selam kızlar bende haziran annesi olarak biraz geç olsada aranıza yeni katıldım artık son zamanlarımızı beraber geçirmeyi umuyorum
Bende agliyorum, esim 1 senedir issiz maddi sikintimiz yok ama bir erkegin calismamasi olmuyor o da depresyonda onada cok uzuluyorum baba olucam isim yok diyor babasinin sirketine gidip geliyor orda oyalaniyor ama boyle gitmez.Ya bu nasil bir sansizlik anlamadim genel kulturu cok iyi, prezentabl, cok konuskan,iyi bir universiteden mezun, caliskan gercekten cevremde o kadar ise yaramaz insan var ve nerelerde ama esim hic tutunamadi kafayi yicem.Kizlar sizlerin duasi kabul olur bebisimin babasi icin sans dileyin Allah hayirli bir is nasip etsin hamileligimin hic tadi yok bunada sukur ama olmuyor aglayip duruyorum off.
Bende agliyorum, esim 1 senedir issiz maddi sikintimiz yok ama bir erkegin calismamasi olmuyor o da depresyonda onada cok uzuluyorum baba olucam isim yok diyor babasinin sirketine gidip geliyor orda oyalaniyor ama boyle gitmez.Ya bu nasil bir sansizlik anlamadim genel kulturu cok iyi, prezentabl, cok konuskan,iyi bir universiteden mezun, caliskan gercekten cevremde o kadar ise yaramaz insan var ve nerelerde ama esim hic tutunamadi kafayi yicem.Kizlar sizlerin duasi kabul olur bebisimin babasi icin sans dileyin Allah hayirli bir is nasip etsin hamileligimin hic tadi yok bunada sukur ama olmuyor aglayip duruyorum off.
Talıaam çok sağol canım benim işte sizleri çok özledim hemen buraya koştum zaten sadece iyi mutlu şen günümde değil
Hüzünlü anlarımdada çok şey paylaştım bu sitede.
Ama elimde değil annem neler yaptı neler anlatamam halılarıma kadar sildi 1 haftalık yemeğimi pişirip koymuş dolaba bakıp bakıp ağlıyorum
Çarşafıma kadar değiştirmiş eşimin kıyafetlerini bile ütülemiş Hele bebeğin kıyafetlerinin hepsini yıkayıp tek tek ütüledi elleriyle yerleştirdi ben yapamadım
çünkü ağırlaştım iyice donuma kadar yıkadı kadın gelde ağlama işte
Canım ne zor bir durum senin için demekki sen bu yüzden depresyondaydın ahh keşke daha önce anlatsaydın ya
Bazı insanlar doğuştan şanslı olur ya işte.Şans meselesi kısmetten öte köy yok diye boşuna dememişler
Allah yardımcınız olsun.İnşallah bir an önce bir iş bulur ve çalışmaya başlar yinede hakkınızda hayırlısı olsun
Sende sıkma canını.Dua etmez olurmuyuz hiç belki birimizden birinin duası kabul olurda eşin gönlüne göre bir iş bulur
Üzülme ama lütfen
Bende agliyorum, esim 1 senedir issiz maddi sikintimiz yok ama bir erkegin calismamasi olmuyor o da depresyonda onada cok uzuluyorum baba olucam isim yok diyor babasinin sirketine gidip geliyor orda oyalaniyor ama boyle gitmez.Ya bu nasil bir sansizlik anlamadim genel kulturu cok iyi, prezentabl, cok konuskan,iyi bir universiteden mezun, caliskan gercekten cevremde o kadar ise yaramaz insan var ve nerelerde ama esim hic tutunamadi kafayi yicem.Kizlar sizlerin duasi kabul olur bebisimin babasi icin sans dileyin Allah hayirli bir is nasip etsin hamileligimin hic tadi yok bunada sukur ama olmuyor aglayip duruyorum off.[/QUOT
allah yardımcınız olsun tabiki birbirimize dua edicez... seni çok iyi anlıyorum bizde evlendiğimizden beri çok iş değiştirdik ve hala tam bir düzen oturtmuş değiliz ama üzülme herşeyin bir zamanı var bence zamanı geldiğinde beklediğinize değicek bebeğin babasına şans getirecek:))))
kizlar biz bugun gezmelerdeydik dünde soylemistim arkadaslara ikeaya gitcez diye bebegimin yataginin eksikleri yuzunden , en sonunda insafli bir görevliye denk geldikte bize diger paketleri actirip eksik olan seyleri verdirdi. veeeeeeee sonundaaa bebisim yatagini kurdukk hem gezmelerden gelio hemde evde yatakla ugrasmak biz bir hayli yordu bugun ama olsun sonunda degdi valla, cokkk cokk mutlu oldummm yatagimiz oldu diye
ya bu arada kahvalti bulusmasi yapan kisilerden bir ses seda cikmamis nasil gecti acaba bulusmalari cok merak ettim
Sagolun kizlar hamilelikte oyle bir vuruyorki insani esimin yaninda bile tutamadim o da simdi beni telkin ediyor halbuki beni boyle gorunce daha kotu olacak o da bana hersey duzelecek bak Asya yi uzuyorsun diyor.O da antidepresan kullaniyor aslinda iside benim oldugum sektor medya televizyon ama kel in ilaci olsa kendi basina surer misali kac kisinin ise girme.sine vesile oldum kendime faydam yok.Allahim bari bir tanesininki bizim onumuze gelse, sali gunu haber muduru ile konusucam bari tecrube edene kadar ucretsiz calissin artik o durumdayiz.Bir hayir vardir insallah en kisa surede hersey yoluna girer
canim benim hic kolay degil senin icin annenden ayri kalmak anlamaya calsiyorum,ama ne guzel bak herseyini yapmis masallahh ne kadar iyi annen var öyle senin benimki kirk yil gecse yapmaz boyle birseyibunun icinde uzulme bence cok sevin mutlu ol ve ne kadar sansli oldugunu dusun. benide gec annesi olmayani düsün ve kendini üzme canim
ayyy haklısın annemde hiç beğenmiyoo ablamın bebişini yıkamaya gidiyoduBanyo küveti kullanacak arkadaşlar ki sanırım hepimiz kullanacak içine file aldıysanız bir de küvetin en dibine konulan süngerlerden alın derim..
Geçen gün gittiğimiz eğitim de filenin yenidoğanın vücud ısısını kontrol edememesinden kaynaklı kullanılmaması gerektiğini söylediler..
Yani bebek suyun içinde değil yukarıda duruyor bu filelerle sıcak suyun içinde olmadığı için daha kolay hasta olabilir ısısını ayarlayamaz falan dediler..
Ben de file almıştım ama şimdi içine sünger de alıcam... Aklınızda olsun değerlendirmek isteyenler için aklıma gelmişken yazayım dedim
Hayırlı uğurlu olsun beşiğiniz oh be sonunda hallettiniz desene
Talıaam çok sağol canım benim işte sizleri çok özledim hemen buraya koştum zaten sadece iyi mutlu şen günümde değil
Hüzünlü anlarımdada çok şey paylaştım bu sitede.
Ama elimde değil annem neler yaptı neler anlatamam halılarıma kadar sildi 1 haftalık yemeğimi pişirip koymuş dolaba bakıp bakıp ağlıyorum
Çarşafıma kadar değiştirmiş eşimin kıyafetlerini bile ütülemiş Hele bebeğin kıyafetlerinin hepsini yıkayıp tek tek ütüledi elleriyle yerleştirdi ben yapamadım
çünkü ağırlaştım iyice donuma kadar yıkadı kadın gelde ağlama işte
Bide hormonlar galiba yoksa alıştık artık gurbete ama ilk defa bu kadar çokağlıyorum hamileliğinde etkisi var
Tabiki canım çok haklısın içimi ferahlattın.Çok şükür ki ayrıda kalsak özleyecek bir annem var Rabbim eksikliğini göstermesin
insallahh kabul edilirde alinir sen dogum iznine ayrilinca esin gecer yerine insallahh , üzülme hem esini hem bebisini hemde kendini üzüyorsun herseyde vardir bir hayir demek lazim canim kismet bu isler en azindan senin isin varmis ne guzel bak calisiyormusun ya o da olmasaydi ne yapardiniz. herseyin en kötusunu düsünmek gerek bence :)))
ayyy haklısın annemde hiç beğenmiyoo ablamın bebişini yıkamaya gidiyodu
hiç gerek yok alma diyo du bana, çocuk suyun içinde durmazsa hasta olur üşür diyo hepsi para tuzağı almayın
bende büyüttüüm hiç biri yoktu buyumedinizmi eksikmi bi taraflarınız diyo(haklıda ma gelde alma hevesleniyo insan yaa)
ilk zamanlarda yardım eden oluyoda sonra yanlız kaldığın zamanlarda lazım oluyorr dedi ablacuumda
evirip çeviremiyosun kayıyoor dedi:44:
ne yapcaam bilemedim bebişimi yıkamak için sürekli birilerini bekleyemeeemm
Valla biz hallettik hepsini içim rahatladı sanki üstümden büyük bir yük kalktısaol canimm evet en sonunda hallettik ya cok sukur simdi tamm planladigimiz gibi olmadi yer sorunu cekiyoruz dar geldi biraz ama yinede idare edilecek sekilde artik baska caremizde yok zaten iyikide 60 120 almisim yoksa daha cok kötu olcakmis :))
haa birde eger simdiye kadar besigini almayan varsa bir an önce alsin hic beklemesin yoksa bir aksilik cikabilir bizdeki gibi ve uzun süre beklemek zorunda kalablir. ben korkmustum iyice bebek dogacak yatacak yatagi olmayacak diye
neyseki cok sükür sonunda bittii bur dertee.
Dugunume 2 ay kala annem yogun bakima yatti bir defa bile hastaneye gitmeyen annem yogunbakimdaydi ve kaybediyoruz dedigimiz anda annemin rahatsizligi bulup kurtardilar.Ve ben anneme uzak tasindim dugunde 1 gram gozyasi dokmedim ve babamda yok annem benden sonra tek basina kaldi agbim, ablam yakininda oturuyor.Cani sag olsun ben onu aradabir goreyim bana yeter dedim.Samimi soyluyorum Allah basinizdan eksik etmesin varligini bilmen bile sana buyuk mutluluk olsun ne guzel yanindalar.Allah uzun omur versin hepimizin ailelerine saglikli uzun omur versin bizim acimizi onlar yasamasin ama senden uzaktada yasasalar mutlu ol hic uzme kendini cok sanslisin bunu bil.
Amin amin.AOyle Allah dermansiz dert vermesin sukrediyorum bu gunume ama iste ben issiz olsam o calissa pek umursamicamda erkek icin durum cok farkli.İnsallah guzel seyler olur en kisa zamanda cok tesekkurederim
Valla biz hallettik hepsini içim rahatladı sanki üstümden büyük bir yük kalktı
Talıaam foto bekliyoruz o zaman senden
Çok çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın size o kötü günleri
Düşününce bile ne kötü ama sen bizzat yaşamışsın bu durumu
Yapacak bir şey yok.Hep ailemden uzak olacağım ama şükür bana hep destekler maddi manevi
Bunu biliyorum ve dediğin gibi şanslıyım.Babanın mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin başın sağolsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?