kızlar işte kızımın oyun parkı mavi olanı bugün aldık
ilk önce 1gün boyunca sirkeli suda beklet canım bütün mikropları kırıyormuş başka topikte okumuştum sonrada kaynatabilirsin hiç bişicik olmaz
sadece kaynar su dökmek işe yaramaz bence kaynat bütün mikrobu kırılsın..
hiç bişi istediğin gibi olmuyo ben eltimden gördüm ilk çocuguna çok üzülüyodu ikinci gelince ilki unuttu gitti çok ezildi yavrum
senin çok dikkat etmen gerekiyor, ne kadar eşit davransanda malesef sewmiyorlar kardeşleri
şimdiki bebişte bildiğim kadarıyla kız heleki cinsiyetler farklı olunca iyice kötü oluyor...
çok şeker bizimkinin renkleride tam tersi oyun parkı mavili sepetimiz kırmızı siyah
bi an önce kullanmak istiyoruuum yaaaaaa
tmm cnm kaynattım birde sirkeli suya koyım yeter sanırım birde çocuğa pişik kremi koydum yengem yeni doğum yaptı gerek yok dedi bir gün kalıyorsun zaten hemen pişik olmuyo hemde hastaneden veriyorlar dedi şimdi ne yapsam bilemedim
tmm cnm kaynattım birde sirkeli suya koyım yeter sanırım birde çocuğa pişik kremi koydum yengem yeni doğum yaptı gerek yok dedi bir gün kalıyorsun zaten hemen pişik olmuyo hemde hastaneden veriyorlar dedi şimdi ne yapsam bilemedim
ewet banada öyle dediler ama koydum ne olur ne olmaz diye
enesibel cnm 3 tane pijama takımımı koydun sen anlamadım şimdi
songül cnm kaynattım teşekkür ederim ağız bezlerinide kaynatıp ütülersem bitiyor çok şükür
deniz kızı ne demek tatlım ya birbirimize ışık oluyoruz işte ne güzel bu arada bizim kızlar yok geç gelirler yine kesin:)))I
Bende pusik krem koymadim
He bu arada cantani 1 gune gore planlama derim biliyosun ben rutin kontrole gittik doguma 3 hafta vardi acil sezeryn oldum
oyyy çok midem yanıyo yaaa
bazen o kadar oluyoki ağlayacak kıvama geliyorum yaa
artık ilaç kullanmak istemiyorum 4. aydan beri olduğu için çok kullandım
Değmezmi cnm değer tabi bugüne kadar azmettik neleri atlattık önümüzde az bi yolumuz kaldı herşeyin hayırlısı artık sabırsızlıkla bekliyoruz bu minik yaygaracılarıvalla kızlar bu net beni bu ara öldürücek kesiliyo zırt pırtt neyse ben yatıyorum hepinize ii geceler kocişimin yanına gidiyorumcanlarımm ne yaparsanız yapın hamilelik böle bişi bazen gülüyosunuz bazen ağlıyosunuz tam bakırköylük oluyosunuz nineler yanımızda halt ediyoo yürüyemiyoruz kalkamıyoruz geçen yaşlı bi çift beni yolda solladı meselaa ama bunların hepsi geçici doğumu yaptıktan sonra siz yine eski siz oluyosunuz hiç korkmayın ama hayatınızda daha büyük bişey oluyoki akıllara zarar :18::18:işte o hiç bitmiyoo ilk aylarda ınga sonra anneeee daha sonralarına ben geçemedim daha bakalımmm onun için herşeye değermiş diyosunnn o yüzdennn dayanın birazcık canımmm hayattaki en büyük sevgiyi tatmak için değmezmi sizceee öpüyorum hepiniziii kocaman ii gecelerrr......
cnm her ikisi de çok güzel güle güle kullanın , ben o mavilinin pembesini alacaktım sonraa daha uyguna başka bi model aldık ama seninkinin modeli çok güzel aklımda kalmadı değil ...kızlar işte kızımın oyun parkı mavi olanı bugün aldık
Değmezmi cnm değer tabi bugüne kadar azmettik neleri atlattık önümüzde az bi yolumuz kaldı herşeyin hayırlısı artık sabırsızlıkla bekliyoruz bu minik yaygaracıları
cnm her ikisi de çok güzel güle güle kullanın , ben o mavilinin pembesini alacaktım sonraa daha uyguna başka bi model aldık ama seninkinin modeli çok güzel aklımda kalmadı değil ...
Bizim gece kuşları gelemediler bu gece neyse artık yarın konuşuruz artık onlarla da
Kızlar benim de uykum geldi yarın işe gidicem erken kalkmam gerekhaftasonu ne çabuk bitti hepinize iyigeceler güzel annecikler
Cok tesekkur ettik teyzesi sizde güle güle kullanın insallah cnm oyun parkı cok büyük geldi bana birde yazın ben gittiğim yere götürmem lazım kapıdan sığmıyor digeri internetten uyku sepeti gördüm aklıma geldi küçük birsey daha alım dedim ama esım internetten akis verisi sevmediği icin izmire gittiğimizde bakarız dedi bugun bebişe banyo kuveti almak icin mağazaya girdik bunu goruncede hemen aliverdik iste saglık olsun eminim o aldığında güzeldir tatlim tallia geldi ama gecmiste sende bi izne ciksaydin hayirlisiyla neyse az kaldi Rabbim yardimcin olsun tmm tatlim Hayirli geceler Allah rahatlıklar verdin öptük kizimla:)))
cNM bende aynı sebeple aldım ufağını, hem odadan odaya taşımak için hemde doğum iznimde memlekete gidicem annemlere oraya da götürücem kızım rahat eder diye aldım kırmız lacivert rengi cici bişey . Tekrar güle güle kullanın hem park yatağı hem de minik sepet beşiğinizi cnm. bu sefer gerçekten yatıyorum kocaman öpüldünüz iyigeceler hepinize
Anladım canım ama acele edin ayoldimi ama kırmızı kırmızı kırmızı:124::124::124:
oda yapacağım da koca da bu yavaşlık varken zor
kendi odama değil bebek odasına koyacağım. ben nedense tahta beşiği çok hantal ve sevimsiz buluyorum. ikea nın beşiğini alacaktım. Sallanmama olayından korktum. diğer sallanan beşikler hiç hoşuma gitmiyor. 2-3 sene bunda yatsın sonrası bakarız demiştim kendi kendime.eşimin ise hiçbir fikri yok çünkü hiç ilgilenmiyor. ben araştırıyorum buradaki yorumlarar bakarak fikrim var sadece. küçük bebeği olan çevremde kimse yok desem yeridir. bir arkdaşım var o büyüyen beşikli takımı var bana gereksiz masraf gibi geliyor bu büyüyen beşikler de
bana kalsa ben çocuğu kanepede büyüteceğim de dolap şifonyer gibi şeyler lazım olacak gibi geldi.
bi de kocama bazı konularda kızgın olduğum için acısını çıkartayım diyorum. uğraşsın çocuğun odasıyla diye tutuşturdum eline dolap ve şifonyer çizimini.
gri de çok mu renksiz kalıyor sence
iyi etmişsin canım. sen çemkirmesen de tatlı dilin yeterdi bence
ben de öyle dedim sarı getirmeyiz yanına olur biter.
geçmiş olsun canım. kv konusunda %90 gibi sen de dertlisin anlaşılan.
baby 2 go nun bir modelini ben de beğenmiştim ama bu pierre cardin i görünce buna karar verdim ama sizin de yorumlarınızı bekliyorum. belki yakından görüp inceleyen olmuştur.
park yatak konusu tamamen kişisel gibi geliyor bana
ne kadar zaman kullanacaksın
nerede kullanacaksın
odan çok küçükse ona göre almalısın mesela bazıları çok büyük göründü benim gözüme.
sen beğendiklerin arasından birkaç seçenek sun bize arkadaşlar yorum yapsın ona göre bence
kızlar kırmızı olsun dediğim ve 70&110 olan bu
sizce 60&120 mi 70&110 mu
Aaa deme ya doğumdan sonra 40 gün daha mı vuruluacakmışmutlu yıllar tatlımmm bebişinle güzel günler geçirmen dileğiyle
canım netten okudumda biraz bu iğneyi bi kaç gün önceden bırakmak sezeryanlılarda oluyomuş
normal doğumda damardan kan gelmediği için sorun olmuyomuş
yinede rabbim hepimizin yardımcısı olsun ikiside zor alahıma emanetiz yavrularımızla
Bide doğumdan sonra 40 gün daha kullanıcam senin dr. öyle bişey dedimi:26:
ewet ya çok şükür ama iki gündür karnımda ağrılı kasılmalar oluyo
dr. Sordum bebiş kendini doğuma hazırlıyor dedi sanki karnım yırtılacak içinden çıkacak gibi oluyorum bilginize
Bi an çnce doğsun artık diyorum zorlaştı en zor ayım olacak galiba
Hayır erimez canım zaten kaliteli bir şeyseSelam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi
kızlar işte kızımın oyun parkı mavi olanı bugün aldık
ya canım bende hıçkırıkları hep kasığımda hissediyorum ama doktor bebiş ters dedi kafam karıştı şimdi :44:
insallah cnm dudrurlarrsezeryan olmuycam inşallah.şimdilik normal doğum gözüküyor bana.son anda karar değiştirmezsem tabi:18:
canım senin odan zaten çok güzel görünüyordu fotoğraflarda ayrı oda yapmaya gerek yokki odanın bir kısmı zaten bebeğe ait olmuş.çokta güzel yerleştirmiştin eşyaları.bencede içine sinsin
dursun daha durduğu yerde ama 37 den sonra istediği zaman gelebilir.hatta mümkünse 40 ı beklemesin.38-39 ideal.bana uyarben diye diye yapıcam zaten.sürekli tembihliyorum kızımı:)
doğum günün kutlu olsun arzu.bir dahaki yaşına kucağında bebişinle güle oynaya girersin inşallah...
o bendede oluyor.bebek dediğin gibi bir yerini dayıyor.ama bende nefes kesilme olayı olmuyor.
Merhaba Arkadaşlar; annemin ziyareti sırasında 160 sayfa geri düştüm, ondan beri günlerdir okuyorum, farkı ancak 110 sayfaya düşürebildim. O yüzden bunkadar geçmişte kalan şeylere yorum da yapamıyorum. Kndimden haber vereyim. Belki benzer birşeyler yaşayan arkadaşlar vardır, fikir alışverişinde bulunuruz. Yaklaşık 10 gün önce kızımı kaldırdım ve kaydırağın tepesin oturttum. Belimin bittiği ve kalçamın başladığı yerde hafiften bir ağrı başladı. Ertesi gün yürüyemez hale geldim. Ama tabii yürümek orundayım, evde kızım var, bakım bekliyor, oyun bekliyor vs. Neyse her gün sıcak su torbaları,sıcak-suk kompresler, eşime masaj yaptırmalar, hatta öğrettim eşime ardak çekmeler falan.... 1 saatlik ir rahatlama, sonra yine aynı acı. Adım atamıyorum, çünkü kalçam ve baağım birbirinden ayrılıyor gibi oluyor. Her adımda ordaki kemikler ayrılıp yeniden irleşiyor gibi.Neyse, 1 haftanın sonunda doktorumu aradım, yapabileceğim birşey va ı diye. Çünkü biliyorum röntgen çektiremem, kas gevşetici kullanamam vs vs. Ortopediste git dedi.Gittim. Teşhis hamilellerde görülen kuyruksokumu ödemi. Sakroiliit de dedi ama tam olarak o değil. Minoset ve Voltaren jel verdi. Doktoruna da danışark kullan dedi. Kadın doğumcumu aradım kullanilir mim Voltaren diye, evet dedi. Tam kullacaktım, içime sinmedi Voltaren'in eni sitesine girdim, hamileliğin son üç ayında kesinlikle kullanmayın yazıyor. Bu arada ortopedist Florence Nightingale'de, jinekolğum da ünlü ir doktor. Nasıl bu kadar rahatlar anlayıyorum. Neyse, son çare olarak aklıma infertilite tedavilerim sırasında gittiğim akupunkturum geldi, dün aradım v durumu anlattım birşey apılabilir mi diye. Hemen cagırdı, 45 dk lık ir tedavi. Şimdi en azından sabahtan.öğlene kadar daha hafif bir ağrım var, öğleden sona gittikçe şiddetleniyor. ( kızımı kucagım alıp indirdikçe, yoruldukça) Buna da şükür iyorum am çok mutsuzm. Daha taşınacağım. Bbeğimin hiçbirşeyi hazır değil. Artık lışverişe falan çıkamam, 5 dk'dan fazla yürüyemiyorum. Kilo falan almadım diye cok rahattım, her işimi yapıyordum, hepsi yalan oldu. Zaten ağrının başladığı gün 2 kişi sen asıl7 aylık hamilesin, ne bir yerin ağrıyor, ne hamile olduğun anlaşılıyor dedi, ne gözmüş arkadaşım, 10 günür canım çıkıyor. Evde bebekle bu şartlar altında bu hamilelik nasıl biter, nasıl taşınılır hiç bilmiyorum.
Selam iyi geceler kizlar dize birsey sormak istiyorum bız hastane çantamızı hazırladık biberonu ve memesini kaynatacam ama memnun ucuyla birlikte mı kaybediliyor silikon ya erimez degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?