- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Kızlar şu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. Çok şükür gece uykusu sorunu ve rahimde batma hissi dışında yine iyiyim. Ayağa ilk kalktığımda bir an için sanki rahmime iğne sokuyorlar gibi batıyor. Biraz yürüyünce geçiyor. Doktorla da randevu önümüzdeki cuma. Acaba bu sıkıntıyı siz de yaşıyor musunuz?
Kızlar şu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. Çok şükür gece uykusu sorunu ve rahimde batma hissi dışında yine iyiyim. Ayağa ilk kalktığımda bir an için sanki rahmime iğne sokuyorlar gibi batıyor. Biraz yürüyünce geçiyor. Doktorla da randevu önümüzdeki cuma. Acaba bu sıkıntıyı siz de yaşıyor musunuz?
aaaaaa kizlar nerdesiniz yaa forum da in cin top oynuyor
aaaaaa kizlar nerdesiniz yaa forum da in cin top oynuyor
Ben cok merak ediyorum icerideyken bu kadar hareketler yapan bir bebek disari cikinca ne yapacak diye. Icerde rahat durmuyor hic. Oyle ittirip kaktiriyor ki becerebilse karnimi yirtip cikacak saniyorum. Dedigin gibi aslinda sevinip sukretmem lazim. Sukurler olsun ki saglikli bir bebegim var. Bu cocuk yuzunu elleriyle kapayip dogarsa hic sasmiycamay canim uzulme bence sevinmen gerekir bebisin isiga karsi reflesk göstermis bayada ilerlemis refleksi masallahh canim benim yaa benim bile burdan cok hosuma gittibenim kiizda hic kendisni götsrmiyor yuzunu sakliyor surekli sanirim benim kizda isiga bakmak istemiyor ne guzel cok saglikliymis bebisin allah nazardan korusun insallahh.
aaaa ben nts ye 28. haftamdan bu yana girmeye basladim cok gec kalinmis olmuyormu sizler icin nerdeyse bebisler dogacakk
ne güzel her gün yürüyorsan daha ne olsun. egzersiz olarak ne yapacaksın canım? bu arada sen de normal doğum düşünüyorsun değil mi?
Hergun yuruyorum canim. Bugun de evdeydim ama disari cikip yarim saat yurudum. Insallah normal doguma faydasi olur. Bende sezeryan korkusu olustu son zamanlardamaşallah değerler çok güzel
yüzünü bende ne zamandır göremiyorum aman boşver zaten yakında kendisini görcez sıpaların :)
kızlar işte oğluşumun odasııbide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
zeyno odanız güzel olmuş. güle güle kullanın
canım odanıza bayıldım bebişinle güle güle kullanınnn...
kızlar işte oğluşumun odasııbide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee
çok sade ve şık olmuş
bulutlar bu rengin üzerinde de güzel olmuş.
benim odamın boyutu da seninki kadar böyle yerleştirsem mi ki acaba?:44:
cnm tşk ederimsenin odanda dikdörtgen galiba, ben aslında kare olmasını çok isterdim, kare bebek odaları daha güzel yerleştiriliyor
bulutları kendim plastik boyayla yaptımbiraz acemice oldu şekilleri ama yinede çok sevdik
3 gün uzun bir süre gibi geldi banaarkadaşalar hamileliliğin bu haftalarında ishal olmak tehlikeli mi? 3 gündür devam ediyor ishalim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?