2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
valla kalçama yine ağrı girmeye başladııı...bu arada kahvaltıda buluşanalr nerdeler yaaa merak ediyorum çok....:26:

Benimde ara ara giriyor cnm zaten agrilarla kramplarla içli dişli olduk bu ara
Bende cok merak ediyom ama kimseden haber yok ya

Kızlar bu arada baktım en aktif topik haziran anneleri.sayfa numaramız bütün anne topiklerini geçmiş maşallah

İyiyim cok şükür sen nasılsın cnm ooo masallAh sana ya ben cesaret edemedim daha fazla yorma dikkat et cnm Allah kolaylıklar versin ise başlarken de ya kuddüs cek
Ayy ne tatlidir simdi o yerim ya annesi kızma dana yardım ediyormuş iste ne yapsın kendince:)))

bende de bi tane oğlan var sadece dağıtmaya programlanmışşş inan onun peşinden koşmak daha çok yoruyo beni seni çok iyi anlıyorum....

Benimde ara ara giriyor cnm zaten agrilarla kramplarla içli dişli olduk bu ara
Bende cok merak ediyom ama kimseden haber yok ya

ay ya sorma bu arada alışveriş sitelerini geziyorum bişi bulupta alamadım yaaa hiç alışveriş havamda değilim sanırım ya...

ay ya sorma bu arada alışveriş sitelerini geziyorum bişi bulupta alamadım yaaa hiç alışveriş havamda değilim sanırım ya...

Neyse ki cogu gitti azı kaldı:) ya neyi bulamadın bakim yoksa keyfin bakma sonra tekrar bakarsın germe kendini bos yere

Sezen00 cnm masallAh diyelim o zaman topigimize:)))

o zaman bizimle payşaşırsın nts deneyimini

Neyse ki cogu gitti azı kaldı:) ya neyi bulamadın bakim yoksa keyfin bakma sonra tekrar bakarsın germe kendini bos yere

Sezen00 cnm masallAh diyelim o zaman topigimize:)))

ya hastane için güzel pembe bi nevresim takımı bide evde kullanmak için çıktıktan sonra pike takımı istiyorum güzel bişi bulamadım ya sinir oldum...aman alıcak şey çoktaoooo

haziran annelerinin çenesi düşük demekki ahhahah

şu anda hüngür hüngür ağlıyorum nisan annelrinin doğum hikayelerini okudum ve o ameliyathaneye gitme sahnesi bi anda gözümde canlandı ben acayip korkuyorum bu sefer ya ilkinde okadr rahat gitmiştim ama bunda ağlarım gibime geliyo yaaa offf çok heyecanlandım ben...

canım bana sadece eleviti hergün al dedi, ben iki günde bir alıyodum.
o da dengeler mi yeterli olur mu acaba?
canım devlete gidiyorum ben, malesef telefonla ulaşma gibi bi fırsatım yok
canım ben elevit ve magnormu bi arada kullanıyorum alabilirsin sende.
maşallah canım benim bebişim 27+2 de 1047 gr dı bizi sollamışsınız

sağol canım.dr tombiş ve uzun dedi oğluşuma maşallah ama doğuma kadar değişme olabilirmiş.senin bebişkonada maşallah.

canım bana sadece eleviti hergün al dedi, ben iki günde bir alıyodum.
o da dengeler mi yeterli olur mu acaba?
canım devlete gidiyorum ben, malesef telefonla ulaşma gibi bi fırsatım yok

hımmm anladım tatlım sen bilirsin. ben elevit ve osteocare alıyorum her gün. belki burda elevitke magromu birlikte alan varsa sana yazar, o zmn daha iyi fikir olur sana...

İyi geceler bayanlar, kısa kısa geçmişe değineceğim şöyle bir göz attımda valla hızınıza yetişmek ne mümkün, atladığım olursa kusura bakmayın artık...
-Buluşma nasıldı bende çok merak ediyorum.
-Ben nst.ye girdim geçen gün, rahat korkulacak birşey yok, 20 dk falan sürüyor, bebeğin kalp atışına bakılıyor ve sancı durumuna.
-Nisan annelerinin doğum hikayelerini bende ağlayarak okudum.
-Temizlik yapan bayanlar dikkat edin kendinize, bizler için temizlik fazlasıyla yorucu.
-İzne ayrılan öğretmen arkadaşlar, gönül rahatlığı ile iznin keyfini çıkarın. Siz zaten layıkıyla görevinizi yaptınız ve izin bitince yine en iyi şekilde yapacaksınız bundan eminim. Siz herkesin evlatlarını yetiştiriyorsunuz, topluma kazandırıyorsunuz, herşeyi öğretiyorsunuz, şimdi kendi bebeklerinizi dünyaya getirip büyütmek, onlara en iyi şekilde bakmak sizin en büyük hakkınız..Allah hayırlı bebişler versin sizlere...
-Haziran anneleri gerçekten çok konuşkan ve çok güzeller.. Ee sonuçta ikizler burcu bebekleri dünyaya getiriyoruz, ikizler burcu çok konuşkan olurlarmış...
-Bu sıralar bende biraz garibim, çok duygusalım, canım hiçbir şey yapmak istemiyor, dışarı bile çıkmak istemiyorum.. Şimdilik bu kadar..

Son düzenleme:
hımmm anladım tatlım sen bilirsin. ben elevit ve osteocare alıyorum her gün. belki burda elevitke magromu birlikte alan varsa sana yazar, o zmn daha iyi fikir olur sana...

bende kullanıyorum eleviti ve magnormu bi arada daha önceki doktorum kullanabilirsin demişti ikisini diğeri gerek görmedi ama...

sağol bi tanem valla yavaş yavaş yapıyorum ama kızım boşlukları hiç boş geçmiyor:)) ya kuddüs çekerim canım aklımda bulunsun
bi yandan tatlı ama yardımları karnı burnunda olunca inan cinnet geçirmemek için zor tutuyorum kendimi..cam sili halıyaboca etmiş mesela..duvarları çizmiş ben temizliycem diye,balkona koyduğum asılacak çamaşırlarımı oralara sermiş v.s. eğilip doğrulmaya bile zorlanırken extra yoruyor..ama ne yapalım arada kızıyorum ama üzülüyorum sonra
bende de bi tane oğlan var sadece dağıtmaya programlanmışşş inan onun peşinden koşmak daha çok yoruyo beni seni çok iyi anlıyorum....
yanıma eşekten düşenler gelsin diye boşuna dememiş nasrettin hoca:)) böyle olmasak o kadar sorun değilde artık katlanıcaz

o zaman bizimle payşaşırsın nts deneyimini
inşallah canım...bi perşembe olsa..özledim oğlumu

ilkinde bişey anlamıyorsun canım..ben o kadar doğum sancısı çektikten sonra sezeryana almışlardı..sezeryan deyince nasıl sevinmiştim..artık son raddededydim herşeye razıydım çünkü..şimdi nasıl olduğunu bilince daha zor sanırım..düşündükçe tırsıyorum:18:

Nilom ikizler bebeklerinin çenesi bizemi vurdu diyosun yani doğmadan böyleler doğunca naparız bilmiyorum o zaman

Annem gitti yine yalnızlığımla baş başa kaldım...Çok ağlıyorum çok..
Bu akşam gitti saat kaç oldu ben hala ağlıyorum.İçim yanıyor resmen
Hiçbir şey avutmuyor beni..Kalbime bir bıçak sağlandı sanki ahh..

Geçmişe çok bakamadım kusura bakmayın arkadaşlar inşallah önemli bir şey yoktur herkes iyidir tüm anneler ve bebekler

selam kızlar bende haziran annesi olarak biraz geç olsada aranıza yeni katıldım artık son zamanlarımızı beraber geçirmeyi umuyorum

Bende agliyorum, esim 1 senedir issiz maddi sikintimiz yok ama bir erkegin calismamasi olmuyor o da depresyonda onada cok uzuluyorum baba olucam isim yok diyor babasinin sirketine gidip geliyor orda oyalaniyor ama boyle gitmez.Ya bu nasil bir sansizlik anlamadim genel kulturu cok iyi, prezentabl, cok konuskan,iyi bir universiteden mezun, caliskan gercekten cevremde o kadar ise yaramaz insan var ve nerelerde ama esim hic tutunamadi kafayi yicem.Kizlar sizlerin duasi kabul olur bebisimin babasi icin sans dileyin Allah hayirli bir is nasip etsin hamileligimin hic tadi yok bunada sukur ama olmuyor aglayip duruyorum off.

Canım senden iyi haberler var sanırım çok çok sevindim iyi geldi bunu okumak valla
Maşallah bit aslan parçasıda senden geliyor desene
Rabbim nazarlardan korusun.

gözün aydin canim hayirli olsun iznin rahat rahat dinlenirsin artik. keske evdede net olsaydi sende bizle gece sohbetelerine katilridin belkineyse artik kismet diyelim insallah ara sirada da olsa görusebiliriz özletme kendini cok fazla kizimin adasina ve kendine cok iyi bak öpüyoruz seni :)))

off bende bıktım yaa kan ilacı iğrenç, hele o kocaman decaviti içmek zulüm oluyor bana şimdi birde magnezyum eklendi bıktım valla

benim icinde cok sorun oluyor ilac icmek zaten hic sevmezdim simdi daha cok nefret eder oldum günde 6 kez ilac almak durumundayim ne yazikki (
kocamam olmus senin bebisinde iyi gecmis kontrolunuzde tebrikler ahh bizde hep ayni seyden sikayetciz göstermiyor kendilerini bizimkide

Meervecim hosgeldin canim nasilsin kizcen nasil.. ALLAH kavustursun tekrar annele sizi insalahh. aglayip üzme kizinida dogumdan sonra gideceksin yanina ne kaldi sunun surasinda bak sabre t canim biraz daha :)))))
hem biz cok özlemistik seni sen bizleri özlemedinmi bukadar agliyorsun yaaglama lütfen canim biraz kafani dagitmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…