kızlar isim buldunuz mu?Benim oğlum olacak 30.haftadayım ama hala bir isim bulamadık:)Aklınıza gelen güzel,anlamlı,kulağa hoş g
elen isimleri paylaşır mısınız?
Bide hormonlar galiba yoksa alıştık artık gurbete ama ilk defa bu kadar çokağlıyorum hamileliğinde etkisi var
Tabiki canım çok haklısın içimi ferahlattın.Çok şükür ki ayrıda kalsak özleyecek bir annem var Rabbim eksikliğini göstermesin
Sagolun kizlar hamilelikte oyle bir vuruyorki insani esimin yaninda bile tutamadim o da simdi beni telkin ediyor halbuki beni boyle gorunce daha kotu olacak o da bana hersey duzelecek bak Asya yi uzuyorsun diyor.O da antidepresan kullaniyor aslinda iside benim oldugum sektor medya televizyon ama kel in ilaci olsa kendi basina surer misali kac kisinin ise girme.sine vesile oldum kendime faydam yok.Allahim bari bir tanesininki bizim onumuze gelse, sali gunu haber muduru ile konusucam bari tecrube edene kadar ucretsiz calissin artik o durumdayiz.Bir hayir vardir insallah en kisa surede hersey yoluna girer
ben de epeyce aramıştım canımkızlar küçük beşikler için nevresim takımı alan var mı , internette hep boyları aynı, ama ilk aylarda yatacağı beşik için bulamadım ,diktirmek mi lazım ....
kızlar isim buldunuz mu?Benim oğlum olacak 30.haftadayım ama hala bir isim bulamadık:)Aklınıza gelen güzel,anlamlı,kulağa hoş gelen isimleri paylaşır mısınız?
Maaşallah
Canım çok teşekkürederim o senin güzelliğin , üniforma insanı albenili gösteriyoama bayıldımmki ben sanaaa en sevdiğim polissin bundan sonraaa
Kızlar dün sabah 9buçukta evden çıktım akşam 5buçukta girdim, çok yoruldum ve akşam eşimle tekrar gezmeye gittik yorgunluktan kendime gelemediğim için girip anlatamadım ama dün çok çok çok güzeldi keşke sizlerde gelebilseydiniz, çok kalabalık değildik 4 kişicikdik toplamda ama 4 koca göbişli bay sevimli gözüküyodukSelam kizlar iyi hafta sonları hepinize topikte 5 kisiyiz millet kahvaltılarda cok kıskandım valla ne yapıyorlar ne konuşuyorlar acep ya merak ediyorum
Saol cnm teşekkürederimMaşallah sanada denizkızı, sende çok güzelsin, haziran anneleri gerçekten çok çok güzel...
Cnm çok güzel özetlemişsin :)))İyi geceler bayanlar, kısa kısa geçmişe değineceğim şöyle bir göz attımda valla hızınıza yetişmek ne mümkün, atladığım olursa kusura bakmayın artık...
-Buluşma nasıldı bende çok merak ediyorum.
-Ben nst.ye girdim geçen gün, rahat korkulacak birşey yok, 20 dk falan sürüyor, bebeğin kalp atışına bakılıyor ve sancı durumuna.
-Nisan annelerinin doğum hikayelerini bende ağlayarak okudum.
-Temizlik yapan bayanlar dikkat edin kendinize, bizler için temizlik fazlasıyla yorucu.
-İzne ayrılan öğretmen arkadaşlar, gönül rahatlığı ile iznin keyfini çıkarın. Siz zaten layıkıyla görevinizi yaptınız ve izin bitince yine en iyi şekilde yapacaksınız bundan eminim. Siz herkesin evlatlarını yetiştiriyorsunuz, topluma kazandırıyorsunuz, herşeyi öğretiyorsunuz, şimdi kendi bebeklerinizi dünyaya getirip büyütmek, onlara en iyi şekilde bakmak sizin en büyük hakkınız..Allah hayırlı bebişler versin sizlere...
-Haziran anneleri gerçekten çok konuşkan ve çok güzeller.. Ee sonuçta ikizler burcu bebekleri dünyaya getiriyoruz, ikizler burcu çok konuşkan olurlarmış...
-Bu sıralar bende biraz garibim, çok duygusalım, canım hiçbir şey yapmak istemiyor, dışarı bile çıkmak istemiyorum.. Şimdilik bu kadar..
Cnm benim seni okadar iyi anlıyorum ki benim kide gideli 20 gün olacak hala benim için yaptığı şeyler aklıma gelince duygulanıp ağlıyorum, 1 hafta kaldılar ama elimi sıcak sudan soğuk suya sürdürtmedi, her işimi yaptı, anne işte annemiz gibi kimse bakamaz bize, annem gitti hiç bir akrabam ne arıyo ne soruyo bişeye ihtiyacım var mı diye halbu ki baya ağırlaştım sancılanıyorum çabucak yoruluyorum iş falan yapamıyorumAnnem gitti yine yalnızlığımla baş başa kaldım...Çok ağlıyorum çok..
Bu akşam gitti saat kaç oldu ben hala ağlıyorum.İçim yanıyor resmen
Hiçbir şey avutmuyor beni..Kalbime bir bıçak sağlandı sanki ahh..
Cnm aynı şeyleri yaşamışız benim eşim de 2,5 yıldır evliyiz ama daha ancak 1 ay önce girebildi doğru düzgün kendi alanında bir işe... sürekli iş görüşmeleri mülakatlar... sınavlara giriyo kazanıyo biz sizi arayacağız deyip kendi torpilli adamlarını işe alıyolar bu iş yerlerinden gelecek cevabı beklemeler okadar yıprattı ki bizi anlatamam, etrafındaki insanların sürekli eşin hala bi işe giremedi mi diye sormalar... zavallı kocam boşta kalmamak için saçma sapan işler yaptı, pizzacı, kebapçı motorlu kuryeliğine kadar, kazalar geçirdi öyle korktum ki... Aynıu dediğklerini ben de diyodum maramara üniversitesi mezunu, akıllı tuttuğunu koparır, bi düny kursa gidip sertifikalar aldı, diksiyonu düzgün, konuşkan.... onun yarısı olmayan insanlar nerelerde işler buldu diye üzülüyodum ama torpilin yoksa hiçbirşey olmuyo.... İnşallah cnm senin eşin de biranönce istediği gibi düzgün bir geliri olan bir işe biranönce yerleşir dualarım seninle, benim eşim 1 aydır bir şirkette işe başladı darısı başınıza inşallah.Bende agliyorum, esim 1 senedir issiz maddi sikintimiz yok ama bir erkegin calismamasi olmuyor o da depresyonda onada cok uzuluyorum baba olucam isim yok diyor babasinin sirketine gidip geliyor orda oyalaniyor ama boyle gitmez.Ya bu nasil bir sansizlik anlamadim genel kulturu cok iyi, prezentabl, cok konuskan,iyi bir universiteden mezun, caliskan gercekten cevremde o kadar ise yaramaz insan var ve nerelerde ama esim hic tutunamadi kafayi yicem.Kizlar sizlerin duasi kabul olur bebisimin babasi icin sans dileyin Allah hayirli bir is nasip etsin hamileligimin hic tadi yok bunada sukur ama olmuyor aglayip duruyorum off.
bir arkadaşım kutsal koydu. farklı ve hoş. kağan ve eymen isimleri de hoş bece.
benimde oğlum olucak adını eymen koyucam kısmetse çok anlamlı bir isim :)))
Maaşallahcnm sana hiç abartı bir kilo almamışsın , manken gibisin sadece göbüş var orada da bebek
Canım çok teşekkürederim o senin güzelliğin , üniforma insanı albenili gösteriyo
Kızlar dün sabah 9buçukta evden çıktım akşam 5buçukta girdim, çok yoruldum ve akşam eşimle tekrar gezmeye gittik yorgunluktan kendime gelemediğim için girip anlatamadım ama dün çok çok çok güzeldi keşke sizlerde gelebilseydiniz, çok kalabalık değildik 4 kişicikdik toplamda ama 4 koca göbişli bay sevimli gözüküyodukaçık havada kahvaltı yapmak , tanışmak çok keyifli ve güzeldi...
Saol cnm teşekkürederim
rezene
hamilelikten önce beden kitle indeki 25-29.9 olanların alacağı kiloların dağılımı
ilk üç ay: 1-2
ikinci üç ay: 4-6.5
üçüncü 3 ay: 2.5-4
topllam alım: 7.5-12.5
Ben bu aralıktayım daha 30. haftayım 11 kilomaldım bile [/COLOR]
Cnm çok güzel özetlemişsin :)))
Cnm benim seni okadar iyi anlıyorum ki benim kide gideli 20 gün olacak hala benim için yaptığı şeyler aklıma gelince duygulanıp ağlıyorum, 1 hafta kaldılar ama elimi sıcak sudan soğuk suya sürdürtmedi, her işimi yaptı, anne işte annemiz gibi kimse bakamaz bize, annem gitti hiç bir akrabam ne arıyo ne soruyo bişeye ihtiyacım var mı diye halbu ki baya ağırlaştım sancılanıyorum çabucak yoruluyorum iş falan yapamıyorumağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler...
Cnm aynı şeyleri yaşamışız benim eşim de 2,5 yıldır evliyiz ama daha ancak 1 ay önce girebildi doğru düzgün kendi alanında bir işe... sürekli iş görüşmeleri mülakatlar... sınavlara giriyo kazanıyo biz sizi arayacağız deyip kendi torpilli adamlarını işe alıyolar bu iş yerlerinden gelecek cevabı beklemeler okadar yıprattı ki bizi anlatamam, etrafındaki insanların sürekli eşin hala bi işe giremedi mi diye sormalar... zavallı kocam boşta kalmamak için saçma sapan işler yaptı, pizzacı, kebapçı motorlu kuryeliğine kadar, kazalar geçirdi öyle korktum ki... Aynıu dediğklerini ben de diyodum maramara üniversitesi mezunu, akıllı tuttuğunu koparır, bi düny kursa gidip sertifikalar aldı, diksiyonu düzgün, konuşkan.... onun yarısı olmayan insanlar nerelerde işler buldu diye üzülüyodum ama torpilin yoksa hiçbirşey olmuyo.... İnşallah cnm senin eşin de biranönce istediği gibi düzgün bir geliri olan bir işe biranönce yerleşir dualarım seninle, benim eşim 1 aydır bir şirkette işe başladı darısı başınıza inşallah.
Kızlar buluşmamız çok güzel geçti; bidamlagozbebebeğim, özgnm, minikuss ve ben vardık sadece , başka kimsecikler gelemedi ama sağlık olsun... birbirimizi tanımak için karanfile de ihtiyaç duymadık koca göbüşü gören geldi gören geldisonra beraberce piknik masamızı kurduk oturduk hem yedik hem sohbet ettik, topikte konuştuğumuz şeyleri yüzyüze konuştuk çok samimi bir ortamdı, aklımız sizdeydi hep keşke gelebilselerdi dedik... Güneşli sıcacık bir haftasonunu yakalayabilmemiz de ayrı bir şanstı bana çok iyi geldi çok hoş bir gün geçirdim. Minikuss fotolarımızı kendi profilinde yayınlayacak ama daha topiğe girmeye fırsat bulamamış sanırım çünkü annesi gelecekti, diğer kızların da işleri vardı ben de buluşmadan sonra bir de eşimle gezmeye gittim O yüzden gelip hemen girip yazamadık topiğe .
Eşimle eve geldiğimde saat akşam 11di ve benim pestilim çıkmıştı aşırı yoruldumkasıklarımın, belimin, ayaklarımın ağrısından zor uyudum gece bugün pestil gibi yatıyorum, anladım ki günde iki ayrı gezme bana çok fazla artık
Bende ogluslarimdan birine Eymen koycam insallah anlami ve soylenisi cok hos
kızlar isim buldunuz mu?Benim oğlum olacak 30.haftadayım ama hala bir isim bulamadık:)Aklınıza gelen güzel,anlamlı,kulağa hoş gelen isimleri paylaşır mısınız?
şu anda hüngür hüngür ağlıyorum nisan annelrinin doğum hikayelerini okudum ve o ameliyathaneye gitme sahnesi bi anda gözümde canlandı ben acayip korkuyorum bu sefer ya ilkinde okadr rahat gitmiştim ama bunda ağlarım gibime geliyo yaaa offf çok heyecanlandım ben...
Annem gitti yine yalnızlığımla baş başa kaldım...Çok ağlıyorum çok..
Bende agliyorum, esim 1 senedir issiz maddi sikintimiz yok ama bir erkegin calismamasi olmuyor o da depresyonda onada cok uzuluyorum baba olucam isim yok diyor babasinin sirketine gidip geliyor orda oyalaniyor ama boyle gitmez.Ya bu nasil bir sansizlik anlamadim genel kulturu cok iyi, prezentabl, cok konuskan,iyi bir universiteden mezun, caliskan gercekten cevremde o kadar ise yaramaz insan var ve nerelerde ama esim hic tutunamadi kafayi yicem.Kizlar sizlerin duasi kabul olur bebisimin babasi icin sans dileyin Allah hayirli bir is nasip etsin hamileligimin hic tadi yok bunada sukur ama olmuyor aglayip duruyorum off.
offfffffffff tükenmiş ama ya
ben görene kadar kim aldı kızlar siz miiiiiii
Annem gitti yine yalnızlığımla baş başa kaldım...Çok ağlıyorum çok..
herkese iyi pazarlar kızlar. magnorm kullananlara bir sorum olacak. dün doktorum ilacı yazdığında öğlenleri yemekten önce aç karnına içersin dedi. eczaneye gittiğimde eczacı günde 1 kez tok karnına al dedi. ilacın prospektüsünde ise tok karnına hatta yemekle birlikte alın diyor aç karnına alınırsa ishal yapar diyor. biraz kabızlık sorunum var. doktor buna dayanarakmı böyle kullanmamı istedi acaba. emin olamadım. sizler nasıl içiyorsunuz magnormu??
Bide hormonlar galiba yoksa alıştık artık gurbete ama ilk defa bu kadar çokağlıyorum hamileliğinde etkisi var
Tabiki canım çok haklısın içimi ferahlattın.Çok şükür ki ayrıda kalsak özleyecek bir annem var Rabbim eksikliğini göstermesin
turkiyede bunlardan cokmu canim bence bunlar cok kullanisli duruyor.Eki Görüntüle 678587 Eki Görüntüle 678588 Eki Görüntüle 678586 Eki Görüntüle 678585
ben beyaz olanindan aldim icinede mermersahi veya havlu serer yikarim digerleri süngerli icleri ama magazalarda bulamadim insternetende siparis edecegim sitelerde yoktu olanlarda cok pahaliydi istemedim
günaydın güzel bebeişlerin güzel anneleriiii güneşşli ve sıcak bir bahar pazarında uykumu almış bir şekilde mutlu uyandımmm..dilerim sizlerde öle uyanmışsınızdır....bütün günüm mutlu geçsin istiyorummmm hiç bir iş yapmayı düşünmüyorum sadece siftinmeyi düşünüyorum bugünnn kendime tatil ilan ediyorum hahahahah eeee kimler burda pazar pazar benm kocam erkenci yine yaz sezonu başladııı ve benm kocam yok yineee offf neyse moraller bozulmıcak bugün.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?