kızlar biz de araba, park yatak filan inceeledik bugün
baby 2 go nun çift yönlü bi arabasını beğendm ama çift yönlü hakkında ne düşünüyosunuz?
biraz büyük gibi geldi bana
cuma hepsini alıcaz ama, o zamana kadar karar ver dedi kociş
bana yardımcı olun kızlar ya, hangi park yatak, hangi arabaaaa ooofff ne zormuşşş...
araba konusunda ben de hala kararsızım
ama en azından seçeneklerimi belirledim sayılır
sunny baby montana travel s.
sunny baby 700 ultima travel s.
wei-b parma vib travel s.
baby hope racer
hoşuma giden bunlardı canım
ben görünüşü de karizmatik olsun güzel olsun istiyorum nedense
bunları beğendim
zaten travel s istiyorum
çift taraflı olmalı
fiyat olarak da aşağı yukarı bu fiyatlarda alabilirim fazlası gereksiz benim için
kızcığımı atar içine sahile inerim hemen ne güzel
bu sorudan ilişkinin artık tehlikeli olduğunu çıkarabilir miyiz kızlar
Sizlerde durum nasıl devam mı?
Canım sıkma, ben de bu göğüs ucu çıkarıcılardan almıştım bi denym dedim su gibi bişey gelmeye çalıştı devamı da süttü belki bilmiyorum hemen bıraktım
O ilk gelen agız sütüymüş boşa giderme canım annemde bana kızdı
bizim de hala ismimiz yok ya
Kızımız olcak , ben de hiçbi ismi yakıştıramıyorum
Kız ismi çok ya erkege isim yok bence. Yardımcı olabilirim istersen kızım olursa diye düşündügüm isimlerden
benm de kociş araba alıyor baana, salı gelicek işte, ama nasıl kullanıcam bu halde bilmiyorum, en azından 2-3 hafta binerm iyice alışmış olurum, sonrası tehlikeli olur dimi
ilişki bizde brz azaldı artık canım 2 günde 1 idi bu zamana kdr 5 gündür kociş dokanmıobu sorudan ilişkinin artık tehlikeli olduğunu çıkarabilir miyiz kızlar
sizlerde durum nasıl devam mı?
canım sıkma, ben de bu göğüs ucu çıkarıcılardan almıştım bi denym dedim su gibi bişey gelmeye çalıştı devamı da süttü belki bilmiyorum hemen bıraktım
bizim de hala ismimiz yok ya :50
kızımız olcak , ben de hiçbi ismi yakıştıramıyorum
benm de kociş araba alıyor baana, salı gelicek işte, ama nasıl kullanıcam bu halde bilmiyorum, en azından 2-3 hafta binerm iyice alışmış olurum, sonrası tehlikeli olur dimi
ya canım çift taraflılar büyük gibi geldi bana
tek başıma kaldıramam gibi geldi bana
bu konuda ne düşünüysun?
canım aman araba kullanma mazallah ani fren flan karnına bişey olur bebişin tehlikeye girer
ilişki bizde brz azaldı artık canım 2 günde 1 idi bu zamana kdr 5 gündür kociş dokanmıokorkuomuş artık ben korkmuom adam korkuo anacım
geçmiş olsun canım.. tez zamanda atlatırsın inşallah...
Merhaba Arkadaşlar; annemin ziyareti sırasında 160 sayfa geri düştüm, ondan beri günlerdir okuyorum, farkı ancak 110 sayfaya düşürebildim. O yüzden bunkadar geçmişte kalan şeylere yorum da yapamıyorum. Kndimden haber vereyim. Belki benzer birşeyler yaşayan arkadaşlar vardır, fikir alışverişinde bulunuruz. Yaklaşık 10 gün önce kızımı kaldırdım ve kaydırağın tepesin oturttum. Belimin bittiği ve kalçamın başladığı yerde hafiften bir ağrı başladı. Ertesi gün yürüyemez hale geldim. Ama tabii yürümek orundayım, evde kızım var, bakım bekliyor, oyun bekliyor vs. Neyse her gün sıcak su torbaları,sıcak-suk kompresler, eşime masaj yaptırmalar, hatta öğrettim eşime ardak çekmeler falan.... 1 saatlik ir rahatlama, sonra yine aynı acı. Adım atamıyorum, çünkü kalçam ve baağım birbirinden ayrılıyor gibi oluyor. Her adımda ordaki kemikler ayrılıp yeniden irleşiyor gibi.Neyse, 1 haftanın sonunda doktorumu aradım, yapabileceğim birşey va ı diye. Çünkü biliyorum röntgen çektiremem, kas gevşetici kullanamam vs vs. Ortopediste git dedi.Gittim. Teşhis hamilellerde görülen kuyruksokumu ödemi. Sakroiliit de dedi ama tam olarak o değil. Minoset ve Voltaren jel verdi. Doktoruna da danışark kullan dedi. Kadın doğumcumu aradım kullanilir mim Voltaren diye, evet dedi. Tam kullacaktım, içime sinmedi Voltaren'in eni sitesine girdim, hamileliğin son üç ayında kesinlikle kullanmayın yazıyor. Bu arada ortopedist Florence Nightingale'de, jinekolğum da ünlü ir doktor. Nasıl bu kadar rahatlar anlayıyorum. Neyse, son çare olarak aklıma infertilite tedavilerim sırasında gittiğim akupunkturum geldi, dün aradım v durumu anlattım birşey apılabilir mi diye. Hemen cagırdı, 45 dk lık ir tedavi. Şimdi en azından sabahtan.öğlene kadar daha hafif bir ağrım var, öğleden sona gittikçe şiddetleniyor. ( kızımı kucagım alıp indirdikçe, yoruldukça) Buna da şükür iyorum am çok mutsuzm. Daha taşınacağım. Bbeğimin hiçbirşeyi hazır değil. Artık lışverişe falan çıkamam, 5 dk'dan fazla yürüyemiyorum. Kilo falan almadım diye cok rahattım, her işimi yapıyordum, hepsi yalan oldu. Zaten ağrının başladığı gün 2 kişi sen asıl7 aylık hamilesin, ne bir yerin ağrıyor, ne hamile olduğun anlaşılıyor dedi, ne gözmüş arkadaşım, 10 günür canım çıkıyor. Evde bebekle bu şartlar altında bu hamilelik nasıl biter, nasıl taşınılır hiç bilmiyorum.
Çok güzelmiş bebek arabanız canım bence bu olsunAlmışken iyisi olsun
Park yatakta lacivert koyu mu olur acaba sen oda yapacakmısın bunuda ayrıyetten senin odana mı koyacaksın
Kırmızı olaydı iyiydi ya:26: Eşinde fanatik galiba
canım benim eşim de koyu fb li, ben bi çok şeyini kırmızı aldım.. oda başta mırın kırın etti ama ne alaka be diye çemkirdim hemen :124:
yanında sarı olmadıgı sürece gs yi anımsatmıyor dee. hatta ben kırmızı olmasını istiyorum deelini korkak alıştırmaaa
merhaba kızlar nasılsınz bakalım ? biz bi iyi olamadık artık zaman gecsn doğum gelsn ıstıyorum ınanın çok yoruldm emnm hepmz oleyızdr hastalığı ağrısı hıc bıtmıyor sımdı bırde grip çıktı basıma gözler kalkmıyorzaten hormnlarm tavan yapmş durumda sreklı ağlayasm glıyor annem geldi dün bugün gitti canm annem hep çalısıyor hem gelip bnm evımn temzlıne yardım edıyo hayırsz kv olunca boyle oluyo ınsan sormaz mı bır kere bı ısın varmı yardıma ıhtyacn varmı ancak lafa gelnce konusurlar iskele gibi .
arzum doğm günün kutlu olsn cnm nce yıllara
baby 2 go nun bir modelini ben de beğenmiştim ama bu pierre cardin i görünce buna karar verdim ama sizin de yorumlarınızı bekliyorum. belki yakından görüp inceleyen olmuştur.kızlar biz de araba, park yatak filan inceeledik bugün
baby 2 go nun çift yönlü bi arabasını beğendm ama çift yönlü hakkında ne düşünüyosunuz?
biraz büyük gibi geldi bana
cuma hepsini alıcaz ama, o zamana kadar karar ver dedi kociş
bana yardımcı olun kızlar ya, hangi park yatak, hangi arabaaaa ooofff ne zormuşşş...
Merhaba Arkadaşlar; annemin ziyareti sırasında 160 sayfa geri düştüm, ondan beri günlerdir okuyorum, farkı ancak 110 sayfaya düşürebildim. O yüzden bunkadar geçmişte kalan şeylere yorum da yapamıyorum. Kndimden haber vereyim. Belki benzer birşeyler yaşayan arkadaşlar vardır, fikir alışverişinde bulunuruz. Yaklaşık 10 gün önce kızımı kaldırdım ve kaydırağın tepesin oturttum. Belimin bittiği ve kalçamın başladığı yerde hafiften bir ağrı başladı. Ertesi gün yürüyemez hale geldim. Ama tabii yürümek orundayım, evde kızım var, bakım bekliyor, oyun bekliyor vs. Neyse her gün sıcak su torbaları,sıcak-suk kompresler, eşime masaj yaptırmalar, hatta öğrettim eşime ardak çekmeler falan.... 1 saatlik ir rahatlama, sonra yine aynı acı. Adım atamıyorum, çünkü kalçam ve baağım birbirinden ayrılıyor gibi oluyor. Her adımda ordaki kemikler ayrılıp yeniden irleşiyor gibi.Neyse, 1 haftanın sonunda doktorumu aradım, yapabileceğim birşey va ı diye. Çünkü biliyorum röntgen çektiremem, kas gevşetici kullanamam vs vs. Ortopediste git dedi.Gittim. Teşhis hamilellerde görülen kuyruksokumu ödemi. Sakroiliit de dedi ama tam olarak o değil. Minoset ve Voltaren jel verdi. Doktoruna da danışark kullan dedi. Kadın doğumcumu aradım kullanilir mim Voltaren diye, evet dedi. Tam kullacaktım, içime sinmedi Voltaren'in eni sitesine girdim, hamileliğin son üç ayında kesinlikle kullanmayın yazıyor. Bu arada ortopedist Florence Nightingale'de, jinekolğum da ünlü ir doktor. Nasıl bu kadar rahatlar anlayıyorum. Neyse, son çare olarak aklıma infertilite tedavilerim sırasında gittiğim akupunkturum geldi, dün aradım v durumu anlattım birşey apılabilir mi diye. Hemen cagırdı, 45 dk lık ir tedavi. Şimdi en azından sabahtan.öğlene kadar daha hafif bir ağrım var, öğleden sona gittikçe şiddetleniyor. ( kızımı kucagım alıp indirdikçe, yoruldukça) Buna da şükür iyorum am çok mutsuzm. Daha taşınacağım. Bbeğimin hiçbirşeyi hazır değil. Artık lışverişe falan çıkamam, 5 dk'dan fazla yürüyemiyorum. Kilo falan almadım diye cok rahattım, her işimi yapıyordum, hepsi yalan oldu. Zaten ağrının başladığı gün 2 kişi sen asıl7 aylık hamilesin, ne bir yerin ağrıyor, ne hamile olduğun anlaşılıyor dedi, ne gözmüş arkadaşım, 10 günür canım çıkıyor. Evde bebekle bu şartlar altında bu hamilelik nasıl biter, nasıl taşınılır hiç bilmiyorum.
Cnm ben bikaç bebe mağazasına sordum beşikle beraber satıyoruz dedilerdenizkızı bende beşiğe monteli bi cibinlik almak istiyorudm. bi beşik mağazasından , eve yakın hatta, 20 tl ye aldım. basit bişi. ben sade, beyaz aldım. işimi görür benim. kız olsa az daha cafcaflı olsun isterdim belki ama bana yeter bu. dönencede aldım ama müzik sesi falan ii değil. ışığıda varmış ama çok ii değil değiştircem.
Cnm her çift taraflı bebek arabası büyük değil, baby to go nunkine bende baktım çok güzel sağlam gözüküyodu ama büyük ve 11 kilo diye almadım, benim aldığım araba da çift yönlü hemde hafif ve çok kullanışlı, boyutları da çok iri değil, görüntüsü de çok güzel basit durmuyo, alüminyum gövde, markası da CASAUL PASİFİC . Ben Havuzluhandan aldım 300tl ydi pazarlıkla peşin paraya 250 ye aldık en alt kattaki mağazadan, ben tavsiye ederim cnm.ya canım çift taraflılar büyük gibi geldi bana
tek başıma kaldıramam gibi geldi bana
bu konuda ne düşünüysun?
selam millet ben geldimm acayip yorgunummm kocamda pür dikkat fenerin maçını izliyoo sağlıklı bir evlilik için ligtv olmıcak evde ben onu bilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?