2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
balmond geçmiş olsun. başka rahatsız arkadaşlarda var sanırım. ben kaçırmışım. diğer arkadaşların uazdıklarından gördüm. herkese geçmiş olsun

bence olmaz ama sen doktoruna danış mutlaka her gebelik bir olmuyor kimine gebeliğin başından beri yasak geliyor ilişki için danış sen canım mutlaka
selam millet ben geldimm acayip yorgunummm kocamda pür dikkat fenerin maçını izliyoo sağlıklı bir evlilik için ligtv olmıcak evde ben onu bilirimm

hg tatlım valla ben şanslıyım bnm ki 11 de gelio eve o saate maç fln kalmıo zaten

Kızlar bugün kendimi çok yanlız terkedilmiş hissettim ağlamamak için hep bişeylerle uğraşmaya çalıştım. Kocişi 3 gündür görmüyorum, kardeşimde arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ben de evden çıkmayı göze alamadım sonuçta nekadar dinlenirsem benim için okadar iyi , böyle evde tek başıma olmak çok canımı sıkıyo artık bilgisayarda da bişey bulamıyorum çok sıkılıyorum, kendimi yapayalnız hissettim, tam ağlama krizlerine girmeye hazırlanıyoken kapı çaldı bir baktım delikten kim bu diye, halam, eniştem, 2 kuzenim beni ziyarete gelmişler, kreker, kek bişeyler almışlar çaya geldik diyolar, ay çok mutlu oldum ya Allah gönderdi resmen onları biraz moralim düzeldi neşe geldi onlara da dedim beni böyle ziyarete gelin dedim, kendimi çok yanlız hissediyorum dedim, zaten farkettiler mutluluğumu, çocuk gibi sevindim

azeri_gelini
Hoşgeldin canım :)

saol canm...kızlar geçmişi yarım yamalak okudum yine rahatsızlanan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsunn..kızımm bugün çok huysuz bilgisayarın başında oturtmuyoo yaa...

gvn1907
hg tatlım valla ben şanslıyım bnm ki 11 de gelio eve o saate maç fln kalmıo zaten

ayy benmki kaçta gelirse gelsin evde lig tv varsa her saat maç var demektşr canm kusucam şimdiii
canm ya hamileliğin başından beri bende hep öle hissediyorum ama alıştım galiba kendi kendime ağlıyom geçiyooo

kızlarrr merhabaa,,

bugün benim doğumgünüm... :)))
ilk defa bir bedende iki kişi giriyorum yeni yaşıma...
çoook güzel bir duygu..

öpüyorum hepiniziii....

:)))))

mutlu yıllar tatlımmm bebişinle güzel günler geçirmen dileğiyle

bende akşam 7-8 arası vurunuyorum iğneyi
muhtemelen sabah çağırır sezeryana yani inşallah
bir problem çıkmaz inşallah

canım netten okudumda biraz bu iğneyi bi kaç gün önceden bırakmak sezeryanlılarda oluyomuş
normal doğumda damardan kan gelmediği için sorun olmuyomuş
yinede rabbim hepimizin yardımcısı olsun ikiside zor alahıma emanetiz yavrularımızla
Bide doğumdan sonra 40 gün daha kullanıcam senin dr. öyle bişey dedimi:26:

ağrın sancın yoksa şükret valla çok zor inan ki ben yeni başladım yaşamaya ter atıyorum resmen sancıdan kramptan bu sabah 6da uyudum rsmen

ewet ya çok şükür ama iki gündür karnımda ağrılı kasılmalar oluyo
dr. Sordum bebiş kendini doğuma hazırlıyor dedi sanki karnım yırtılacak içinden çıkacak gibi oluyorum bilginize
Bi an çnce doğsun artık diyorum zorlaştı en zor ayım olacak galiba

Sakın ha sakın. Naz yap, agrım var de, yapacağın işler için gözönündeysen muhakkak yardım iste canım. :) Kötü niyet olmasa da nazar değdirebiliyor bazı gözler.
Tesekkür ederim canım. Benim doktor hep annelerimiz, ninelerimiz tarlada çalışırken doğuruyormuş, birşey olmaz diyor demesine de benim vücut dayanmadı demek. :) Kızım yürümeye başladı aslında ama altını değiştirmek için, her akşam uykudan önce yıkamak için, düşüp ağladığında kucaklayıp teselli etmek için kaldırmam gerekiyor. Artık Rezene'nin dediği gibi sıkacağım dişimi, yapacak birşey yok.

Pdnk ve Geridönüşümkutusu, size de geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bu arada akupunktura devam edeceğim ama bundan daha fazla işe yarar mı bilmiyorum. Yani sebep hamilelikten dolayı gevşeyen eklem ve bağların zorlanma sebebiyle ödem yapması. Şartlarım değişmeyecek, hatta gittikçe zorlaşacak. O yüzden doğumu bekliyorum artık.

ayy benmki kaçta gelirse gelsin evde lig tv varsa her saat maç var demektşr canm kusucam şimdiii
canm ya hamileliğin başından beri bende hep öle hissediyorum ama alıştım galiba kendi kendime ağlıyom geçiyooo
Zaten onuda yapıyorum kendi kendime oturup ağlıyorum, çok sulugöz, zırlak anneler olduk valla Ama ağlamak biraz da iyi geliyo gerçekten de

canım sormuştum yani kendisi direk söylemişti haftada 3 kez olabilir sakınca yok diye ama son 2 aya girdik ya şimdi ondan endişe ettm
bide zevk almamak lazım dimi, sonuçta rahim kasılması doğumu tetiklemez mi
en iysi uzak durmak sanırım ya

Zaten onuda yapıyorum kendi kendime oturup ağlıyorum, çok sulugöz, zırlak anneler olduk valla Ama ağlamak biraz da iyi geliyo gerçekten de

ben de cuma günü eşim geç geldi diye ağladım
7 de gelcekti , 9 da geldi ben de onu kapıda görür görmez ağlamaya başladım
yazık kocişe, o da şaşırdı, ne oldu canım diyor bişey mi oldu, iyi misin diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum, geciktiğine ağlıyorum diyemiyorum ki
hakikatten çok zırlağız yaaa

doktor bize yasakladı cnm son iki ayda önermiyoruz dedi

gectigimiz günlerde bildiginiz gibi kanmam olmuştuya hastane gidince doktor direk eşinle ilişkidemi bulundun dedi.hayır dedim.kanaman ondan kaynaklanabilir dedi.
sakın kızlar öyle hata yapmayın kocalanızın zevki için bebişleri tehlikeye atmayın

geçmiş olsun...son aylarda daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.çünkü artık kullanabildiğimiz ilaçları bile kullanamaz hale geldik.akapunkturu iyi düşünmüşsün.umarım işe yarar.

bende bugün evde çok sıkıldım.kendimi çok yalnız hissettim.şu istanbulda bir tanecik akrabam yok.arkadaşlar bir yere kadar.aynen senin gibi içimden hep ağlamak geliyordu bugün.kaşlarımı aldırmak için 2 dk kuaförüme kadar gideyim bari dedim.ordada manyağın biri yüzün gözün şişmiş dedi.moralimi bozdu.millete neyse elalemin ağzı burnu konuşmaya bayılıyorlar.eve geldiğimde kuyruk sokumum fena batıyordu.2 adım bile atamıyorum artık.birde canım yanınca midem bulanmaya başladı bu aralar.yeni yeni huylar çıkıyor bende bu hamilelikte.

Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi

Aynen babaannem gibi hissediyorum bazen her yerim ayrı ayrı ağrıyo ne rahat oturabiliyorum ne rahat yatabiliyorum ne gezebiliyorum çok zormuş bu hamilelik bebişlerimiz için değer diyorum kendimi öyle avutuyorum ama bazen de sanki doğursam da aynı böyle ağrılı sızılı yaşamaya devam edecekmişim gibi geliyo, normal olduğum günleri unuttum hatırlayamıyorum.
Cnm bide aynı senin gibi ben de ağladığımda kociş görürse anlatamıyorum ağlamaktan ve o da şaşırıyo anlatınca neye ağladığımı daha da şaşırıyo adam ne diyeceğini şaşırıyo

Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi

cnm meme ucu eriyebilir bence kaynatma yani iyice yıka yeterli olur bence ne bileyim tam karar veremedim ama kaynatırsan erir gibi :26:

aynen ya hiç düzelmeyecekmişim gibi geliyor.hatta abartıp bazen eğer ben hastalanırsam bebeğime kim bakacak diye bile düşünüyorum.kafayı yedim resmen:)kocamda alıştı bu saçmalıklarıma.adam şaşıp kalıyor bazen hallerime.

Ranana'cım; sen meme ucunu da kaynat, eğer ki zaten erime, bozulma vs oluyorsa at gitsin, çünkü bebeğinin kullanımına uygun değil demektir. Bebeğin kullanacağı bütün tabak, çanak, biberon vs 1 yaşına kadar sterilize edilmeli (sterilizatörde veya kaynatarak) Eğer sterilizasyona uygun değilse kullanılmamalılar.

Bir de bütün emzik ve biberonların BPA %0 özellikte olmasına dikkat etmek gerekiyor, aklıma gelmişken onu da söyleyeyim.

ben de demin bilgisayarda kocamın resmine denk geldim
görür görmez başladım ağlamaya
üç hafta olacak gideli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…