2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
enesibel cnm 3 tane pijama takımımı koydun sen anlamadım şimdi

songül cnm kaynattım teşekkür ederim ağız bezlerinide kaynatıp ütülersem bitiyor çok şükür

deniz kızı ne demek tatlım ya birbirimize ışık oluyoruz işte ne güzel bu arada bizim kızlar yok geç gelirler yine kesin:)))I

tmm cnm kaynattım birde sirkeli suya koyım yeter sanırım birde çocuğa pişik kremi koydum yengem yeni doğum yaptı gerek yok dedi bir gün kalıyorsun zaten hemen pişik olmuyo hemde hastaneden veriyorlar dedi şimdi ne yapsam bilemedim

çok şeker bizimkinin renkleride tam tersi oyun parkı mavili sepetimiz kırmızı siyah
bi an önce kullanmak istiyoruuum yaaaaaa

amin cnm inşallah valla eksikler tamamlandıkça sabırsızlanıyorum bende ayy hayırlısı ile bi gelselerdi heyecanda çok nasıl olacak nasıl bitecek diye sabırsızlıkta cok ben bebişimi elime alıp sevmek totosunu yemek istiyom yaaa

ewet banada öyle dediler ama koydum ne olur ne olmaz diye

Bende pusik krem koymadim
He bu arada cantani 1 gune gore planlama derim biliyosun ben rutin kontrole gittik doguma 3 hafta vardi acil sezeryn oldum

ewet banada öyle dediler ama koydum ne olur ne olmaz diye

iyi ya her ihtimale karşı bende koyayım olmazsa da geri getiririm napalım birde kızlar hastanede ilk doğduğunda giydirecek şeyleri bohça yapıp öyle koyun ben hastane çıkışını battaniyesine bohça yaptım ameliyathaneye giderken ebeye vermemiz lazım dağınık olmasın

evet canım 3 tane pjema takımı koydum birtanesi kalın bi takım bir tanesi ince bi takım bir taneside eşortman gibi ...fazla mal göz çıkarmaz valizde dursunda ne olur ne olmaz havaya göre giyerim yada hemen kan flan gecio

oyyy çok midem yanıyo yaaa
bazen o kadar oluyoki ağlayacak kıvama geliyorum yaa
artık ilaç kullanmak istemiyorum 4. aydan beri olduğu için çok kullandım

Bende pusik krem koymadim
He bu arada cantani 1 gune gore planlama derim biliyosun ben rutin kontrole gittik doguma 3 hafta vardi acil sezeryn oldum

valla ne yalan söylim öyle ayarladım cnm ya bir tane pijama takımı koydum yeter diye bir çanta oldu bi arkadaşımız paylaştı ona göre hazırladım sen deneyimli olarak yazar mısın ne koyalım

oyyy çok midem yanıyo yaaa
bazen o kadar oluyoki ağlayacak kıvama geliyorum yaa
artık ilaç kullanmak istemiyorum 4. aydan beri olduğu için çok kullandım

ben hiç ilaç kullanmadım fayda tmiyor normalde zaten gastrit var bende mide yanmam çok oluyodu alışkınım yani süt iyi geliyor iki yudum içiyorum birde hamur işi yediğimde yanmam çok oluyor sende dikkat et yediklerinde etkiliyor cnm

enesibel evet canım 3 tane pjema takımı koydum birtanesi kalın bi takım bir tanesi ince bi takım bir taneside eşortman gibi ...fazla mal göz çıkarmaz valizde dursunda ne olur ne olmaz havaya göre giyerim yada hemen kan flan gecio
maşallah ya dört mevsim bulunuyor iyi yapmışşın ben bir tane koydum valla

TALLİA cnm geçmiştesin sanırım dünür sen nerdesin bu ara görüşemiyoruz:)))

Değmezmi cnm değer tabi bugüne kadar azmettik neleri atlattık önümüzde az bi yolumuz kaldı herşeyin hayırlısı artık sabırsızlıkla bekliyoruz bu minik yaygaracıları

kızlar işte kızımın oyun parkı mavi olanı bugün aldık
cnm her ikisi de çok güzel güle güle kullanın , ben o mavilinin pembesini alacaktım sonraa daha uyguna başka bi model aldık ama seninkinin modeli çok güzel aklımda kalmadı değil ...
Bizim gece kuşları gelemediler bu gece neyse artık yarın konuşuruz artık onlarla da
Kızlar benim de uykum geldi yarın işe gidicem erken kalkmam gerek haftasonu ne çabuk bitti hepinize iyigeceler güzel annecikler

Cok tesekkur ettik teyzesi sizde güle güle kullanın insallah cnm oyun parkı cok büyük geldi bana birde yazın ben gittiğim yere götürmem lazım kapıdan sığmıyor digeri internetten uyku sepeti gördüm aklıma geldi küçük birsey daha alım dedim ama esım internetten akis verisi sevmediği icin izmire gittiğimizde bakarız dedi bugun bebişe banyo kuveti almak icin mağazaya girdik bunu goruncede hemen aliverdik iste saglık olsun eminim o aldığında güzeldir tatlim tallia geldi ama gecmiste sende bi izne ciksaydin hayirlisiyla neyse az kaldi Rabbim yardimcin olsun tmm tatlim Hayirli geceler Allah rahatlıklar verdin öptük kizimla:)))

cNM bende aynı sebeple aldım ufağını, hem odadan odaya taşımak için hemde doğum iznimde memlekete gidicem annemlere oraya da götürücem kızım rahat eder diye aldım kırmız lacivert rengi cici bişey . Tekrar güle güle kullanın hem park yatağı hem de minik sepet beşiğinizi cnm. bu sefer gerçekten yatıyorum kocaman öpüldünüz iyigeceler hepinize

Tesekkur ederim cnm sende güle güle kullan kurulup kaldırma özelliği varsa istediğin yere goturebilirdin iyi olur bu aldığımda oyunparki gibi kaldırılıyor 9 ay yatabilirmis ondan sonrada kaldırırım tmm cnm benim git yat geç oldu Rabb'ime emanetsin iyi geceler

Anladım canım ama acele edin ayol Eşinide harekete geçir bir an önce şurda ne kaldı valla alın kurun içinede yerleştir yavrunun eşyalarını
İçin rahat etsin kafan rahat ediyor valla.Gri renk bana sevimli gelmedi ona hiç bakmadım bile
Peki mavi yokmuydu:26: Bende renk beğenemedim
Bakalım bizim beşikte sallanmıyor
Aaa deme ya doğumdan sonra 40 gün daha mı vuruluacakmış
Allah'ım ya bugün resmen ağlayacaktım eşim vururken artık sinirlerim bozuldu o iğneyi görünce duvarlara çalasım geliyor
Doktoruma sorayım canım
Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi
Hayır erimez canım zaten kaliteli bir şeyse
10 Dakika kaynatacaksın unutma

ya canım bende hıçkırıkları hep kasığımda hissediyorum ama doktor bebiş ters dedi kafam karıştı şimdi :44:

bak bunu bende anlamadimm
:44:

insallah cnm dudrurlarr

gecmis olsun cnm colk uzzldum insallah iyilesirsin cok zor sey senin dumundaki anne icinallah yardimcin olsun
Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi

canimm kaynatman gerekiyor zaten bebegin agziyla temas edecegi yerdir meme ucu emziginide kayntaman grekiyor ermiyecektir endiselenme iyi bir markadan alsdiysan ustelik bur bir defa degil zaman zaman tekrarlaman gerekiyor bunu :)) eskidikce ucunu yenilersin :)) ya hem daah cok erken degilmi bibereon kayatmak icin ben daha hic elleemdim onlara daha cok var zaman diye sizinkilerin daha da cok var bence:44:birde bir daha asla damacana fln kaldirim deme dikkar et kendine agrinin neden kaynaklandigida ortaya cikti yani

ARZU MU dogum gunun kutlu olsun canim bebisinle ve sana saglikli huzlrulu ömurler nasip etsin insallah

slm kizlar nasilsiniz bugun sakin gecmis buralar anlasilan neyse cok sukur sancisi agrisi olanlar yok

bu arada ranana cnmm kizine besik almisin yeni hayilri ugurlu olsun güle güle kullan insallah ama nedne mavi aldin onu anlamadim2. ye hazir olsun diyemi acaba:44:

Mervecim talliacim öncelikle nadilsiniz insallah bız kizimla iyiyiz gezdik tozduk babasının paralarını harcadık yine geldik
Unutmadım kaybettim cnm ama biberonu kaybettim emziğini unuttum ya neyse onuda kaynatirim
Tallia tmm cnm kaldırmam bı daha soz su içmeden duramam sebilden iciyorum soğuk su yani o yüzden acele ettim esimi bekleyemedim ama ne olursa olsun kaldirmicam ben dersimi aldım
Bu arada farklı bı renk olsun dedim bu rengi kalmış turkuaz mavisi ve esiminde benimde en sevdiğimiz renkti aldık iste tallia evet ikinciyede kullanırım belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…