2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar şu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. Çok şükür gece uykusu sorunu ve rahimde batma hissi dışında yine iyiyim. Ayağa ilk kalktığımda bir an için sanki rahmime iğne sokuyorlar gibi batıyor. Biraz yürüyünce geçiyor. Doktorla da randevu önümüzdeki cuma. Acaba bu sıkıntıyı siz de yaşıyor musunuz?

Gün icinde 5-6 kez bende yasiyorum bildigim kadariyla normal bir durum

geçmiş olsun canım al benden de o kadar, yürüyünce geçiyorsa muhtemelen problem yoktur ama sen de rahatlamak istiyorsan en iyisi git bi baktır.. ben de çok iyiydim ama ne olduysa bir hafta önce yattığım yerden eskisi gibi karın kaslarımla kalkmaya çalıştım boş anıma geldi, ve rahmin sol en alt köşesine bi bıçak sancısı girdi ve o gün bu gündür her yürüdüğümde, fazla ayakta kaldığımda aynı batma oluyor. benim kontrolüm haftaya, içim rahat etsin diye bi acile gitmek istiyorum birazdan. bebekte hareketsizlik yok ama rahim ağzımı ölçtürmek istiyorum, mayıs annelerinden bir 34. hafta kanamalı doğum yapan anneyi okuyunca endişelerim daha da arttı. benden size tavsiye, sakın okumayın çünkü başı güzel başlıyor sonlara gelince korku filmi gibi..ben şahsen çok etkilendim. hele ki biz ilk doğumu olanlar hiçbir şey bilmiyoruz etkilenme olasılığımız çok yüksek.

aaaaaa kizlar nerdesiniz yaa forum da in cin top oynuyor

ya ben ara ara telefondan bakıyorum kafamı dağıtmak için de, rahim (ya da göbek) sol alt köşesinde saplanan bi ağrım vardı, sanırım sinirsel olarak arttı, daha çok hissediyorum çünkü dün karşı komşum vefat etti, dün akşamdan beri ağlama, bağırma sesleri, dua sesleri içinde oturuyorum evde

merhaba kızlar
bugün hava ne kadar sıcak
gel gör ki ani bir misafirim geldi. bu güzel günü evde geçirdim. neyse
kaç gündür yazamıyorum okuyorum hep. yazacağımyda hep işim çıkıyor. hastane çantalarını hazırlayıp temizliğini bitirenlere güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
ben de artık kaplumbağa hızıyla birşeyler yapıyorum.önümüzde 1 mayıs var o günü nasıl değerlendireceğimi planlamam lazım.

Ben cok merak ediyorum icerideyken bu kadar hareketler yapan bir bebek disari cikinca ne yapacak diye. Icerde rahat durmuyor hic. Oyle ittirip kaktiriyor ki becerebilse karnimi yirtip cikacak saniyorum. Dedigin gibi aslinda sevinip sukretmem lazim. Sukurler olsun ki saglikli bir bebegim var. Bu cocuk yuzunu elleriyle kapayip dogarsa hic sasmiycam

ne güzel her gün yürüyorsan daha ne olsun. egzersiz olarak ne yapacaksın canım? bu arada sen de normal doğum düşünüyorsun değil mi?

maşallah değerler çok güzel
yüzünü bende ne zamandır göremiyorum aman boşver zaten yakında kendisini görcez sıpaların :)
Hergun yuruyorum canim. Bugun de evdeydim ama disari cikip yarim saat yurudum. Insallah normal doguma faydasi olur. Bende sezeryan korkusu olustu son zamanlarda Pilates topunda oturmayi planliyorum. Kegel egzersizi yapiyorum ve gunluk islerime devam ediyorum. Bugun temizlik yaptim mesela.

Bebegime diyorum ki "oglum orada yedigin ictigin hazir ne guzel dert yok bisi yok, dogsan simdi altin kirlenecek, karnin acikacak, ben belki bakabilicem belki bakamiycam, zamaninda olmayacak belki isteklerin, ne diye cabaliyorsun disari cikmak icin" Yeri daraldi ama bazen cok ittiriyor beni

kızlar işte oğluşumun odasıı bide bulutları görmek isteyenler vardı, böyle işteee

Eklentiler

• $image_1367168804410980.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $image_1367168827136259.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $image_1367168843342141.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $image_1367168855164021.webp
    9 KB · Görüntüleme: 31
  • $image_1367168879152238.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $image_1367168904095354.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $image_1367168867863723.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 34
çok sade ve şık olmuş
bulutlar bu rengin üzerinde de güzel olmuş.
benim odamın boyutu da seninki kadar böyle yerleştirsem mi ki acaba?:44:

cnm tşk ederim senin odanda dikdörtgen galiba, ben aslında kare olmasını çok isterdim, kare bebek odaları daha güzel yerleştiriliyor
bulutları kendim plastik boyayla yaptım biraz acemice oldu şekilleri ama yinede çok sevdik

kızlar yaaa bu ilk nefes programını bugün izledim
cidden ağladım yaaa
hiç aklıma gelmezdi başkasının bebeğinin doğumuna ağlayacağımne masum oluyor bu bebekler. ne minicik oluyorlar

bu arada kardeşimin görümcesinin 15 gün önce bir kızı oldu.3800 doğmuş 15 günde aldığı kilolar da cabası. 0-3 aylıklar olmuyormuş neredeyse
doktoru az emzir demiş. şaşırdım ne olur ki istediği kadar emzirse:26:

çok güzel canım daha ne olsun
sen daha oğlunla neler yaparsın kim bilir.
evet benim odamda dikdörtgen ama belki bu kadar uzun olmayabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…