2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar ya bugün komşu teyzeler bizi bahçeye çağırdı biraz oturduk ama çok fena yanmışız ellerim yüzüm kıpkırmızı ve çok acıyo :26: bi fikriniz var mı ne yapsam ne kullansam acısı geçer? aşırı beyazım ve yanınca çok yanıyorum yüzümün su topladığını bilirim yani..ama bilmiyodum güneşin o derece yakacak hale geldiğini

Kızlar hastanedeyim Nst ye baglandim doktoru bekliyorum nst sonucuma bakacak ve serum taktiracak hem sancı hemde tansiyonum yerlerde 8e 4 .içim geçiyo. Doktor gelemedi of

canım geçmiş olsun.. yat dinlen artık çalışmaya falan gitme bence bebeğin erken gelmesin 1 hafta bile fazla kalsa büyük kar.. kendini yorma bol bol dinlen..

o korkular bende şimdiden başladı.. valla düşünmemeye çalışıyorum bir de arkadaşlarıma bakıyorum doğurdular da bebişlerle geziyolar onlarla avututyorum kendimi.. :)

maaşallah canım bebişine.. dönmesine sevindim allah gönlüne göre doğumlar versin inşallah..

canım kontrol et sancılarını düzenli değilse kafana takma bence artık normal sanıyorum sizin haftalarda..

çok geçmiş olsun canım.. sağlıkla gelsin de hayırlısı olsun artık...

sana da geçmiş olsun hayatım.. maaşallah kocaman olmuş annesi artık hiçbişey olmaz allahın izniyle..

canım hemen soğuk yoğurt sür, kurudukça yenile 1-2 saate acı falan kalmaz

Ağrılarını az çok tahmin edebiliyorum benimde omiriliğimin kuyruk sokumundaki kısmı leğen kemiğine değiyor ve ağrı yapıyor.Dr doğuştan dedi, kilo almaman lazım dedi bunu taa hamile kalmadan önce demişti.İlk 5-6 ay ağrıdan iş yapamaz durumdaydım.Yemek hazırlasam 3 saat yatınca kendime gelebiliyordum.Herhalde bundan sonra hareket bile edemem diye düşünürken ne olduysa 7.aydan itibaren ağrılar kesildi.Çok korkmuştum, bunun için çok şükrediyorum.Diabette benim için kendini kontrol gibi oldu.Kilo alışım durdu, tamamen sebze ağırlıklı beslenmeye başladım, e bu da iyi.Allahım yardımcın olsun.Ağla, bağır, çığlık at içini boşalt dicem ama inşallah yapabilirsin

cnm 4cm sanırım normali ama 3.5 da iyi bi ölçü ve 2 nin altına düşünce tehlikeeli oluyomuş...
cnm çok geçmiş olsun açılma var demek hemde 2.6cm çok da fazlaymış aman sen yat dinlen geçmiş olsun bebeğin biraz daha kalır inşallah cnm .

Denizkızı çok geçmiş olsun canım dinlen ya gitme işe filanbebişinden değerli değil ya annesi
Ah canım benim de inanki adımımı atasım yok zaten atamıyorum da ama eşim yanar döner gibi bi öyle diyo bi böyle diyo biraz önce geldi işten sinirimi bozdu, bana yemek yaptı (menemen ama güzel yapmış ) yedik sonra başladı konuşmaya acaba nazmı yapıyomuşum doktor bana dememiş mi zırt pırt gelme diye ki aksine bugün en ufak rahatsızlandığında geleceksin artık kritik haftalardayız ne olacağı belli olmaz diye kaç kere uyardı, benim kociş de biyerlerinden hikaye yazıyo.... sonraa diyoki bugün boyunca telde de aynı şeyleri dedi ' dayanamıyosan bebeğimizden önemli değil ayrıl izne bi çaresine bakarız artık amaaa eğer dayanabiliysan 2 hafta daha dayansan bile kardır ' yani şimdi ben ne düşünmeliyim çözemedim adam bulmaca gibi konuşuyo. Yarın işe gidersin nasıl olsa bi iş yaptığın yok yorulmuyosun oturuyosun orda da nasıl olsa diyo
Ben de patladım en sonunda yahu ben zaten yürüyemiyorum yürüyebilsem işe gitmek sorun değil zaten , sen benle dalga mı geçiyosun keyfimden mi böyleyim, keyfimdenmi süründüm hastanelerde muayene oldum, serum takıldı dedim Adam bi diyo çocuğumuzdan önemli değil bi diyo nekadar çalışsan okadar kar

Nstye giren arkadaslar sancınız Kac çıkıyor
Benimki 25-30 aralığında değişiyor sizinkiler Kac çıkıyor
cnm sana da geçmiş olsun maaşallah bebiş de ne güzel 2500 kilo olmuş ele avuca gelir
cnm bugün ben saat 12.00den 3e kadar hastanedeydim belkide karşılaştık dediğin gibi NST ye de girdim sancım 20-30 arası çıktı ama doktorlara göre bu sancın yok demek yani benim doktor baktı kağıda herşey normal dedi

Kızlar bikini bölgesi için tüy dökücü krem var mı bizim kullanabileceğimiz..Pazar alttan muayene olacagım kuaförü istemiyorum jilet de istemiyorum kendim agda zaten yapamıyorum Krem olsa cok iyi olacak

Canim bence agda en iyisi, sacimizi boyatmiyorken vajinanin oldugu bolgeye o kadar kimyasal ve asidik birsey surmenin dogru oldugunu dusunmuyorum.Rahimle ilgili bir sikintin yoksa 2 yada 3 defa agda yaptirmakla birsey olmaz, ben daha once epilasyon yaptirdigim icin jilet yapmak zorunda kaldim ama baktim alamiyorum cogalmasini goze alip agdaya gidicem.

Canım geçmiş olsun haftaya haberlerini bekliyoruz artık

Geçmiş olsun canım sende ona dil çıkarsaydın annesi

Bende 8 gündür doğru düzgün yürüyemiyorum belimden. Balmondu da çok iyi anlıyorum. Devamlı yatıyorum. Doktorda yat dinlen dedi. Bazen nefes almak için balkona çıkıyorum o kadar. Eşimle arabayla bi yere gidecek olsak merdiveni zorla iniyorum ama geri çıkarken ölüm oluyor. Arkadaşlar sizlerden kendim ve topikteki diğer rahatsız arkadaşlar için dua istiyorum Rabbim şifamızı versin inşAllah.

Tansiyonum surekli 9-4 cikarsada 9-6 , yemekten sonra sekerimi olcttum birazda cilek yedim 148 cikti.Asiri dercede halsiz hissediyorum otururken bile yoruluyorum boyle nefesim bile yetmiyor gibi oluyorum havaninda cok etkisi var.Dogumu az kalan arkadaslar yinede sanslisiniz biz daha fazla sicaklara kalicam hele temmuz,agustos ve eylul annelerini dusunemiyorum ben simdiden boyleysem bizede onlarada Allah yardim etsin.

aboww haftalarmı kaldıııı:18:haydı hayırla gelsınler ınsll sen uyusmazlık ıgnesını 7.ayda vurulmadınmı cnm benjım kahfe leke yusunden 9+4 de olmustumda sen nıye sımdık vuruldun gec degılmıkıı yoksa baska mı bu ıgnee:44:

uyuyamadım kerahat vaktı dıye ama uzandım tv ızledım öle boss boss sımdıde cnm yemek fılan ıstemedı kocıse makarna yaptım en cok sevdıgı yemek bu arada o yusden sanslyımm hehe

Kızlar ben 34. haftadayım bi sorun falan da yok doktor alttan muayene etmek istedi normal dogum istiyorum da ben catıya falan bakcam dedi ondan mı acaba

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

cnım sağol..Aman stres yapma..diycem ama bende oyleyim maalesef.

talia sana da geçmiş olsun. sayende kahve limon olayıını öğrendim. çok sık ishal olan biriyim, ama bunu ilk kez duydum

denizkizi TALIAA

kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun.. sayılı günler kaldı ama dedikleri gibi çabuk geçmiyor. birimiz düzelirken öbürüne bişey oluyor, az daha dayancaz bitiyor bu günler inşallah..
ben de demiştim karşı komşum vefat etti diye, bugün de bütün gün evdeydim, orda canı sıkılan cenaze eşrafı sürekli bana geldi, oturdu, ne uzanabildim ne dinlenebildim ne bi duş alabildim ne kıyafetleri yıkayabildim. 2 gün sonra eşimin doğumgünü valla yarın evden kaçarım hediye bakamadım daha..ben bu bıçak batmalarıyla tam uzanıyorum zırr kapı çalıyor, hayır artık yatıp kalkmak da seremoni haline geldi 5 dk.da anca kalkıyorum. zaten bu bıçak batmaları da hep önceki ani kalkışlarımdan oldu, artık öyle bi lüksüm de yok karındaki lifler ayrılmış.. ya insanlar çok çok çokkk ilginççç

kızlar şimdilik iyi akşamlar ben biraz uzanıp dinlenmeliyim artık çok ihtiyacım var gece girerim telefondan bakarım naptınız diye kesin duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…