Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of
kızlar nasılsınız pek muhabbete gelemiyorum evimde netim yok eşimin dükkanına gelince nete giriyorum anca geçmişi okuyamadım haliylee bakim dedim doğuran filan var mı şimdilik yok sanırım aman olmasında daha erken
bizde gün sayıyoruz artık aynen temizlik günleri bizdede başladı çoğu şeyi yaptık bitti sadece halıların üstü ve dip köşe paspaslama işi kaldı çok şükür benimde eşim yardım ettii kızlar görmeniz lazım bir cam sildi ki benim diyen kadın silemez okadar güzel pimapenleri camları pırılpırıl yaptı tülleri ben yıkadım o astıevim şimdiden bile gayet temiz doğurabilirim yaniii
bebişimin işleride bitti sayılır artık kızımızı bekliycez
kızlar beni korkular sarmaya başladı sizdede var mı korkma diyolar ama insanın elinde değil işteee
hepiniz Allaha emanet olun arasıra girip okuyorum şimdiden hepimize kolay doğumlar ..
selam kızlar biz geldikk oğluşumu da gördük
minikim 2000 gr 43 cm olmuş yani 15 günde 300 gr almış bi öncekinde yarım kg almıştı bu ara iştahım yoktu hemen yansımış minikimebu ara iyi beslenmeliyiz..ama gayet normalmişiz çok şükür haftamızla tam uyumluyuz..bikaç rahatsız haftadan sonra bikaç gün önceki gece rahat uyumalarımın,göbeğimin aşağı düşmesinin sebebi bebeğin dönmesiymiş doğum pozisyonunu almış minikim
tahlil yaptırdık kanımız yine düşük çıktı vitaminler ve kan hapını günde ikiye çıkarttı doktorumuz içim dışım vitamin oldu artık patlama yaşycaz yakındabir deee suyumuz yine çokmuş ama öncekilere göre çok daha normal dedi doktor amca
komşu teyzeler bahçede çay içiyodu bizi de çağırdılar gittik domates gibi olduk fena yandık geldikgüneş kremi vakti gelmiş artıkın ...
bizde haberler böyle.geçmişi de okuduk geldik
denizkızı canım geçmiş olsun inş gelip geçici bi durumdur da yarına hiçbişeyin kalmaz..sana şifa ayetlerini okuyup üflüyorum hemen
taliaa canım sana da geçmiş olsun.bebiş döndüğünden,benim göbiş düştüğünden beri bende de kabızlık diye bişey kalmadı hamilelikten önceki performansına döndü benim bağırsaklarbiz küçükken ishal olduğumuzda babannem 1 tatlı kaşığı kahveye bikaç damla limon sıkar yedirirdi bize ve kısa zamanda düzelirdik bi dene istersen
evet canım yaa biz artık daha dikkatli olmalıyız galibaa, :18:
canım çok haklısın bu haftada bu kadar hareket yorgunluk fazla geldi galibaa :26:
zonklama normaldir diye düşündüm bende. ama tuhaf bir şeyler var gibi yolunda gitmeyen..
karnımdada sertleşme oluyor..
eşime yazıyorum msn de, oda herşey hazır ya dogurasın var senin diyor dalga geçiyor(tez canlı oldugumu biliyor )
gercekten benim ki psikolojikte olabilr yaaa :26:
okuyabildiğim kadarıyla rahatsızlıklar baş göstermeye başlamış bu gidişle haziran diil mayıs annesi olacağız çünkü benim oğluşum da gelmek için acele edenlerden..biz de bu hafta sonunu hastanede gecirdik.bilginiz olması açısından anlatayım kısaca..
cumartesi aylık kontrolumuz vardı, sabah hazırlanmak için kalktım tuvalete gittim bir de ne göreyim kanamam varkorktum çünkü kırmızıydı ama Allahtan eşim yanımdaydı ve zaten doktora gidecektik. ilk sıra bizimdi nst ye girdim hafif ağrılarım çıktı alttan muayene oldum açılma var dedi 2.6 cm gibi bişe duydum yalan olmasın. tedbir amaçlı gece hastanede kaldık 2 koca şişe serum yedim,kan uyuşmazlığı iğnemi oldum ( bebeği korumak için dedi dr) , bebeğin gelmesini durdurmak için de nidilat isimli ilacı kullanıyorum.. bu hafta kullanmaya devam edicem.bu haftayı da atlat dedi doktorumuz ondan sonra doğabilir..işte böyle kızlar dikkat edin.ben hiç bi iş yapmıyorum dedim ama dr seninle alakası yok dedi. bebek gelcem diyo :26:
Kızlar 2-3 gündür giremiyordun belim ağrıyordu bugun doktora gittik
Hemen Nstye aldılar yavrum hiç kimildamadi kalp atışları 120 ye düştü
Çok korktuk tatlı birşeyler yedim gene girdim nSt ye sancım çıktı
Bu sefer hareket etmeye başladı çok şükür
2.500 kg olmuş maşallah yüzünü gördük
Doktor bana benzediğini söyledi ve dilini dışarı çıkarmıştı çok komikti:)
Bu arada bebek donmuş bas aşağı
3 haftamı kaldı
kızlar ya bugün komşu teyzeler bizi bahçeye çağırdı biraz oturduk ama çok fena yanmışız ellerim yüzüm kıpkırmızı ve çok acıyo :26: bi fikriniz var mı ne yapsam ne kullansam acısı geçer? aşırı beyazım ve yanınca çok yanıyorum yüzümün su topladığını bilirim yani..ama bilmiyodum güneşin o derece yakacak hale geldiğini
canım hemen soğuk yoğurt sür, kurudukça yenile 1-2 saate acı falan kalmaz
Pellori, Borealis, Minikuss, Denizkizi; hepinize cok tesekkur ederim. Soyle bir oturup hungur hungur aglasam rahatlayacagim biraz ama hem icerdeki hem de disaridaki bebek elimi kolumu bagliyor.
Moonletter; diyabetle ilgili yazdiklarini cok iyi anliyorum. Ayni durumdayim. Ama beterin beteri var, belki okumussundur, yuruyemiyorum 18 gundur dogru duzgun, o yuzden halimize hep sukretmek lazim. Simdi keske diyorum tek derdim diyabet olsaydi. Ve evet, ben de cok yalnizim. Kendimi tukenmis ve carsiz hissediyorum.
Denizkizi; canim insallah ciddi birsey yoktur. Sancin var mi? Varsa da artik guzel haftalardayiz, saglicakla alirsin bebegini kucagina. Senden haber bekliyoruz, bizi habersiz koyma.
cnm 4cm sanırım normali ama 3.5 da iyi bi ölçü ve 2 nin altına düşünce tehlikeeli oluyomuş...tşk ederiz canımben döndükten sonra çok rahatladım sana da rahatsızlık veriyo demek işe bak ama işte rahim uzunluğun tetikliyodur bu durumu.benim hamileliğin başında bi doktorun yine yanlış tesbiti sonucu rahim ağzı uzunluğuna bakılmıştı 3,5 gibi bişeydi gayet normal bi sıkıntı yok demişti baktırdığım doktor.normali ne acaba kaç cm olması gerekiyo :44: bende sadece günde bi iki defa baskı gibi bişy oluyo oda bebiş aşağı doğru vurunca
cnm çok geçmiş olsun açılma var demek hemde 2.6cmokuyabildiğim kadarıyla rahatsızlıklar baş göstermeye başlamış bu gidişle haziran diil mayıs annesi olacağız çünkü benim oğluşum da gelmek için acele edenlerden..biz de bu hafta sonunu hastanede gecirdik.bilginiz olması açısından anlatayım kısaca..
cumartesi aylık kontrolumuz vardı, sabah hazırlanmak için kalktım tuvalete gittim bir de ne göreyim kanamam varkorktum çünkü kırmızıydı ama Allahtan eşim yanımdaydı ve zaten doktora gidecektik. ilk sıra bizimdi nst ye girdim hafif ağrılarım çıktı alttan muayene oldum açılma var dedi 2.6 cm gibi bişe duydum yalan olmasın. tedbir amaçlı gece hastanede kaldık 2 koca şişe serum yedim,kan uyuşmazlığı iğnemi oldum ( bebeği korumak için dedi dr) , bebeğin gelmesini durdurmak için de nidilat isimli ilacı kullanıyorum.. bu hafta kullanmaya devam edicem.bu haftayı da atlat dedi doktorumuz ondan sonra doğabilir..işte böyle kızlar dikkat edin.ben hiç bi iş yapmıyorum dedim ama dr seninle alakası yok dedi. bebek gelcem diyo :26:
Ah canım benim de inanki adımımı atasım yok zaten atamıyorum daDenizkızı çok geçmiş olsun canım dinlen ya gitme işe filanbebişinden değerli değil ya annesi
cnm sana da geçmiş olsun maaşallah bebiş de ne güzel 2500 kilo olmuş ele avuca gelirNstye giren arkadaslar sancınız Kac çıkıyor
Benimki 25-30 aralığında değişiyor sizinkiler Kac çıkıyor
Kızlar bikini bölgesi için tüy dökücü krem var mı bizim kullanabileceğimiz..Pazar alttan muayene olacagım kuaförü istemiyorum jilet de istemiyorum kendim agda zaten yapamıyorumKrem olsa cok iyi olacak
okuyabildiğim kadarıyla rahatsızlıklar baş göstermeye başlamış bu gidişle haziran diil mayıs annesi olacağız çünkü benim oğluşum da gelmek için acele edenlerden..biz de bu hafta sonunu hastanede gecirdik.bilginiz olması açısından anlatayım kısaca..
Kızlar 2-3 gündür giremiyordun belim ağrıyordu bugun doktora gittik
Hemen Nstye aldılar yavrum hiç kimildamadi kalp atışları 120 ye düştü
Çok korktuk tatlı birşeyler yedim gene girdim nSt ye sancım çıktı
Bu sefer hareket etmeye başladı çok şükür
2.500 kg olmuş maşallah yüzünü gördük
Doktor bana benzediğini söyledi ve dilini dışarı çıkarmıştı çok komikti:)
Bu arada bebek donmuş bas aşağı
3 haftamı kaldı
Ağrılarını az çok tahmin edebiliyorumbenimde omiriliğimin kuyruk sokumundaki kısmı leğen kemiğine değiyor ve ağrı yapıyor.Dr doğuştan dedi, kilo almaman lazım dedi bunu taa hamile kalmadan önce demişti.İlk 5-6 ay ağrıdan iş yapamaz durumdaydım.Yemek hazırlasam 3 saat yatınca kendime gelebiliyordum.Herhalde bundan sonra hareket bile edemem diye düşünürken ne olduysa 7.aydan itibaren ağrılar kesildi.Çok korkmuştum, bunun için çok şükrediyorum.Diabette benim için kendini kontrol gibi oldu.Kilo alışım durdu, tamamen sebze ağırlıklı beslenmeye başladım, e bu da iyi.Allahım yardımcın olsun.Ağla, bağır, çığlık at içini boşalt dicem ama inşallah yapabilirsin
aboww haftalarmı kaldıııı:18:haydı hayırla gelsınler ınsll sen uyusmazlık ıgnesını 7.ayda vurulmadınmı cnm benjım kahfe leke yusunden 9+4 de olmustumda sen nıye sımdık vuruldun gec degılmıkıı yoksa baska mı bu ıgnee:44:okuyabildiğim kadarıyla rahatsızlıklar baş göstermeye başlamış bu gidişle haziran diil mayıs annesi olacağız çünkü benim oğluşum da gelmek için acele edenlerden..biz de bu hafta sonunu hastanede gecirdik.bilginiz olması açısından anlatayım kısaca..
uyuyamadım kerahat vaktı dıye ama uzandım tv ızledım öle boss bossçok gecmıs olsun canm ınsallah zamanında gelir bebısın sen kendını fazla yormayaya calıs yaramazlar nezaman gelceklerne kendıleri karar veriyo :)
ayy masallah sana bence biraz uyu canm yoksa yorgunluktan gece çok ağrı cekebilirsin :)
kocaman olmus annesi masallah ona :)
çoook gecmıs olsun canm bı doktorunu ara sor ıstersen son zamanlar allah korusun tehlıke yaratmasn
masallah canm kocaman olmus ıznınde hayırlı olsun bol bol dınlen artık :)
denizkızı: çok gecms olsn canm
Kızlar ben 34. haftadayım bi sorun falan da yok doktor alttan muayene etmek istedi normal dogum istiyorum da ben catıya falan bakcam dedi ondan mı acaba
oturduğum yerdeki bebek mağazasından 20 tl ye aldım. basit bişi. beyaz. çok süslü değil.
kızlar dün stresden doğru düzgün uyuyamadım. kasılmam da çok oldu. annem stres yapma ben gelince herşeyi halledicem dedi ama benim bünye bunu anlamıor stres yapıyr. yarı uykulu, yarı rüya, yarı gerçek, yarı bilinçli hp erken doğumla ilgili şeylerle uğraştım. sonra çarpıntım falan oldu bi ara, kasılmalarım oldu ağrılı.
ama ne uyanabildim ne uyuyabildim. tam uykulu değildim ama ayılamadım da. bu düşünceleri kafamdan da atamadım. tuhaf bir geceydi.
talia dediğin gibi alışverişleri haftaiçine atmaya karar verdim. tek alışveriş yapabiliorum ama tek iş yapamıyorum. eğil kalk zor oluyor. haftasonu eşim varken bunu temizle harcamak mantıklı. hatta bu ctesi dr. randevum vardı. onu da haftaiçine aldım haftasonum bölünmesin diye. bu haftasonu odamı derin temizlik yapıp halletcem. çekmeceleri boşaltıp çocuğa yer açıcam. bu arada bebeğin kıyafetlerini de yıkayıp çekmeceye yerleştireceğim.
1 mayısı alışverişle değerlendirmeye karar verdim :)
Canım geçmiş olsun haftaya haberlerini bekliyoruz artık
Geçmiş olsun canım sende ona dil çıkarsaydın annesi
Bende 8 gündür doğru düzgün yürüyemiyorum belimden. Balmondu da çok iyi anlıyorum. Devamlı yatıyorum. Doktorda yat dinlen dedi. Bazen nefes almak için balkona çıkıyorum o kadar. Eşimle arabayla bi yere gidecek olsak merdiveni zorla iniyorum ama geri çıkarken ölüm oluyor. Arkadaşlar sizlerden kendim ve topikteki diğer rahatsız arkadaşlar için dua istiyorum Rabbim şifamızı versin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?