2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
doğum günün kutlu olsun canım Allah bebeğinle sana eşine hayırlı uzun ömürler versin

araba konusunda ben de hala kararsızım
ama en azından seçeneklerimi belirledim sayılır
sunny baby montana travel s.
sunny baby 700 ultima travel s.
wei-b parma vib travel s.
baby hope racer

hoşuma giden bunlardı canım
ben görünüşü de karizmatik olsun güzel olsun istiyorum nedense
bunları beğendim
zaten travel s istiyorum
çift taraflı olmalı
fiyat olarak da aşağı yukarı bu fiyatlarda alabilirim fazlası gereksiz benim için
kızcığımı atar içine sahile inerim hemen ne güzel

ya canım çift taraflılar büyük gibi geldi bana
tek başıma kaldıramam gibi geldi bana
bu konuda ne düşünüysun?

canım aman araba kullanma mazallah ani fren flan karnına bişey olur bebişin tehlikeye girer

ilişki bizde brz azaldı artık canım 2 günde 1 idi bu zamana kdr 5 gündür kociş dokanmıo korkuomuş artık ben korkmuom adam korkuo anacım

bu konuda ne düşünüysun?

canım açıkçası tek başıma kaldırıp kaldırmamayı çok dert etmiyorum ben
evim yüksek giriş zaten
arabamız da var
eşim yokken en fazla 10 basamak merdiven indiririm o kadar
annemlere gidecek olsam babam gelir alır arabayla eşim yoksa evde
yani benim için önemli bir sorun değil taşımak
ama tabi herkesin yaşam şartları farklı
sen kendin için en uygun olanı seçersin
bir de arabanın çift taraflı olması bence şart
bebekler daha minikken yüzlerinin bize bakması gerek diye düşünüyorum
çünkü yolda izde çok görüyorum yavrucaklar dışarı bakıyorlar
yüzlerine cayır cayır güneş vuruyor filan anne babanın haberi yok
ben rahatsız oluyorum resmen gördüğümde
açıkçası kızımın yüzü bana bakarsa kendimi daha iyi hissederim diye düşünüyorum tatlım

canım aman araba kullanma mazallah ani fren flan karnına bişey olur bebişin tehlikeye girer

yaaa kullanmayım mı
en azından ilçe içi kullanırım canım ya, aslında ben de tedirgin olmuyor değilim

ilişki bizde brz azaldı artık canım 2 günde 1 idi bu zamana kdr 5 gündür kociş dokanmıo korkuomuş artık ben korkmuom adam korkuo anacım

haftada birden bişey olmaz o zaman dimi canm yaaa
ay doktoruma sorsam mı, kendisi sormadan söyler belki cuma günü...

Merhaba Arkadaşlar; annemin ziyareti sırasında 160 sayfa geri düştüm, ondan beri günlerdir okuyorum, farkı ancak 110 sayfaya düşürebildim. O yüzden bunkadar geçmişte kalan şeylere yorum da yapamıyorum. Kndimden haber vereyim. Belki benzer birşeyler yaşayan arkadaşlar vardır, fikir alışverişinde bulunuruz. Yaklaşık 10 gün önce kızımı kaldırdım ve kaydırağın tepesin oturttum. Belimin bittiği ve kalçamın başladığı yerde hafiften bir ağrı başladı. Ertesi gün yürüyemez hale geldim. Ama tabii yürümek orundayım, evde kızım var, bakım bekliyor, oyun bekliyor vs. Neyse her gün sıcak su torbaları,sıcak-suk kompresler, eşime masaj yaptırmalar, hatta öğrettim eşime ardak çekmeler falan.... 1 saatlik ir rahatlama, sonra yine aynı acı. Adım atamıyorum, çünkü kalçam ve baağım birbirinden ayrılıyor gibi oluyor. Her adımda ordaki kemikler ayrılıp yeniden irleşiyor gibi. Neyse, 1 haftanın sonunda doktorumu aradım, yapabileceğim birşey va ı diye. Çünkü biliyorum röntgen çektiremem, kas gevşetici kullanamam vs vs. Ortopediste git dedi.Gittim. Teşhis hamilellerde görülen kuyruksokumu ödemi. Sakroiliit de dedi ama tam olarak o değil. Minoset ve Voltaren jel verdi. Doktoruna da danışark kullan dedi. Kadın doğumcumu aradım kullanilir mim Voltaren diye, evet dedi. Tam kullacaktım, içime sinmedi Voltaren'in eni sitesine girdim, hamileliğin son üç ayında kesinlikle kullanmayın yazıyor. Bu arada ortopedist Florence Nightingale'de, jinekolğum da ünlü ir doktor. Nasıl bu kadar rahatlar anlayıyorum. Neyse, son çare olarak aklıma infertilite tedavilerim sırasında gittiğim akupunkturum geldi, dün aradım v durumu anlattım birşey apılabilir mi diye. Hemen cagırdı, 45 dk lık ir tedavi. Şimdi en azından sabahtan.öğlene kadar daha hafif bir ağrım var, öğleden sona gittikçe şiddetleniyor. ( kızımı kucagım alıp indirdikçe, yoruldukça) Buna da şükür iyorum am çok mutsuzm. Daha taşınacağım. Bbeğimin hiçbirşeyi hazır değil. Artık lışverişe falan çıkamam, 5 dk'dan fazla yürüyemiyorum. Kilo falan almadım diye cok rahattım, her işimi yapıyordum, hepsi yalan oldu. Zaten ağrının başladığı gün 2 kişi sen asıl7 aylık hamilesin, ne bir yerin ağrıyor, ne hamile olduğun anlaşılıyor dedi, ne gözmüş arkadaşım, 10 günür canım çıkıyor. Evde bebekle bu şartlar altında bu hamilelik nasıl biter, nasıl taşınılır hiç bilmiyorum.

Cnm arkadasim gecmis olsun simdi nasilsin tatlim
Cok sukur sotun yokmus
Ela da iyi dimi tatlim
Kendi dr unada gorun cnm mutlaka
Aradinmi sadik beyi
Bu arada aklinda olsun tatlim bu tur durumlarda dogum baslangicu falansa dogum evinden cikis yapamiyosun
Arkadadim gecen gitti kasilma var diye cikartmamislar cok aglamis orda dogum yapicam diye
Rabbim hepinize vakitli saatli saglicakla kucaginiza almasi nasio etsin

geçmiş olsun canım bol bol dinlen ye iç bir şeycik olmaz Allah ın izniyle

geçmiş olsun canım
artık sona yaklaşıyoruz
keşke kaldırmasaydın kızını dicem ama biliyorum ki insan bazen mecbur kalıyor
ben de 5 yaşında yeğenimi kaldırmak zorunda kaldım bir kaç kez
çok şükür ki bir şey olmadı
ama artık dikkat zamanı
Allah yardımcın olsun
taşınma işini de yardımla filan halledersin inşallah

dimi ama kırmızı kırmızı kırmızı:124::124::124:
oda yapacağım da koca da bu yavaşlık varken zor
kendi odama değil bebek odasına koyacağım. ben nedense tahta beşiği çok hantal ve sevimsiz buluyorum. ikea nın beşiğini alacaktım. Sallanmama olayından korktum. diğer sallanan beşikler hiç hoşuma gitmiyor. 2-3 sene bunda yatsın sonrası bakarız demiştim kendi kendime.eşimin ise hiçbir fikri yok çünkü hiç ilgilenmiyor. ben araştırıyorum buradaki yorumlarar bakarak fikrim var sadece. küçük bebeği olan çevremde kimse yok desem yeridir. bir arkdaşım var o büyüyen beşikli takımı var bana gereksiz masraf gibi geliyor bu büyüyen beşikler de
bana kalsa ben çocuğu kanepede büyüteceğim de dolap şifonyer gibi şeyler lazım olacak gibi geldi.
bi de kocama bazı konularda kızgın olduğum için acısını çıkartayım diyorum. uğraşsın çocuğun odasıyla diye tutuşturdum eline dolap ve şifonyer çizimini.
gri de çok mu renksiz kalıyor sence

iyi etmişsin canım. sen çemkirmesen de tatlı dilin yeterdi bence
ben de öyle dedim sarı getirmeyiz yanına olur biter.

geçmiş olsun canım. kv konusunda %90 gibi sen de dertlisin anlaşılan.

baby 2 go nun bir modelini ben de beğenmiştim ama bu pierre cardin i görünce buna karar verdim ama sizin de yorumlarınızı bekliyorum. belki yakından görüp inceleyen olmuştur.
park yatak konusu tamamen kişisel gibi geliyor bana
ne kadar zaman kullanacaksın
nerede kullanacaksın
odan çok küçükse ona göre almalısın mesela bazıları çok büyük göründü benim gözüme.
sen beğendiklerin arasından birkaç seçenek sun bize arkadaşlar yorum yapsın ona göre bence

kızlar kırmızı olsun dediğim ve 70&110 olan bu
sizce 60&120 mi 70&110 mu

Eklentiler

• $kırmızı prego.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Selam annişler :) ben geri geldim.. işten ayıruldım artık çünkü merdiven çıkamıyorum çıkınca da çok terliyorum... sizler nasılsınız ben bazı geceler uyuyamıyorum ya

çok üzüldüm . umarım birçaresi bulunur. akapunktur tedavisi bir kere mi yapılıyor. devam etsen faydası olmaz mı ki?
gerçekten durumun zormuş. sık dişini diyebilirim ancak sana. gerçekten nazar değmiş. o zaman ben de biraz naz felan yapayım. gerçi yapıyorum ama bazen hızlı hareketler yapıyorum. hızlı yürüyorum mesela.

Cnm ben bikaç bebe mağazasına sordum beşikle beraber satıyoruz dediler ben de internette gittigidiyor da buldum 20-30 tl arası birsürü buldum bidahaki ay siperiş vercem .
bu konuda ne düşünüysun?
Cnm her çift taraflı bebek arabası büyük değil, baby to go nunkine bende baktım çok güzel sağlam gözüküyodu ama büyük ve 11 kilo diye almadım, benim aldığım araba da çift yönlü hemde hafif ve çok kullanışlı, boyutları da çok iri değil, görüntüsü de çok güzel basit durmuyo, alüminyum gövde, markası da CASAUL PASİFİC . Ben Havuzluhandan aldım 300tl ydi pazarlıkla peşin paraya 250 ye aldık en alt kattaki mağazadan, ben tavsiye ederim cnm.

Cnm geçmiş olsun ya çok üzüldüm, o ağrı çok kötü , bizim artık 3 kilodan fazla ağır yük taşımamamız gerekiyo, benzer ağrıları bende çok çekiyodum hamilelik öncesi belimde hafif bir bel fıtığı başlangıcı vardı hamilelikle arttı ağrılar fizyoterapiste gittim bağzı hareketler verdi ve magnezyum ve kalsiyum hapları yazdı bana iyi geldi, bazen yine ters bi hareket yaptığımda ağrı oluyo bacağımı oynatamıyorum. Kızını da artık taşımamalısın ama mecbursun nasıl olacak peki?

selam millet ben geldimm acayip yorgunummm kocamda pür dikkat fenerin maçını izliyoo sağlıklı bir evlilik için ligtv olmıcak evde ben onu bilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…