2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benimde annem uzakta 2 ayda bir haftasonu gelip gidiyor çalışıyor zaten ctesi sabah geldi bugün akşam gidecek.. iş yapıp duruyo yazık.. bende çok isterdim yakınımda olsun hele şu an evde yatmak zorundayım kayınvalidem sağolsun bakıyo ama anne de çok özleniyo.. ama rabbime hep şükrediyorum herkes yerinde sağlıklı olsun yeter.. allah hepimizinkine uzun ömürler versin.. seni anlıyorum ama üzme kendini bebişe yazık...

allah inşallah tez zamanda hayırlı işler versin kapılar açsın önünüzde arkadaşım.. hiç meraklanma rabbim evlatlarımızı kısmeti ile gönderiyor... allahım yeterki sağlık versin hepsi olur bak görürsün...

herkese günaydın, mutlu pazarlar...

annelerinden ayrı olan arkadaşlar Allah kavuştursun inşallah en kısa sürede...

biz bugün yatak ve bebek odasına anne koltuğu bakmaya gidiyoruz eşimle. öpüyorum herkesi...

kızlar küçük beşikler için nevresim takımı alan var mı , internette hep boyları aynı, ama ilk aylarda yatacağı beşik için bulamadım ,diktirmek mi lazım ....

kızlar küçük beşikler için nevresim takımı alan var mı , internette hep boyları aynı, ama ilk aylarda yatacağı beşik için bulamadım ,diktirmek mi lazım ....
ben de epeyce aramıştım canım, benim yatak 60-95. Bulabildiğim en küçük nevresim takımı ikeda (60-120). Satıcılar 100-150lükler standart,onu alın diyorlar ama sakın kanma, kesinlikle uymuyor..
Bu satıcılar da bir alem bu arada, dün tek kullanımlık lohusa külodu alacağım. Satıcı çıkardı bir tane, tek kaldı diye. Paket açılmış. Açtık külotları masanın üstüne (teşhir için o paket) satıcı da bana diyor ki "bunu al, tek kaldı" yahu tek kullanımlık külot zaten yıkanmaz, açılmış herkesin eli değmiş bir de en hassas zaman, mikrop kapmasın vs. diye tek kullanımlık alınıyor. Allahtan sonradan jetonum düştü de almadım. Dikkat etmek lazım bu satıcılara

ayy kızlar, işler o kadar zor geliyor ki artık. Birazdan yine bir proje için toplantı gibi bişi var ona gitmem lazım, gitmek için hazırlanmam da lazım saç-makyaj yapmak lazım ama canım hiç gitmek istemiyor bahane uydursam da evde mi otursam diye düşünüyorum pıffffff

Maaşallah cnm sana hiç abartı bir kilo almamışsın , manken gibisin sadece göbüş var orada da bebek

ama bayıldımmki ben sanaaa en sevdiğim polissin bundan sonraaa
Canım çok teşekkürederim o senin güzelliğin , üniforma insanı albenili gösteriyo

Selam kizlar iyi hafta sonları hepinize topikte 5 kisiyiz millet kahvaltılarda cok kıskandım valla ne yapıyorlar ne konuşuyorlar acep ya merak ediyorum
Kızlar dün sabah 9buçukta evden çıktım akşam 5buçukta girdim, çok yoruldum ve akşam eşimle tekrar gezmeye gittik yorgunluktan kendime gelemediğim için girip anlatamadım ama dün çok çok çok güzeldi keşke sizlerde gelebilseydiniz, çok kalabalık değildik 4 kişicikdik toplamda ama 4 koca göbişli bay sevimli gözüküyoduk açık havada kahvaltı yapmak , tanışmak çok keyifli ve güzeldi...

Maşallah sanada denizkızı, sende çok güzelsin, haziran anneleri gerçekten çok çok güzel...
Saol cnm teşekkürederim

rezene

hamilelikten önce beden kitle indeki 25-29.9 olanların alacağı kiloların dağılımı
ilk üç ay: 1-2
ikinci üç ay: 4-6.5
üçüncü 3 ay: 2.5-4
topllam alım: 7.5-12.5

Ben bu aralıktayım daha 30. haftayım 11 kilomaldım bile [/COLOR]

Cnm çok güzel özetlemişsin :)))
Cnm benim seni okadar iyi anlıyorum ki benim kide gideli 20 gün olacak hala benim için yaptığı şeyler aklıma gelince duygulanıp ağlıyorum, 1 hafta kaldılar ama elimi sıcak sudan soğuk suya sürdürtmedi, her işimi yaptı, anne işte annemiz gibi kimse bakamaz bize, annem gitti hiç bir akrabam ne arıyo ne soruyo bişeye ihtiyacım var mı diye halbu ki baya ağırlaştım sancılanıyorum çabucak yoruluyorum iş falan yapamıyorum ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler...

Cnm aynı şeyleri yaşamışız benim eşim de 2,5 yıldır evliyiz ama daha ancak 1 ay önce girebildi doğru düzgün kendi alanında bir işe... sürekli iş görüşmeleri mülakatlar... sınavlara giriyo kazanıyo biz sizi arayacağız deyip kendi torpilli adamlarını işe alıyolar bu iş yerlerinden gelecek cevabı beklemeler okadar yıprattı ki bizi anlatamam, etrafındaki insanların sürekli eşin hala bi işe giremedi mi diye sormalar... zavallı kocam boşta kalmamak için saçma sapan işler yaptı, pizzacı, kebapçı motorlu kuryeliğine kadar, kazalar geçirdi öyle korktum ki... Aynıu dediğklerini ben de diyodum maramara üniversitesi mezunu, akıllı tuttuğunu koparır, bi düny kursa gidip sertifikalar aldı, diksiyonu düzgün, konuşkan.... onun yarısı olmayan insanlar nerelerde işler buldu diye üzülüyodum ama torpilin yoksa hiçbirşey olmuyo.... İnşallah cnm senin eşin de biranönce istediği gibi düzgün bir geliri olan bir işe biranönce yerleşir dualarım seninle, benim eşim 1 aydır bir şirkette işe başladı darısı başınıza inşallah.

Kızlar buluşmamız çok güzel geçti; bidamlagozbebebeğim, özgnm, minikuss ve ben vardık sadece , başka kimsecikler gelemedi ama sağlık olsun... birbirimizi tanımak için karanfile de ihtiyaç duymadık koca göbüşü gören geldi gören geldi sonra beraberce piknik masamızı kurduk oturduk hem yedik hem sohbet ettik, topikte konuştuğumuz şeyleri yüzyüze konuştuk çok samimi bir ortamdı, aklımız sizdeydi hep keşke gelebilselerdi dedik... Güneşli sıcacık bir haftasonunu yakalayabilmemiz de ayrı bir şanstı bana çok iyi geldi çok hoş bir gün geçirdim. Minikuss fotolarımızı kendi profilinde yayınlayacak ama daha topiğe girmeye fırsat bulamamış sanırım çünkü annesi gelecekti, diğer kızların da işleri vardı ben de buluşmadan sonra bir de eşimle gezmeye gittim O yüzden gelip hemen girip yazamadık topiğe .
Eşimle eve geldiğimde saat akşam 11di ve benim pestilim çıkmıştı aşırı yoruldum kasıklarımın, belimin, ayaklarımın ağrısından zor uyudum gece bugün pestil gibi yatıyorum, anladım ki günde iki ayrı gezme bana çok fazla artık

Son düzenleme:

sizi gezmekçiler sizi orda olmayı bizde isterdik ama malsf iştee neyse çok zevkli geçmiştir eminim

herkese iyi pazarlar...
kızlar akşam oğluşum bizi biraz korkuttu. karnımda sertleşme oldu yaklaşık 1-2 saat. hem de 5-10 dk lık aralıklarla. biraz da ağrım oldu
ama tek taraflı sağda... aklıma geldi hemen magnezyum içtim sonra da yattım uyudum. gece de kalçalarım ağrıdı hep. hangi yana yatsam o yanım ağrıdı bütün gece döne döne bir hal oldum... bugün kendime bitkin hissediyorum...

herkese iyi pazarlar kızlar. magnorm kullananlara bir sorum olacak. dün doktorum ilacı yazdığında öğlenleri yemekten önce aç karnına içersin dedi. eczaneye gittiğimde eczacı günde 1 kez tok karnına al dedi. ilacın prospektüsünde ise tok karnına hatta yemekle birlikte alın diyor aç karnına alınırsa ishal yapar diyor. biraz kabızlık sorunum var. doktor buna dayanarakmı böyle kullanmamı istedi acaba. emin olamadım. sizler nasıl içiyorsunuz magnormu??

kızlar isim buldunuz mu?Benim oğlum olacak 30.haftadayım ama hala bir isim bulamadık:)Aklınıza gelen güzel,anlamlı,kulağa hoş gelen isimleri paylaşır mısınız?

aynı sorun bende de var bi tane isim bulamıyorum ikincisi de erkek olursa naparım bilmiyom artık Ali Esat ya da Ali Tuğrap düşünüyoruz ikisine de çok net evet diyemiyorum ama başka seçeneğimiz de yok Esat çok hayırlı çok mutlu, Tuğrap toprak demek Hz. Ali'nin lakabı alçakgönüllü ve bereketli olmasından kendime hayrım yok ama belki sana olur

canim rabbim caresi olmayan dert vermez hic kimseye issizlik gercekten cok zor ben de baslar da uzun süre issiz kaldim tek maasla gecinmek zorun da kaldik ben bile esime karsi kendimi herdefasin da okadar cok mahcup hissediyordum ki o calisamadigim zamanlar birde erkek olarak senin esin icin ne kadar zordur anliyorum...
rabbim biryerden bir kapi acar illaki hepimizin zorlu dönemlerden gectigi oluyor sabretmek bu durum da en önemlisi... etrafdaki insanlar sirf agzi laf yapsin muhabbet olsun diye düsüzcesizce konusmasini iyi bilirler.. ben genelde o tür insanlari cikardim hayatimdan.. bak birde hamilesin bunlari kafaya takma lütfen ne zaman anlatirsan hepimiz dinleriz seve seve burda seni.. icine atma kesinlikle.. bebegin kendi rizki nasibiyle gelicek allahin izniyle.. daima iyi olacagini düsün güclü olmaya calis kendini de bebeginide üzme lütfen

ayyy kizlar aglamayin lütfen yaa okurken ben bile kötü oldum zaten sulu göz biriyimdir kiyamam size...:26::26:

allah kavuştursun mervecim.hamilelikte insan böyle ayrılıklardan çok fazla etkileniyor.ama ne mutlu sana annen bütün işini gücünü yapmış gitmiş.benim annem doğumuma anca gelicek.bütün işler benim elimden öpüyor yani:)

canım bende aynı ilaçtan kullanıyorum tok karnına alıyorum ben birde kramp girdiği günler içiyorum yalnızca

benim de annem geçenlerde hastayım diye gelmişti gittikten sonra ben de çok ağlamıştım. öyle bir acı içimi kaplamıştı ki zor avuttum kendimi.
ama söylediğiniz gibi canları sağolsun onlar hep bizi yanlarında isterler de biz de ne yaptık ettik başka memleketlerden evlendik. şimdi kendim ettim kendim buldum diyorum. ama üzüntüsü ayrı.

erkek bebekler için bunları pek önermiyorlar sanırım. ben de o yüzden pek sıcak bakmadım bunlara
hatta çıtçıtlı bodyler için de aynı şeyler söyleniyor.

nereye gitti ki pazar sabahı erkenden:44: merak ettim kusura bakma
ben kocamı zor kaldırdım. hoş ben de erken kalkmadım her pazar olduğu gibi 11 de uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…