2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi

bildiğim kadarıyla erimez
kaynatabilirsin

Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi

ben de demin bilgisayarda kocamın resmine denk geldim
görür görmez başladım ağlamaya
üç hafta olacak gideli

Allah kavuştursun canım. Ayrılık zor, hele hamileyken. Ama sayılı gün çabuk geçer, sabır...

Uconnn; sana da gecmiş olsun canım. Bir kuyruksokumuzede daha yani. Şaka bir yana, acını anlıyorum. Cok ayakta kalmamaya calışmak gerekiyor.

Allah kavuştursun canım. Ayrılık zor, hele hamileyken. Ama sayılı gün çabuk geçer, sabır...

amin canım teşekkür ederim
normalde de dayanamazdım zaten yokluğuna
hele şimdi hamileyken hiç dayanamıyorum çok özlüyorum
inşallah gelir bir an önce

ben chicco biberonu legenin içne ketıldan kaynar suyu dolduruup bütün afaratlarını koydum bekledi bişey olmadı markadan markayada farketebilir

Uconnn; sana da gecmiş olsun canım. Bir kuyruksokumuzede daha yani. Şaka bir yana, acını anlıyorum. Cok ayakta kalmamaya calışmak gerekiyor.

aynen kızlar ya bugün bendede aynı yerde agrı başladı...ee malum cocuklu anne olunca ayakta kalmamak mümkünmü mecbur kalkıyorsun.bel agrısı rahim agrısı derken bide kuyruk agrısı cıktı bakalım daha nerelerimiz agrıycak

kızlar biz bebişlerimizi bekliyoruz tamam ama peki kardeşlerinin durumu ne olcak hiç düşünen varmı.
ben kafayı yiycem 4 yaşındaki oglumun tepkilerini düşündükçe korkuyorum.bizleri zor bi dönem bekliyor
biz şimdilik tren istiyo alın diye bizde kardeşin sana hastaneden getircek diyoruz dogumdan eve gelirken tren alıp gelcez sana kardeşin getirdi diye ilk günden sevdiremeye calışcaz bakalım.başka fikirleri olan varmı
:18:

Ahsen, borelis, desty, tugok merve ve diger mesaj yazan arkadaslar istediğiniz kadar kizabilirsiniz bana cunku haklısınız ama bana iyi bi ders oldu bı daha damacayi bırak damacanin D'sini bile taşımam cok tesekkur ederim kizlar

SonGül tesekkur ederim cnm iyi dileklerin icin

Denizkizi, balmod, pdnk, ve enesibel sagolun kizlar cevaplar icin bende bir tane chicco bir tanede bebedorunkinden aldım sanırım birsey olmaz üzerinde yazıyormuş yeni gördüm 5 dakika kaynayınız diye

Bu arada kizlar bugun ikinci bı beşik aldım fotografını simdi paylaşırım:)))

cnm bak ben de bilmıyodum sayende deneyimli annelerden öğrenmiş oldum bende , ben teşekkürederim esas

Cnm merhaba benimde 6 aylik oglum ve 6 yasinda bi kiz var bu konuyu cok arastirdim uzmanlari dinledim ve hic slklnti cekmedik
En onei iki kural
1.asla abiye normaldekinden fazla ilgi gostermiceksiniz ayni kurallar devam edicek
2.ise kardesini onun yaninda mutlaka seviceksibiz hatta beraber seviceksiniz ki cocuk eve gelen bebegin kardesin sevilmesi gerektigini ogrensin

Bizden tavsiye cnm

valla kızlar bu net beni bu ara öldürücek kesiliyo zırt pırtt neyse ben yatıyorum hepinize ii geceler kocişimin yanına gidiyorum canlarımm ne yaparsanız yapın hamilelik böle bişi bazen gülüyosunuz bazen ağlıyosunuz tam bakırköylük oluyosunuz nineler yanımızda halt ediyoo yürüyemiyoruz kalkamıyoruz geçen yaşlı bi çift beni yolda solladı meselaaama bunların hepsi geçici doğumu yaptıktan sonra siz yine eski siz oluyosunuz hiç korkmayın ama hayatınızda daha büyük bişey oluyoki akıllara zarar :18::18:işte o hiç bitmiyoo ilk aylarda ınga sonra anneeee daha sonralarına ben geçemedim daha bakalımmm onun için herşeye değermiş diyosunnn o yüzdennn dayanın birazcık canımmm hayattaki en büyük sevgiyi tatmak için değmezmi sizceee öpüyorum hepiniziii kocaman ii gecelerrr......

kızlar işte kızımın oyun parkı mavi olanı bugün aldık

Eklentiler

• $IMG_1024[1].webp
    15 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_1025[1].webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_1026[1].webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_1027[1].webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_1028[1].webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 54

ilk önce 1gün boyunca sirkeli suda beklet canım bütün mikropları kırıyormuş başka topikte okumuştum sonrada kaynatabilirsin hiç bişicik olmaz

ben chicco biberonu legenin içne ketıldan kaynar suyu dolduruup bütün afaratlarını koydum bekledi bişey olmadı markadan markayada farketebilir

sadece kaynar su dökmek işe yaramaz bence kaynat bütün mikrobu kırılsın..

hiç bişi istediğin gibi olmuyo ben eltimden gördüm ilk çocuguna çok üzülüyodu ikinci gelince ilki unuttu gitti çok ezildi yavrum
senin çok dikkat etmen gerekiyor, ne kadar eşit davransanda malesef sewmiyorlar kardeşleri
şimdiki bebişte bildiğim kadarıyla kız heleki cinsiyetler farklı olunca iyice kötü oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…