2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ohh canım hadi sende kurtulmuşsun amin inşallahhh
Bende koklayıp koklaıp duruyorum dolabını açıyorum seviyorum eşyalarnı

oh oh hadi geçmiş olsun, darısı hepimizin başına..
hkn2013 teşekkür ederim seninkiler de çok tatlıı güle güle sağlıklı günlerde giysin

bebişin çantasına koyduklarımı yazayım yardımcı olur belkiimmm
*bebişi saracak bez (bebiş doğumdan çıkınca onu saracak bez istiyolarmış)
*kundak
*pazen battaniye
*penye battaniye
*örgü battaniye(dizimişim battaniyeleri)
*2 iç zıbın
*2 tane çıtçıtlı badi uzun kol
*2 tane kısa kol çıtçıtlı badi
*2 takım pijama takımı
*penye ve örgü yelek
*şapka,eldiven,önlük,ağız mendili
*kağıt havlu
*ıslak mendil
*bez
*biberon(zemzem suyu doldurdum birascık ilk doğduğunda bir iki damla içircem bide hurma ağzına sürecez)
*emzik
*pişik kremi
ayyyyy bu kadar galibaa:44::44:

ne güzel halletmişsin hepsini... amin amin..

Ohh canım hadi sende kurtulmuşsun amin inşallahhh
Bende koklayıp koklaıp duruyorum dolabını açıyorum seviyorum eşyalarnı

oh oh hadi geçmiş olsun, darısı hepimizin başına..
hkn2013 teşekkür ederim seninkiler de çok tatlıı güle güle sağlıklı günlerde giysin

sağolun kızlar ya valla rahatladım şimdi ne buyuk bi yükmüüş darısı diğerlerinee
şu doğum kabusları bendede vardı
okul çağındayken hazırlıksız sınava girip boş kağıdı vermek gibi ter içinde uyanıyodum
rahatladıım

Canım bu kadar battaniyeyi ne yapacağızki:26: valla bilmediğimden soruyorum
yani şu kundak ne mesela bebeği saracak bez yazmışsın o ne oluyor aydınlat beni anlamaıdm:44:

Canım bu kadar battaniyeyi ne yapacağızki:26: valla bilmediğimden soruyorum
yani şu kundak ne mesela bebeği saracak bez yazmışsın o ne oluyor aydınlat beni anlamaıdm:44:

ben de yazınca farkettim battanıyeleri abartmışım galiba
ne olur ne olmaz bulunsun penye battanıye hastane çıkısının takımı o yuzden koydum
kundağı bılmıyomusun bebişi sarıyolar ya sıkıca
bebeği saracak bezde, doğumda kanlı kanlı oluyomuş ya temizlemeye götürüyolarmış ebeler
bebeği sarmak için bizden bez istiyolarmış

kızlaar ben kaçar yarın yazarım inşallah göbek buyudu artık oturmak ta zorlanıyoruum
ağrı yapıyo yatıyım yavaş yavaşş yorulduuk bugun birazsda bebişim keyif yapsın...

kntz Ben bebek sekerinde fiyonklu ugur bocekli kutu modelini begendim. 250 bana da cok geldi. Istersen cok yakinlarina istedigin gibi bir sey yaptir geri kalani yine begendigin ama daha makul fiyatli bir sey yaptir. Ben oyle yaptim

Bugun bebegimin birkac kiyafetini, battaniyesini ve havlusunu yokadim. Cantaya koyulacak utulenip. Minicik kiyafetleri asarken duygulanmamak elde degil

slm kızlar...
dün annem sağolsun oğluşumun kıyafetlerini yıkadı ütüledi. Bugünde hastane çantamızı hazırladık. internetten bakıp kendime bir liste hazırladım. hepsini koyduk bir küçük bavul ve birde bebek çantamız doldu. Allah inşallah gününde o çantayı kullanmayı sağlıklı doğumlar yapmayı nasip eder.

merve02; Kıyamam sana, ben de bugün annemi yolcu ettim, arkasından bakarken Allahım dedim ona bir şey olsa ben naparım diye düşündüm.. Kimse anne gibi olamaz, biz de anne oluyoruz kısmetse.. Aynı yollardan geçeceğiz..
Üzülüp, ağlama tatlım zaten hassasın iyice kendini yorma.. Annen gelince göremedik biz de seni özledik şeker..

Ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi, inşallah başka güzel sonuçlar da alırız da paylaşmak nasip olur..

ysmc; Sen gerçekten güçlü bir kadınsın, çoğu insan böyle bir durumda çoktan pes ederdi belki de.. Ve hamile olarak başa çıkabilmen ayrı bir şey.. Arada inişlerin çıkışların dayanamadığını hissettiğin üzüldüğün yerler olabilir çok normal.. Herkes kendi örneğini veriyor, ben de yaşadığım sorunu bir ben yaşıyorum sanıyordum ama bir baktım ne tecrübeler var, insanlar neler yaşamış..
Gerçekten bebeklerimiz kısmetleriyle geliyor inan, dayan mutlaka işler yoluna girecek hem de en ummadığın bir anda..
Bugün uyumadan önce mutlaka sizin için dua ediyor olacağım, Asya bebek, sen ve eşin umarım mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirirsiniz..

deryaf; Canım geçmiş olsun, dinlenmekten başka başka çare olmuyor bazen, bu zıpırları doğurana kadar çekicez artık..

Evet çok güzel ve keyifli bir gündü ayrıca hava da çok güzeldi, soframız bereketliydi :)
Bol bol sohbet ettik, günün keyfini çıkardık.. dedikodu yapmadık
Fotolarımız var albüm yapıp yarın eklerim..
Benimde annem geldiği için girip takip edemedim, geçmişi de özet geçebildim..

Canım hadi sizde halletmişsiniz hayırlı uğurlu olsun.listeni bizimlede paylaşabilirmisini zahmet olmazsa:26:

Canım anlarsın beni işte yaşlar süzülüp gidiyor durdurmam imkansız
Eeee bende görebilecekmiyim o fotoğrafları çok merak ediyorum ama ben ne olacak şimdi:26::26:

slm kizlar nasilsiniz keyifler yerinde sayilir bugun anlasilan :))
bulusma cok guzel gcmis kizlar ohh ne guzel keske bizlerde olabilseydik yaninizda resimlerede bakcam hemen birazdan :))

mikailesra canim cok gecmis olsun insallah daha iyisindir suan üsüttügünden olmus olabilir endiselenme insallah gecmistir aksama kadar :))

knts bebek sekeri konusunda kararsiz kalmisin. bende nazar boncukluyu ve kurdeleliyi sevdim üstünde ugur böcekli olani:))

nurgunum ohhh ne guzel hazirliklari bitirmisiin hadi gözun aydin canim artik rahat rahat gecirsin günleri :))
bu arada battaniyede bana göre abarti geldi sende zaten farkina varmisin bunun. birde su bebegi sarma bezine takildim bende ya
turkiyede hic birsey yapmiyorlarmi hastanelerde bir bebegi sarmak icin birsey bulundurabilirler bence ya cok sacma geldi bana

seninde gözun aydin olsun canim sende bitirmisin hazirliklari. tek eksigimiz olan bebislerimizide kucaguimiza almak kismet olur insallahh ohh ne guzel anneler var ya sizde yikayip ütülüyor herseyi evleri temizliyor. masallahhh allah eksikliklerini göstermesin

TAlıaa canım her ihtimale karşı koymuş galiba NURGU belki hastaneden istemezler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…