2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ysmc arkadaşım sende daha fazla ağlama üzme kendini Allah korusun kasılman felan olur dikkat et kendine ve bebeğine
Onlar bizdende daha değerli şuan
Hiç dokunamasamda kokusunu içime çekemesemde öyle çok seviyorum ki bebeğimi
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah hepimizinkini

Canlar ben çıkıyorum kuzucuklarıda sizide öpüyorum
Gözlerim ağrıyor artık ağlamaktan uyusam iyi olacak
Ahh ahh hayat ahh..

tamam canim allah rahatlik versin daha fazla aglama artik yazik gözlerine ve kizinda üzülüyor senle birlikte unutma bunuda :))
iyi geceler tatli rüyalar iyi bak kizcene bizde snei öpüyoruz hoscakalll

bizde cok yorgunuz aslinda bizde kacsak iyi olur galba bende iyi geceler diliyorum ysmc ve diger arkadaslar kendine iyi bakin aglayip üzülmesin kimse lütfen hoscakall allah rahatlik versin öpüyoruz bizde

Sagolun dostlar sagolsun.Turkiyeden en uzak yer 1 bucuk saat uzakta ucaga atlar gidersin yada onlar arada gelir artik indirimde cok ucuz biletler oluyor.Sen mutluysan onlar mutlu olur, onlar sag olsun sen mutlu olursun.Artik oyle hayatlarimiz varki burnun dibinde olanlar bile gorusemiyor.Guzel bebisin olunca onlar dayanamaz daha sik gelirler sana bak goursun :) ay iyiki varsiniz yoksa ben daha agliyordum yastik sirilsiklam olmustu simdi aglamam kesildi :).

canlar nasılsınız?

ben annemdeyim hala
günler iyi geçiyor ama sıkılmıyorum pek allahtan
geçen gün alışverişe çıktık kızımın bir çok şeyini ve benim loğusa pijamamla emzirme atletimi filan aldık annemlerle
internetten aldıklarım da geldi çok beğendim hepsini
bebek çantası biraz fazla büyük hakkaten, hastane çantası olur çok rahat o derece ama ben beğendim
kocamı çoooooooooooooooooooooooooooook özledim öyle böyle değil
her gün arıyor sağolsun sesini duymak iyi geliyor

bende gelişmeler böyle
inşallah sizler de iyisinizdir mutlusunuzdur

canım üzülme ne olur maalesef bazen böyle bütün yollar kapalı gibi geliyor insana ama eminim asya bebek babasına uğur getirecek hiç ummadığınız anda açılıverecek bütün yollar dualarımız sizinle....kendinizi de Asya'yı da üzmeyin olur mu....

Mervecim hoş geldin ama ağlama olur mu ne mutlu sana bak gördün anneni doğum da yaklaştı yakın zamanda hem annene hem de kızına kavuşacaksın

canım gözün aydın sonunda yatağınız kurulmuş güle güle sağlıkla kullansın bebişin bende o korkuyu yaşıyorum geç mi kaldık diyorum mobilya konusunda sipariş verdik ama eksik falan gelir diye korkuyorum zaten iyice ağırlaşmaya başladık biran önce kurulsa da yıkayıp ütüleyip yerleştirsem rahatlayacağım o zaman...

merhaba kızlar, yeni doğum yapmış arkadaşlardan hiç biri bebeği yıkamak için file kullanmıyor, hepsi minder aldılar.Bana da mantıklı geliyor zaten file üzerinde çocuk pek bi eğreti duruyor. Bir de bebek gerçekten çok kaygan oluyor ıslanınca,mindersiz fln zor yani.Bizim arkadaşlardan biri ilk seferlerinde bebekle beraber girmişti küvete,eşi de bebeği yıkamıştı.Öyle maaile ıslanarak tamamlamışlardı. Bebek azıcık büyüyünce daha kolay oluyor ama

umarım eşinin işi kısa zamanda düzene girer canım. zaten daha gençsiniz anca, benim eşim de 28 yaşına kadar bi işi var bir yok düzene girmemişti sonradan toparladı. emin ol biraz zamanla herşey yoluna girer bak maddi sıkıntı da yokmuş şükür.Salı günü için bol şans

ah güzelcim, sakinlemişsindir şimdi..annelerin hakkı ödenmez işte,yine gelir annen

günaydinnnnnnnnnnn canlarrr biz uzun zamandir ilk defa bu kadar erkenciyizz 7.30 uyandik cok aciktik ama hala herkes uyuyor bekliyecez artik biraz daha kirlilerimizi fln makineye attik simdi de bebisimin yatagini düzenliyecez herkes uyurken
eee bugun pazar kimse bu saate burda olmaz dimi

tsk ederim canim saol darisi senin basina insallah senin mobilyalarda en kisa zamanda gelirde kurarsin, gercekten artik cok agirlastik biran önce hepsi bitmesi gerekiyor bence .insalah sizde bir eksik bir sorun cikmadan kurarsiniz canim, almayanlarda biran önce alsinlar bence :) allah kolaylik versin sana.

hosgeldin canim sagolasin biz iyiz anladigim kadariyla sende iyisin hasretlik disinda .:) bak cogu gitti azi kaldi nerdeyse sabret cnm birazcik daha sayili gun cabuk gecer. insallah cabuk kavusursunuz esinle.

ohh ne guzel alisverislede yapilmiss güle güle kullansin bebisin insallah en kisa zamanda fotolarini bekliyoruz ona göre

:)) kızlar sizi okumaya çalışıorum ama çok nadir yazıorum bende hazırlıklarımı tamamladım gibi bişey annecim saolsun bi sandık kıyafet gönderdi:))))
park yatagını arabasını bebek koltugunu büyük eşyalarını tamamladık:)

eksik bi kaç şey var onlarda tamamlanınca huzurla bebeğimi bekleyebilirim:)
2 tane emzirme sütyeni
bir gecelik,bir pijama takımı ,lohusa tacı,terlik
tırnak makası,banyo süngeri
yastık,yedek nevresim takımı
saç fırçası,7-8 tane çorap
2 tane penye pike
kapı süsü

şimdilik aklıma gelenler bunlar bunlardan başka bişeye ihtiyacımız yok:)))))
az kaldı az

valla canım duygularımız aynı okulda çocuklar koşturup duruyor çarparlar diye korkuyorum, bütün günde ayaktayız, 8 ler benim de içime dert oldu ama ne yapalım hayırlı bir iş için bırakıyoruz onları:))

Mervecim cnm bende bu kiz nerelerde diye meraklaniyirdum demekki annen burdaydı üzülme cnm Allah kavuştursun cok hassas bir donemdeyiz ağlamaya neden arıyoruz zaten beni düsun teselli ol ben yapayalnizim kendine iyi bak fazla evde kalma cik hava al

Ysmc cnm Rabbim Hayirli isler nasip etsin esine sıkma canını vardır onunda bı yerde rızkı dua et sabır et Rabbim yardımcınız olsun uzulupte kızını da uzme e mı

Talliacim cnm beşiğini kurmussun Hayirli uğurlu olsun gözün Aydın güle güle iyi günlerde kullanın bebişinle

Günaydın tatli ve guzel annişler insallah hepiniz cok iyisinizdir ben iyi değilim bu ara cok fuygusalim esime de kırgının hassas dönemlerde olmama rağmen beni cok kırdı üzdü gece hic uyuyanadim kızımda huzursuz oldu belli ki hic durmadı cok hareketliydi böyle zamanlarda hep böyle oluyor ben biraz kafamı toparlamak istiyorum kizlar kk'dan biraz uzak kalicam sizleri cok ozlicem kendinize ve bebislerimize cok iyi bakın Allah' a emanet olun Hayirli günler ...

canım üzme kendini bebeğin kısmetiyle gelir inşallah, babasına şans getirir, bizim de evliliğimiz ilk yıllarında eşim 2 sene işsiz kaldı,aynı senin ki gibi hiçbiryerde tutunamadı, hamile kaldım bir iki ay içinde bir vesileyle kendine küçük bir iş kurdu, herkes bebeğin uğuru diyor, inşallah sizinde yoluna girer,o piskolojiyi bilirim para hersey değil erkeğin evde olması insana zor geliyor,birde toplum baskısı

ben bıraktım arkadaşlar, bende öğretmenim ve 8.sınıflar benim öğrencilerim olmasına rağmen bıraktım artık, çarpan öğrenci oluyo mutlaka ve yürümek bile çok zorlaşıyo... normalde uyanıp az bi yürüyüş yapsak neyse ama çalışma hayatı içinde insan artık adım atmak istemiyo arkadaşlar. En güzeli izin yani

kızlar isim buldunuz mu?Benim oğlum olacak 30.haftadayım ama hala bir isim bulamadık:)Aklınıza gelen güzel,anlamlı,kulağa hoş gelen isimleri paylaşır mısınız?

ahh canım ya bende senin gibiyim benm annemde geliyo 1 hafta kalıyo ve gidiyo ben yine yalnız kalıyorum haftaya kardeşim gelicek daha şimdiden gidicek diye üzülüyorum seni çok iyi anlıyorum üzülme canım çocuk insanı çok avutuyooo bebeişin olsun hiç anlamıcaksınnn avutucak seni ooo

günaydın güzel bebeişlerin güzel anneleriiii güneşşli ve sıcak bir bahar pazarında uykumu almış bir şekilde mutlu uyandımmm.. dilerim sizlerde öle uyanmışsınızdır....bütün günüm mutlu geçsin istiyorummmm hiç bir iş yapmayı düşünmüyorum sadece siftinmeyi düşünüyorum bugünnn kendime tatil ilan ediyorum hahahahaheeee kimler burda pazar pazar benm kocam erkenci yine yaz sezonu başladııı ve benm kocam yok yineee offf neyse moraller bozulmıcak bugün.....

Kızlar dün gece rüyamda benden kan geliyordu nişan bu diyorlardı allahım hastahaneye gidilecek hiç bir şeyin hazır değil üfff ne ksbustu . Ev göçebe gibi yazlık kışlık muhabbeti çekmeceler ütüler ev desen kel gibi dünde çok yoruldum bugün de ama kızım I'n kıyafetleri için yer ayarladım temizlik bitsin hemen onun kıyafetlerini yıkayıp yerleştireceğim çantamızı hazırlayacağım ama bir geceliğim bilem yok daha ;(

bu tarz rüyalar görmen normal canım artık ben çok doğurduğumu görürdüm sonunda doğuruyon zaten..canım telaşlanma ya bende daha hiçbişi hazırlamadım yıkamadım bişi yapmadım bebeğin eşyaları oğlumun dolabında geziyo daha hiç yer yok koyucak rahatımda bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…