benim cuma günü resmi iznim başladı bu hafta da gideceğim ama , biraz duygusallaştım okulda ki çocuklara da kıyamıyorum , biraz daha mı çalışsaydım diyorum.
doğurana kdr izlemiycem daha yeni attım üstümden valla depresifliği
tuz bnm kabusumçok kaçırdığım gün ayaklarım 2 numara büyüyor dün eşim kızdı görünce tuz almıycam eve daha dedi almazsa da kötü yemek yiyemem hiç herhalde bi doğuraydık şu sıpaları :18::18:
Ve aleykum selam cnm hoş geldin yok ya bugun fazla kimse yoktu herkes kahvaltidaydi yoksa zor bakardın gecmise iyiyim sen nasılsın bakim bı yere tutun aman düşme :))
arkadaşlar nts ye girenler var mı yada yakın zamanda girecek olanlar var mı?
arkadaşlar nts ye girenler var mı yada yakın zamanda girecek olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?