2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam kızlar bende haziran annesi olarak biraz geç olsada aranıza yeni katıldım artık son zamanlarımızı beraber geçirmeyi umuyorum

hosgeldin canim sende aramiza bebisinle birlikte. insallah dogum hikayelerimizide paylasmak kismet olur hep birlikte :)))

aaa kizlar noluyor size bugun ya bir aglamadir gidiyor bu gece .cnm aglama sende lütfen ya insallah bebisin size ugur getirir kismetiyle gelir ve babasida en kisa zamanda is bulur, gercekten bebekler kismetiyle dogar canim bizimki daha dogmadna bize cok kismetli geldi bugune kadar sahip olamakta gucluk cektigimiz cok seye kavustuk simdiden insallah sizede cok kismetli gelir bebisin. biizler dua ederiz sizin icin ama en önemlisi sen umudunu yitirmeden rabbimize siginip bol bol dua et her firsataa insallah dualarinizin kabul olur

Canım ne zor bir durum senin için demekki sen bu yüzden depresyondaydın ahh keşke daha önce anlatsaydın ya
Bazı insanlar doğuştan şanslı olur ya işte.Şans meselesi kısmetten öte köy yok diye boşuna dememişler
Allah yardımcınız olsun.İnşallah bir an önce bir iş bulur ve çalışmaya başlar yinede hakkınızda hayırlısı olsun
Sende sıkma canını.Dua etmez olurmuyuz hiç belki birimizden birinin duası kabul olurda eşin gönlüne göre bir iş bulur
Üzülme ama lütfen

kizlar biz bugun gezmelerdeydik dünde soylemistim arkadaslara ikeaya gitcez diye bebegimin yataginin eksikleri yuzunden , en sonunda insafli bir görevliye denk geldikte bize diger paketleri actirip eksik olan seyleri verdirdi. veeeeeeee sonundaaa bebisim yatagini kurdukk hem gezmelerden gelio hemde evde yatakla ugrasmak biz bir hayli yordu bugun ama olsun sonunda degdi valla, cokkk cokk mutlu oldummm yatagimiz oldu diye

ya bu arada kahvalti bulusmasi yapan kisilerden bir ses seda cikmamis nasil gecti acaba bulusmalari cok merak ettim

Talıaam çok sağol canım benim işte sizleri çok özledim hemen buraya koştum zaten sadece iyi mutlu şen günümde değil
Hüzünlü anlarımdada çok şey paylaştım bu sitede.
Ama elimde değil annem neler yaptı neler anlatamam halılarıma kadar sildi 1 haftalık yemeğimi pişirip koymuş dolaba bakıp bakıp ağlıyorum
Çarşafıma kadar değiştirmiş eşimin kıyafetlerini bile ütülemiş Hele bebeğin kıyafetlerinin hepsini yıkayıp tek tek ütüledi elleriyle yerleştirdi ben yapamadım
çünkü ağırlaştım iyice donuma kadar yıkadı kadın gelde ağlama işte

canim benim hic kolay degil senin icin annenden ayri kalmak anlamaya calsiyorum,ama ne guzel bak herseyini yapmis masallahh ne kadar iyi annen var öyle senin benimki kirk yil gecse yapmaz boyle birseyibunun icinde uzulme bence cok sevin mutlu ol ve ne kadar sansli oldugunu dusun. benide gec annesi olmayani düsün ve kendini üzme canim

Sagolun kizlar hamilelikte oyle bir vuruyorki insani esimin yaninda bile tutamadim o da simdi beni telkin ediyor halbuki beni boyle gorunce daha kotu olacak o da bana hersey duzelecek bak Asya yi uzuyorsun diyor.O da antidepresan kullaniyor aslinda iside benim oldugum sektor medya televizyon ama kel in ilaci olsa kendi basina surer misali kac kisinin ise girme.sine vesile oldum kendime faydam yok.Allahim bari bir tanesininki bizim onumuze gelse, sali gunu haber muduru ile konusucam bari tecrube edene kadar ucretsiz calissin artik o durumdayiz.Bir hayir vardir insallah en kisa surede hersey yoluna girer

Hayırlı uğurlu olsun beşiğiniz oh be sonunda hallettiniz desene

insallahh kabul edilirde alinir sen dogum iznine ayrilinca esin gecer yerine insallahh , üzülme hem esini hem bebisini hemde kendini üzüyorsun herseyde vardir bir hayir demek lazim canim kismet bu isler en azindan senin isin varmis ne guzel bak calisiyormusun ya o da olmasaydi ne yapardiniz. herseyin en kötusunu düsünmek gerek bence :)))

Bide hormonlar galiba yoksa alıştık artık gurbete ama ilk defa bu kadar çokağlıyorum hamileliğinde etkisi var
Tabiki canım çok haklısın içimi ferahlattın.Çok şükür ki ayrıda kalsak özleyecek bir annem var Rabbim eksikliğini göstermesin

ayyy haklısın annemde hiç beğenmiyoo ablamın bebişini yıkamaya gidiyodu
hiç gerek yok alma diyo du bana, çocuk suyun içinde durmazsa hasta olur üşür diyo hepsi para tuzağı almayın
bende büyüttüüm hiç biri yoktu buyumedinizmi eksikmi bi taraflarınız diyo (haklıda ma gelde alma hevesleniyo insan yaa)
ilk zamanlarda yardım eden oluyoda sonra yanlız kaldığın zamanlarda lazım oluyorr dedi ablacuumda
evirip çeviremiyosun kayıyoor dedi
:44:
ne yapcaam bilemedim bebişimi yıkamak için sürekli birilerini bekleyemeeemm

Hayırlı uğurlu olsun beşiğiniz oh be sonunda hallettiniz desene

saol canimm evet en sonunda hallettik ya cok sukur simdi tamm planladigimiz gibi olmadi yer sorunu cekiyoruz dar geldi biraz ama yinede idare edilecek sekilde artik baska caremizde yok zaten iyikide 60 120 almisim yoksa daha cok kötu olcakmis :))
haa birde eger simdiye kadar besigini almayan varsa bir an önce alsin hic beklemesin yoksa bir aksilik cikabilir bizdeki gibi ve uzun süre beklemek zorunda kalablir. ben korkmustum iyice bebek dogacak yatacak yatagi olmayacak diye
neyseki cok sükür sonunda bittii bur dertee.

Dugunume 2 ay kala annem yogun bakima yatti bir defa bile hastaneye gitmeyen annem yogunbakimdaydi ve kaybediyoruz dedigimiz anda annemin rahatsizligi bulup kurtardilar.Ve ben anneme uzak tasindim dugunde 1 gram gozyasi dokmedim ve babamda yok annem benden sonra tek basina kaldi agbim, ablam yakininda oturuyor.Cani sag olsun ben onu aradabir goreyim bana yeter dedim.Samimi soyluyorum Allah basinizdan eksik etmesin varligini bilmen bile sana buyuk mutluluk olsun ne guzel yanindalar.Allah uzun omur versin hepimizin ailelerine saglikli uzun omur versin bizim acimizi onlar yasamasin ama senden uzaktada yasasalar mutlu ol hic uzme kendini cok sanslisin bunu bil.

ahh azten bu hormonlar yokmuu herseyde kendisini bir ortaya cikariyorr malesef :)) amin canim kimseye eksikligi göstermesin iyi yada kötu basimizda olduklarini bilmek bile icimizi rahatlatiyor allah acilarini göstermesin insallah. rahatlamanada sevindim canim :)))

Amin amin.AOyle Allah dermansiz dert vermesin sukrediyorum bu gunume ama iste ben issiz olsam o calissa pek umursamicamda erkek icin durum cok farkli.İnsallah guzel seyler olur en kisa zamanda cok tesekkurederim

turkiyede bunlardan cokmu canim bence bunlar cok kullanisli duruyor.
ben beyaz olanindan aldim icinede mermersahi veya havlu serer yikarim digerleri süngerli icleri ama magazalarda bulamadim insternetende siparis edecegim sitelerde yoktu olanlarda cok pahaliydi istemedim

Valla biz hallettik hepsini içim rahatladı sanki üstümden büyük bir yük kalktı
Talıaam foto bekliyoruz o zaman senden

Çok çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın size o kötü günleri
Düşününce bile ne kötü ama sen bizzat yaşamışsın bu durumu
Yapacak bir şey yok.Hep ailemden uzak olacağım ama şükür bana hep destekler maddi manevi
Bunu biliyorum ve dediğin gibi şanslıyım.Babanın mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin başın sağolsun bu arada

Amin amin.AOyle Allah dermansiz dert vermesin sukrediyorum bu gunume ama iste ben issiz olsam o calissa pek umursamicamda erkek icin durum cok farkli.İnsallah guzel seyler olur en kisa zamanda cok tesekkurederim

amin canim insallahh :)) erkegin evde calismadan durmasi nasil olur bende biliyorum malesef benim esimde turkiyeden geldiginde uzun sure issiz kalmsti ustelik bizim 2.bebise hamileydim bende cok zor gunler gecirmistik bizde hamile kalinca istende cikarildim malesef dert ustune dert eklenmisti bizede neyseki cok surmeden sonra bir is buldukta calismaya basladi bir kac is degismek zorunda kalsada cok sukur hala calsiyor :))) insallah senin esinde bulur canim takma kafana bukadar, gün dogmadan neler dogar umdunu kaybetme asla .

biliyorum canim siz kurmustunuz yoktan sanirim hic bir eksigide kalmadi dimi simdi.:) tamam canim ekliyecem kurulmus haliyle cektim resim birde duzenleyince cekerim ekleirm yarin insallah :))

yscm:: cok gecmis olsun annene sende cok zor gunler gecirmisin insallah suan daha iyidir annen bencede uzakta olsunlarda canlari sagolsun, baban icinde cok uzuldum canim basinsagolsun allalh rahmet eylesin mekani cennet olsun insallahh, geride kalanlara rabbim uzun ömurler versin...

Canlar ben çıkıyorum kuzucuklarıda sizide öpüyorum
Gözlerim ağrıyor artık ağlamaktan uyusam iyi olacak
Ahh ahh hayat ahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…