valla kalçama yine ağrı girmeye başladııı...bu arada kahvaltıda buluşanalr nerdeler yaaa merak ediyorum çok....:26:
benim perşembe kontrol canım..zannedersem bu kez nst ye girerim,çünkü 32+4 olacağım..
Kızlar nasılsınız temizliğe başladım.arada bakıp çıkıyorum fazla giremiyorum..bi yer silip yatıyorum..dinlene dinlene ne zamna biter bilmembu arada 3,5 yaşında kızım varonun yaramazlıklarıda ayrı yoruyor..yaramazlıkta demeyelimde güya bana yardımcı olmaya çalışıyor işgüzar kızım..ama dökmediği şey kalmadı..en çok o yoruyor:44:
bende de bi tane oğlan var sadece dağıtmaya programlanmışşş inan onun peşinden koşmak daha çok yoruyo beni seni çok iyi anlıyorum....benim perşembe kontrol canım..zannedersem bu kez nst ye girerim,çünkü 32+4 olacağım..
Kızlar nasılsınız temizliğe başladım.arada bakıp çıkıyorum fazla giremiyorum..bi yer silip yatıyorum..dinlene dinlene ne zamna biter bilmembu arada 3,5 yaşında kızım varonun yaramazlıklarıda ayrı yoruyor..yaramazlıkta demeyelimde güya bana yardımcı olmaya çalışıyor işgüzar kızım..ama dökmediği şey kalmadı..en çok o yoruyor:44:
Benimde ara ara giriyor cnm zaten agrilarla kramplarla içli dişli olduk bu ara
Bende cok merak ediyom ama kimseden haber yok ya
ay ya sormabu arada alışveriş sitelerini geziyorum bişi bulupta alamadım yaaa hiç alışveriş havamda değilim sanırım ya...
benim perşembe kontrol canım..zannedersem bu kez nst ye girerim,çünkü 32+4 olacağım..
Neyse ki cogu gitti azı kaldı:) ya neyi bulamadın bakim yoksa keyfin bakma sonra tekrar bakarsın germe kendini bos yere
Sezen00 cnm masallAh diyelim o zaman topigimize:)))
canım ben elevit ve magnormu bi arada kullanıyorum alabilirsin sende.canım bana sadece eleviti hergün al dedi, ben iki günde bir alıyodum.
o da dengeler mi yeterli olur mu acaba?
canım devlete gidiyorum ben, malesef telefonla ulaşma gibi bi fırsatım yok
maşallah canımbenim bebişim 27+2 de 1047 gr dı bizi sollamışsınız
canım bana sadece eleviti hergün al dedi, ben iki günde bir alıyodum.
o da dengeler mi yeterli olur mu acaba?
canım devlete gidiyorum ben, malesef telefonla ulaşma gibi bi fırsatım yok
hımmm anladım tatlım sen bilirsin. ben elevit ve osteocare alıyorum her gün. belki burda elevitke magromu birlikte alan varsa sana yazar, o zmn daha iyi fikir olur sana...
sağol bi tanem valla yavaş yavaş yapıyorum ama kızım boşlukları hiç boş geçmiyor:)) ya kuddüs çekerim canım aklımda bulunsunİyiyim cok şükür sen nasılsın cnm ooo masallAh sana ya ben cesaret edemedim daha fazla yorma dikkat et cnm Allah kolaylıklar versin ise başlarken de ya kuddüs cek
Ayy ne tatlidir simdi o yerim ya annesi kızma dana yardım ediyormuş iste ne yapsın kendince:)))
yanıma eşekten düşenler gelsin diye boşuna dememiş nasrettin hoca:)) böyle olmasak o kadar sorun değilde artık katlanıcazbende de bi tane oğlan var sadece dağıtmaya programlanmışşş inan onun peşinden koşmak daha çok yoruyo beni seni çok iyi anlıyorum....
inşallah canım...bi perşembe olsa..özledim oğlumuo zaman bizimle payşaşırsın nts deneyimini
ilkinde bişey anlamıyorsun canım..ben o kadar doğum sancısı çektikten sonra sezeryana almışlardı..sezeryan deyince nasıl sevinmiştim..artık son raddededydim herşeye razıydım çünkü..şimdi nasıl olduğunu bilince daha zor sanırım..düşündükçe tırsıyorumşu anda hüngür hüngür ağlıyorum nisan annelrinin doğum hikayelerini okudum ve o ameliyathaneye gitme sahnesi bi anda gözümde canlandı ben acayip korkuyorum bu sefer ya ilkinde okadr rahat gitmiştim ama bunda ağlarım gibime geliyo yaaa offf çok heyecanlandım ben...
Herkese hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız benim bugün işte son günüm pazartesi raporumu alıcam nasipse çok mutluyum sıkılmıştım artık çalışmaktan yaaaaa:119::119::119::119:
Darısı hully ile beraber tüm gün dolduran annelerimize inşallah
Partonum işe dönün gibi bir iki laf etti bana hayırlısı dedim ama dönmeyi düşünmüyorum tabiki memurluk olursa olur olmazsa evde kızımla ilgilenmeyi dşünüyorum babamız baksın bize ama dimiiiiçok şükür ev araba kredi borcumuz filan yok
evde netim yok eşimin dükkanından takip etmeye çalışıcam sizi kendinize iyi bakın herkesleri kocaman
off bende bıktım yaa kan ilacı iğrenç, hele o kocaman decaviti içmek zulüm oluyor bana şimdi birde magnezyum eklendi bıktım valla
kocamam olmus senin bebisinde iyi gecmis kontrolunuzde tebrikler ahh bizde hep ayni seyden sikayetciz göstermiyor kendilerini bizimkideselam kızlar az önce doktordan geldik.oğluşumuzu gördük. 27+2 deyiz normalde burdaki takvime göre daha ilerdeyiz ama
1333 gr olmuş maşallah tosunum 39 cmmiş boyu daöyle tatlıydı ki uyuyordu ultrason çekilirken,yüzüne de ayaklarını koymuş tost şeklindeydi hehehe kıyamam.doktor amcası karnıma vurdu biraz uyansın diye ama yok uyanmadı,bir ayağını çekti ama ötekini çekmedi sadece yüzünün yarısını gösterdi bize oğluşum
Annem gitti yine yalnızlığımla baş başa kaldım...Çok ağlıyorum çok..
Bu akşam gitti saat kaç oldu ben hala ağlıyorum.İçim yanıyor resmen
Hiçbir şey avutmuyor beni..Kalbime bir bıçak sağlandı sanki ahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?