2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

son 2-3 saattir adet sancisi gibi sancim var karnimin alt kismi resmen kopucak yerinden normalmidir acaba :26::26:

Üşüdüm deyince ben de aynısını yaşadığımı hatırladım, ayağını belini göbeğini sıcak tut, kaloriferi de açıp yanaş ben öyle geçtiğini hatırlıyorum. O adet ağrısı gibi ağrı bende de üşümekten oldu birkaç kere çünkü. Geçmiş olsun dikkat et kendine

Mikailesra,

Canim ozaman bişey diyemiyorum, eğer devam ederse doktora gitmelisin bence ne olur ne olmaz diye

Sağol canım sorma bugün mesela yemek hazırdı hop dolaptan çıkardım hemen ısıttık yedik sağolsun annem yapmış dün
Her yerlerim tertemiz mis gibi valla içim bir rahatki Allah yardımcın olsun öyle bir üşengeç oldumki su içmeye bile üşeniyorum ben ya
Canım 250 tane fazla değil mi:26: ben ilk resimdekini beğendim uğur böcekli olanını

Çookk şekeyyyy

mutlaka haber veririm canımm

canım ben ilk baştaki kutulu olanı daha çok beğendim ve 2 tl pahalı sanli, internetten mi alacaksın canım bunları eğer öyleyse site adını yazarmısın bende almak isterim

canım ben ilk baştaki kutulu olanı daha çok beğendim ve 2 tl pahalı sanli, internetten mi alacaksın canım bunları eğer öyleyse site adını yazarmısın bende almak isterim

çok sağol canım ilk ikisi gittigidiyor da nazar boncuklu kutu hediyeliksec.com da bebeklere özel bölümde bebekli ahşap kutu ise ilkimtoys.com da

Son düzenleme:
ii geceleer kızlaar canım çıktı, şaftııım kaydı,tipim kaydı işte aklınıza ne gelirseeee
bugün butun cicilerimizi,nevresimleri,kendi nevresimlerimi ,pijamalarımı yıkadım,
sonraaaa ütüledim bebişimin çantası hazıır benim eksiğim var hala
çoook yorulduum yaa allahım hazırlıklarımızı boşa çıkarmasın,
inşallah hastaneden gülerek mutlu bi şekilde çıkmayı evimize dönmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…