2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

saol cnm iyiz sen nasilsin karnimiz acikti birza atirstiriyoruz bizde :)) canim acayp chips istiyor kizlar evdede hic yok( insallah sizinde caniniz cekmez cnm yazdim ama baska turlu anlatamam diye isim vermek zorunda kaldim
bende havus rendelerim peynir fln yiyorum suan:26:
aferin sana kaldima bir dah hic birsey ben artik bir kilo birseyi bile tasimakta zorlaniyorum insallah canim kismte olur 2de erkek olur kullanirsin

hic bir fikrim yok ilk defa duydum senden ( nedemek acaba nette baktinmi

Hıı böyle bir rahatsızlık varmış ağlama kriziymiş yani bebeklerdeki başka hamile topiklerine dalmışım oraları kurtluyordum bu seferde

Sabiha Paktuna Keskin'den dinlemiştim bebeklere değerli eşya muamelesi yapıp abi ve ablaya ay ay dokunma öpme dememek lazımmış dikkatleri bebeğe toplanıyormuş hatta çağırıp sevdirmek gerekiyomuş dikkati başka yöne çekmek için yeni bir aksesuar alıp bebek doğmadan önce diğer çocuğa buna dokunma ay kırılacak diye ona değer vermek gerekiyomuş uygulaması sizden belki yararı dokunur

İyi geceler cnm hoş geldin ben ve kızım iyiyiz siz nasilsiniz bebişinle

Tallia tmm cnm yarım kiloda kaldırmam insallah hayırlısı olsun bı bunu büyütelimde ohh afiyet olsun kızına kiloolsun bizdemeyve yiyoruz kızımın sevdiği seyi yani yok ya cnm çekmiyor yarın al ye Merve gibi olma

Mervecim ilk kez duyuyorum nerden duydun ki

Valla ya olsada yesek
Ruffles mi doritos mu

Canım diğer hamile topiklerini karıştırıyordum mart anneleri şubat anneleri
Baktım hepsinde var şaşırıdm valla:26:
Bir rahatsızlıkmış cnaım biraz okudumda

heee eferin kaldirma bosver dogurana kadar esin yapsin agir islri :)) yarin aliirm ama benim canim suan istiyordu yaa yogurta banarak yemek istiyorum hemde

Valla ya olsada yesek
Ruffles mi doritos mu
ay dimii yaa olsada yesek fark etmez canim birtanesi olsunda aman dikkat avcunu yala sen sismesin yyine bir yerin anaicm ya ben kolayla chipsi unutmustum bu kiz yine baslatti bana bunlari sonn aylarda zararli seyleri canim cekmeye basladi iyiki sigaraya geri baslatmiyor onu canim cekmiyor

heee bu arada baska yerleri kurtladigin belli canimm hci duymamistim ya öyle birseyi

Mervecim nasil bir rahatsizlikmis o ya merak ettim bak

Tallia kuzum duş bak Merve'nin diger gogsude şişecek ha birde öyle yoğurt falan diyince bak benim de cnm çekmeye başladı :)

tamam tamam sustum canimm cok özür diliyorumm:26::26::26::26:

Yok ya ne özürü tatlim bugun parka gittik cocuklar pamuk şekeri yiyolardi kocişe dedim ki bana da alsana cnm çekti cocuk musun dedi ya olmaz bende evet icimde bı cocuk var dedim bu sefer dondurmaları gördüm askitom dondurma al bari yok ya bu havada dondurma alıp da kendimi gulduremem millete dedi alım evde ye dedi yok simdi cnm çekti dedim ama almadı ;((((

Acele etmek ve biz
eşimi ancak duygu sömürüsüyle ikna ediyorum. belli bir zaman vereceğim o güne kadar olmazsa beğendiğim istediğim yerden alacağım. gri renk ne bileyim daha bi mobilyamsı duruyor. bi diyorum şöyle cıvıl cıvıl rengarenk olsun diyorum. bi de siyahlara baktığımı görüyorum.
kırmızıyı beğenmedin galiba. ay ben ne yapacağım. buradan da pek yardımcı olan olmadı. mai renk var da ben unisex bakıyorum. aslında sallamayı düşünmüyorum ama olur ya sıkışır sallamak zorunda kalırım diye böyle düşündüm.

yok artik ya ne alkasi var cocuklukla pamuksekerinin bende cok severim ve ne zaman cocuklarla alsam ya onlardan yemeye baslarim yada kendime ayri alirim insanin cani cekince cocukluk olurmu hic hemde hamileyken ne alkasi varsa esinde acayipmis ya havlar karlimi sanki artik herkes yemeye basladi dondurmayi gercektenten cok tuhafms ya alsada evde yeseydin bari bir yerin siser sonra allah korusun hamile kadinnin cani cektigi alinmazmi hic tamam dayaklikmis esin

Sanırım eşin biraz ağırdan alıyor.Ama üzülme erkekler hep öyle
Hele ben ne dırdırlar ettim aldırmak için bebeğin eşyalarını alırız aşkım tamam aşkım diyorlarda öteye geçmiyorlar
Sonunda azmettim ve başardım
Canım gri canlı bir renk değil hiç sevimli değil bebeğe uygun bir renk değil
Kırmızıyı çok beğendim ben ama onada eşin ikna olmuyor sanırım
Yeşil felan olsa nasıl olurki ama şöyle değişik bir yeşil hani ara renk istiyorsun ya
Turuncu felan senin tarzın değil biliyorum çözdüm ben senin zevkini
Olmadı en son ihtimal Laciveti alırsın

TAlıaa bebişkom yarın ilk işin markete gitmek olsun anacım benim o olacak çünkü daha doğrusu eşimi göndereceğim cips aldırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…