Canlar ben çıkıyorum kuzucuklarıda sizide öpüyorum
Gözlerim ağrıyor artık ağlamaktan uyusam iyi olacak
Ahh ahh hayat ahh..
Valla biz hallettik hepsini içim rahatladı sanki üstümden büyük bir yük kalktı
Talıaam foto bekliyoruz o zaman senden
Çok çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın size o kötü günleri
Düşününce bile ne kötü ama sen bizzat yaşamışsın bu durumu
Yapacak bir şey yok.Hep ailemden uzak olacağım ama şükür bana hep destekler maddi manevi
Bunu biliyorum ve dediğin gibi şanslıyım.Babanın mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin başın sağolsun bu arada
Sagolun kizlar hamilelikte oyle bir vuruyorki insani esimin yaninda bile tutamadim o da simdi beni telkin ediyor halbuki beni boyle gorunce daha kotu olacak o da bana hersey duzelecek bak Asya yi uzuyorsun diyor.O da antidepresan kullaniyor aslinda iside benim oldugum sektor medya televizyon ama kel in ilaci olsa kendi basina surer misali kac kisinin ise girme.sine vesile oldum kendime faydam yok.Allahim bari bir tanesininki bizim onumuze gelse, sali gunu haber muduru ile konusucam bari tecrube edene kadar ucretsiz calissin artik o durumdayiz.Bir hayir vardir insallah en kisa surede hersey yoluna girer
Talıaam çok sağol canım benim işte sizleri çok özledim hemen buraya koştum zaten sadece iyi mutlu şen günümde değil
Hüzünlü anlarımdada çok şey paylaştım bu sitede.
Çarşafıma kadar değiştirmiş eşimin kıyafetlerini bile ütülemiş Hele bebeğin kıyafetlerinin hepsini yıkayıp tek tek ütüledi elleriyle yerleştirdi ben yapamadım
çünkü ağırlaştım iyice donuma kadar yıkadı kadın gelde ağlama işte
kizlar biz bugun gezmelerdeydik dünde soylemistim arkadaslara ikeaya gitcez diye bebegimin yataginin eksikleri yuzunden , en sonunda insafli bir görevliye denk geldikte bize diger paketleri actirip eksik olan seyleri verdirdi. veeeeeeee sonundaaa bebisim yatagini kurdukk hem gezmelerden gelio hemde evde yatakla ugrasmak biz bir hayli yordu bugun ama olsun sonunda degdi valla, cokkk cokk mutlu oldummm yatagimiz oldu diye
ya bu arada kahvalti bulusmasi yapan kisilerden bir ses seda cikmamis nasil gecti acaba bulusmalari cok merak ettim
umarım eşinin işi kısa zamanda düzene girer canım. zaten daha gençsiniz anca, benim eşim de 28 yaşına kadar bi işi var bir yok düzene girmemişti sonradan toparladı. emin ol biraz zamanla herşey yoluna girer bak maddi sıkıntı da yokmuş şükür.Salı günü için bol şansBende agliyorum, esim 1 senedir issiz maddi sikintimiz yok ama bir erkegin calismamasi olmuyor o da depresyonda onada cok uzuluyorum baba olucam isim yok diyor babasinin sirketine gidip geliyor orda oyalaniyor ama boyle gitmez.Ya bu nasil bir sansizlik anlamadim genel kulturu cok iyi, prezentabl, cok konuskan,iyi bir universiteden mezun, caliskan gercekten cevremde o kadar ise yaramaz insan var ve nerelerde ama esim hic tutunamadi kafayi yicem.Kizlar sizlerin duasi kabul olur bebisimin babasi icin sans dileyin Allah hayirli bir is nasip etsin hamileligimin hic tadi yok bunada sukur ama olmuyor aglayip duruyorum off.
ah güzelcim, sakinlemişsindir şimdi..annelerin hakkı ödenmez işte,yine gelir annenTalıaam çok sağol canım benim işte sizleri çok özledim hemen buraya koştum zaten sadece iyi mutlu şen günümde değil
Hüzünlü anlarımdada çok şey paylaştım bu sitede.
Ama elimde değil annem neler yaptı neler anlatamam halılarıma kadar sildi 1 haftalık yemeğimi pişirip koymuş dolaba bakıp bakıp ağlıyorum
Çarşafıma kadar değiştirmiş eşimin kıyafetlerini bile ütülemiş Hele bebeğin kıyafetlerinin hepsini yıkayıp tek tek ütüledi elleriyle yerleştirdi ben yapamadım
çünkü ağırlaştım iyice donuma kadar yıkadı kadın gelde ağlama işte
canım gözün aydın sonunda yatağınız kurulmuş güle güle sağlıkla kullansın bebişin bende o korkuyu yaşıyorum geç mi kaldık diyorum mobilya konusunda sipariş verdik ama eksik falan gelir diye korkuyorum zaten iyice ağırlaşmaya başladık biran önce kurulsa da yıkayıp ütüleyip yerleştirsem rahatlayacağım o zaman...
canlar nasılsınız?
ben annemdeyim hala
günler iyi geçiyor ama sıkılmıyorum pek allahtan
geçen gün alışverişe çıktık kızımın bir çok şeyini ve benim loğusa pijamamla emzirme atletimi filan aldık annemlerle
internetten aldıklarım da geldi çok beğendim hepsini
bebek çantası biraz fazla büyük hakkaten, hastane çantası olur çok rahat o derece ama ben beğendim
kocamı çoooooooooooooooooooooooooooook özledim öyle böyle değil
her gün arıyor sağolsun sesini duymak iyi geliyor
bende gelişmeler böyle
inşallah sizler de iyisinizdir mutlusunuzdur
ben de öğretmenim. 2 hafta sonra başlayacak iznim ama ben de vicdan yapıyorum ama okulum uzak 2 araba değiştiriyorum akşam kasık ağrısı çekiyorum. 8. sınıflar için çok üzülüyorum biraz dayan diyorum. ama ya bebeğe bir şey olursa die korkuyorum. seni çok iyi anlıyorum çelişkiler içinde kalıyor insan öğretmenim gitmeyin diyen öğrenciler iyice üzüyor insanı. ben de dayanamam ayrılırken ağlarım herhalde.
arkadaşlar nts ye girenler var mı yada yakın zamanda girecek olanlar var mı?
Bende agliyorum, esim 1 senedir issiz maddi sikintimiz yok ama bir erkegin calismamasi olmuyor o da depresyonda onada cok uzuluyorum baba olucam isim yok diyor babasinin sirketine gidip geliyor orda oyalaniyor ama boyle gitmez.Ya bu nasil bir sansizlik anlamadim genel kulturu cok iyi, prezentabl, cok konuskan,iyi bir universiteden mezun, caliskan gercekten cevremde o kadar ise yaramaz insan var ve nerelerde ama esim hic tutunamadi kafayi yicem.Kizlar sizlerin duasi kabul olur bebisimin babasi icin sans dileyin Allah hayirli bir is nasip etsin hamileligimin hic tadi yok bunada sukur ama olmuyor aglayip duruyorum off.
valla canım duygularımız aynı okulda çocuklar koşturup duruyor çarparlar diye korkuyorum, bütün günde ayaktayız, 8 ler benim de içime dert oldu ama ne yapalım hayırlı bir iş için bırakıyoruz onları:))
Annem gitti yine yalnızlığımla baş başa kaldım...Çok ağlıyorum çok..
Bu akşam gitti saat kaç oldu ben hala ağlıyorum.İçim yanıyor resmen
Hiçbir şey avutmuyor beni..Kalbime bir bıçak sağlandı sanki ahh..
Kızlar dün gece rüyamda benden kan geliyordu nişan bu diyorlardı allahım hastahaneye gidilecek hiç bir şeyin hazır değil üfff ne ksbustu . Ev göçebe gibi yazlık kışlık muhabbeti çekmeceler ütüler ev desen kel gibi dünde çok yoruldum bugün de ama kızım I'n kıyafetleri için yer ayarladım temizlik bitsin hemen onun kıyafetlerini yıkayıp yerleştireceğim çantamızı hazırlayacağım ama bir geceliğim bilem yok daha ;(
maşallah bebişinepeki bu izin olayında bebeğin haftası son adet tarihine göre mi yoksa bebeğin gelişim gösterdiği haftaya (mesela 2 hafta önden gidiorsa) göre mi hesaplanıyor?
canım sorduğun sorunun cevabını tam bilemiyorum. tahminimce sat önemli. benim doktorun elinde değişik bir takvim vardı, ordan sata göre baktı benim sat 18 eylül olduğu için 29 veya 30unda gelebilirsin dedi. benim bebişin gelişimi haftasıyla uyumlu. doktoruna sorduğunda söyleyecektir sana zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?