Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi
Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi
ben de demin bilgisayarda kocamın resmine denk geldim
görür görmez başladım ağlamaya
üç hafta olacak gideli
Allah kavuştursun canım. Ayrılık zor, hele hamileyken. Ama sayılı gün çabuk geçer, sabır...
kızlar şişko patatesiniz geldi profil resmine koca göbişiyle
Uconnn; sana da gecmiş olsun canım. Bir kuyruksokumuzede daha yani. Şaka bir yana, acını anlıyorum. Cok ayakta kalmamaya calışmak gerekiyor.
hadi canım.neren şişko patates?gayet fitsin valla...
Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi[/Q
hastane cantası dedinde aklıma geldi.sözde erken dogum riskim var ama hala benim çatamda eksiklerim var galiba ya.3 takım pjema koydum 3 iç çamaşırı koydum 3 tane bebek hastane çıkışı takımı.bi tane kalın battaniye bide ince battaniye.çorap flan koydum bide biberon koydum eeee başka ne ekisigim var kızlar söylermisiniz ?
Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi[/Q
hastane cantası dedinde aklıma geldi.sözde erken dogum riskim var ama hala benim çatamda eksiklerim var galiba ya.3 takım pjema koydum 3 iç çamaşırı koydum 3 tane bebek hastane çıkışı takımı.bi tane kalın battaniye bide ince battaniye.çorap flan koydum bide biberon koydum eeee başka ne ekisigim var kızlar söylermisiniz ?
Cnm eger sezeryan soz konusi ise 4 le derim bebisinkilero biz 4.takimla eve geldik
Denizkizi, balmod, pdnk, ve enesibel sagolun kizlar cevaplar icin bende bir tane chicco bir tanede bebedorunkinden aldım sanırım birsey olmaz üzerinde yazıyormuş yeni gördüm 5 dakika kaynayınız diye
Bu arada kizlar bugun ikinci bı beşik aldım fotografını simdi paylaşırım:)))
kızlar biz bebişlerimizi bekliyoruz tamam ama peki kardeşlerinin durumu ne olcak hiç düşünen varmı.
ben kafayı yiycem 4 yaşındaki oglumun tepkilerini düşündükçe korkuyorum.bizleri zor bi dönem bekliyor
biz şimdilik tren istiyo alın diye bizde kardeşin sana hastaneden getircek diyoruz dogumdan eve gelirken tren alıp gelcez sana kardeşin getirdi diye ilk günden sevdiremeye calışcaz bakalım.başka fikirleri olan varmı:18:
ben chicco biberonu legenin içne ketıldan kaynar suyu dolduruup bütün afaratlarını koydum bekledi bişey olmadı markadan markayada farketebilir
kızlar biz bebişlerimizi bekliyoruz tamam ama peki kardeşlerinin durumu ne olcak hiç düşünen varmı.
ben kafayı yiycem 4 yaşındaki oglumun tepkilerini düşündükçe korkuyorum.bizleri zor bi dönem bekliyor
biz şimdilik tren istiyo alın diye bizde kardeşin sana hastaneden getircek diyoruz dogumdan eve gelirken tren alıp gelcez sana kardeşin getirdi diye ilk günden sevdiremeye calışcaz bakalım.başka fikirleri olan varmı:18:
Benim listeme göre çorap bebek ve anne için, mermerşahi bezden ağız bezi çokça alın diyolar. ıslak mendil, bebek bezi, önlük, pişik kremi, anne için terlik, işte öz bakım malzemeleri ayna, diş fırçası-macunu, tarak gibi şeyler. hoş ben sezaryan için düşündüm bunları. emzirme sütyeni ya da atleti, göğüs pedi, kremi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?