canım ben hully nin de ne demek istedigini anlıyorum.. boşverin başkaları için kendinizi üzmeyin demek istiyor..
ama şöyle bir durum var.. mesela benim kayınvelidemler çok heyecanlı mobilyalarını aldılar, perdesini, halısını aldılar.. ve sürekli gördügünü alır, olur olmaz arar mavi mi krem mi diye sorar( bişi begenmiş olur renk danışır kendince)
geçen aya kadar da benim tarafımda ses seda yoktu.. içten içe takılıyordum bu duruma acaba annemler çok önemsemiyorlar mı diye.. yani bekledigim de aslında 1 tane çorap yanii ki kayınvalidemlerden de öyle büyük beklentilerim yoktu.. sonra bir baktım abim hesabıma eft geçmiş.. annem göndertmiş yüklü bir para.. aradı beni sen biraz cinssinşimdi alırım begenmezsin ne ihtiyacın varsa al kendine göre diyee annemle birbirimize çok düşkünüzdür ama hemen hemen hiç bir konuda aynı düşünmeyiz anlaşamayız yani... yine geçen hafta bi baktım bi sürü şey örmüş annem.. kendince hazırlanıyor.. o kadar mutlu oldum ki anlatamam...
insan istemez düşünüyor böyle durumlarda, torun onların torunu onların kanı canı.. yedi yabancı insanlar bile sürekli bişiler alırken hediye ederken en yakınların düşüncesizlikleri insanı ister istemez üzüyor.. deger verilmiyormuş gibi hissediyorsun..
sende bu söylediklerinde bana göre çok haklısın.. diger kızlar da çok haklıı yakınmakta.. ister istemez insan yakınlık ve samimiyet bekliyor..
yine geçen gün eve gittim iş çıkışı.. site çalışanı var bi bayan.. merdivenleri siliyordu kolay gelsin dedimm,, dün kapım çaldı hamileyim yaa bir çift patik getirmişş bebeginiz için annemden aldım diyeeo kadar duygulandım ki ağla ağla içim çıktııı
ya arkadaşlar bana yardım edin burnum çok tıkalı okyanus suyu falan fayda etmiyooo hiççç özellikle sağ tarafım hiç nefes alamıyorum ne yapmalıyımmmm...
Günaydın annişler! berbat bir gece geçirdim salonda doğru dürüst uyumadanyine malum k.valide mevzusu çözdük tam derken yine başlıyoruz..eşim yurt dışına gidicek bir hafta on gün o kadar...sıkıntımı konuşmama rağmen annem gelsin diye tutturdu hem önce haklısın diyor sonrada sen benim annemi nasıl sevmezsin diyor...baya ağır konuştu bu sefer annemi sevmeyeni ben de sevmem bilmem ne daha neler neler bıktım artık ya...sanki pırlanta annesi bir benim problem...ablası da bana cephe almış daha önceki mevzulardan...ne yapıcam bilmiyorum sabaha kadar ağladım..
Eki Görüntüle 679115 Eki Görüntüle 679124 Eki Görüntüle 679114 Eki Görüntüle 679117 Eki Görüntüle 679118 Eki Görüntüle 679120 Eki Görüntüle 679121 Eki Görüntüle 679123
kizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
Canım hadi sizde halletmişsiniz hayırlı uğurlu olsun.listeni bizimlede paylaşabilirmisini zahmet olmazsa:26:
baktım canım fotğraflara hepiniz harikasınız maşallah .... Bu arada gözlerin de çok güzelmiş canım bebişinin gözleri sana benzer inşallah...
dogru ama bak senin annende seni kundakla buyutmus ama icinde kalmis kardesine yapmiss bizimkinin icine hic koymamis galiba insna torunun olsun istemezmi herseyiahh naparsin benim annemde oyle. aynne canim imkanim olmasa yapamazdim eger gecen sene bebeis gelse bir yatagi bile zor alirdim inanki bebegim kismetli geldi cok sukur bir yil icinde bir kac euro biriktirmistim onu harcadik hep rahat rahat olmasa araba almak fln hep hayal olurdu benim icinde yine
nurgunum ohhh ne guzel hazirliklari bitirmisiin hadi gözun aydin canim artik rahat rahat gecirsin günleri :))
bu arada battaniyede bana göre abarti geldisende zaten farkina varmisin bunun. birde su bebegi sarma bezine takildim bende ya
turkiyede hic birsey yapmiyorlarmi hastanelerdebir bebegi sarmak icin birsey bulundurabilirler bence ya cok sacma geldi bana
TAlıaa canım her ihtimale karşı koymuş galiba NURGU belki hastaneden istemezler
Eki Görüntüle 679115 Eki Görüntüle 679124 Eki Görüntüle 679114 Eki Görüntüle 679117 Eki Görüntüle 679118 Eki Görüntüle 679120 Eki Görüntüle 679121 Eki Görüntüle 679123
kizlar nasil olmus kizimin yatagi kücücük yere bir cok seyi sigdirmaya calistim bugun
bebek için; bez, ıslak mendil,2 hastane çıkışı, 2 zıbın takımı, 2 kolsuz badi, yelek,çorap,patik, 1 ayaklı tulum, yan yatırma yastığı,emzik, biberon, ağız mendili, örgü battaniye, pişik kremi
kendim için; 2 gecelik 1 pijama, terlik, 5-6 alt çamaşır,2 emzirme sütyeni, havlu kağıt,kirli torbası, diş fırçası,macun,kolonya,tarak,ped, meme pedi, süt pompası, toka..
unuttuğum birşey var mı sizce?
Günaydın annişler! berbat bir gece geçirdim salonda doğru dürüst uyumadanyine malum k.valide mevzusu çözdük tam derken yine başlıyoruz..eşim yurt dışına gidicek bir hafta on gün o kadar...sıkıntımı konuşmama rağmen annem gelsin diye tutturdu hem önce haklısın diyor sonrada sen benim annemi nasıl sevmezsin diyor...baya ağır konuştu bu sefer annemi sevmeyeni ben de sevmem bilmem ne daha neler neler bıktım artık ya...sanki pırlanta annesi bir benim problem...ablası da bana cephe almış daha önceki mevzulardan...ne yapıcam bilmiyorum sabaha kadar ağladım..
Günaydınn herkese
Minikkus ,bdamlagozbebegim,denizkizi57 kızlar çoook güzel bir gündüü , hepinizi tanımaktan çok keyif aldım ,çook teşekkürler...
akşamdan beri perişanım kızlar midem ekşiyor yanıyoooorr..süt,maden suyu,nohut ne varsa denedim yok yok
gayet ii bence canını sıkma hem doğum kolay olur onu düşün senDoktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi
günaydınnn güzel arkadaşlarımm
c.tesi kontrolümüz vardı artık raporu almış bulunmaktayım işyerine bu gün verdim bu ayın sonunda bırakıyorum işi.
Kızım ,2200 gram olmuş boyuda 42 cm göbekli bir bebeğin var dedi bolbol yürüyüşünü çoğalt artık dedi bebeğinin göbeğinide erit dedi çok güldüm amabebeğimin eşide kaymış normal doğum posizyonunda dedi doğum inş normal olucak
Kızlar fotolara baktım. Çok şirinsiniz hepiniz. Denizkızı sana ayrı bir kanım kayndaı fotoda neden bilmiyorum
Anne-babalardan dertli olanların Allah yardımcısı olsun. Keşke herkes elini taşın altına koyabilse ne güzel olurdu. Benim iki taraf da ufak tefek de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Birkaç kıyafet almışlar, örgü örmüşler. Zaten biz bebeğin herşeyini kendimiz aldık. Evlenirken de böyleydi. Kendi yağımızla kavruluyoruz çok şükür. Az olsun bizden olsun
Kavga esnasında sinirle söylenmiş sözleri pek ciddiye almamak lazımmış ben de bunu öğrendim eşlerimizin hafızası çok zayıf sonra söylediklerini de unutuyorlar.. Üzme kendini bu yüzden.. Direkt olarak annesi konusunda karşına almamaya çalış derim ama önce sen sakin ol..
Eki Görüntüle 679516 kızlar bim e cuma günü 129 tlye bebek arabası geliyomuş:26:[TABLE="class: au-tablo14, width: 966"]
[TR]
[TD="class: au-tablo14-td2"]
Bebek Arabası
- Katlanabilir
- Ayarlanabilir ayaklık
- Geniş hacimli sepet
- Çift yönlü kullanılabilen kol
- Ayak örtüsü
- 5 nokta bağlantılı emniyet kemeri
- Maksimum 15 kg taşıma kapasitesi
[TABLE="class: fiyatb"]
[TR]
[TD="class: fiyatb-sol"][TABLE="class: fiyatb-tablo1"]
[TR]
[TD="class: fiyatb-ust"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: fiyatb-bosluk1, bgcolor: #FFFFFF"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: fiyatb-alt"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: fiyatb-orta1, bgcolor: #FFFFFF"]
[/TD]
[TD="class: fiyatb-sag"][TABLE="class: fiyatb-tablo1"]
[TR]
[TD="class: fiyatb-ust"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: fiyatb-bosluk2, bgcolor: #FFFFFF"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: fiyatb-alt"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?