2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
maşallah size, darısı başımıza. ben de pazar günü babasından yardım isticem bakalım inşallah hallederiz birazını

ayyy ne güzel yaa ben 30. haftada yım hala bir tane don bile almadım :)
daha alışverişe çıkıcam yıkıcam ütülücem ooooo bide ev temizliği elimi hızlı tutsam iyi olacak :)

canım bende aynı ilaçtan kullanıyorum tok karnına alıyorum ben birde kramp girdiği günler içiyorum yalnızca

teşekkürler canım. bende dün ve bugün tok karnına içtim. içmeyede devam edeyim en iyisi. benim bacak ağrımda var. yürürken bile kramp girdiği oluyor. benim hergün içmem lazm o yüzden. :44:

canım senin haftalarında bu durum normalmiş ama düzenli olursa doktorunu ara bence ihmal etme bir de magnezyumu hergün verse ya doktorun bir sor istersen.. geçmiş olsun..

Haftasonum cok yogun ve yorucuydu kizlar. Misafirler, gezmeler, temizlik derken geciverdi iki gun. Siz de ne guzel bos gecirmemissiniz. Bulusmalar, doktor kontrolleri, alisverisler olmus. Ben biraz daha sabredecegim bebegimin haberini almak icin

son 2-3 saattir adet sancisi gibi sancim var karnimin alt kismi resmen kopucak yerinden normalmidir acaba :26::26:

Canim o kadar uzun surmesi normal degil bence doktoruna bir danis sen

bugün pazar malesef doktoruma ulasmam mümkün degil kapali.. dogum yapacagim hastaneyi aradim birkac saat daha bekleyin hala devam ederse hastaneye gelin muayene etmeden birsey söyleyemeyiz dediler... birkac gündür ara ara oluyordu ama 5-10 dk sürüp bitiyordu bugün kac saattir hic bitmedi neredeyse

kızlar hangisi daha güzel aslında en çok bebekliyi beğendim ama 2 tl ve şekeri yok diğerleri 1 tl şekerli ne dersiniz değer mi 250 tane lazım bana pahalıya mal olur gibi fikirlerinize ihtiyacım var

Baya bir geçmiş birikmiş göz gezdirebildim ancak anne özlemi, gurbet, işsizlik, maddi sıkıntı falan konuşulmuş bende de hepsi mevcut maalesef allah herkese yardım etsin bu aralar ben de çok ağlıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum kızıma zarar verdim diye :18:

Bi şeye üzüldün mü cnm stres yaptın mı

yok canim öyle üzüldügüm veya stress yaptigim birsey olmadi ama sabah evi havalandirmak icin kaloriferi kapatmistim birara esim gittikten sonra da koltukta uyuyakalmisim uyandigim da elim ayagim buz gibi kivrilmisim bikenarda acaba üsüdügüm icin olabilirmi bilemiyorum

Cnm geçen benim de karnım sertleşiyordu sürekli doktoru aradım o da magnezyum iç bol su iç ve dinlen dedi geçmezse hastaneye gel muayne edelim dedi, Benim sonra yavaş yavaş geçti kasılmalarım eğer magnezyum kullanıyosan bir dene ama ağrın rahatsız edici boyuttaysa hastaneye gidip muayene olmanı tavsiye edrim. geçmiş olsun.

Canım bebeklisi çok tatlı çok beğendim ama eğer o pahalıya geliyosa beyaz kutulu kurdelalı ve uçuç böcekli olanı beğendim o da çok kibar ve güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…