2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

valla benimde arkadaşlarım komşularım okadar çok yanımda oldularki allah hepsinden razı olsun ama benm kayınvalidem çok yoğundur sporu kursu ozonu günleri bize pek sıra gelmiyor ben ondan herzaman ilgi beklemiyorum ben hamileyim üstelik bir tane daha var bende yoruluyorum uykusuz kalıyorum görüyor ama öenmsemiyor çok haklısın banada 7 kat el yakın olduu onlarda sanki 7 kat el.....

ya arkadaşlar bana yardım edin burnum çok tıkalı okyanus suyu falan fayda etmiyooo hiççç özellikle sağ tarafım hiç nefes alamıyorum ne yapmalıyımmmm...

canım tuzlu su çek bol bol rahatlatıyor beni...

canım ya anlıyorum ne kadar zor şeyler hepimiz dönem dönem yaşıyoruz allah kolaylıklar versin... çabucak düzelsin aranız inşallah

çok çok güzel canım güle güle kullanın inşallah...

Canım hadi sizde halletmişsiniz hayırlı uğurlu olsun.listeni bizimlede paylaşabilirmisini zahmet olmazsa:26:

bebek için; bez, ıslak mendil,2 hastane çıkışı, 2 zıbın takımı, 2 kolsuz badi, yelek,çorap,patik, 1 ayaklı tulum, yan yatırma yastığı,emzik, biberon, ağız mendili, örgü battaniye, pişik kremi

kendim için; 2 gecelik 1 pijama, terlik, 5-6 alt çamaşır,2 emzirme sütyeni, havlu kağıt,kirli torbası, diş fırçası,macun,kolonya,tarak,ped, meme pedi, süt pompası, toka..

unuttuğum birşey var mı sizce?

baktım canım fotğraflara hepiniz harikasınız maşallah .... Bu arada gözlerin de çok güzelmiş canım bebişinin gözleri sana benzer inşallah...

Teşekkür ederim canım, ben de çok isterim keşke benzese canım, ben aslında esmerim, esmer gözleri deniz mavisi bir erkek bebek hayalimdi ama siparişle olmuyor maalesef bakalım ne çıkacak :))

Canım bayılıyorum senin şu tutumluluk hallerine, ben hayatı boyunca bir kuruş biriktirememiş biri olarak gerçekten çok özendim :)

TALIAA
canım bayıldım odanızaa :) çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin allah inş

TAlıaa canım her ihtimale karşı koymuş galiba NURGU belki hastaneden istemezler

dewlet hastanelerinde vermiyolar zaten benim gittiğim özel ablamın dr. na gidiyorum ondan yana tedarikliyim yani vermiyolarmış bide onların sardığı hastane ortamında ne kadar temiz olacak ki:26:
ben o bezi istedikleri için koydum ama, bulunsun diye değil siz de dr.nuza bi sorun kontrole gittiğinizde..
eni boyu 1 metre kadar bebe pazeni aldım beyaz yıkadım bi güzel ütüledim sonra hepicini ayrı ayrı buzdolabı poşetlerine koydum hepsine elleri değmesin diye...

ayyy çok güzel yaaa duvarın rengi falan harika mor insanı rahatlatır derler kızçen akkıllı uslu olacak zorla
çok güzel sığdırmışsında bebişe yer kalmamış ayool

birde kendime de çorap...

kızlar slm,

bebeğim için park yatak almayı düşünüyorum kraftın ne dersiniz?kullanımı kolay olur mu?birde hastane çantasını ne zaman hazırlamak gerek.

Kızlar fotolara baktım. Çok şirinsiniz hepiniz. Denizkızı sana ayrı bir kanım kayndaı fotoda neden bilmiyorum

Anne-babalardan dertli olanların Allah yardımcısı olsun. Keşke herkes elini taşın altına koyabilse ne güzel olurdu. Benim iki taraf da ufak tefek de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Birkaç kıyafet almışlar, örgü örmüşler. Zaten biz bebeğin herşeyini kendimiz aldık. Evlenirken de böyleydi. Kendi yağımızla kavruluyoruz çok şükür. Az olsun bizden olsun

Ankarada olup da avent göğüs pompası almayı düşünenler bana özelden ulaşabilir mi? E-bebek kampanyası var ikinci ürüne %50 indirim uyguluyor. O kampanyadan yararlanmak istiyorum. Mağazayla konuştum indirim sağlayıp ödemeyi ayrı alabiliyorlarmış. İki kişi olunca çok daha uyguna geliyor pompa.

Düşünen varsa bana mutlaka ulaşsın

Kavga esnasında sinirle söylenmiş sözleri pek ciddiye almamak lazımmış ben de bunu öğrendim eşlerimizin hafızası çok zayıf sonra söylediklerini de unutuyorlar.. Üzme kendini bu yüzden.. Direkt olarak annesi konusunda karşına almamaya çalış derim ama önce sen sakin ol..

Minikuss um sağolsun arkadaşlık teklifimi kabul etmiş ve resimlerinizi görmüş oldum kızlar...çok tatlı görünüyorsunuz,hepinizin eller göbüşlerde maşallaah

akşamdan beri perişanım kızlar midem ekşiyor yanıyoooorr..süt,maden suyu,nohut ne varsa denedim yok yok

benimde aynı canım ya 5. aydan beri çekiyorum ,gavikson şurup bitirdim şimdiye kadar 4 şişe hüüüüpppp bitti
çok iyi geliyo kankim oldu artık gezmelere falanda beraber gidiyoruz ayrılmaz parçam oldu
ne yesem ağzımdan burnumdan geliyor
akşam 7de yemeyi bitiriyorum ama artık dayanamaıyorum acıkıyorum bi iki bişi atıştırsam uyutmuyor zehir gibi yakıp geçiyoo midemi boğazımı
hamilelikten sonra hemen geçermiş ama korkumdan suyu bile az içiyorum...

Doktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi
gayet ii bence canını sıkma hem doğum kolay olur onu düşün sen
daha zaman çoook iyi beslenmeye dewamm...

ohh ne güzell hasretler giderilmiş bende özledimm yaaa
maşallah bebişee tosuncuuk

Yaaa bendee görmek istiyorum fotoları :)

haklısın canım teşekkür ederim...ben susucam artık annesini mutlu etmek bizim huzurumuzdan daha önemliyse sonuçlarına katlansın yapıcak birşey yok..zormuş ya gerçekten zormuş kendini ifade etmeye çalışmak evlilikte,daha doğrusu karşı tarafa..anlamaya niyetleri olmadığı için de sonuca varamıyorsun..en güzeli susmalı..

kızlar bim e cuma günü 129 tlye bebek arabası geliyomuş:26:[TABLE="class: au-tablo14, width: 966"]
[TR]
[TD="class: au-tablo14-td2"]

Bebek Arabası

• Katlanabilir
  • Ayarlanabilir ayaklık
  • Geniş hacimli sepet
  • Çift yönlü kullanılabilen kol
  • Ayak örtüsü
  • 5 nokta bağlantılı emniyet kemeri
  • Maksimum 15 kg taşıma kapasitesi

[TABLE="class: fiyatb"]
[TR]
[TD="class: fiyatb-sol"][TABLE="class: fiyatb-tablo1"]
[TR]
[TD="class: fiyatb-ust"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: fiyatb-bosluk1, bgcolor: #FFFFFF"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: fiyatb-alt"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: fiyatb-orta1, bgcolor: #FFFFFF"]
[/TD]
[TD="class: fiyatb-sag"][TABLE="class: fiyatb-tablo1"]
[TR]
[TD="class: fiyatb-ust"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: fiyatb-bosluk2, bgcolor: #FFFFFF"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: fiyatb-alt"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A-101 e de perşembe bebek arabası,küveti,yorganı,battaniyesi birsürü şey geliyormuş.Bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…