yaaa kullanmayım mı
en azından ilçe içi kullanırım canım ya, aslında ben de tedirgin olmuyor değilim
haftada birden bişey olmaz o zaman dimi canm yaaa
ay doktoruma sorsam mı, kendisi sormadan söyler belki cuma günü...
selam millet ben geldimm acayip yorgunummm kocamda pür dikkat fenerin maçını izliyoo sağlıklı bir evlilik için ligtv olmıcak evde ben onu bilirimm
saol canm...kızlar geçmişi yarım yamalak okudum yine rahatsızlanan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsunn..kızımm bugün çok huysuz bilgisayarın başında oturtmuyoo yaa...azeri_geliniHoşgeldin canım :)
bu sorudan ilişkinin artık tehlikeli olduğunu çıkarabilir miyiz kızlar
sizlerde durum nasıl devam mı?
gvn1907
hg tatlım valla ben şanslıyım bnm ki 11 de gelio eve o saate maç fln kalmıo zaten
canm ya hamileliğin başından beri bende hep öle hissediyorum ama alıştım galiba kendi kendime ağlıyom geçiyooodenizkizi57Kızlar bugün kendimi çok yanlız terkedilmiş hissettim ağlamamak için hep bişeylerle uğraşmaya çalıştım. Kocişi 3 gündür görmüyorum, kardeşimde arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ben de evden çıkmayı göze alamadım sonuçta nekadar dinlenirsem benim için okadar iyi , böyle evde tek başıma olmak çok canımı sıkıyo artık bilgisayarda da bişey bulamıyorum çok sıkılıyorum, kendimi yapayalnız hissettim, tam ağlama krizlerine girmeye hazırlanıyoken kapı çaldı bir baktım delikten kim bu diye, halam, eniştem, 2 kuzenim beni ziyarete gelmişler, kreker, kek bişeyler almışlar çaya geldik diyolar, ay çok mutlu oldum ya Allah gönderdi resmen onları biraz moralim düzeldi neşe geldionlara da dedim beni böyle ziyarete gelin dedim, kendimi çok yanlız hissediyorum dedim, zaten farkettiler mutluluğumu, çocuk gibi sevindim
kızlarrr merhabaa,,
bugün benim doğumgünüm... :)))
ilk defa bir bedende iki kişi giriyorum yeni yaşıma...
çoook güzel bir duygu..
öpüyorum hepiniziii....
:)))))
bende akşam 7-8 arası vurunuyorum iğneyi
muhtemelen sabah çağırır sezeryana yani inşallah
bir problem çıkmaz inşallah
ağrın sancın yoksa şükret valla çok zor inan ki ben yeni başladım yaşamaya ter atıyorum resmen sancıdan kramptan bu sabah 6da uyudum rsmen
Sakın ha sakın. Naz yap, agrım var de, yapacağın işler için gözönündeysen muhakkak yardım iste canım. :) Kötü niyet olmasa da nazar değdirebiliyor bazı gözler.çok üzüldüm. umarım birçaresi bulunur. akapunktur tedavisi bir kere mi yapılıyor. devam etsen faydası olmaz mı ki?
gerçekten durumun zormuş. sık dişini diyebilirim ancak sana. gerçekten nazar değmiş. o zaman ben de biraz naz felan yapayım. gerçi yapıyorum ama bazen hızlı hareketler yapıyorum. hızlı yürüyorum mesela.
Tesekkür ederim canım. Benim doktor hep annelerimiz, ninelerimiz tarlada çalışırken doğuruyormuş, birşey olmaz diyor demesine de benim vücut dayanmadı demek. :) Kızım yürümeye başladı aslında ama altını değiştirmek için, her akşam uykudan önce yıkamak için, düşüp ağladığında kucaklayıp teselli etmek için kaldırmam gerekiyor.Cnm ben bikaç bebe mağazasına sordum beşikle beraber satıyoruz dedilerben de internette gittigidiyor da buldum 20-30 tl arası birsürü buldum bidahaki ay
Cnm geçmiş olsun ya çok üzüldüm, o ağrı çok kötü , bizim artık 3 kilodan fazla ağır yük taşımamamız gerekiyo, benzer ağrıları bende çok çekiyodum hamilelik öncesi belimde hafif bir bel fıtığı başlangıcı vardı hamilelikle arttı ağrılar fizyoterapiste gittim bağzı hareketler verdi ve magnezyum ve kalsiyum hapları yazdı bana iyi geldi, bazen yine ters bi hareket yaptığımda ağrı oluyo bacağımı oynatamıyorum. Kızını da artık taşımamalısın ama mecbursun nasıl olacak peki?
Zaten onuda yapıyorum kendi kendime oturup ağlıyorum, çok sulugöz, zırlak anneler olduk vallaayy benmki kaçta gelirse gelsin evde lig tv varsa her saat maç var demektşr canm kusucam şimdiii
canm ya hamileliğin başından beri bende hep öle hissediyorum ama alıştım galiba kendi kendime ağlıyom geçiyooo
bence olmaz ama sen doktoruna danış mutlaka her gebelik bir olmuyor kimine gebeliğin başından beri yasak geliyor ilişki için danış sen canım mutlaka
hg tatlım valla ben şanslıyım bnm ki 11 de gelio eve o saate maç fln kalmıo zaten
Zaten onuda yapıyorum kendi kendime oturup ağlıyorum, çok sulugöz, zırlak anneler olduk vallaAma ağlamak biraz da iyi geliyo gerçekten de
doktor bize yasakladı cnm son iki ayda önermiyoruz dedi
geçmiş olsun...son aylarda daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.çünkü artık kullanabildiğimiz ilaçları bile kullanamaz hale geldik.akapunkturu iyi düşünmüşsün.umarım işe yarar.Merhaba Arkadaşlar; annemin ziyareti sırasında 160 sayfa geri düştüm, ondan beri günlerdir okuyorum, farkı ancak 110 sayfaya düşürebildim. O yüzden bunkadar geçmişte kalan şeylere yorum da yapamıyorum. Kndimden haber vereyim. Belki benzer birşeyler yaşayan arkadaşlar vardır, fikir alışverişinde bulunuruz. Yaklaşık 10 gün önce kızımı kaldırdım ve kaydırağın tepesin oturttum. Belimin bittiği ve kalçamın başladığı yerde hafiften bir ağrı başladı. Ertesi gün yürüyemez hale geldim. Ama tabii yürümek orundayım, evde kızım var, bakım bekliyor, oyun bekliyor vs. Neyse her gün sıcak su torbaları,sıcak-suk kompresler, eşime masaj yaptırmalar, hatta öğrettim eşime ardak çekmeler falan.... 1 saatlik ir rahatlama, sonra yine aynı acı. Adım atamıyorum, çünkü kalçam ve baağım birbirinden ayrılıyor gibi oluyor. Her adımda ordaki kemikler ayrılıp yeniden irleşiyor gibi.Neyse, 1 haftanın sonunda doktorumu aradım, yapabileceğim birşey va ı diye. Çünkü biliyorum röntgen çektiremem, kas gevşetici kullanamam vs vs. Ortopediste git dedi.Gittim. Teşhis hamilellerde görülen kuyruksokumu ödemi. Sakroiliit de dedi ama tam olarak o değil. Minoset ve Voltaren jel verdi. Doktoruna da danışark kullan dedi. Kadın doğumcumu aradım kullanilir mim Voltaren diye, evet dedi. Tam kullacaktım, içime sinmedi Voltaren'in eni sitesine girdim, hamileliğin son üç ayında kesinlikle kullanmayın yazıyor. Bu arada ortopedist Florence Nightingale'de, jinekolğum da ünlü ir doktor. Nasıl bu kadar rahatlar anlayıyorum. Neyse, son çare olarak aklıma infertilite tedavilerim sırasında gittiğim akupunkturum geldi, dün aradım v durumu anlattım birşey apılabilir mi diye. Hemen cagırdı, 45 dk lık ir tedavi. Şimdi en azından sabahtan.öğlene kadar daha hafif bir ağrım var, öğleden sona gittikçe şiddetleniyor. ( kızımı kucagım alıp indirdikçe, yoruldukça) Buna da şükür iyorum am çok mutsuzm. Daha taşınacağım. Bbeğimin hiçbirşeyi hazır değil. Artık lışverişe falan çıkamam, 5 dk'dan fazla yürüyemiyorum. Kilo falan almadım diye cok rahattım, her işimi yapıyordum, hepsi yalan oldu. Zaten ağrının başladığı gün 2 kişi sen asıl7 aylık hamilesin, ne bir yerin ağrıyor, ne hamile olduğun anlaşılıyor dedi, ne gözmüş arkadaşım, 10 günür canım çıkıyor. Evde bebekle bu şartlar altında bu hamilelik nasıl biter, nasıl taşınılır hiç bilmiyorum.
Kızlar bugün kendimi çok yanlız terkedilmiş hissettim ağlamamak için hep bişeylerle uğraşmaya çalıştım. Kocişi 3 gündür görmüyorum, kardeşimde arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ben de evden çıkmayı göze alamadım sonuçta nekadar dinlenirsem benim için okadar iyi , böyle evde tek başıma olmak çok canımı sıkıyo artık bilgisayarda da bişey bulamıyorum çok sıkılıyorum, kendimi yapayalnız hissettim, tam ağlama krizlerine girmeye hazırlanıyoken kapı çaldı bir baktım delikten kim bu diye, halam, eniştem, 2 kuzenim beni ziyarete gelmişler, kreker, kek bişeyler almışlar çaya geldik diyolar, ay çok mutlu oldum ya Allah gönderdi resmen onları biraz moralim düzeldi neşe geldionlara da dedim beni böyle ziyarete gelin dedim, kendimi çok yanlız hissediyorum dedim, zaten farkettiler mutluluğumu, çocuk gibi sevindim
Aynen babaannem gibi hissediyorum bazenbende bugün evde çok sıkıldım.kendimi çok yalnız hissettim.şu istanbulda bir tanecik akrabam yok.arkadaşlar bir yere kadar.aynen senin gibi içimden hep ağlamak geliyordu bugün.kaşlarımı aldırmak için 2 dk kuaförüme kadar gideyim bari dedim.ordada manyağın biri yüzün gözün şişmiş dedi.moralimi bozdu.millete neyse elalemin ağzı burnu konuşmaya bayılıyorlar.eve geldiğimde kuyruk sokumum fena batıyordu.2 adım bile atamıyorum artık.birde canım yanınca midem bulanmaya başladı bu aralar.yeni yeni huylar çıkıyor bende bu hamilelikte.
Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi
Aynen babaannem gibi hissediyorum bazenher yerim ayrı ayrı ağrıyo ne rahat oturabiliyorum ne rahat yatabiliyorum ne gezebiliyorum çok zormuş bu hamilelik bebişlerimiz için değer diyorum kendimi öyle avutuyorum ama bazen de sanki doğursam da aynı böyle ağrılı sızılı yaşamaya devam edecekmişim gibi geliyo, normal olduğum günleri unuttum hatırlayamıyorum.
Cnm bide aynı senin gibi ben de ağladığımda kociş görürse anlatamıyorum ağlamaktan ve o da şaşırıyo anlatınca neye ağladığımı daha da şaşırıyoadam ne diyeceğini şaşırıyo
Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi
ben de cuma günü eşim geç geldi diye ağladım
7 de gelcekti , 9 da geldi ben de onu kapıda görür görmez ağlamaya başladım
yazık kocişe, o da şaşırdı, ne oldu canım diyor bişey mi oldu, iyi misin diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum, geciktiğine ağlıyorum diyemiyorum ki
hakikatten çok zırlağız yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?