Canım benim senin güzel hatırına eklemeye çalışayım şimdi :))
kızlar her hastane farklı şey istiyor, önce sormak lazım
TAlıaa canım her ihtimale karşı koymuş galiba NURGU belki hastaneden istemezler
heee tmm simdi anladim canim cok saol aydinlattigin icin bende diyorum ya bukadarida olmaz artik diyegerci turkiye bu olmaz deme olmayan yok sen nasilsin mervecim nasil oldun dünden beri. insallah daha iyi olmustur moralin
sağol canım, biz dün bebişin bütün kalan ihtiyaçlarını aldık. K.valide bi battaniye bi de alt açma gösterdi, ikisini de beğenmedimAynen cNIM BELLi olmaz doğum servisine bir sormak lazım bazıları nevresim bile istiyormuş
Siz ne yaptınız dün aldınız mı bişeyler k.validenle
Bir şey değil canım benimevet her an her şey olabilir
Bugün daha iyiyim yürek sızım hiç geçmeyecek sanmıştım
talıaa sana bişey soracağım yurtdışından buraya uçakta kaç kg hakkın var:26:
Talıaam canım benim çok çok güzel olmuş harikaaa ben bayıldım hepsiii ayrı ayrı çok tatlı
Güle güle kullansın bebeğin sağlıcakla yatsın bebeğin beşiğin içinde
Ben senin albümünden görebilecekmiyim şimdi
Müsait değilsen yarında ekleyebilirsin canım gerçektende benm yüzümden yorulma şimdi
bu arada benim kuzen 5 gün kadar önce doğum yaptı. Ancak bugn gidebildik. Amannn mahvolmuş:18: Bana da dedi ki "sen bi doğur sonra konuşalım ben şimdi korkutmayayım ama iyi hoş diyenlere aldanma, insanlar hep iyi şeyleri söylüyor" Bu noktada eşi durdurdu, neyse sonra konuşuruz diye ama kızn yüzü çökmüş, tansiyonu düşüp duruyor kim bilir ne oldu:44:Umarım hepimiz güzel anılarla doğumu atlatırız
sağol canım, biz dün bebişin bütün kalan ihtiyaçlarını aldık. K.valide bi battaniye bi de alt açma gösterdi, ikisini de beğenmedim24:) ve de almadım sonra bi tane kasada bir şeyler ödemek istemiş, eşim istememiş ama gözleri fln dolunca izin vermiş. O kısımlarda ben yoktum artık sonra bişi de demedim. Rahatlatsın içini öyle ne diyim, bizi kırdı bir kere.. Belli bir seviyede tutuyoruz işte ilişkimizi, bir yaramazlık yoktu yani
Eki Görüntüle 679115 Eki Görüntüle 679124 Eki Görüntüle 679114 Eki Görüntüle 679117 Eki Görüntüle 679118 Eki Görüntüle 679120 Eki Görüntüle 679121 Eki Görüntüle 679123
kizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
sağol canım, zaten bebek sağlıklı doğsun da biz çekelim ne olacak..Tabi çekmesek de güzel olurcanim ya o seni korkutmus evladinini saglicakla buyutmek nasip olsun insallah ónada allah kurtarmis darisi bizim basimiza.
ama gercekten korkutmus seni herkesin dogumu bir olmazki herkes farkli dogum yapyor hatta ayni annenin baska baska bebekleri bile farkli oluyor cnm ben mesala ilkinde cok cektim ikincide cok rahattim hemen dogdu ne sacim oldu oyle agir nede bir sorun yasadim. benim bir arkadasim var 3 kez dogum yapti ve 3nude 4 kg dan asagiya dogurmamis hemde okadar rahat bir dogum yapmiski resmen pit diye cikmis bebekler bir daha olsa hrhalde hastaneye bile yetisemem bunda evde dogururum diyor:) okadar cabuk ve kolay olmus sen takma bunu kafana yasamadikca bilemezsin dogumun nasil oldugunu ve sen kendin nasil dorguracagini asla bilemezsin :)))
buarada kayninvalidenle aranda biraz olsun duzelmis hatasinida anlamis sanirim kendisi deinsallah daha iyi gunler olur bundan sonra aranizda :))
sağol canım, biz dün bebişin bütün kalan ihtiyaçlarını aldık. K.valide bi battaniye bi de alt açma gösterdi, ikisini de beğenmedim24:) ve de almadım sonra bi tane kasada bir şeyler ödemek istemiş, eşim istememiş ama gözleri fln dolunca izin vermiş. O kısımlarda ben yoktum artık sonra bişi de demedim. Rahatlatsın içini öyle ne diyim, bizi kırdı bir kere.. Belli bir seviyede tutuyoruz işte ilişkimizi, bir yaramazlık yoktu yani
Eki Görüntüle 679115 Eki Görüntüle 679124 Eki Görüntüle 679114 Eki Görüntüle 679117 Eki Görüntüle 679118 Eki Görüntüle 679120 Eki Görüntüle 679121 Eki Görüntüle 679123
kizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
e tabi, ne bekliyordu ki, hiç bir şey olmamış gibi davranmamızı mı, yine de o kadar yaptık başka bişi yapmadık, güzel güzel konuştuk ettik sadece anlasın istedik artık ondan bir şey istemediğimizi..Sen de atmışsın depresif hali, ohhh missNeden gözleri dolmuşki eşin ödemeyi kabul etmediği için mi?
Zevk meselesi tabiHayırlı uğurlu olsun yavruşun yeni cicileri
İyi ya hep böyle devam etsin inşallah ilişkiniz canım seviyeli bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?